Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Miért vettük volna ott? (Modellboltban vettük egyébként, azt mondták, hogy egy viszonylag jó típus. Vsz. mi vagyunk a bénák.)
Failure is the default option

Darkstar

Akkor már inkább egy ilyen.

Igaz nem ugyanaz a kategória.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Darkstar on 2012-01-28, 21:28:57
Akkor már inkább egy ilyen.

Igaz nem ugyanaz a kategória.
Erre gondoltam énis, csak nem ugrott be a neve.
[reserved]

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2012-01-28, 21:15:38

Gondolom utalás volt a Ph pár héttel ezelőtti bemutatójáról, néhány ott kapható
heliről. Most viszont rohadtul nem találom a cikket...

Draconire

Kuroi Tenshi

Quote from: Draconire on 2012-01-28, 21:42:41

mintha olvasnék indekszet :/
speedshop akkor jól letámadta az újságírókat, itt is-ott is...

Cloud

Na srácok kérnék egy kis segítséget.

Van itt olyan pesti srác aki tudna segíteni plexi vágás ügyben? 
Ilyet szeretnék összehozni:

http://logout.hu/dl/upc/2011-03/95243_dsc07068-1.jpg
http://lh3.ggpht.com/-yBews9Theqc/TtI1cfsXt4I/AAAAAAAAAEs/RG-ml27WG0I/s800/mobo%252520cover.JPG

Tehát csak ki kellene vágni az alaplapom elhelyezkedő csatlakozók(plusz ram, proci) helyét. Mivel panelban lakok így elég necces ezt nekem megoldani, plusz felszerelésem sincs sajna hozzá.

Fazék

Quote from: Cloud on 2012-01-29, 10:03:08
Na srácok kérnék egy kis segítséget.

Van itt olyan pesti srác aki tudna segíteni plexi vágás ügyben? 
Ilyet szeretnék összehozni:

http://logout.hu/dl/upc/2011-03/95243_dsc07068-1.jpg
http://lh3.ggpht.com/-yBews9Theqc/TtI1cfsXt4I/AAAAAAAAAEs/RG-ml27WG0I/s800/mobo%252520cover.JPG

Tehát csak ki kellene vágni az alaplapom elhelyezkedő csatlakozók(plusz ram, proci) helyét. Mivel panelban lakok így elég necces ezt nekem megoldani, plusz felszerelésem sincs sajna hozzá.
Ez mihez kéne?  :eek:

Cloud

Gépmodding. Fekete fehér színkombinációt akarok összehozni. VGA fehérre festése már majdnem kész, kábelek fehér harisnyázása már megvan, kivehető alaplapi tálca feketére lett már festve, még a fekete fehér ventik beszerzése van hátra, meg az odlallap plexizése, illetve ez az alaplapi plexi. EZ nálam feketére lesz majd fújva. :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Cloud on 2012-01-29, 10:03:08

Most verd ki a fejedből ezt a baromságot, mielőtt megsütöd az alaplapod vele.
Az Anus tuf vagy melyik lapjában az hővezető anyag, nem pedig hőszigetelő
plexi!

Cloud

Egyáltalán nem melegszik a lapom, még úgy sem hgoy szinte nincs légmozgás a házban. Esetleg annyit csinálok hogy nem plexit teszek rá, hanem mondjuk alulemezt. :D (na jó ez tényleg hülyeség, marad a plexi, tényleg nem melegszik a házam)

Ezt a fekete fehér moddingot már régóta meg akarom csinálni, a borítás csak azért kellene mert asus lapom van, azon meg a kék szín dominál. :(

kikuchiyo

Kaptam egy vicces üzenetet:

QuoteJó napot kívánok! Hogy mennek a dolgok? Szeretnék pár dolgot mondani magamról. A nevem Mira. Néztem a web társkeresőt, és rábukkantam a profilodra. Úgy döntöttem, hogy írok neked egy e-mailt. Arra gondoltam, hogy a jövőben barátok lehetünk, ha nem bánod. Nekem ez nagyon kell.. Magányos lány. vagyok. Nincs gyermekem és nincs közeli barátom se. 1989 február 5-én születtem. 23 éves vagyok. Szeretek sétálni és főzni. Neked vanszenvedélyed? Szeretsz hallagatni zenét? ijrjál nekem a http://karolina.micsoda.info/ Nagyon remélem, hogy barátok lehetünk és sok érdekes dolgot megtudunk egymásról. Köszönöm!. Mira.

