Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

blackronin

Még spoiler képek is vannak, de most nem rakom be...  :P
Tudjátok... mangahelpers.  ;)

Titkos

OK, akkor ez megint azon ritka esetek egyike, amikor várom a heti Naruto fejezetet. :D Leírtátok miért: akár kamuzik neki Sakura (biztos bejön, Narutót is olyan jól "meggyőzte" a múltkor... XD), akár komolyan gondolja (ne már.. XDDD), itt nagy röhögés lesz. :lul: (Mondjuk blackronin múltkor másolta annak a srácnak az elméletet, hogy most már Sasuke a főszereplő, és Sakura is valszeg vele fog összejönni, még a végén kiderül, hogy Kishi máris ezt készíti elő. XD) Mondjuk kíváncsi lennék a célközönség lelkivilágára milyen hatással van, ha az a manga "tanulsága", hogy legyél köcsög, akit teljesen elnyel a darkness, és többre viheted, mint a főszereplő. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

Quote from: Titkos on 2010-02-10, 10:00:36
OK, akkor ez megint azon ritka esetek egyike, amikor várom a heti Naruto fejezetet. :D Leírtátok miért: akár kamuzik neki Sakura (biztos bejön, Narutót is olyan jól "meggyőzte" a múltkor... XD), akár komolyan gondolja (ne már.. XDDD), itt nagy röhögés lesz. :lul: (Mondjuk blackronin múltkor másolta annak a srácnak az elméletet, hogy most már Sasuke a főszereplő, és Sakura is valszeg vele fog összejönni, még a végén kiderül, hogy Kishi máris ezt készíti elő. XD) Mondjuk kíváncsi lennék a célközönség lelkivilágára milyen hatással van, ha az a manga "tanulsága", hogy legyél köcsög, akit teljesen elnyel a darkness, és többre viheted, mint a főszereplő. :)
Örülök, hogy valaki más is észrevette (rajtam kívül), hogy az általam belinkelt theory (3298-as hozzászólás) mennyire életszerű és akár meg is valósulhat. (arról ne is beszéljünk, hogy Kishi mondta el egy interjúban, hogy 2010 Sasuke éve lesz, s Naruto-t megint csak edzeni fogjuk látni, meg Kakashi kap nagyobb jelentőséget)
Most már egyértelmű számomra, hogy a Tobi = Madara, és a 5 Kage találka nem volt eredetileg betervezve, Naruto végső ellenfele Pain lett volna, míg Sasuke-é Itachi.

chilip

[spoiler=confirmed]From Shounensuki

Naruto was told to rest under Yamato's watch, but he manages to sneak away and go towards Kakashi.

Outwitted by Sakura, Sai, Lee, and NejiKiba have been put to sleep.

Madara collects Danzō's corpse (so he can obtain Shisui's eyes)
(It appears to be a fruitless effort, since Danzō smashed Shisui's eyes while he was on the verge of death, making recovery impossible)
Madara: "Finish the girl off, she knows too much"
Sasuke: "When did become your comrade? I have no reason to follow your orders"
Madara leaves. Sasuke approaches Karin, while Karin reminisces.
Karin hails from the same village of Konoha. Back when they had to collect the scrolls of Heaven and Earth, Karin lost her comrades and was attacked by a bear, but she was saved.
Boy Sasuke: Is that a Scroll of Earth? Well, bye~ (smiling face)
Current Sasuke: (face dies away) Well, bye~
Karin: I just wanted to see his face one more time...
Just when he wants to finish Karin off, Sakura appears
Sasuke: "Sakura...? How did you find me?"
Sakura: (This is the current Sasuke-kun. He changed so much...)
"I'm going to accompany you Sasuke-kun, so I'm running from konoha as well!!"
The End[/spoiler]

:zomg: RAAAAAAAAAAGEEEEEEEEE  :falba: :comp: ha ezt komolyan gondolta... ha nem és csak így akar közel kerülni, akkor meg  :lame: túl sokat képzel magáról

Titkos

Quote from: blackronin on 2010-02-10, 10:07:01
(arról ne is beszéljünk, hogy Kishi mondta el egy interjúban, hogy 2010 Sasuke éve lesz, s Naruto-t megint csak edzeni fogjuk látni, meg Kakashi kap nagyobb jelentőséget)

Mondjuk ezt most úgy kijelentette, mintha eddig nem arról szólt volna a manga fele/háromnegyede már egy ideje, hogy őt fényezi. :)

Most már egyértelmű számomra, hogy a Tobi = Madara...

