Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

NLZ

Nem vágom, hogy mi a faszságot akarnak ezzel összehozni. Viszont most jutott eszembe, hogy akkor az igazi DragonSlayer móka még odébb van. Ugye amiről a sárkány komák sutyorogtak.
[reserved]

Bishop

Az lesz a finálé tuti. Btw én már rohadtul nem emlékszem ki ez a csaj, csak hogy Natsunak valami csaja  :D Az egészben azt vártam hogy Végre Gazillenak legyen macskája, kicsit meglepődtem hogy Liliy hogy néz ki, de még így is bejön :rotfl:

NLZ

Az alakváltók hugicája. A bátyó megzakkant, azt lekaszálta a hugiját, ezért az úgy döntött, hogy nem változik többet. Aztán mégis. De tényleg nemtom, hogy mi értelmeset tudnak belőle kihozni.
[reserved]

Bishop

Még mindig nem dereng de majd utánna nézek :hehe:

LuckyDingo

Jah Majd kiderül, hogy nem is halt meg, csak Elfman véletlen a monster erejével átütötte a másik világba XD

chilip

VÉÉÉÉGRE VÉGE ennek a borzadály arc-nak, és gazille is kapot macskát :D

Squazee2005

Quote from: chilip on 2010-09-01, 10:08:01gazille is kapot macskát :D

Az egész arc legjobb része ez volt. XD

NLZ

De ez a mikiegér ez valami gecidurva. :D  Kéne most egy Gazille arc, ami csak ilyen faszságokról szól.

Pffff, miaszareeeeez. ::)  Egy jó poén volt csak az elején, az is sejthető, hogy kivel volt. :D  Remélem a 200 legalább vmi jobb lesz, ha már szép kerek.
[reserved]

Bishop

Oh you thought i was dead?... Of cooourse not, i just sucked into another dimension while i was unconsciousness :facepalm:

chilip

Squazee2005

We all knew that you were a fake, but we couldn't tell you to STOP being an idiot and go back to your real family.

Ezt a klisét ennél bénábban nehezen lehetett volna kivitelezni.

chilip

mmmm az új arc jónak ígérkezik  ^^

Bicskei

Quote from: chilip on 2010-09-15, 20:27:44
mmmm az új arc jónak ígérkezik  ^^

igen igen ....
remélem nem olyan blőd lesz mint az előző...
Ultras liberi

NLZ

Hiszem ha látom...
[reserved]

LuckyDingo

Kinn az új fejezet... most már télleg érdekes irányba halad.. kíváncsi vagyok ki az a akaratlanul gyilkoló ürge.. :D És hogy mivel érdemeltük ki az almost fanservice oldalakat a 201-es chapter elején XD

NLZ

Fanservice, elbaszott lehetőségek, hülye klisék és Gérárd, ebből áll a fairy tail. :D
[reserved]

Bishop

Ki a za Nest? ^^" Cana biztos azért ilyen mert mindig elrontja, remélem nem történik vele semmi, egyik kedvenc női karim. Fogadok Fried nyeri, már ha nem rontja el a srác nagyon a bulit. Vagy ez az egy győzhet csak kamu és a végén még is többen bekerülnek olyan Narutosan.
Amúgy eddig nekem tetszik ez az arc. Lily és Gazzile sokat emel a hangulaton :D Az új Council eléggé unszimpatikus, nem tudom mi lett  a régiekkel, tudtommal egyikőjük se halt meg és sokak közülük a 10 holy mage egyike csak úgy az etherionos eset miatt leváltani őket nem tudom mi értelme volt, Még bőven lehetett volna mit megtudni róluk. Mint pl Makarov haverja vagy a szakállas fazon.
Az oldal ahol mutatták ahogy as rác körül meghal minden az szerintem nagyon jól nézett ki :whoah: Csak legyen is értelme a sztorinak és ne egy újabb Dragon slayer legyen :__devil:

chilip

Dragon Slayer of Death :D

NLZ

Quote from: chilip on 2010-09-18, 02:25:56
:lol: És a temetőbe jár táplálkozni? :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-09-18, 02:25:56
És tuti az lesz :D Aki a poén kedvéért LIFE-ot eszik XD vagy mit.. XD

LuckyDingo

http://mangastream.com/read/fairy_tail/66923423/19
Egy pillanatraazt hittem, hogy Shanks jelent meg a OP-ből XD

Squazee2005

Szent makréla, Shanks! Kinőtt a karod? :haha: Vagy ennek fogja most Natsu leharapni?