Ott bukik a dolog, hogy soha, semmilyen "web társkeresőn" nem jártam.

Ha ráérnék, leállnék trollkodni egy kicsit a spammerrel.

Junchi

1989 február 5-én születtem. 23 éves vagyok.

Még nem vagy annyi, csak 22. :D

Btw lol'd at hejesirás.

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2012-01-29, 12:52:29
Kaptam egy vicces üzenetet:

QuoteJó napot kívánok! Hogy mennek a dolgok? Szeretnék pár dolgot mondani magamról. A nevem Mira. Néztem a web társkeresőt, és rábukkantam a profilodra. Úgy döntöttem, hogy írok neked egy e-mailt. Arra gondoltam, hogy a jövőben barátok lehetünk, ha nem bánod. Nekem ez nagyon kell.. Magányos lány. vagyok. Nincs gyermekem és nincs közeli barátom se. 1989 február 5-én születtem. 23 éves vagyok. Szeretek sétálni és főzni. Neked vanszenvedélyed? Szeretsz hallagatni zenét? ijrjál nekem a http://karolina.micsoda.info/ Nagyon remélem, hogy barátok lehetünk és sok érdekes dolgot megtudunk egymásról. Köszönöm!. Mira.

Ott bukik a dolog, hogy soha, semmilyen "web társkeresőn" nem jártam.

Ha ráérnék, leállnék trollkodni egy kicsit a spammerrel.
Hahhaha nekem pont most landolt a google fiokomban. Spamnek jelolve.
Kellett nekem arra hasznalni a cimet, hogy rokonokkal tartsam a kapcsolatot, akik nem ismerik a bcc hasznalatat. :/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Heh, nekem a régi freemailemre jött be (gmailba átirányítva), pedig azt már évek óta nem használom semmihez se. :)
[reserved]

Nakedape

a ribanc, nekem meg úgy néz ki hazudott

QuoteHello Mivel foglalkozol? Szeretném bemutatni magam. A nevem Mira. Éppen most néztem a társkereső oldalakat az Interneten, és rábukkantam a profilodra. Úgy döntöttem, hogy írok neked.. Arra gondoltam, hogy a jövőben barátok lehetünk, ha nem bánod. Olyan jó lenne, ha az megtörténik. Magányos lány. vagyok. Nincs gyermekem és nincs közeli barátom se. 1989 február 5-én születtem. 23 éves vagyok. Szeretek hallgatni különféle zenét, főzni. Neked vanszenvedélyed? Szereted a zenét? Ha érdekel téged a barátságunk nekem a http://navajo.tevhit.info/ Nagyon remélem, hogy barátok lehetünk és sok érdekes dolgot megtudunk egymásról. Köszönöm, hogy elolvastad levelemet! Nagyon szépen köszönöm. Csak a te Mirád .

erre itt mindenki másnak is?:(:(:(
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Flaser

A SPAM még hagyján, rén MSN-en írt valaki, hogy regisztráljak (hitelkártyával! LOL!) vlm. camwhore honlapon.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

chilip

és regisztráltál? :trollface:

NLZ

Quote from: Nakedape on 2012-01-29, 18:55:26
a ribanc, nekem meg úgy néz ki hazudott

QuoteHello Mivel foglalkozol? Szeretném bemutatni magam. A nevem Mira. Éppen most néztem a társkereső oldalakat az Interneten, és rábukkantam a profilodra. Úgy döntöttem, hogy írok neked.. Arra gondoltam, hogy a jövőben barátok lehetünk, ha nem bánod. Olyan jó lenne, ha az megtörténik. Magányos lány. vagyok. Nincs gyermekem és nincs közeli barátom se. 1989 február 5-én születtem. 23 éves vagyok. Szeretek hallgatni különféle zenét, főzni. Neked vanszenvedélyed? Szereted a zenét? Ha érdekel téged a barátságunk nekem a http://navajo.tevhit.info/ Nagyon remélem, hogy barátok lehetünk és sok érdekes dolgot megtudunk egymásról. Köszönöm, hogy elolvastad levelemet! Nagyon szépen köszönöm. Csak a te Mirád .

