Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Makos

Jelentem hogy tegnap sikerült megsütnöm egy 512 MB-os memóriát :D
Kellemes "illata" volt. Ráadásul egy ideje nem volt bekapcsolva az a gép tehát lehet hogy a proci hűtőjére is ráégett egy kis por ha jól éreztem xD.
De múkodik :D

Kvikveg

Oh, milyen jo is parasra azni. Meg 6 tonna kajat cipelni a boltbol. Fertotlenito included a hazi batmanem nyomainak eltuntetesere a teraszrol...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Megjöttem. (Találós kérdés: észrevette bárki is, hogy péntek óta nem voltam?)

Gyerekek, ez tragédia. Egy világ omlott össze bennem: a "milánói makaróni" nevű intézmény nem létezik. Valószínűleg magyar találmány. Mindenesetre Milánóban egy étteremben se láttam maccheronit - maga a tésztaforma létezik, csak tök más régióban honos.

Nakedape

jaja a bolognai spagetti az olasz a milánóit mi újítottuk

amúgy meg -1 kerékpár " könnyen jött könnyen ment" -_-
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Elloptad, aztán másnap továbblopta valaki?
Failure is the default option

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-05-13, 23:26:27
Álláshirdetés...

"437 hasonló állás:Számvitel / Pénzügy / Kontrolling / Vállalati pénzügyek"

Nem csoda, hogy a Mennyország szarul áll.

noriko

Quote from: Nakedape on 2010-05-13, 23:21:26

amúgy meg -1 kerékpár " könnyen jött könnyen ment" -_-
:frown:

Húgomék pont az előbb vadászták neten a barátnője ellopott bringáját. Egyre majdnem azt hitték, hogy az az, de aztán rájöttek, hogy ellopása előtt egy nappal tették fel a hírdetést. Bár az is lehet, hogy a tolvaj ennyire rákészült az ügyre!  :P
"I wish I could, but I don't want to."

Próféta

Nakedape

Quote from: kikuchiyo on 2010-05-13, 23:22:59
Elloptad, aztán másnap továbblopta valaki?
spec örököltem

noriko

honnan vitték el? milyen lakatod volt?
"I wish I could, but I don't want to."

Nakedape

lakat nem nagy szám, egyetemről (vannak stabil tolvajaink) csak nem a szokásos helyemen, hanem egy  ajtónál kerítésre 3 órára, nos nem volt jó ötlet szóval jobban szoktam elhelyezni, csak ma hülyén jött ki, ha nem esik az eső be se mentünk volna :D szóval az időjárás a hibás

Xzone

Az internet csak nekem problémás ma? (UPC)

Rounin

Quote from: Xzone on 2010-05-14, 00:47:35
Az internet csak nekem problémás ma? (UPC)

Dunno, estefelé értem csak haza, de azóta semmi bajom nem volt vele.

Cloud

Jaj, de imádom pénteket, főleg amikor a 8 órás melómmal, 2 óra alatt végzek. :D

Na irány haza Supnatot nézni. :)

.Attila

Jó munkahely az, ahol hazaengednek mindenféle retorzió nélkül pusztán azért, mert nincs melód már aznapra.

Cloud

Quote from: .Attila on 2010-05-14, 12:05:12
Jó munkahely az, ahol hazaengednek mindenféle retorzió nélkül pusztán azért, mert nincs melód már aznapra.

Postai ellenőr vagyok, a városban mászkálok, szal nem tudnak róla hogy épp hol mászkálok. Hétköznap vissza kell menni irodába, de pénteken mindenki mehet haza ha végzett. Elvileg fél négyig tart a munkaidőm, de ma pölö végeztem 10-re.

Akkor van cumi ha felhívnak hogy bejött irodába vmi panasz és gyorsan vizsgáljam ki, és én meg már otthon vagyok. :D Na akkor go back az adott kerületbe. :D

Moha

És mit ellenőrzöl pontosan, ha szabad tudni? :)

Nakedape

meg van e még az aszfalt, vízszintesek-e a postaládák nyílásai?