Hogy-hogy csak most? ^^" Ez már egy ideje confirmed.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

Quote from: Titkos on 2010-02-10, 10:14:22
Most már egyértelmű számomra, hogy a Tobi = Madara...

Hogy-hogy csak most? ^^" Ez már egy ideje confirmed.
Nem most fogtam fel ezt, hanem arra értettem, hogy EREDETILEG nem lett volna Madara Kishi történetében, hanem utólag döntött erről.  ^^"
Lásd. theory. alapján.

Quote from: chilip on 2010-02-10, 10:11:02

Naruto was told to rest under Yamato's watch, but he manages to sneak away and go towards Kakashi.

(It appears to be a fruitless effort, since Danzō smashed Shisui's eyes while he was on the verge of death, making recovery impossible)
Karin hails from the same village of Konoha. Back when they had to collect the scrolls of Heaven and Earth, Karin lost her comrades and was attacked by a bear, but she was saved.
The End[/spoiler]

:zomg: RAAAAAAAAAAGEEEEEEEEE  :falba: :comp: ha ezt komolyan gondolta... ha nem és csak így akar közel kerülni, akkor meg  :lame: túl sokat képzel magáról
Itt egy kicsit lemaradtál, Titkos!  :P
Már tegnap megírtam, hogy confirmed...  ^^"

chilip

Quote from: blackronin on 2010-02-10, 10:28:34

The End[/spoiler]

Itt egy kicsit lemaradtál, ChiliP:P

fix'd, amúgy csak a lusták miatt raktam be a spoilert és nem úgy írtam ki mintha mindenkinek újjat mutatnék ::)

blackronin

Quote from: chilip on 2010-02-10, 10:31:21

The End[/spoiler]

Itt egy kicsit lemaradtál, ChiliP:P

fix'd, amúgy csak a lusták miatt raktam be a spoilert és nem úgy írtam ki mintha mindenkinek újjat mutatnék ::)
Hoppá...  :D
De a probléma megoldotta önmagát.

Dreamcleaver

Mégis hova a f*szba akarja Sakura követni Sasuke-t? Sasuke épp Konoha-t megy likvidálni! Armed with eternal darkness and righteous fury of revenge.  :wtf: :gyagya:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zen

Öhm, szóval. Ez a 'kiskorában megmentette Sasuke' így a semmiből pöppet gagyi volt, de túlélem. Viszont Karint most megsajnáltam kicsit. Sakurát nem fogom ha később a tények ismeretében is Darth DARKNESSel fog maradni. Mondjuk franc se érti mit akar.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

egyszerűen túl sokat képzel magáról sztem és azt hiszi hogy a gagyi hazudozásait senki se látja át, pedig mindenkinek elsőre leesik milyen szánalmas is valójában. bármilyen gyenge sasuke, a kisujjával meg tudja ölni sakurát sharingan nélkül...

no már csak a heti icefail-kun maradt hátra :D

Squazee2005

Pedig tökéletes és ravasz a terv: Beépül Sasuke Darkness mellé, a bajtársa lesz, majd a végén szép szerelmes módjára végez Sasukével és magával. De csak a legvégén. De jön Naruto és... Sakura megmenekül. Még talán Sasuke is, és boldogan, revenge érzése nélkül hal meg örülve annak, hogy szemeivel utoljára Narutot láthatja.
Plusz poén, ha kiderül, hogy Sasuke mindezt Narutoért vagy a faluért tette és hősi halott lesz. Gyönyörű.

chilip

NEXT WEEK CHAPTER!!!!!!!!

Sasuke: Okay Sakura, You can join me but first! heal this girl.

Sakura: Okay *tries heal*

Sasuke stabs both Sakura and Karin.

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-02-10, 23:19:50
NEXT WEEK CHAPTER!!!!!!!!

Sasuke: Okay Sakura, You can join me but first! heal this girl.

Sakura: Okay *tries heal*

Sasuke stabs both Sakura and Karin.
Kinézem belőle..
Bár ha Karin gyógyíthatatlan, akkor vlaszeg viszi Sakurát.. legközelebb jó lesz "golyófogónak" Karin helyett.. bár őt nem lehet harapdálni :D

NLZ

De lehet, csak nincs annyi haszna. :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2010-02-10, 23:31:26
De lehet, csak nincs annyi haszna. :D
De most képzeld el, Sasuke beleharap Sakurába megszokásból és ezt Sakura nem díjazza és úgy képentörli, hogy leszáll Darkness feje.. Sasuke probléma megoldva :D /jó Tudom, hogy Sakura még akkor sem ölné meg Sasukét, ha előtte robbantaná fel Konohát, vagy erőszakolná meg Narutot és Kakashi-senseit egyszerre../

NLZ

Ha Sasuke X Naruto -t látna Sakura, akkor ott helyben maga alá élvezne, ezt már tudjuk. Jah nem, az Sai volt. Nembaj, majdnem ugyanaz.:D
[reserved]

Dreamcleaver

What is this I don't even...