erre itt mindenki másnak is?:(:(:(

QuoteSzia Mi újság? Szeretnék pár dolgot mondani magamról. A nevem Mira. Néztem a web társkeresőt, és rábukkantam a profilodra. Úgy döntöttem, hogy írok neked egy e-mailt. Arra gondoltam, hogy a jövőben barátok lehetünk, ha nem bánod. Nekem ez nagyon kell.. Magányos lány. vagyok. Nincs gyermekem és nincs közeli barátom se. Február 5-én születtem. 23 éves vagyok. Szeretek barátaimmal lenni és berendezni lakásomat. Neked vanhobbid? Milyen zenét hallgatsz inkább? Ha érdekel téged a barátságunk nekem a http://oliwia.jean-christophe.info/ Nagyon remélem, hogy barátok lehetünk és sok érdekes dolgot megtudunk egymásról. Köszönöm, hogy elolvastad levelemet! Nagyon szépen köszönöm. Mira.
A kis ribanc teljesen odaadta magát neked, én meg csak épphogy köszönő viszonyban vagyok vele. :(
[reserved]

Acchan

De legalább nektek írt, engem még arra se méltatott.  :haha:
A munkahelyi címünkön viszont megkeresett minket Jenna:
QuoteHello, én ritkán ezen az oldalon, így ha nem válaszol, akkor írj jobb itt : http://corn.3k8.info/ Becenevem ott Jenna

Ez már eléggé az a "lelöni 5 kaca" szint, Mira még mindig jobb party lehet.  :D

kikuchiyo

Találkoztam ma néhány volt osztálytársammal, és még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Az egyik, akiről sose gondoltam volna, megnősült és hamarosan gyereke lesz, a másik szintén, a harmadik - akiről végképp nem gondoltam volna - épp készül nősülni, aztán mondják, hogy a volt magyartanárom nemrégen meghalt... remek kiegészítése volt ez a születésnapi "te jó ég, már ennyi idős vagyok" sokknak.

Most itt ülök magamba roskadva, mint a tag a Rashomon nyitójelenetében, és ismételgetem, hogy "ez nem lehet. ennek nincs értelme."

Cobra

És ez téged miért zavar? Az én 5 éves érettségi találkozómon is volt 3 lány gyerekkel (el szerencsére nem hozták őket), ebből az egyiknek már 2 is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Még pár év és már a válási sztorikat hallgathatod, ill. hogy milyen nehéz egyedül gyereket nevelni + gyerekkel társat találni.

Fazék

Quote from: .Attila on 2012-01-30, 10:31:01
Még pár év és már a válási sztorikat hallgathatod, ill. hogy milyen nehéz egyedül gyereket nevelni + gyerekkel társat találni.
mert szerencsére az hogy később házasodsz, hosszabb válogatás után, kiöregedve, az garantálja a sikeres házasságot, boldog családi életet.

.Attila

Quote from: Fazék on 2012-01-30, 10:53:38
Quote from: .Attila on 2012-01-30, 10:31:01
mert szerencsére az hogy később házasodsz, hosszabb válogatás után, kiöregedve, az garantálja a sikeres házasságot, boldog családi életet.

Nyilván nem, nem is volt szándékomban ilyesmire célozni.

Fazék

Quote from: .Attila on 2012-01-30, 12:58:10
jó persze, csak kicsit rájátszottam ;)

a téma részletesebb (újabb) megtárgyalására azt hiszem át lehet vonulni a párkapcsolatok topic-ba

btw, valamiért az Idiocracy intro-ja ugrott be ismét a témáról :D

NLZ

Quote from: Fazék on 2012-01-30, 13:07:31
Quote from: .Attila on 2012-01-30, 12:58:10
jó persze, csak kicsit rájátszottam ;)

a téma részletesebb (újabb) megtárgyalására azt hiszem át lehet vonulni a párkapcsolatok topic-ba

Nem is értem, miért. :D
Ám jópofa film volt az is. :)
[reserved]

.Attila

Azt hiszem, ezt meg kell néznem.
Amúgy osztom, lopom, schmittelem.

NLZ

Quote from: .Attila on 2012-01-30, 13:46:32

Azt hiszem, ezt meg kell néznem.
Amúgy osztom, lopom, schmittelem.
Elég idiótaság, de egy könnyű, lazítós film, erős társadalomkritikával. :)
[reserved]

Cloud