Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

.Attila

:) Erre gyönyörû napsütés lett...

Moha

Na, még csak most tudok újból hozzászólni, lévén, hogy mire kedves húgicám befejezte a netezést, addigra mindíg offline lett a fórum. :grrr:

Angel: bocsesz, nekem totál úgy tûnt azon a képen, hogy alszol...

Baldy: neked meg még tartozom a BMX-es képekkel. Majd feltöltöm valahova, de jelenleg a tárhelyem tele van...

.Attila

Quote from: MohaBaldy: neked meg még tartozom a BMX-es képekkel. Majd feltöltöm valahova, de jelenleg a tárhelyem tele van...
Nem csak neki :)
US Team picture gallery? ;)

Moha

Quote from: TriviNem csak neki :)
US Team picture gallery? ;)
Mind a 42 képet? Plusz csináltam 2 rövidebb videót is.

.Attila

Adagolva miért ne? :)

Moloko

Quote from: norikoKár hogy nem leszel! Mûvészetek Völgyérõl majd mesélj, mert jövõre engem is érdekel!
Jelentem, nagyon szivesen leküldök oda bárkit, csak engem hagyjanak vele békén. Tetsziktudni a mûvészetek völgye egy olyan banzáj aminek az értelmi tartalma 0 mint nulla.
Bár én soha egyetlen egy rendezvényre vagy kiállításra el nem mentem ott, mindig csak a bazárokat néztem végig, de mostmár azok is szinvonalukat vesztették. (vagy csak én nõttem ki ebbõl a ****ból?)
Fáradtabban jöttem haza mint ahogy lementem, pedig pihenni mentem egy 1000 négyzetméteres telekre a falu közepén. ironikus, nem?
aludni nem lehetett (zaj), biciklizni nem lehetett (tömeg), sétához meleg volt, minden drága volt, stb, stb...
Ez az én véleményem a "mûvészetek völgyérõl". ezek után mindenki gondoljon amit akar, nézze meg ha kedve tartja, alkosson saját véleményt, érezze jól magát, stb. Az egyetlen módja annak hogy megússzam ezt a kínszenvedést ami Kapolcson súlyt az lenne ha én is csinálnék valamit ott. Mondjuk egy animemozit mint 2 éve is. csak sajnos arra a hely egyelõre alkalmatlan - már ami saját birtok... máshol meg nem lenne érdeklõdés a megrendezésre......

Moloko

Quote from: DamnatusHali!
Akkor legyen 15-22 között valamikor, ok?
19edikétõl nyaralunk Baldyval, szal ha kerülne is pénz, akkor akkor se lenne jó :)

Damnatus

Hali!

Angel
Akkor szûkítsünk 15-18-ára hm?

Mûvészetek Völgye nekem se jött be. Igaz szél volt, rossz idõ, meg voltam fázva, és a társaság sem jött be (bezzeg Velencén ;) )
Jövõre azért mégegyszer lemegyek, más bandával, remélem akkor jobb lesz!

Freyja

Üdv! :)
Délután feltöltöttem 1 képet a galériába, és írtam mellé egy linket is...és most hûlt helye, pedig ott volt...hmm...érdekes paranormális tevékenység...
Most ezt nem teszem meg újra, mert iszonyú sok idõ mire feltöltök egy képet :(
Inkább adok egy linket: képek a nyári táborról :)

Freyja

Üdv! :)
Délután feltöltöttem 1 képet a galériába, és tettem mellé egy linket is, ahol a többi kép van fenn...és most hûlt helye, pedig ott volt...hmm...érdekes paranormális tevékenység...
Most ezt nem teszem meg újra, mert iszonyú sok idõ mire feltöltök egy képet :(
Inkább adok itt egy linket: képek a nyári táborról :)

Dragon

Hogy én mit hagytam ki..... átkozott munka!
Na jó, ez az átkozott munka teszi lehetõvé, hogy finanszírozni tudjam a résztvételem, ha esetleg jövõre is szerveztek ilyesmit. Ugye szerveztek?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Shadowolf

Quote from: FreyjaInkább adok itt egy linket: képek a nyári táborról :)

Jók lettek a képek. Bár ami rólam készült ismételten ráébresztett, hogy rámférne egy "kis" fogyózás. ^^"

bpka000: sztem lesz jövöre is (ha noriko ismételten bevállalja a szervezést akkor tuti :D). Szó esett ott egy téli táborról is (de lehet hogy ezt csak álmodtam :D), meg most szeptemberben mennénk páran paintballozni is ha minden igaz. Meglátjuk mit hoz a jövö. ;)

Freyja

Szerintem elég nagy esély van rá :) Tekintettel arra, hogy milyen jól sikerült :D

Sephiroth

Quote from: ShadowolfSzó esett ott egy téli táborról is (de lehet hogy ezt csak álmodtam :D)

Nem álmodtad. Ha jól emlékszem én kezdtem el poénkodni azzal, hogy: "A topic neve nyári anime tábor. Ezek szerint lesz téli is?" Aztán jött a többi.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Moha

Jók a képek, Freyja! Én el is felejtettem naplementés képet csinálni! :p Csak éjszakai felvételt csináltam. Apropó, hol volt az a cirkusz, vagy mi, ahol a tevéket fotóztad? :wtf:

Szerintem én is fogok nyitni egy tar.hu galériát és akkor oda fel tudom tölteni az összes képet. Beleértve a BMX-eseket is.