Cloud

Quote from: Moha on 2010-05-14, 14:15:08
És mit ellenőrzöl pontosan, ha szabad tudni? :)

Újságelőfizetéseket, illetve Tesco újság ellenőrzéseket végzek.

Naponta kapok egy kerületet(ahol most én vagyok az a 8,9,21,22,23,18. kerület)
Le kell ellenőrizni hogy újságkézbesítők kiviszik e rendesen minden héten a tesco újságokat.
De a fő meló inkább az előfizetéses újság ellenőrzés szokott lenni. Ugyanúgy neveket címeket kapunk, és kimegyünk ha valami miatt nem kapják emberek az újságokat, kivizsgáljuk a panaszt. Illetve ugyanúgy ellenőrizzük hogy kapják e rendesen ezeket az előfizus újságokat.

Nem nehéz meló, csak rengeteget kell sétálni, meg beszélni. De jól megfizetik legalább(fix fizetés), hivatalos, bejelentett meló, szabadság, üdülési csekk...

Szal nekem ez most tök jó így. (főleg hogy egy éve úgy vettek fel hogy elvileg informatikusnak jelentkeztem a céghez, csak találtak jobb csávót nálam) :D

Az más dolog hogy hó közepére elcseszem az összes fizumat. :D

Member

Üdvözöllek a fogyasztói társadalomban. :haha:

Selmo

Most ezt úgy mondod, mintha az emberek nem lettek volna mindig is hülyék.

A tökéletesség unalmas.

Member

Annyira meglep, hogy pont a szakdogában szívatnak meg, utánanéztem a cigányok történelmi hátterének, a magyar oktatás hozzáállásának alakulásának '46 óta, csináltam kérdőíveket, szociometriát, interjút, erre egy hármas az opponenstől. Az anyját az ilyennek.
Bár lehet, meglátta, hogy 53 oldal, és inkább már nem is volt kedve hozzá.

Selmo

Üdvözöllek a felsőoktatásban. :haha:

A tökéletesség unalmas.

Member

Köszönöm, ennél jobban semmin nem nevettem volna. :lol:

Zen

Voltam színházban, megnéztük A falu rosszát, hát kegyetlen volt. :Kiraly:
Egy szerelmi sokszögről meg a falu kasszájának kirablásáról szólt és hát, szakadt mindenki a röhögéstől. :D
Van benne egy monológ ami üti a Vektor "Monumentális gondolataim..." szövegét.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Solid Snake

Voltam színházban, A mosoly országát adták. Gyönyörű előadás volt.
Hazafelé buszon undorító, részeg középiskolás pokémon csapat boldogított mindenkit.
Harr.

Selmo

Quote from: Solid Snake on 2010-05-15, 00:20:12
Voltam színházban, A mosoly országát adták. Gyönyörű előadás volt.
Ez most, az Ergo Proxy után nem kicsit wtf érzést adott. :D

A tökéletesség unalmas.

Ramiz

Quote from: .Attila on 2010-05-14, 12:05:12
:tezsvir:

A nagyvállalatok nem ezek a jellegű helyek... ezért is utálom őket.

Más: a Youtube-on kattintottatok már a jobb oldali kis nyilacskára a videók alatt? Nem arra, ami a description-t mutatja, hanem mellette. Marha jó Google infó-özön... :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Mai nyafogás (az utóbbi időben hanyagoltam ezt a nemes hagyományokra visszatekintő rovatot):

- utálom az adóbevallást;
- utálom, hogy a vacak openoffice nem képes rendesen megjeleníteni egyetlen word dokumentumot sem (persze ehhez hozzájárul, hogy a mocsok számítógépes analfabétái t. ügyfelek, minisztériumok, és igazgató urak a szóközön és a tabulátoron kívül nem ismernek formázási lehetőséget);
- utálom, hogy így esik az eső és emiatt álmos vagyok (Bradbury The long rain c. novellája jut eszembe);
- utálom, hogy benthagytam azt a pendrive-ot, amin a hétvégére hazahozandó meló van
- utálom, hogy egyáltalán van hétvégére hazahozandó meló
- utálom, hogy utálom
- utálom reggel, utálom este, utálom minden hullámhosszon
Failure is the default option