Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Itachi

Vajon én se leszek akkor otaku? :confused:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xaga

Quote from: ItachiVajon én se leszek akkor otaku? :confused:  :zen:

Nem, de még ancient member leszel úgy dúrván 474 postodat fogják törölni. Welcome to the real world :D

Itachi

Quote from: XagaNem, de még ancient member leszel úgy dúrván 474 postodat fogják törölni. Welcome to the real world :D
Kíváncsi vagyok már nagyon. :)  :zen:

.Attila

Quote from: XagaNem, de még ancient member leszel úgy dúrván 474 postodat fogják törölni. Welcome to the real world :D
Kíváncsi volnék rá, hogy hogyan tudtad ezt megnézni? Gondolom a search opciót kéne valahogy használni, de én nem találom, pontosan hogyan kéne.

edit: a Gratulációk thread törlése arányaiban nézve Drótmalacra lesz a legnagyobb hatással ;)

Xaga

Quote from: TriviKíváncsi volnék rá, hogy hogyan tudtad ezt megnézni? Gondolom a search opciót kéne valahogy használni, de én nem találom, pontosan hogyan kéne.

Egyszerüen: a threadek címe elött vannak azok a kis ikonok amelyik jelzi hogy van e új post a threadben vagy ha sokan nézték meg akkor megváltotik stb. Boriték kinézete van ha fölé viszed az egezet kis idő múlva megjelenik hogy hány postod van ebben a threadben és hogy mikor volt az utólsó.
Vagy: van egy olyan oszlop hogy replies amiben számok vannak ezek a számok linkek és ha rákattintasz akkor egy pop-up ablakban kiadják kinek hány postja van a threadben

.Attila

Valóban. Ezek szerint ezzel a postommal együtt 762-t fogok veszíteni, de maradok otaku :D

Moha

Francba! Pedig már beleéltem magam, hogy nem sokára elérem a 400 postot. Így meg jóval 300 alá fogok visszaesni. :grrr:
Kíváncsi vagyok, hogy fog átalakulni a "top-post" mezőny...

.Attila

Én megmondom:
1. Chronos: 1841
2. Shadowolf: 1584
3. Trivi: 1579
4. Asszem Shock: 13xx posttal... elfelejtettem, pontosan mennyi.

Itachi

hehe én csak 276 ot fogok veszíteni. :hopp:  :zen:

Xaga

Quote from: Itachihehe én csak 276 ot fogok veszíteni. :hopp:  :zen:

435. Chronos a Gratulációk threadet is törli.

Itachi

Quote from: Xaga435. Chronos a Gratulációk threadet is törli.
Tudom. Én csak erre gondoltam. A gratulációkban is van 159 em. :zen:

Xaga

Kíváncsi vagyok hogy a törlés után kinek lesz a legtöbb postja.

.Attila

Quote from: XagaKíváncsi vagyok hogy a törlés után kinek lesz a legtöbb postja.
Nézz egy kicsit feljebb ;)
Már írtam, hogy Chronosnak lesz, 1841-gyel. A kis cseles így szerzi meg az első helyet :D:D:D

Xaga

Quote from: TriviNézz egy kicsit feljebb ;)
Már írtam, hogy Chronosnak lesz, 1841-gyel. A kis cseles így szerzi meg az első helyet :D:D:D

Azthittem az az hogy ki mennyit veszít, nem olvastam el a fölötte lévő postot rendesen.És ja Chronos a kis cseles.

Karma XXL

Hehe... 107 post mínusz a ~~270-emből... LOL

Mondjuk tény, hogy sok helyet foglal, és senki nem nyúl vissza 1 oldalnál mélyebbre...

.Attila

Quote from: SysOP XXLMondjuk tény, hogy sok helyet foglal, és senki nem nyúl vissza 1 oldalnál mélyebbre...
Az értelmét senki nem cáfolja, csak akkor is egy post_érvágás ;) :D

Moha

Quote from: SysOP XXLHehe... 107 post mínusz a ~~270-emből... LOL

Mondjuk tény, hogy sok helyet foglal, és senki nem nyúl vissza 1 oldalnál mélyebbre...
Hát igen. Ha meg csak egy része lenne törölve, az meg egyesek szempontjából nem volna igazságos...
Chronos a cseles! :)
De majd ShadoWolf meg töröl egy olyan topicot, ahol Chronosnak van sok postja, és akkor ismét ő lesz elől... :D

Karma XXL

Most jutott eszembe! Egyszer tag voltam a Gamer's Paradise-on (emulátoros oldal), és ott is volt egy nagy fórum-átdolgozás, úgy, hogy az összes postot törölték, de a gárda úgy csinálta meg, hogy a postszám nem változott meg tőle, (meg a többi statisztika se).

