Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cloud

Quote from: Member on 2010-06-16, 21:07:30
:appl: :appl:
Én mondjuk továbbra sem értem, hogy akkor miféle területen konkrétan mit csinálsz, de sebaj. :D
+1

Amúgy meg gratula. :D

Makos

Kuroi Tenshi

:merci:

Quote from: Member on 2010-06-16, 21:07:30
Én mondjuk továbbra sem értem, hogy akkor miféle területen konkrétan mit csinálsz, de sebaj. :D

IT/ICT, mobil eszközökre (pda, smartphone, laptop)
fejlesztett, központi készlet-nyilvántartó, rendelés-
kezelő, egyéb adatokat gyűjtő és összegző, valamint
ebből kimutatást, ERP-riportokat készítő rendszer.
A mit csinálszra pedig: most még projekt menedzser-
asszisztens és junior projekt menedzser, valamint
magasabb szintű ügyfél-support; a betanulási idő
után pedig junior projekt menedzser.

Moha

Szerintetek honnan lehet olcsón Euro-UK hálózati dugó átalakítót venni? Media Markt, Electro World és hasonló helyeken csak ilyen utazókészletet láttam, 5-6 ezer HUF környékén, azt meg kicsit fölöslegesnek tartom, mikor mindössze 1 hétre megyek Angliába és a közeljövőben nem tervezek más külföldi utat. Kisebb elektro-technikai boltokat is kérdeztem, de azoknál meg egyáltalán nem volt. Praktikerben talán még megnézem.
Ha más nem, akkor marad az eBay, de ha emberi áron be tudok szerezni 1-2 darabot, az jobb volna.

Valaki "nagy utazónak" tapasztalat? :)

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2010-06-17, 00:13:42
http://index.hu/belfold/hirek/2010/06/16/a_fold_napja_munkaszuneti_nap_lehet/

A beadványozók ezt úgy módosítanák, hogy az éves alapszabadság minden munkavállaló esetén egységesen 30 nap legyen, életkortól függetlenül. Jelenleg 20 nap az alapszabadság Magyarországon.

Where do I sign?

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Moha on 2010-06-17, 00:45:13
Szerintetek honnan lehet olcsón Euro-UK hálózati dugó átalakítót venni? Media Markt, Electro World és hasonló helyeken csak ilyen utazókészletet láttam, 5-6 ezer HUF környékén, azt meg kicsit fölöslegesnek tartom, mikor mindössze 1 hétre megyek Angliába és a közeljövőben nem tervezek más külföldi utat. Kisebb elektro-technikai boltokat is kérdeztem, de azoknál meg egyáltalán nem volt. Praktikerben talán még megnézem.
Ha más nem, akkor marad az eBay, de ha emberi áron be tudok szerezni 1-2 darabot, az jobb volna.

Valaki "nagy utazónak" tapasztalat? :)
Repter vagy legelso occopicikinai.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Kvikveg on 2010-06-17, 01:12:50
Pesten nem gyakran járok, Angliába busszal fogok menni, nem repülővel, az itteni reptér meg...
De a kínaiban meg fogom nézni, hátha.

kikuchiyo

Nem feltétlenül szükséges az átalakító. Az angol (G típusú) aljzatba belefér a C típusú itteni dugó (talán még a nagyobb E/F fajta is), csak a bedugás előtt csavarhúzóval vagy hasonlóval ki kell pöckölni a harmadik lyukat, mert egyébként le van zárva a másik két ág útja, nem lehet bedugni.
A feszültség pedig a gyakorlatban megfelelő.

DISCLAIMER: This information is provided "as is". The author, publishers and marketers of this information disclaim any loss or liability, either directly or indirectly as a consequence of applying the information presented herein, or in regard to the use and application of said information.
Failure is the default option

Zsiga

Quote from: Moha on 2010-06-17, 01:17:31
Quote from: Kvikveg on 2010-06-17, 01:12:50
Pesten nem gyakran járok, Angliába busszal fogok menni, nem repülővel, az itteni reptér meg...
De a kínaiban meg fogom nézni, hátha.
Kint minden benzinkúton lehet venni, meg minden nagyobb boltban, meg minden elektronikai boltban, stb. És tuti olcsóbb mint itthon.

Nakedape

én nekem mintha rémlene olyan , hogy simán csavarhúzó nélkül is belenyomtam. persze lehet h nem figyeltem és erőből:D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Igen, a feszültség tudom, hogy azonos, pont ezért nem értem az átalakító magas árát, mert gyakorlatilag alig több, mint egy sima elosztó.

Túl sok időnk nem lesz odakint vásárolni, inkább biztosra megyek és itthon veszem meg, előre. A Tarzan módszert meg ha egy mód van rá, kihagynám. :P

Member

Végre sikerült megölnöm Ballos-t!!

Ramiz

Quote from: Rounin on 2010-06-13, 22:44:09
A hétvége:
[spoiler][/spoiler]

Én a wikipedia-ra kaptam rá (a munkahelyemen csak az jön be... :D), hihetetlen hely. Tíz perc szünetemben gondoltam, olvasgatok pár kedvenc zenészemről, beírtam, hogy "Bo Diddley" meg "Rolling Stones", utána három óra múlva letelt a munkaidő, kitűzött email-szám közelében sem jártam etc. (ld. Rounin 2. képje).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Ismerős a szitu, Ramiz... :D
Wikipedia-ra én is rá tudok függni...

Nakedape

újra keresel, vagy csak megfogott a kép?

Member

Quote from: .Attila on 2010-06-17, 15:33:30
http://zeromayhem.deviantart.com/art/job-hunt-81054813?q=special%3Add&qo=0
Oh Lol. :appl: Én valami "hullámvasúteffektus"-t tanultam meg a szakon, de ez is lehetséges. :)

.Attila

Quote from: Nakedape on 2010-06-17, 15:36:52
újra keresel, vagy csak megfogott a kép?

Újra keresek, de szerencsére nem érint, mert azért a szüleimnek még dolgozok.

Nakedape

azért hajrá akkor

Member

.Attila

Quote from: Member on 2010-06-17, 16:26:10
Jaja, hajrá az autonómiához. ;)

Hja, kéne már, csak nem úgy, hogy nagyot szívok a munkahelyen.

Rounin

Quote from: Moha on 2010-06-17, 15:17:29
Ismerős a szitu, Ramiz... :D
Wikipedia-ra én is rá tudok függni...

Hja, szintúgy, akárcsak a http://www.merriam-webster.com/dictionary oldalra... mennyivel könnyebb volt produktívnak lenni az internet előtt. ^^"

Én

lul, vegygép vizsga: 100 emberből 93 bukó :jee: még jó hogy engem már nem érintett...
uccsó vizsga letudva (és minden várakozásom ellenére sikeresen), NYÁÁÁÁÁÁÁÁR :hopp:

Member

Quote from: Én on 2010-06-17, 19:55:02
lul, vegygép vizsga: 100 emberből 93 bukó :jee: még jó hogy engem már nem érintett...
Szóval akinek kettes, az leszopta a tanárt? :)

Én

Írásbeli vizsga, de lehet privátba megoldották
nekem annak idején négyes lett és nem érintette hímvessző ajkamat, szal teljesíthető :)

.Attila

Quote from: Én on 2010-06-17, 21:09:11
nekem annak idején négyes lett és nem érintette hímvessző ajkamat, szal teljesíthető :)

Csak nem női tanárotok volt?

Bruce

Quote from: .Attila on 2010-06-17, 21:22:29
Quote from: Én on 2010-06-17, 21:09:11

Csak nem női tanárotok volt?
Csak ajakról volt szó...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!