Szavakkal nem lehet leírni ezt a fejezetet. Ennyi masszív baromságot összehordani egyszerre már művészet.

Én személy szerint kedveltem eddig Sakura-t, de most vagy nagyon hülye, vagy nagyon naív, vagy mindkettő...vagy ő a fő gonosz, és Orochimaru neki dolgozik.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Titkos

Nem most fogtam fel ezt, hanem arra értettem, hogy EREDETILEG nem lett volna Madara Kishi történetében, hanem utólag döntött erről.  ^^"
Lásd. theory. alapján.

Ja, így már értem. :) De akkor meg mi értelme volt egyáltalán behozni a sztoriba? Amikor még évekkel ezelőtt volt az a chapter, hogy először találkoznak Sóskával a Time Jump után, akkor ugye behatolt Narutóba (...XD), ahol a rókával beszéltek, és ott mondta a kilencfarkú, hogy Sóska chakrája még Madaráénál is táposabb. Mire Sóska úgy reagált, hogy "és nekem ismernem kellene ezt a fazont?" Szóval nem sok értelme lett volna beszélni egy szereplőről, akit sem a többi karakter, sem az olvasó nem ismer, és ennyiben is hagyni a dolgot. (Habár megtehette volna, lásd a "varázskardot", ami akkor jelent meg, amikor Itachi "kiirtotta" Sóskából Orót, de sem előtte, sem utána egy büdös szó sem esett arról a fegyverről.) Úgyhogy szerintem a Madarás szál pont a sztori azon része, amire viszonylag elég sok utalás van, és még rá is foghatjuk, hogy többé-kevésbé stimmel, logikus, nem plothole (kivéve a Moon-Eye Plan, ami továbbra is egy szánalom XD), így végülis ebből a szempontból örülök, hogy szerepelteti Kishi. (Meg így megúsztuk pl. hogy teszem azt Tobi Obito legyen... Az már akkora klisé lett volna.)

Itt egy kicsit lemaradtál, Titkos!  :P

Én csak most jövök, tudod, hogy mindig várok a végső véleménnyel a fordított fejezetig. ;) (Ragelni meg az életben nem fogok Naruto miatt, már rég túl vagyok azon, hogy bármit komolyan vegyek ebben a mangában, ergo min húznám fel magam? XD)

A mostani fejezet amúgy kb. olyan volt, mintha nem is egy folytatásos történetét, hanem egy one-shot gyűjtemény egy darabja lenne, megspékelve pár csinos logikai bunkfenccel.

1. Danzo a halálakor valami olyan jutsut nyomott el, ami elvileg megakadályozná, hogy hozzáférjenek a testéhez, és megszerezzék az übertechnikáit/képességeit/szemeit. Azt ugyan már akkor is írtam, hogy valszeg röhögve fel fogják oldani Madaráék, de itt még ez sem volt. Magától eltűnt a félelmetes "erőtér", vagy mi a fene? (Pont Madara magyarázta el, hogy mennyire durva...) Vártam, hogy legalább csinálnak valami jutsut, amivel negálják, de csak úgy odasétált, és vitte a hullát. O_o

2. Az előző fejezetből nekem úgy jött le, hogy Sai Sakura ellen lépett fel, és miután a többieknek is leesett a húszfillér, ők is Sai mellé álltak, mivel fel voltak háborodva, hogy Sakura mindőjüket lepattintaná, és csak addig kellettek neki, amíg "kiszagolták" Sasukét. Ehhez képest a mostaniban Kiba és Lee leáll verekedni Saival, hogy "Há' mé' nem hagysz minket továbbmenni???" (ő pont azt nem akarta, hogy bárki szólózni kezdjen), és amíg egymást támadják, Sakura sikeresen meglóg, mert kiverik a kezéből a füstbombákat. Character personality fail, avagy üdvözöljük önöket dilifalván?