Full fanservice chapter.  ^^"

chilip

kellemesen csalódtam a chapterben ^^

Junchi

Sikerült kábé két délután alatt eljutnom a 142-es ch-ig. (A 60-asnál volt az, hogy kicsit leálltam vele.)

Röviden: FAIL! Ez a nirvánás arc akkora szar, hogy azt körülírni nem tudom... Az ellenfelek végtelenül gagyik és szánalmasak, a harcok élvezhetetlenek (Racer csávó és a motorok. Azóta is ezen röhögök... xDDDDD), és még a legocsmányabb írói "fordulat" (höhö) is ellövésre került, mikor feltámasztották az egyik korábbi karaktert, amivel önmagában még nem is lenne baj, ha 1) nem a karakterileg/történetileg lezárt [spoiler]Gérardra[/spoiler] esett volna a választás, 2) lett volna valami értelme is... Szal ez a "ő az egyetlen, aki tudja, mi fán terem a dió, ezért kell nekünk" ál-duma inkább nevetséges és erőltetett, semmint komolyan vehető...

Natsu meg egy irritáló pöts, aki mindegy, hogy kivel kerül össze, úgyis győztesként kerül ki, ráadásul az IQ szintje is valahol 60 környékén állhatott be, arról már nem is beszélve, hogy karakterileg is maradt ugyanaz a nulla, aki a sorozat elején is volt.

Őszintén, ha a köv arc nem lesz minimum olyan, mint a guild waros epic-ség (mert az AZ volt), akkor droppolom ezt a mangát. Ez így nekem nagyon kevés...

Rage off

NLZ

Asszem rossz hírt kell közölnöm veled.
:D
[reserved]

chilip

3 chapter 2 napon belül hmmm~ és végre nem GERARD :D [spoiler]hanem zeref, végre előkerült + még1 dark guild. első blikkre jól néznek ki. meglátjuk mi sül ki ebből  ^^ amúgy milyen kibaszott kézenfekvő dolog hogy pont most ment el az ultratáp Gildarts  :lol: nem lesz oneshot-olva az ellenség :D[/spoiler]

Bicskei

Quote from: chilip on 2010-10-31, 03:42:45
3 chapter 2 napon belül hmmm~ és végre nem GERARD :D [spoiler]hanem zeref, végre előkerült + még1 dark guild. első blikkre jól néznek ki. meglátjuk mi sül ki ebből  ^^ amúgy milyen kibaszott kézenfekvő dolog hogy pont most ment el az ultratáp Gildarts  :lol: nem lesz oneshot-olva az ellenség :D[/spoiler]

de nagyon meglepődtem
[spoiler]hogy pont Natsut ismeri Zeref és nem mást a cégből...[/spoiler]
Ultras liberi

NLZ

Quote from: Bicskei on 2010-11-08, 20:08:05
Quote from: chilip on 2010-10-31, 03:42:45

de nagyon meglepődtem
[spoiler]hogy pont Natsut ismeri Zeref és nem mást a cégből...[/spoiler]
Naná, minden Natsu körül forog. :D
[reserved]

Bicskei

a francokat eddig pont h hanyagolva volt erza meg lucy meg mindneki fontosabb volt....
natsu csak ott volt..és lecsapott mindenkit amolya...írói/szerző jollyjokerként..
Ultras liberi

blackronin

Következő dolog érdekelne, de nagyon:
Ugyan nem olvasom még a sorozatot, de a mangastream-en észrevettem, hogy a mangaka viszonylag gyakran csinál/ad ki duplafejezetet.
Tehát 2 fejezet jelenik meg a héten. (ha jól számoltam, akkor eddig 4-5 alkalom volt már)
Mégis hogyan csinálja ezt?
Ugye az OP-nél is csak egyszer volt ilyen, asszem a Naruto-nál és a Bleach-nél nem volt ilyesmi még...
Munkamániás vagy mi?  :confused: