Main Menu

Bakuman /SPOILER/

Started by Bishop, 2008-10-25, 13:32:45

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: kada on 2011-11-13, 13:46:49
155:
[spoiler]
Nagyfater meg még mindíg hatalmas, de a jegyzetet kissé fölösnek éreztem. Mintha egy emlékeztető lenne a feledékeny olvasónak hogy itt biza élet-halál harc folyik.[/spoiler]
Lehet hogy csak nekem volt a rész vége kissé lapos, az eleje viszont nagyon tetszett.

:tezsvir:

kada

Nem doublepost \o/
Bakuman 156:
Jó kis chapter volt megint, a második fele megint egy picit másmilyen volt mint szeretném, de sebaj, és jöjjön a spoilertag.
[spoiler]Mashiro arca az elején "YES :D" nem semmi.
Az hogy Ogawa bemutatkozástól átveszi a vezetést és ez valakinek nem tetszik szerintem jól lett bemutatva, aztán szép lassan láttuk hogy miért kell egy ilyen fickó, még ha haza is megy ami mondjuk a többiekhez képest érdekes nem-shounen ellentét. Aztán jött hogy egyre kevesebb és kevesebb az idő, egyre nagyobb a lemaradás hopp, holnap reggel ZH, még tanulni kéne
Moriya amikor beszól, és Ogawa reakciója rá ütött, végülis mégse olyan rossz a második rész, csak végig aggódtam hogy "ugye nem játszák ki a Mashiro-összeesik-mint-a-nagybátja kártyát újra".
Remélem nem.
[spoiler="At first I was like"][/spoiler]
[spoiler="Then I was like"][/spoiler]
[spoiler="And the assistants were like"][/spoiler]
[spoiler=In the end there is only zawazawa][/spoiler]
[/spoiler]

SaiyaGin

158: elég rövidke volt, de azért nem volt rossz.

kada

Quote from: SaiyaGin on 2011-12-05, 19:16:01
158: elég rövidke volt, de azért nem volt rossz.
Picit bökte a csőröm hogy Takagi mennyire pánikolt.
Elvileg pont az az erőssége hogy zseniálisan tervez, akkor hogyan nem látta előre a most előkerülő problémát?
[spoiler]Volt először az hogy a két főhős egymás ellen nem lecserélhető, míg Eiji ahogy baj volt újraírta szinte a manga alapját.
Ez teljesen oké.
Nem lehet húzni mint a rétest - ezt viszont nem értem miért nem látta előre, elvileg az anime a cél az első manga óta, minden próbálkozással szilárdabb lett az elképzelés, akkor most miért lepődik meg hogy a műve nem egy végtelenségig nyújtható fajta?
Korlátozott saját tapasztalatom az alkotóművészetek történettel rendelkező fajaiban arra engedett következtetni hogy valamennyire a Takagi-féle mindentmegtervező fajzat vagyok, de pont ezért "három évre" előre tervezek, és ilyen hibát még nem ejtettem. Eddig. Ezer másikat persze igen  :P
És a pontozási pánik...
Megincsak a "Takagi előny" kidobása, de ezt a mangába is a fejére olvasták.[/spoiler]Mashiro meg megint férfiasan megmondta a tutit, kezdi szép lassan átvenni Eiji szerepét mint jólmegmondó?  ::)
Viszont még mindíg kell neki a támasz, nem kezdeményez, csak helyesel. Kérdenzném hogy "Egy partnernak nem kéne cselekvőbbnek lennie?", de végülis a független megerősítés sose árt, csak ha tényleg ennyire biztos a dolgában...

Nem volt rossz rész, végülis Takagi hajlamos a dolgok túlkomplikálására és a pánikra, csak nem vártam és ezért elsőre idegen volt, s enyhén rossz szájízt hagyott emiatt.

SaiyaGin

Quote from: kada on 2011-12-05, 19:42:21
Picit bökte a csőröm hogy Takagi mennyire pánikolt.
Mashiro meg megint férfiasan megmondta a tutit, kezdi szép lassan átvenni Eiji szerepét mint jólmegmondó?  ::)
Viszont még mindíg kell neki a támasz, nem kezdeményez, csak helyesel. Kérdenzném hogy "Egy partnernak nem kéne cselekvőbbnek lennie?", de végülis a független megerősítés sose árt, csak ha tényleg ennyire biztos a dolgában...

Nem volt rossz rész, végülis Takagi hajlamos a dolgok túlkomplikálására és a pánikra, csak nem vártam és ezért elsőre idegen volt, s enyhén rossz szájízt hagyott emiatt.

:tezsvir:
Nem először fordult elő, hogy Mashiro észrevett valami hibát a történetben, de nem szólt róla Takaginak azonnal.
Most vettem észre, hogy mégse volt olyan rövid ez a fejezet, csak tegnap még nem volt fent a teljes fejezet a mangareaderen. Amikor tegnap olvastam, akkor valamiért csak 15 oldal volt feltöltve. ^^

SaiyaGin

Kijött a múlt heti fejezet.

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2011-12-13, 11:18:54
Igen, köbö ennyi történt.. XD Yuri-tan válaszára kíváncsi leszek... még tán igent is mondhat. :XD

kada

Quote from: LuckyDingo on 2011-12-13, 11:34:11
Quote from: SaiyaGin on 2011-12-13, 11:18:54
Igen, köbö ennyi történt.. XD Yuri-tan válaszára kíváncsi leszek... még tán igent is mondhat. :XD
Még tán igent is.

Szerintem nem volt rossz rész.
Nem az a fajta amiért olvasom a sorozatot, sőt... ha sok ilyen lenne nem bírnám olvasni, viszont így hogy csak nincsenek elfelejtve a mellékszereplők egész elfogadható (ha lesz belőle valami haladás. *Nem kezd Hajime no Ippo rantba*).
Joshida pl mennyire másmilyen lett. Persze minden visszatérhet az eredeti kerékvágásba is akár, de csak-csak nem.

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2011-12-13, 11:34:11
Igen, köbö ennyi történt.. XD

Ezért is nem nyújtottam hosszabbra a postomat. :D

Zelda

Hát igent mondott... Érdekes egy fordulat, viszont ezt az növekvő vs csökkenő tendenciát nem tudom hova tenni, egyelőre nem látom reálisnak azt, ami most történik, de lehet csak én vagyok így vele...

SaiyaGin

Quote from: Zelda on 1970-01-01, 02:22:04ezt az növekvő vs csökkenő tendenciát nem tudom hova tenni, egyelőre nem látom reálisnak azt, ami most történik, de lehet csak én vagyok így vele...

Erre én is kíváncsi vagyok.

LuckyDingo

Hát az új fejezet fasza volt. Eiji hozta a formáját...
Első poénos kép: http://www.mangareader.net/bakuman/161/16

Második: Long time no bleach! ::XD

Bishop

Már reméltem hogy lesz kis kavarás Mashiro magánéletében a csajjal, hogy a csaj rástartol, de hamar lerázta  :frown:

kada

"I can't help but want to use complicated words since they sound cooler."  :rotfl:

Jó kis chapter volt, de a huhúúúhahacsaj szerintem még tuti visszatér, kár lenne csak azért behozni hogy Ashogiri Niizumával találkozzon.

LuckyDingo

Wááá nem igaaaz... :D Niizuma-kun [spoiler=better?]rendesen ki fog cseszni Ashirogi-senseiel :D [/spoiler][spoiler]Annyira éreztem, hogy nem fogja ilyen könnyen hagyni magát.  Amúgy lehet hogy mangagyártási szempontból jobban járnak Mashiro-ék. Ha nem lenne ezután álma, nem csinálná fullosan az új mangákat és Eiji nem tudna szórakozni a műveiken... kár lenne érte.. :D[/spoiler]

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-01-22, 13:29:39
[spoiler]Annyira éreztem, hogy nem fogja ilyen könnyen hagyni magát.  Amúgy lehet hogy mangagyártási szempontból jobban járnak Mashiro-ék. Ha nem lenne ezután álma, nem csinálná fullosan az új mangákat és Eiji nem tudna szórakozni a műveiken... kár lenne érte.. :D[/spoiler]
+1
Az első néhány oldal után azon gondolkoztam hogy ki fog meghalni vagy valami egyéb gyilkosságot elkövetni...
Utolsó oldal elárulta.
Még jó hogy elöbb láttam a mangát mint hogy a reagodat olvastam volna, spoilerezett volna  ^^"

<--

SaiyaGin

[spoiler=164.]IGEEEEEEN![/spoiler]

kada

Quote from: SaiyaGin on 2012-01-29, 22:17:42
[spoiler=164.]IGEEEEEEN![/spoiler]
[spoiler]Oké, akkor most lefekszem és holnap újraolvasom, hátha akkor nem egy fake chapter lesz fent.
Vagy többet ittam mint gondoltam.
[spoiler]Vagy még mi lesz itt...
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]Következő remélem az lesz hogy az 1001. rész elött Ippo megszerzi a csajt.
/dream on
[/spoiler][/spoiler]

LuckyDingo

Hmm.. ez jó volt és váratlan. [spoiler]Ha nem az új főszerkesztő döntötte volna el, akkor fix, hogy Eiji nyer.. igazából üzleti szempontból tényleg ez a jó döntés. Ha a Reversi nem jön be animeként, akkor nincs semmi. De ha bejön, dupla nyereség, mert Eiji alapvetően jó cuccokat csinál. :D[/spoiler]

SaiyaGin

[spoiler]Ishizawa  :grrr:[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2012-02-06, 19:03:54

Azok a gonosz, semmirekellő, pedofil, hikikomori otakuk.. pfej.. :O

Mellesleg nem ismertem fel a csávót... (mostmár tudom melyik ez)XDDD

chilip

én még nem, világosítsatok fel :D

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2012-02-06, 19:14:08
én még nem, világosítsatok fel :D

Az az egykori osztálytárs, akit Shuujin anno a történet elején kiütött, amiért fikázta Mashiro rajzstílusát. Az animében egy pár héttel ezelőtti részben ő tanította volna Aokit panty shotokat rajzolni, de a kibírhatatlan jelleme miatt nem jött össze a dolog, és Fukuda belenyomta a sövénybe.

Szerk.: http://bakuman.wikia.com/wiki/Ishizawa

chilip

áááááááááá tényleg  :facepalm:

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-02-06, 19:07:43
Quote from: SaiyaGin on 2012-02-06, 19:03:54

Azok a gonosz, semmirekellő, pedofil, hikikomori otakuk.. pfej.. :O

Mellesleg nem ismertem fel a csávót... (mostmár tudom melyik ez)XDDD
Naneeeee  :falba:
[spoiler]Szóval most az lesz hogy azok miatt a gonosz semmirekellő pedofil hikikomorik, akik nem akarják hogy nem szűz lány legyen a főhősnő "magyar" hangja nem Azuki lesz, amikor még a nagy fail az hogy ...

Vagy némi (sok) dráma után győz az értelem?[/spoiler]
I don't like where this may be going.

SaiyaGin

LuckyDingo

Jah kint van. Igazából valós problémát hozott fel a mangaka team. :S

SaiyaGin

Kíváncsi vagyok, vajon hogyan reagáltak a fejezetre a japán olvasók.

kada

Tartom a multheti véleményem.
Quote from: SaiyaGin on 2012-02-14, 23:52:47
Kíváncsi vagyok, vajon hogyan reagáltak a fejezetre a japán olvasók.
Na erre én is.

kada

A nagy Fukuda színre lép.
[spoiler]

[spoiler]

[/spoiler]
[/spoiler]

És aknára?