Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

NLZ

Ruhaszakadás, mi kell még? :confused:
[reserved]

Bishop

LuckyDingo

Wooo.. [spoiler]Gildartz[/spoiler] mi durva fejet vágott már O.o Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de várom a kövi fejezetet. :D

NLZ

No mikor jön már Gérárd?

:D
[reserved]

Junchi

Ch235

*sigh*

Nincsenek már nagy elvárásaim ettől a mangától, de azért [spoiler]Gildartz-tól pölö *kicsit* többet vártam volna, mint a Hajime no Ippózás, amit itt lenyomott...[/spoiler]

NLZ

Mondom én, itt már cska Gérárd segíthet. :D
[reserved]

Bishop

Érdekes mindenesetre az elmúlt két chapter egész jóra sikerült...

Junchi

Quote from: NLZ on 2011-05-21, 20:59:21
Mondom én, itt már cska Gérárd segíthet. :D

Csak Gérard adhat neked erőt és mindent lebíró akaratot! :D

NLZ

Jáááj, dül a fa! Idesapám, há micsináljak?
PÁLINKÁT!
[reserved]

Bishop

Nicsak kit látni  :lol: :D

Junchi

LOL!  :lol: :lol:

NLZ, kommentelj! Most! :D

NLZ

[reserved]

LuckyDingo

No comment.. XD

Junchi

Ch

Most akkor sajnálnom kellett volna Gérard-t? Most akkor le kellett volna nyűgözzön, hogy Erza a barátság erejével küldi padlóra a fickót?

Jajmár, Mashima, olyan vagy... xDD

Leara

237: ...  :facepalm:
El se hiszem, hogy egyáltalán reménykedtem abban, hogy lesz valami érdekesebb fordulat :D.
MAL

Junchi

Quote from: Leara on 2011-06-04, 11:49:29
El se hiszem, hogy egyáltalán reménykedtem abban, hogy lesz valami érdekesebb fordulat :D.

Nekem Nirvana óta nincsenek elvárásaim ettől a mangától. :D

Az ilyen "fordulatok" már meg sem lepnek. :3

Junchi

Ch238

Elfman kúl volt. Ennyi. (Mondanám, hogy Gildartz is az volt, csak sajnos az ellenfél ilyen módon történő megreptetése a Rakéta Csapat likvidálására emlékeztet...)

Bishop

Szerintem úgy zusammen jó lett ez a chapter, a múltheti szarkupacból jól visszahozta a mangaka.

NLZ

Számomra Gildart nagyon leszerepelt.
[reserved]

Bishop

Oh Why? mert nem valami komplex varázslatot csinált csak ütött egy homerunt?  :D Amugy btw szétzúzta a fekete lyukat ami imho WOW

NLZ

Mármint egy fekete golyót, amit fekete lyuknak hívtak? De komolyan, egész harca Ippós boxból állt.
[reserved]

Bishop

Sose képzeltem hogy az a fajta karakter aki Fairy law szerű spelleket dobál, inkább olyan mint Natsu csak már jobb, simán erőből harcol. Ha komplex harcot akarsz akkor a régi Mistgun volt a legjobb, kár hogy nem kapott később komolyabb harcot  ::)

Még a szövege is bejött hogy nem mutathat rossz példát mint vizsgáztató :D

LuckyDingo

Gildartz olyan egyszerű, mint Natsu, csak tapasztaltabb, ennyi :D

Junchi

Ch

:facepalm:

Laxus belépője mondjuk meglepett. Hátha felkavarja végre ezt a hullaszagú plotot...

Megmurdel

Majd meglássuk hogy mit fog elérni Laxus.  ^^

chilip

kap egy nagy halálos mágiát az arcába de legyőzi majd....

kép vált

fairy tail céhház, arca be van bugyolálva kötésbe >> leveszik a kötést és neki is a mágia hatására GERARD arca lett

LuckyDingo

Valszeg megmenti a csapatot és az egész guildet, majd ő lesz a következő guildvezér.. imho. XD

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2011-07-25, 12:00:38
Valszeg megmenti a csapatot és az egész guildet, majd ő lesz a következő guildvezér.. imho. XD
Dehogy, majd mindenki mondja neki, hogy maradjon, de ő mondja, hogy ezzel visszafizette mindazt, amit a guild adott neki, így most már nyugodt szívvel tovább tud állni. :)
[reserved]

Bishop

Ti nem ismeritek még ezt a mangat, Luxus rájön hogy csak Natsu mentheti meg a guildet mert ő az igazi dragon slayer, és átadja minden erejét amire Natsu egy ütéssel kiüti Hadest :D

NLZ

Villámtüzet csinál, amit Natsu benyakal és győz.
[reserved]