Nem lehetne így csinálni ezt is?  :hehe:

.Attila

Hehe... mindent a cél érdekében? :)
Sajna tudtommal azért nem lehetséges, mert Chronos erre nem képes, csak zsozso. Tőle meg ne várjuk el az egyéb teendői mellett is, hogy még ezzel is foglalkozzon. Senki sem árt meg a fogyókúra :D

Moloko

Hú!
Jelezném h nekem van bajom az Offtopic thread törlésével, mert tartalmaz csomó olyan dolgot aminek utána szoktam böngészni, és hát nem örülnék ha elvesznének....

nem lehet lementeni egy threadet text file-ban kb úgy mint a PM-eket?
tök jó lenne ha meglenne valahol és nem veszne el teljesen
.

Moha

Quote from: TriviSenki sem árt meg a fogyókúra :D
Jaja! Utánanéztem. Jópár emberke (pl Exo), aki eddig előttem volt post számban, most mögém fog kerülni. :hehe:

Isi101

Én csak 7-et fogok veszteni :beeee:  
Báár... a legutóbbi gratulációmat azért sajnálni fogom :(

Moloko

Quote from: Isi101Én csak 7-et fogok veszteni :beeee:  
Báár... a legutóbbi gratulációmat azért sajnálni fogom :(
én visszaesek 600ra... ha az offtopic is törlésre kerül...
deinkább azt sajnálom csak hogy elvesznek a postok úgyértem h nem lesznek visszanézhetőek...

Edit: btw rá lehetne jönni már h nem az a lényeg h hány postunk van hanem hogy egymással kommunikálva jól szórakozzunk. és hogy ez növeli a postszámokat? naés?

Drótmalac

Ej ej, nem postszámokból áll a világ.
Chronos-nak igaza van, értelmetlen minden postot megtartani, ami már réges-régen aktualitását vesztette. A postszámok + nem annyira fontosak, hogy ne lehetne lemondani arról a párszázról. :)

Xaga

Quote from: Angelnem lehet lementeni egy threadet text file-ban kb úgy mint a PM-eket?

Minden oldal alján vannak olyan linkek hogy contack us, usteam.uw.hu, archives, top. Ha rámész az acrhives ra megkapod az egész fórumot csak kicsit egyszerübb szekezettel (nincs avatár egyébb infó csak néz és a hozzá tartozó üzenet) mint a neve is mutatja ez olyan backup. Nem tom hogy ez is törölve lesz de így egyszerüen kimentheted az egészet egy Ctrl+C és Crtl+P kombinációval.

.Attila

Hmm... mit csinál a ctrl+P ? Nem ctrl+V -t akartál mondani?
Mellesleg a postok is foglalnak ám helyet vhol, tehát a törlés valszeg nem csak azért van, hogy "na most törölni támadt kedvem". Gondolom nem ok nélkül teszik...

Xaga

Quote from: TriviHmm... mit csinál a ctrl+P ? Nem ctrl+V -t akartál mondani?

De csak a paste nagyon a fejemben volt és így lett belőle P a V helyet

Moloko

Quote from: XagaMinden oldal alján vannak olyan linkek hogy contack us, usteam.uw.hu, archives, top. Ha rámész az acrhives ra megkapod az egész fórumot csak kicsit egyszerübb szekezettel (nincs avatár egyébb infó csak néz és a hozzá tartozó üzenet) mint a neve is mutatja ez olyan backup. Nem tom hogy ez is törölve lesz de így egyszerüen kimentheted az egészet egy Ctrl+C és Crtl+P kombinációval.
hát azért erre még így sem vállalkoznék :beken:

Xaga

Quote from: Angelhát azért erre még így sem vállalkoznék :beken:

Esetleg File->Mentés másként...

Shadowolf

Quote from: XagaEsetleg File->Mentés másként...

Sztem a probléma mibenléte az volna, hogy nincs kedve 106 oldallal ezt végigjátszani. ;)