Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Nakedape

Rou: nyertél.

Chilip, ELTE biológia bsc , biometria
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

chilip

Quote from: Nakedape on 2009-09-10, 12:05:51
Rou: nyertél.

Chilip, ELTE biológia bsc , biometria

ELTE-s vagyok :D majd összeröffenhetnénk néha

motifator

Kib****** másnapos vagyok! És mert nem bírtam reggel felkelni, most itt rohadhatok a melóhelyen 7ig. Már alig várom, hogy eljöjjön a délután, és elérjem a szenvedésmaximumot!

Ku*** tequila. Rohadtul nem ütött. Csak ittuk és ittuk, és csak szolid részegség jött, semmi több. Aztán egyszer csak BAMMM! Agyhalál. 4kor mentem haza a kikötőből. Most meg haldoklok. Áááááááááááááá.....
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Moha

Kutyaharapást szőrével! :D
Amúgy jobbulást!  :tezsvir:

Kikötő.... na ott is rég voltam. Kb. még anno a japánosokkal. Na nem mintha sokat kocsmáznék egyébként.

noriko

Happenings:

- tegnap volt első wushu edzésem, és már rögtön utána alig bírtam hazavánszorogni az izomláztól... KO.

- reggel elvesztettünk egy munkaügyi pert, és most ideges a főnök (meg a gyereke egész éjjel bömböl mostanában, úgyhogy azért is), ami nekem sem a legjobb.

- délben lealkudtam két ausztrálnak hangzó külföldi BKV büntetését 6ezerről két vonaljegyre. Legalább a nép ügyvédjeként eddig jól teljesítek! :D
"I wish I could, but I don't want to."

Nakedape

Quote from: noriko on 2009-09-10, 15:12:25
Happenings:

- tegnap volt első wushu edzésem, és már rögtön utána alig bírtam hazavánszorogni az izomláztól... KO.

- reggel elvesztettünk egy munkaügyi pert, és most ideges a főnök (meg a gyereke egész éjjel bömböl mostanában, úgyhogy azért is), ami nekem sem a legjobb.

- délben lealkudtam két ausztrálnak hangzó külföldi BKV büntetését 6ezerről két vonaljegyre. Legalább a nép ügyvédjeként eddig jól teljesítek! :D
-semigood?
-bad

have a nice afternoon!

Xzone

:appl:

.Attila

Happenings:

A harcművészetek már csak ilyenek, majd belejössz, csak az elejét kell kibírni, hogy hozzászokjon az ember.
Azért csak nem lehet minden pert megnyerni. Egész éjjel bömbölő gyerek az már más :)

Kezdek visszavágyni Japánba. Elkezdtem utánanézni, milyen lehetőségek vannak...

noriko

Quote from: .Attila on 2009-09-10, 15:38:58

Kezdek visszavágyni Japánba. Elkezdtem utánanézni, milyen lehetőségek vannak...
Majd meglátogathatlak? :D
Amúgy milyen lehetőségkört nézel? Sima munkavállalóként is mennél? Csak mert tőled rémlik, hogy velük már kevésbé kedvesek, mint a turistákkal és diákokkal.
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

Valahogy kétlem, hogy munkavállalónak felvegyenek bárhova is ott, de ha mégis, végül is talán nem zárkózok el a lehetőség elől. Kivéve, ha napi 12 órát kell dolgozni, mert akkor mi a frásznak mennék ki oda?

Nakedape

az előbb szirénázott és villogott a tanszék

tépelődtünk, h most mit kéne tenni?   :smile:

Kuroi Tenshi

Erről valahogy az ugrik be, ahogy az IT Crowd-ban
Moss emailben hívja a tűzoltóságot, hogy jöjjenek
oltani a tüzet.

Nakedape

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-10, 17:39:29
Erről valahogy az ugrik be, ahogy az IT Crowd-ban
Moss emailben hívja a tűzoltóságot, hogy jöjjenek
oltani a tüzet.
most megint csinálja, úgyis el akartam mennie enni, most akkor elmegyek :D problem solve
fire !! :D

