Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2011-05-06, 18:30:36
Van 130!
:whoah:
Van és [spoiler]bejött az ami miatt nem akartak animét csinálni a PCP-ből. Mondjuk ha reálisan állnak a dolgokhoz, nem lehet azt mondani, hogy fejezzék be a PCP-t mert ennyi erővel az összes krimit bedarálhatnák, mint ötletadó szellemi terméket. :D[/spoiler]

Bishop

Kicsit erőltetnek érzem a dolgot, de kíváncsi leszek. Szerintem a Chief Editor meg fogja őket védeni. De érdekes lenne ha be kéne fejezniük és emiatt megint 10 chapter mire kitalálnak valami újat... A legdurvább az lenne ha pereskedés lenne belőle, bár nem hiszem hogy ilyen mesze mennének.

kada

Szvsz a nem-lesz-belőle-anime részben benne volt ez a fordulat, főleg hogy Takagi azt mondta a következőben majd erre is gondolni fog, eljött az ideje?
Mondjuk amilyen port kavart a PCP az elején, Ashirogi Muto lesz a Jack nagy bajkeverője ha így abbahagyják egy új sorozatért :D

Bishop

Ép ezért ha most ezt befejezik azt nem ők fogják kezdeményezni. Valahogy be kell hogy fejezzék ennél jobb módja úgy se lesz.

LuckyDingo

>kada a mangában valamiért merték Shounen Jumpnak hívni :D /bár a fene se tudja.. lehet hogy csak a fan fordítók veszik alapból annak XD/

Amúgy eléggé gáz lenne ha ezért hagynák abba. Annyi más megoldás van. Ellenérvnek mehetne, hogy ja ok, akkor ne nézzenek Criminal Minds-ot meg NCIS-t XD (jó ok, azt nem shounen jumpban mutogatják) A másik megoldás, hogy ha tudják, hogy ez alapján tör be valaki, akkor a mangák alapján erősítsék meg a bankok védelmét, hogy úgy ne lehessen betörni XD

De amúgy ha tényleg arra mennének, hogy vége legyen a PCP-nek, akkor érdekes fordulatot venne a buli. Én arra tippelnék, hogy túléli ezt a botrányt a pcp. :)

kada

Quote from: Bishop on 2011-05-06, 19:58:12
Ép ezért ha most ezt befejezik azt nem ők fogják kezdeményezni. Valahogy be kell hogy fejezzék ennél jobb módja úgy se lesz.
Attól függ. Ha felsővezetési kérésre hagyják abba igazad van, ha "mindenki" tudja hogy csak alibi az anime miatt, akkor nem.
Quote from: LuckyDingo on 2011-05-06, 20:14:29>kada a mangában valamiért merték Shounen Jumpnak hívni :D /bár a fene se tudja.. lehet hogy csak a fan fordítók veszik alapból annak XD/
Kivételesen szándékos volt az elírás  :P

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-06, 20:14:29Amúgy eléggé gáz lenne ha ezért hagynák abba. Annyi más megoldás van. Ellenérvnek mehetne, hogy ja ok, akkor ne nézzenek Criminal Minds-ot meg NCIS-t XD (jó ok, azt nem shounen jumpban mutogatják) A másik megoldás, hogy ha tudják, hogy ez alapján tör be valaki, akkor a mangák alapján erősítsék meg a bankok védelmét, hogy úgy ne lehessen betörni XD
De amúgy ha tényleg arra mennének, hogy vége legyen a PCP-nek, akkor érdekes fordulatot venne a buli. Én arra tippelnék, hogy túléli ezt a botrányt a pcp. :)
Gáz? Igen.
Kapóra jön? Iiigen!
Élni fognak vele? Stay Tuned.
Egyfelől csökönyös szamarak ahogy az japán jómunkásembertől elvárható, szenvedtek vele/megküzdtek érte, Niizumától a 25. részben csak két szavazattal maradtak le, Hattori szerint ez AZ Ashogiri Manga, és gáz egy ilyesmi miatt abbahagyni.
Másfelől viszont Niizumát ezzel nem előzték le végülis, ott van az álmuk/Az Ígéret amihez per pill nem jutnak közelebb...

Aztán ha pont emiatt nő a manga népszerüsége bizonyos körökben, vagy a kereset miatt lesz belőle anime, akkor majd pislogok.

Bishop

Az milyen lenne ha dönteni kéne hogy Niizumat akarják legyőzni vagy az álmukat megvalósítani :D

kada

Quote from: Bishop on 2011-05-06, 22:28:08
Az milyen lenne ha dönteni kéne hogy Niizumat akarják legyőzni vagy az álmukat megvalósítani :D
Az akkor lenne, ha a manga a hirtelen "reklám" miatt népszerűbb lenne (Niizuma "lőtávban"), de a negatív sajtó miatt visszavonná mindenki az anime ajánlatot.
Ha nem ez lesz, akkor per pill a kettő egybe is eshet a PCP abbahagyásával.