3. Karin flashback. Danzonál még nem akartam szólni, hogy Kishi megint csak a szokásos megoldást lötte el (egy szereplő 2-3 mondatban jellemezhető, majd a halálakor egy utolsó fejezetben próbál neki Kishi személyiség kreálni), de ott még legalább láttam némi értelmét, viszont ez a Karinos aztán végképp felesleges volt, tipikus melodramatikus elem, hogy "még utoljára sajnáljuk meg szegényt!". Lehet működne, ha mondjuk a történet közben próbálta volna a karakterét építeni, de mivel eddig kb. egy kétdimenziós, Sasukét órális gyógyítási örömökben részesítő szereplő volt, most nem tudott meghatni a tény, hogy egyszer már találkoztak. Amúgy meg én nem emlékszem, hogy a Halál Erdelyében anno lett volna Sasukének ideje másokat megmenteni, úgy emlékszem vagy végig Narutóval és Sakurával volt, vagy Oro és Kabuto kavart be nekik valahogyan, az erdős részek második felében eszméletlen volt Oro harapása miatt, utána meg már jöttek a vizsgák.

4. Yamato is kemény AMBU-s (meg "First Hokage DNA-s"), Naruto egy szimpla takaróval átveri...

Ööö...asszem más nem volt. XD Sakura a végén pont azt az elszánt "tök komolyan, beszélek, de tényleg!" fejet vágja, mint legutóbb Narutónál, úgyhogy azóta sem tanult meg rendesen hazudni. XDD

Quote from: Squazee2005 on 2010-02-10, 21:28:52
Plusz poén, ha kiderül, hogy Sasuke mindezt Narutoért vagy a faluért tette és hősi halott lesz. Gyönyörű.

Psszt, most előtted Kishi master planjét, amit a manga végéhez közel szánt zseniális fordulatnak. ;)

blackronin

482: akkor lássuk...

1. Sakura egy hülye ****, egy mondat jár neki: "Halj meg."
Így mindannyian jobban járunk. (csak tudnám, hogy Sakura mióta lett ilyen "furfangos" ( :lul: ), egyszerűen tiszta Complete Hypnosis az alakítása...  :P )
2. Danzo jutsu valóban röhejes volt: Madara mindenfajta gond nélkül odasétált és elvitte a testet.
:lame:
3. Karin flashback: ez már nem jött be, látszik, hogy csak utólag lett kitalálva.
4. Karin nem hal meg már biztosan... Ennyit erről.  ^^"
5. Yamato egy idióta.
6. Kiba, Lee és Sai szintén.

Nem volt valami nagy szám a fejezet, de legalább haladunk...

Liquid Snake

Elment egynek. Sakura-t én eddig kedveltem, viszont ha komolyan gondolja az átállást, akkor megutálom, de nagyon. Elképzelhető egyébként, egyik medic nin (Karin) meghal és pótolja Sakura. Viszont ha nem komolyan gondolja és így akar Sasuke közelébe férkőzni, hogy belészeressen aztán levágja a fejét és a tengeren elhajózzon egy kis ladikkal Sasuke feje társaságában ( so familiar ) akkor nagyon naív, egy hülye :D

Kraivan

Kicsit az ellentétekről szól a történet.

Sasuke türelmetlen, majdnem kinyírja magát a darkness-el.

Naruto ellenben türelmes és pettyet furfangos.
Emosnak tetteti magát, kivett egy kést, és lassan kikapart egy lyukat, majd egyárnyékklónt a takaró alatt hagyva ő maga most sage formában keresi a többieket.

Yamato meg mit tegyen. Tételezzük fel, h Naruto valóban skilles lopakodó (azért kergették eleget gyerekkorában, és a Hokage segédeket verte át) és képes volt úgy klónt hagyni maga után h az ne tűnjön fel.

Chackraérzékeléssel meg nincsenek sokan megáldva. Sharinganhoz látni kell a célpontot, Byakugan átlátná a trükköt. Karin még Ino detectortípusok, de ők nincsenek jelen.

Mondjuk idő kérdése míg hatótávon kívül lesza  klón és szétfoszlik, de Narutó már úton van célja felé. És halad merthogy ő kapott detector powerupot. :)

Másik ellentét:
Sasuka cselekvése.
Szerintem Sasuke leszarja/beveszi a csapatba, mert nem érdekli/nem esik le neki.
Mondjuk van olyan fejezet ahol Sakura tudná h mégis mit tervez Darkness? Mert ennyi szuperjó fejezet után elfelejtettem már ha volt ilyen.

