Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

Bishop

Sejtettem hogy egyszer eljön ez a pillanat, de örültem volna ha nem lesz konkrét ellenséges karakter, és marad a sima rivalizálás. Ezt a Nanaminet meg mér most utálom :uzi:

NLZ

Jaj, ugye nem azt a kövér kretént hozzák vissza?
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2011-02-27, 04:23:27
Nagyon úgy tűnik.. eddig nagyon más zseniális asszisztenst nem láttunk.

kada

Quote from: NLZ on 2011-02-27, 04:23:27
[spoiler=utsó oldal most][/spoiler]
[spoiler=régi rész][/spoiler]
Find 10 difference.

NLZ

Anyuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! T_T
[reserved]

SaiyaGin

123.
[spoiler]Nakai még kövérebb, mint volt! :zomg:[/spoiler]

kada

Quote from: SaiyaGin on 2011-03-04, 20:09:54
123.
[spoiler]Nakai még kövérebb, mint volt! :zomg:[/spoiler]
[spoiler]És még kibírhatatlanabb.
De lehet hogy most valami érdekes lesz vele, bár nem fogadnék rá.[/spoiler]

Végre tudjuk mit tervez a nagy gonosz rivális (egész hamar), és továbbra is teljesen ellenszenves alakként van beállítva.
Kiváncsi vagyok milyen lesz ez a történet, lehet hogy nem épp a kedvenceim közt lesz.

LuckyDingo

A Sötét oldalra már most rágyújtanám a stúdiót.. XD

SaiyaGin

Ahahaha!  :__devil:
[spoiler=424]Nanamine gyorsabban összeomlott, mint vártam.[/spoiler]

LuckyDingo

SaiyaGin

125.
[spoiler]Nanamine nem bukott meg, hanem Kosugi és a főnökei megpróbálnak trollkodással változtatni rajta.
Örülök, hogy még nem ért véget ez az arc, túl könnyű és unalmas lett volna, ha Ashirogi Muto olyan simán nyer, ahogy az a 124-ben érződött.[/spoiler]

LuckyDingo

Fuhahahahah :D
Aszittem, hogy Nakait kinyírja Nanamine-kun. De így még jobb lett. Sztem egyenes az út a diliházba ezek után XD

kada

Hát, ha ennek így lesz vége, akkor asszem csalódás lesz számomra ez a szál.

LuckyDingo

Nekem nem, én elégedett lennék ezzel így. De szerintem még Nanamine-nek lesz valami mocskos húzása. Megtámadja valamelyik csávót bosszúból. Vagy Nakai csinál valamit. Mondjuk sikerült ezt a kettőt olyan unszimpatikusra megoldani, hogy nem bánnám, ha csak simán eltűnnének.

Bishop

Jaja vesszen Nanamine, Nakait mondjuk sajnáltam már régen is, de most az új dizájnja eléggé unszimpatikussá teszi. De bírnám ha kimászna a gödörből. Később valami nagyon jó artal rendelkező manga jelenne meg, Ashirogiék találkoznának ezzel a mangakaval aki tök vékony lenne meg sikeres, aztán kiderülne hogy Nakai az :D

NLZ

Quote from: kada on 2011-04-03, 12:02:43
+1
Nem értem, minek kellett bemutatni a zinternetes írókat, mintha még valami terve lenne velük.
[reserved]

SaiyaGin

Ebben a fejezetben Nanamine tiszta Light volt. Még a frizurájuk is. :D

Quote from: NLZ on 2011-04-03, 15:03:48
+1
Plusz kettő.

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2011-04-03, 15:03:48
+1
Nem értem, minek kellett bemutatni a zinternetes írókat, mintha még valami terve lenne velük.
Internetes írók= bad people!!! O.o És még jó mangát se tudnak írni. Ennyi volt az értelme.

Most jöjjön, az ami szerintem történik majd. Nanamine-kunt miután bezáratták szanatóriumba, Nakai összeszedi az internetes embereket és ésszel csinál mangát az ötletekből. És Sikeres lesz, talál barátnőt, akiért fogyózik majd. :D

SaiyaGin

[spoiler=127]Kosuginak végre sikerült egy kis értelmet vernie Nanaminébe.  :D
Shujinék meg gyereket akarnak. :eek:[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2011-04-09, 13:08:59
[spoiler=127]Kosuginak végre sikerült egy kis értelmet vernie Nanaminébe.  :D
Shujinék meg gyereket akarnak. :eek:[/spoiler]
Hajjaj :D Azért Kousugi jó munkát végzett. :D

kada

[spoiler]Jobb lett mint reméltem, Namami nem lett simán "oké, vesztettem legközelebb nyerek csalás nélkül" nakama, elöbb kis értelmet kellett verni belé. Kitartóan.[/spoiler]
Újévi összeröffenés: A főhösökön kívül kinek nincs még animéje/anime ajánlata...  ^^"

Bishop

Kövezzetek meg de tökre kíváncsi vagyok és drukkolok hogy Nakai összeszedi magát. Hiaramaru fighting pose meg  :Kiraly: Ebből a Nakai meglepett arc majd kicsivel alatta elfut már lassan tuti meme lesz  :D

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2011-04-17, 14:40:22
Kövezzetek meg de tökre kíváncsi vagyok és drukkolok hogy Nakai összeszedi magát. Hiaramaru fighting pose meg  :Kiraly: Ebből a Nakai meglepett arc majd kicsivel alatta elfut már lassan tuti meme lesz  :D
Nakai elfutása a múltkor jobban ütött :D

SaiyaGin

Nem volt rossz ez a fejezet se (Fukuda és Hiramaru megérdemelnének egy-egy saját mangát  :Kiraly:), de valahogy most Nanamine kivégzése jobban érdekelne.

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2011-04-17, 18:57:05
Nem volt rossz ez a fejezet se (Fukuda és Hiramaru megérdemelnének egy-egy saját mangát  :Kiraly:), de valahogy most Nanamine kivégzése jobban érdekelne.
Szerintem arra várhatsz. Nanamine szerintem le van zárva a következő mangájáig. Most a segítsünk Nakainak lefogyni, munkát találni arc jön. Amúgy Aoki helyében én a rendőrséget hívtam volna XD

LuckyDingo

AHHAHAHAHAHAHA :rotfl: :lul: :muhahah:
NAKAI-SAN COULD BE MY DESTINY XDDDDDD AZ az oldal hatalmas volt.. de az egész chapter. XD

Bishop

Erre a chapterre csak egy szó illik  :wtf:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2011-05-03, 14:54:04
Erre a chapterre csak egy szó illik  :wtf:
129 vagy már találtál 130-asat? :D

Bishop

SaiyaGin