Bishop

A chapter elején tökre azt hittem hogy így fogják elérni hogy új mangat kezdhessenek, de a végére már nem is tudom, ráadásul Niizuma is forral valamit, legyen már jövőhét  :hopp: ^^"

kada

Quote from: Bishop on 2011-05-21, 21:08:45
A chapter elején tökre azt hittem hogy így fogják elérni hogy új mangat kezdhessenek, de a végére már nem is tudom, ráadásul Niizuma is forral valamit, legyen már jövőhét  :hopp: ^^"
Ha esetleg kellően utálná hogy Ashogiri Sensei mit agonizál ezzel...
...de ha jól emlékszem tetszett neki (spec a mostani nem).

Elég durva plot jolly Niizuma csatlakozási feltétele.

Bishop

Hát ez az sose lehet tudni, mert egyrészről kedveli Ashirogiékat másrészről nem sok értelme lenne ennek a feltételnek ha nem a főhősök ellen vetné be, de lehet még korai, lehet hogy csak azért került elő hogy az én idegeimmel játszanak :D

LuckyDingo

Hát szerintem is Ashirogiék ellen veti be, hogy továbblépjenek végre a PCP-ről, ha már egyszerűen nem tud írni Akito-san. :D

kada

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-21, 22:55:44
Hát szerintem is Ashirogiék ellen veti be, hogy továbblépjenek végre a PCP-ről, ha már egyszerűen nem tud írni Akito-san. :D
Bár eléggé... szokatlan lenne tőle kijelenteni hogy "Ezzel befürödtetek, próbálkozzatok újra!"

LuckyDingo

Quote from: kada on 2011-05-21, 23:48:57
Bár eléggé... szokatlan lenne tőle kijelenteni hogy "Ezzel befürödtetek, próbálkozzatok újra!"
Az lehet, de mégis, ha Mashiro szeretné megvalósítani az álmát, akkor kapóra jönne, hogy Eiji a PCPt szüntetné meg. Csak mire egy új storyt kitalálnak. Meg ennek még rengeteg következménye lehetne. Így lehet, hogy csak beijeszti őket.

kada

Quote from: LuckyDingo on 2011-05-22, 02:29:19
Quote from: kada on 2011-05-21, 23:48:57
Az lehet, de mégis, ha Mashiro szeretné megvalósítani az álmát, akkor kapóra jönne, hogy Eiji a PCPt szüntetné meg. Csak mire egy új storyt kitalálnak. Meg ennek még rengeteg következménye lehetne. Így lehet, hogy csak beijeszti őket.
Igazából a 100. rész (+/-1) óta várom hogy ez lesz, de most még nem tart ott a manga hogy szerintem meglépje Niizuma.
Ha mostanság jön, akkor elötte még Ashogiriék IS fognak legalább egy részt agonizálni. Szerintem.

SaiyaGin

132: a fejezet utolsó két oldala nélkül 100%-ban Tanto-feelingem lenne.

LuckyDingo

Rohadt jó volt a mostani fejezet :D

kada

Szines kép a szereplőgárdál:
Kaya vezet, benne van Yoshida, kergeti is Himarut, Hattori nincs rajta, Niizuma pedig alternativ megközelítéssel él :D
(mondjuk van ami nem tetszik benne, de én már csak ilyen vagyok)

A rész vége : win.
edit: A fenét, az egész fel van építve, nem csak úgy odapottyant a vége.

SaiyaGin

Ez most nekem is tetszett. :Kiraly:

LuckyDingo

Aaargghh.. ahelyett, hogy a hülye nakaira pocsékolta volna az oldalakat, lehetett volna vége egy kevésbé cliffhangeres belépővel is -_-

kada

Niizuma Eiji vs. Ikari Gendo!
Epic Must-Have Cliffhanger!

Amikor Yujiro elkezdett pletykálkodni, fogadni mertem volna hogy ez lesz a mostani (vagy a következő) cliffhanger, de a Gendóra nem számítottam.

Nakai-t még elkaphatja egy szívroham vagy kamion  :angyali:

SaiyaGin

Mostanában sokkal hamarabb kijön a fordítás!  :jee:

LuckyDingo

Eiji .. you troll XD Én úgy érzem, hogy nem sikerül beelőzniük amúgy.. miért most sikerülne? :D

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-06-11, 16:12:42
Eiji .. you troll XD Én úgy érzem, hogy nem sikerül beelőzniük amúgy.. miért most sikerülne? :D

:tezsvir:

SaiyaGin

kada

És teljesen a keikakuja szerint megy minden.
A végén vicces lenne ha pont azért nem sikerülne megállítani, mert minden más (ebben résztvevő) történet egyenlően javulna, és így nem nagyon lenne honnan olvasót rabolni :D

chilip

Bishop

chilip

A new evil lurks in the shadow preying on shounen jump! will our heroes prevail? Or will this be their end? Dont miss the next chapter of bakuman kids, see you next week! :D

kada

Hát ez... kész

Hattori milyen arcokat vágott