NLZ

Danzo azért annyira ügyes volt, mert megsemmisítette a szemet, és ez a fontos. Mondjuk egy ilyen bumm után azt hittem, hogy nem fog semmi se maradni a testéből.
Karin nem hal meg, hogy legyen fangirlufight.
Yamato meg észrevette, hogy Naruto olajra lépett, és ő is hátrahagyott egy fa klónt. Sőt, lehet már kezdetektől fogva az volt ott, és az igazi teste kint állt lesben, hogy mikor jön ki Naruto. :D
[reserved]

Zen

Gondolat: Két S gyorsan lespanol, Sasuke otthagyja Karint haldokolni, Sakura gyorsan felhealeli mielőtt utána menne, Naruto megtalálja Karint, és ő lesz a csapat új Sakurája.
:D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kraivan

Quote from: Zen on 2010-02-11, 19:53:33
Gondolat: Két S gyorsan lespanol, Sasuke otthagyja Karint haldokolni, Sakura gyorsan felhealeli mielőtt utána menne, Naruto megtalálja Karint, és ő lesz a csapat új Sakurája.
Nem is lenne rossz fordulat.

Karin meg tudná győzni h Sasuke Darkness mennyire szarszemétszaralak és végre jöhetne Naruto által a razenshuriken headshot Lord Emo felé.

NLZ

Mire Naruto utoléri Darknesst, addigra Darkness pont agyfaszt fog kapni Sakurától, azt Naruto szeme láttára ledöfi. Naruto erre odalép, és belenyom egy rasengant Sakura arcába, biztos ami biztos alapon. Erre a két srác kezet fog, akár még meg is csókolják egymást, és szépen elsétálnak a lemenő Nap alatt. The Happy End.
[reserved]

Prof. William

Quote from: Kraivan on 2010-02-11, 16:24:34
Kicsit az ellentétekről szól a történet.

Sasuke türelmetlen, majdnem kinyírja magát a darkness-el.

Naruto ellenben türelmes és pettyet furfangos.
Emosnak tetteti magát, kivett egy kést, és lassan kikapart egy lyukat, majd egyárnyékklónt a takaró alatt hagyva ő maga most sage formában keresi a többieket.

Már ezek szerint tudja a sage módot klón nélkül is? Vagy erre most nem tértek ki? jó lenne ha tudná most már simán is. elég komoly power up + régóta a legélvezetesebb fight az volt amikor Peinnel harcolt így.

Danzo techje meg nem az volt hogy nem klhet közelébe menni hanem az hogy megsemmisítette a szemét/szemeit szóval most már csak egy holttest mindenféle speckó szerv nélkül. A legtöbb amit madara tehet az az hogy eltemeti és kész. :)

NLZ

Klón nélkül azért nem megy neki, mert ugye nem tud fúziózni a békapapával, így másképp nem tud tölteni, ha nincs ki fedezze. Talán úgy menne neki klón nélkül, ha valami sima ninjutsu-t megtanulna, amivel egy kis időre teljesen be van védve és tud erőt gyűjteni. Csak hát tudjuk, hogy Naruto kb mennyire képes új techet tanulni. :)
[reserved]

Titkos

Quote from: Prof. William on 2010-02-11, 23:59:42
Danzo techje meg nem az volt hogy nem klhet közelébe menni hanem az hogy megsemmisítette a szemét/szemeit szóval most már csak egy holttest mindenféle speckó szerv nélkül. A legtöbb amit madara tehet az az hogy eltemeti és kész. :)

Az elsőben igazad van, visszalapoztam, és gyakorlatilag szétrobbantotta magát, hogy ne szerezzék meg a "darabjait", + Madara azt magyarázta, hogy ez egy olyan jutsu, amivel Sasukét a hullájába szippantotta volna, hogy vele együtt haljon meg. Viszont akkor mi ez hogy "I'm going to take his eye.", meg a későbbi "beolvasztása" Madara saját különbejáratú dimenziójába, ha egyszer elvileg minden értékes darabja szétrobbant még az előző fejezetben? (Mondom, ez nem folytatás volt, ez két one-shot chapter. :D) Ezek után szerintem nem temetni viszi, inkább gyanítom, hogy az egész "végső önfeláldozás jutsu" is kb. annyit ért, mint a mostani Bleach chapterekben Shinji Shikai-a.

Prof. William

De aztán a saját dimenziójában ( ahova valszeg csal azért szippantotta be Danzot hogy senki se zavarj a procedúrban ) mondta hogy megsemmisült az az értékes szem. Szóval fail.