Main Menu

Stargate

Started by Fubenalvo, 2007-05-18, 22:26:41

Previous topic - Next topic

Makos

Cloud

Makos

SG:U 2x02

Vééégre megtudtunk valami értelmeset is.
És a befejezés után nem lesz olyan aki nem nézi meg a következő részt. :smile:

Cloud

Quote from: Makos on 2010-10-06, 17:49:52
SG:U 2x02

Vééégre megtudtunk valami értelmeset is.
És a befejezés után nem lesz olyan aki nem nézi meg a következő részt. :smile:
Egen. Azt hogy Rush irányítja a hajót, csak nem mondja el senkinek. :D

Franklin-en meglepődtem, nem gondolom hogy ő is Rush képzelete lenne mint a nő.

Kap egy 3-ast tőlem és várom hogy mit találtak.

Cloud

Talán egy jó rész végre.Alien-ek, telepítő hajó...  Telford meg megszívta. :D

Makos

Neeeem bírom. Ez hihetetlen. Most jobbat vártam :/

Alienek kipipálva, telepítő hajó kipipálva (Bár kár, hogy keveset láttunk belőle). Eddig jó.
Viszont:
Rush még mindig egy fasz.
Destiny megint húz tovább és jöhet a köv. adag karakterdráma.
Telford meg remélem valahogy visszakerül. Vagy egyedül szétszedi az összes alien-t és megy a Destiny után a másik hajóval. Energia már úgyis van.

Cloud

Mint vártam egy gyengébb rész, de azért kíváncsi vagyok RUsh mire akarja használni CHloe-t. :D

NLZ

Kell egy análbarát, mégis mire? A hajót akarja irányítani.
Egyébként csak én vagyok vele úgy, hogy a lezbikus sztori a legérdektelenebb a sorozatban?
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2010-10-20, 23:38:31
Kell egy análbarát, mégis mire? A hajót akarja irányítani.
Egyébként csak én vagyok vele úgy, hogy a lezbikus sztori a legérdektelenebb a sorozatban?
Egyetértek. Legalább ha lenne egy kis "akció" :D

Makos

Ahhoz képest, hogy most valamivel gyengébb volt ez a rész, nekem azért tetszett.
Bár lehet, hogy a zenék miatt tetszett.

NLZ

Jó, hát volt benne pár perc érdekes sci-fi részlet.
[reserved]

Makos

SG:U 2x05

Elmennek a ....
A zenék ismét jók voltak...pontosabban csak azok voltak jók.

Cloud

Háttő, ez elég halovány rész volt.

NLZ

Gondolom nem kell kommentálnom a részt.
[reserved]

kelvor

Miért kínozzátok magatokat?  :D

NLZ

Stargate. Akkor is nézni fogjuk, ha a történetben niggerek ökölzik egymást seggbe.
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2010-10-28, 18:00:53
Stargate. Akkor is nézni fogjuk, ha a történetben niggerek ökölzik egymást seggbe.

:zomg:

Öhömmmm.....   

Előzetes alapján következő rész valamivel jobb lesz. Most ráállnak erre a hullámvölgy vonalra majd.

Makos

Hát igen...SG Universe: mazoisták előnyben.

Cloud

[spoiler] A 2. szimulációnál azt hittem hogy itt is az fog történni mint pár másik sorozatban hogy a szereplőnek újra és újra át kell élnie az adott napot. De mint később kiderült nem erről van szó. Az hogy a hajó szimulációkba vitte bele Youngot érdekes ötlet volt az írók részéről.
A végéhez:

Lehet hogy Rush segítségével indultak újra el, de talán épp ez a momentum volt az hogy Young rájöjjön hogy ha nem változtat akkor beleroppan ebbe az egészbe. Talán most majd kicsit magához kap, és változtat a dolgain.

Én egyébként még mindig azt mondom hogy Rush a hídon egy MI-vel dumál, bármennyire is azt állítja hogy nincs önálló tudata a hajónak.

