Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Bishop

Végén átmegy Katekyo hitman rebonrba és kiderül hogy minden elem csak a tűz egy fajtája, és ezért Natsu az ász.

Megmurdel

sok mindenbe nemis változna xD de akkor már kellene pár gyűrű is meg dobozok  ^^

Megmurdel

Quote from: Bishop on 2011-07-25, 23:40:45
Ti nem ismeritek még ezt a mangat, Luxus rájön hogy csak Natsu mentheti meg a guildet mert ő az igazi dragon slayer, és átadja minden erejét amire Natsu egy ütéssel kiüti Hadest :D
megint csak összehozták h Natsu harcolhasson az egész guild-ért :D  de ez télleg mindíg így van -.-

LuckyDingo

Ti nem ismeritek még ezt a mangat, Luxus rájön hogy csak Natsu mentheti meg a guildet mert ő az igazi dragon slayer, és átadja minden erejét amire Natsu egy ütéssel kiüti Hadest :D

We have a winner!  :facepalm:

Ez elég szánalmas volt XD

Leara

Quote from: LuckyDingo on 2011-07-30, 12:21:13

+1

Pedig az elején még azt hittem, hogy ez az arc jó lesz :D.
MAL

Junchi

Idézek:
Quote from: NLZ on 2011-05-21, 20:59:21
itt már csak Gérárd segíthet. :D

Na jó, Natsu minden bizonnyal megint győz, különben rossz mangát tartanék a virtuális kezeimben. :3

Bishop

Mit kapok?   :D :angyali:

NLZ

Na várjál, még nem volt meg az egy ütéses KO, Géràrd besegíthet. :D
[reserved]

Megmurdel

Quote from: Bishop on 2011-07-31, 14:33:19

Ha kérsz virtuális vállveregetést kaphacc  ^^

Megmurdel

háááááááááááááááááát BUMM A FEJBE ... kiterül majd felkel ééééééés folytatjaaaaa :D

egész jó volt :D

chilip

Quote from: Megmurdel on 2011-08-01, 09:16:44
Quote from: Bishop on 2011-07-31, 14:33:19

Ha kérsz virtuális vállveregetést kaphacc  ^^

HAHA nem ütötte ki HAHA nem kapsz semmit!!!!!

Bishop

Na most kíváncsi vagyok mi lesz, remélem bármi történik Natsuhoz nem lesz köze
a. Makarov felgyógyul a sérüléseiből és megjelenik
b. Gildartz megjelenik
c. Mistgun átjön az animan
d. Zeref előkerül és oneshotolja Hadest

Szerintem D, de ki tudja lehet hogy behoz valami új karaktert.

Megmurdel

Quote from: Bishop on 2011-08-14, 13:53:43
Na most kíváncsi vagyok mi lesz, remélem bármi történik Natsuhoz nem lesz köze
a. Makarov felgyógyul a sérüléseiből és megjelenik
b. Gildartz megjelenik
c. Mistgun átjön az animan
d. Zeref előkerül és oneshotolja Hadest

Szerintem D, de ki tudja lehet hogy behoz valami új karaktert.
Akkor szeretném megjelölni a D-t :D

NLZ

DESPAIIIR!

Én Gérárdra szavazok. :D
[reserved]

Bishop

Ennek is vége, tippeket kérek mivel múlja ezt alul a mangaka? :D

Squazee2005

Most akkor a macskák győzték le a gonoszt?  :D Ja, nem. Az egész guild, mert THIS IS SPARTA OUR GUILD!

Hm... már csak a lezárásban lehet bízni ezek után. Makarov meghal, ugye? Nem tudnék más okot, amiért bőgnének. Vagy csak azt hiszik, hogy meghal, de mégse. Kis trollkodás jól jönne a végére.

EDIT: Ez az én tippem, Makarov ál-halála.

Bishop

Makarov még egyszer besül a fia ellen szerintem, szóval nem hiszem hogy meghal, Én még akár Luxus halálát is el tudom képzelni most hogy minden erejét átadta Natsunak, de van egy olyan érzésem hogy a végén mindenki Happy lesz  :D
Csak azt nem tudom következő Arc hova lejjebb megy innen, már ezek az ellenfelek is nagyon kemények voltak, még is mondhatni hogy simán legyőzték őket. Nem voltak nagy harcok hirtelen fordítottak kockát. Egyedül talán a robbantgatós fás csávó jött be. De a többi főleg a fú de kemény gravitációs csávó volt epic fail, Makarov simán veszít de Kis nyomik simán elverik Makarov MESTERÉT. Ez még semmi Kana megszerzi a Fairy Glittert és kb semmi nem történt, azt se tudjuk milyen és hogy működik semmit. Pedig olyan jónak ígérkezett ez az arc.

Ezután mi lesz, Sárkányok? Makarov fia? Megint egy random dimenzió random imba mágusokkal? :D Gerard? Council? Démonok? A lista hosszú de hogy a végén Natsu elintézi az egészet egy ököl csapással az most már tuti.

A félelem mint fegyver is annyira bénán lett megcsinálva History Strongest Disciple Kenichibe sokkal jobban meg volt ez csinálva  ::)

És akkor most mi lesz Natsu S klasz mágus lesz?  :zomg:

Discuss :D
[spoiler]Nem hiszem el hogy annyira unatkozom hogy ezt mind leírtam  :angyali: [/spoiler]

NLZ

Gerard és a Mókusok. Nemtom ez miért jutott eszembe.
[reserved]

Junchi

Most jutottam el arra szintre, hogy ezt a mangát már megszokásból sem poén olvasni. Ezek után úgy fogok tekinteni rá, mint a heti lulz-adag. Úgy talán még van esélye a "fogyasztható" szintet megütni. :D

Megmurdel

hátezolyan nemtom olyan semmilyen volt de arra kiváncsi vgayok h milesz a vizsgával :D

Zelda

Nem lesz itt semmilyen vizsga, ahhoz már megcsavarták a történetet. Most jön az a rész, hogy Natsu az egyetlen aki majd jól megállítja Zerefet... Ez már csak így marad.
Hogy őszinte legyek, engem egy dolog miatt fogott meg a Fairy Tail: a kedvenc zenei előadóm csinálta a soundtrackjét (Takanashi Yasuharu) és ez elég, hogy teljesen függő legyek tőle. (Még a mangától is)

[spoiler]A Naruto-val is ez volt egy darabig, de attól már kikészültem.[/spoiler]

LuckyDingo

Átkonvertálják az Élethalál harcot vizsgává.
Aki Hades ellen harcolt, ötös, a többi próbálkozhat jövőre.

NLZ

Aki Natsu, az ötöst kap, a többi próbálkozhat jövőre. :D
[reserved]

Megmurdel

de itt nemúgy lesz h aki 51%-ot elér az átmegy xD v itt magasabb a követelmény :D

a többi meg FAIL

chilip

kurva jó chapter volt :D szegény natsu addig erősködött míg megkapta a vizsgáját  :lul:
Gildarts meg  :muhahah:

Bishop

Ja végre egy jó chapter, Gildartzot egyre jobban bírom, de Luxus is kezd szimpatikus lenni :D

NLZ

Luxus nem is csinált semmit most?
[reserved]

Bishop

De ahogy vizsgálta Lisannat :D

NLZ

Quote from: Bishop on 2011-09-17, 17:17:15
De ahogy vizsgálta Lisannat :D
Ja, hogy az Luxus volt, nem is esett le. :D
[reserved]

Megmurdel

Quote from: NLZ on 2011-09-17, 19:31:59