Shadowolf

Quote from: MohaApropó, hol volt az a cirkusz, vagy mi, ahol a tevéket fotóztad? :wtf:

A vonatállomás mellett. :)

Freyja

Quote from: ShadowolfA vonatállomás mellett. :)
Jaja :) Ott volt a vasút mellett egy szép nagy színes sátor, és Noriko mondta, hogy vannak ott tevék is :D Muszáj volt megnézni õket :D

Nephilim

Quote from: ShadowolfA vonatállomás mellett. :)

Végig a szag után.  :D
"God's in his heaven. All's right with the world."

Meske

Tényleg jók a képek, de az elsõ kép rólam (az összes közül a 3.) valami szörnyûûûûû!  :o
A többi viszont nagyon :cool: lett! :jee:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Damnatus

Hali!

Meske
Ugyanmár!

Meske

Meske
Ugyanmár!
Miért? Nem nézek ki elég szörnyûen? Totál kómás fejjel, pedig nem is volt ott reggel.
(Szerinted nézhetek ki ennél rondábban is??  Meglehet... :rolleyes: )

Damnatus

Hali!

Ha a totál kómás fej csak ennyi, akkor már kevésbé lehet rosszabb  :_piszka: esetleg, ha részeg vagy (mert a nõk akkor rondák)

Meske

Ha a totál kómás fej csak ennyi, akkor már kevésbé lehet rosszabb  :_piszka: esetleg, ha részeg vagy (mert a nõk akkor rondák)
Már elnézést, de még soha nem voltam részeg, s mióta láttam Mohát részegen, azóta, nem is nagyon akarok. Legalábbis annyira nem.....

Feldin

Changelinget

Ez mi csoda?
A másikat tudom.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: NephilimNavajon.  :hopp:

Én a zártosztályról hoztam ki. Node komolyan: én is úgy kaptam, ajándékba, de javaslom a military boltok díszes hadát. Persze vannak még más helyek is, ahol ilyen és ehhez hasonló játékok lelhetõk.  :rolleyes: Legeccerûbb, ha összetörsz egy kedves idõs hölgyet, majd gyorsan megvárod a rendõröket, és a bilincs-után-de-még-összeverés-elõtt stádiumban kámforrá válsz.

Ilyen kinyitható bilincset szerintem diliboltban.

Amúgy hogy én is leírjam: szuper volt a tábor!
Tiaro: legközelebb el is kezdjük a kalandot? :)

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Dragon

MAGUSoztatok? fú de rég játszottam már olyat, már kissé hiányzik
(habár ha jól emlékszem azért hagytuk abba, mert átment a "történet nélküli, megyünk elõre, zúzunk és kapjuk a TP-t" -fajta játékba)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Tiaro

Quote from: FeldinTiaro: legközelebb el is kezdjük a kalandot? :)

Rájöttem, h a kaland akkor kezdõdik, amikor az emberek leülnek játszani. Az, h az elõre kitalált történet hol jár, tökmind1, remekül lehet szórakozni mindenféle story nélkül is.
Most spec Cthullhu-t meséltem fent a bükkben. Lényeg: egy kis túristahézban voltunk, a semmi közepén. Tartozott hozzá egy lovarda, és az egyik csajt az elsõ nap megharapta egy ló.
A story lényege, hogy ugyanabban a házban játszódott az egész, és annyira sikerült eltalálni a hangulatot este, hogy nagyon. A JK-k az elsõ napon megláttak a kalandban egy õzet, amint este egy emberi hullát eszeget, aztán egy lovat, ami a saját fejét verte szét a ház oldalán... hát mit mondjak. Mindenkinek szép estéje volt. :D :bsd:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Feldin

Quote from: TiaroRájöttem, h a kaland akkor kezdõdik, amikor az emberek leülnek játszani. Az, h az elõre kitalált történet hol jár, tökmind1, remekül lehet szórakozni mindenféle story nélkül is.
Most spec Cthullhu-t meséltem fent a bükkben. Lényeg: egy kis túristahézban voltunk, a semmi közepén. Tartozott hozzá egy lovarda, és az egyik csajt az elsõ nap megharapta egy ló.
A story lényege, hogy ugyanabban a házban játszódott az egész, és annyira sikerült eltalálni a hangulatot este, hogy nagyon. A JK-k az elsõ napon megláttak a kalandban egy õzet, amint este egy emberi hullát eszeget, aztán egy lovat, ami a saját fejét verte szét a ház oldalán... hát mit mondjak. Mindenkinek szép estéje volt. :D :bsd:
Persze, azért a smile.
Jó kis kaland lehetett :)

topok:

Xaga

Megtaláltam a bilicset ott ahol Trivi javasolta. 3000 HUF :( Nem lesz így bilicsem.

.Attila

Quote from: XagaMegtaláltam a bilicset ott ahol Trivi javasolta. 3000 HUF :( Nem lesz így bilicsem.
Ezért bementél egy szexshopba? :D