Eli végre becsajozott. LEgalább most már letett Chloe-ról, és kezd magával valamit. A vöröske úgyis csinosabb szvsz.
Greer beszólásai meg.

Várom következő hetet. [/spoiler]

TUdom szadista vagyok hogy ilyen szart nézek. :D

kelvor

Beálltam én is a sorba. Kíváncsi voltam, hogy helyenként tényleg olyan rossz e, mint írtátok, úgyhogy ledaráltam a fennmaradt részeket. Anno még az S1 10. résznél hagytam abba és így végignézve az eddigi részeket...néha olyan érzésem volt, hogy maguk az írók sem tudják, mit is akarnak kihozni ebből az egészből. A legtöbb drámát a sorozatban erőltetnek érzem viszont akadt 1-2 olyan, ami kifejezetten tetszett, pl a mostani részben Young nyomora érthető volt.
Amúgy ezek az alienek meg tök úgy néznek ki, mint a protossok.  :smile: Btw. igazán csinálhatnának egy Írisz szerűséget arra a kapura, sose lehet tudni ki kopogtat.

NLZ

Hülyék ezek hozzá, nincs ott MacGyver. :D
[reserved]

kelvor

Sam igazán beszólhatna nekik, hogy srácok, 10 évvel ezelőtt feltaláltam az ÍRISZT! Just do it.

Cloud

Egész jó rész volt a mai. Végre kiderült a nagy titok, mindenki go a hídra és tekerhetik meg nyomkodhatják a gombokat. :D Várom következő részt, utána úgyis téli szünet.

kelvor

Yup, nem volt rossz rész. Remélem Ginn-nel minden oké lesz, kezdem megkedvelni a kis vöröskét.

Cloud

Quote from: kelvor on 2010-11-10, 19:45:00
Yup, nem volt rossz rész. Remélem Ginn-nel minden oké lesz, kezdem megkedvelni a kis vöröskét.

[spoiler]Én is megkedveltem, meg jól is néz ki(tudom ez szubjektív:D) de sajnos előzetesek és spoilerek alapján  tudni lehet hogy meghal.  :frown:[/spoiler]

kelvor

[spoiler]Ettől féltem.  :frown: Jöhet majd megint a dráma, Eli kibukik és magába zuhan.[/spoiler]

Cloud

Nagyon remélem hogy nem. :D

Fazék

Quote from: Cloud on 2010-11-10, 19:46:27
Quote from: kelvor on 2010-11-10, 19:45:00

[spoiler]Én is megkedveltem, meg jól is néz ki(tudom ez szubjektív:D) de sajnos előzetesek és spoilerek alapján  tudni lehet hogy meghal.  :frown:[/spoiler]
well... tudom hogy hülye kérés, de megoldható, hogy ha olyan spoiler-t kívánsz elsütni, ami nem az eddig kijött részek alapján született, hanem külső infók és előzetesekből, akkor arra külön fölhívod a figyelmet?
pl én is sejtettem, de jobb szerettem volna, ha megmaradt volna a bizonytalanság... :rolleyes:

Cloud

Már nem azért de nem véletlenül van spoiler tag-ben.Volt ebből már gondom itt is hogy ilyen infókat csak úgy belöktem, de azóta mindig spoiler alá írom őket.

Fazék

Quote from: Cloud on 2010-11-11, 00:24:21
Már nem azért de nem véletlenül van spoiler tag-ben.Volt ebből már gondom itt is hogy ilyen infókat csak úgy belöktem, de azóta mindig spoiler alá írom őket.
már nem azért, de úgy vettem észre, hogy nem feltétlenül szórjuk a részbeli spoiler-eket is csak úgy, a nagyobbakat simán berakjuk spoiler alá, gondoltam ez is olyan lesz, és vmi véleményt írsz le a spoiler tag alá az adott résszel kapcsolatban, nem pedig egy külső hírből/előzetesből származó tényszerű értesülést. így már érthető hogy mit kifogásoltam?