SaiyaGin

Ma történt velem valami, ami kapcsolódik mind a dühöngés, mind az egyetem témájához. Egy olyan eseményről lesz szó, amelyet elfogadhatatlannak tartok, és amely igazságszerető lelkemben felgyújtotta a tiltakozás lángját.
Bementem tízre órára, de a tanszéki hirdetőtáblánál értesültem arról, hogy az óra elmarad, a kurzus csak a jövő héten kezdődik. Ezen fellelkesülve elnéztem arra a tanszékre, amelyik a fél kettőkor kezdődő órámat meghirdette, kiderült, hogy az is elmarad. Közben összefutottam azzal a tanerővel, aki a déli órámat tartja. Ekkor már sejtettem, hogy baj lesz. A sejtésem később valóra vált, ugyanis nemcsak, hogy ott volt a meghirdetett időpontban, hanem majdnem teljesen megtartotta az órát! 70, sőt, talán 71 percet kellett a tanteremben töltenem! Kérdem én, milyen megpróbáltatásokat kell még átélnem?! Hát azért jelentkeztem én az egyetemre, hogy órára járjak? hogy tanuljak? Milyen világ az, ahol az órákat megtartják??
A hétfői, három teljes percig tartó órát még naív, jóindulattal csordultig telt szívem meg tudná azzal magyarázni, hogy az előadást tartó PhD-hallgató még túlságosan lelkes, de a mai ámokfutást egy többéves tapasztalattal rendelkező adjunktus követte el! Tovább súlyosbítja a tényállást, hogy ezt a tettet előre kitervelt szándékkal valósította meg, ugyanis még hétfőn köremailt küldött az órán résztvevőknek!
[spoiler] :angyali:[/spoiler]

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-09-09, 10:09:07
09/09/09-09:09:09 GET

(Baaaaaaw, 2sec...)

spanomnak sikerült egy másik forumoj :Kiraly:

jah tájkoztatásul közlöm h voltam felvételizni a máltaiakhoz...
majd sör mellet vmikor megdumcsuljuk
Ultras liberi

Nakedape

Quote from: Bicskei on 2009-09-10, 19:49:10
megdumcsuljuk
Máltai mellett tinicsajnak is felvételiztél?  :angyali:
ennyire hasonlítani  akarsz már Zsigára ? :angyali:

Rounin

Quote from: Nakedape on 2009-09-10, 20:04:09
megdumcsuljuk

Vagy Memberre.

Nakedape

Quote from: Rounin on 2009-09-10, 20:30:42
Quote from: Nakedape on 2009-09-10, 20:04:09
megdumcsuljuk

Vagy Memberre.

Memberre 2/1
Zsigára 2/2

tény, hogy ez még csak eggyel vezet..:D

mond Bicskei, mit szeretsz jobban a sátánt vagy  bármit, csak HD legyen?

Rounin

Quote from: Nakedape on 2009-09-10, 20:34:11
mond Bicskei, mit szeretsz jobban a sátánt vagy  bármit, csak HD legyen?

inb4 HD Satan.

Én

Tegnap én is megszoptam egy reggeli órával. Kémiából van emelt és alapszintű előadás, én emeltre mentem volna, de az ajtóra ki van írva hogy "Áltkém előadás CHC14-ben" Jó, odamegyek késve. Az alapelőadás volt ott (Ráadásul olyan brutálisan szar, hogy a ma esti különkémiára átjött az alapcsoport fele). Később kiderült, hogy az a kiírás egy nappal előbbre vonatkozott, csak elfelejtették levenni... rage.
Ma meg negyed kilenctől este hétig folyamatosan órám voltak, és ebből csak 1 (na jó, 2 ) volt érdekes :zomg: Utolsó viszont kurva jó volt. Végre gáztörvények és függvények reális gázokra is, fuck yeah.
Első hét tanulsága: az egyetemre vigyél be kibaszott sok KAJÁT.

MB

Kész. Nagyba dolgozgatok. Megy a háttérben a vacsoracsata az RTL-en. Valami birizgálja a fülem. A zenei aláfestés olyan ismerős... 1× beüt a villám.. FMP

Bicskei

wtf lemaradtam valamiről.....jah call centeres meló is shit
Ultras liberi

Bicskei

Quote from: Én on 2009-09-10, 20:59:02

Első hét tanulsága: az egyetemre vigyél be kibaszott sok CIGIT.

fixed
Ultras liberi

Nakedape

Bicskei

ha már sátán

egyik BAZ megyei ismerősőm mesélte ha falujukban az alábbi felirat díszelgett a templomon.
"Sátán vagyok a mise elmarad'
[spoiler]a szomszéd falu Sáta község és a pap írta ki.[/spoiler]
Ultras liberi

Solid Snake

Quote from: Én on 2009-09-10, 20:59:02
Első hét tanulsága: az egyetemre vigyél be kibaszott sok KAJÁT.

So true.

Már a gyros árát is orbitálisan megemelték, ösztöndíjat meg újfent november elejétől kezdik pengetni.  :mad:

Én

Mellettünk is van gyrosos, de legendásan szar. Viszont a Budafoki úton van egy jó kis pizzázó ahol 360 Ft egy 20 cm-es pizza, és egész finom is :) Meg jó kínait is találtam. De inkább viszek be szendvicseket minthogy mindig erre költsek

Xzone

Ogawd, valamiből előbb nézem meg a live-action változatot, mint az animét. De ilyen rossz fordítást még életemben nem láttam, az biztos:

[spoiler][/spoiler]

Rounin