Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: ShadowolfNe tedd ignus! Biztos van valami jobb megoldás...
???  :wtf:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Shadowolf

Quote from: Kvikveg???  :wtf:

Quote from: Moha:wtf: ???

Nézzétek meg az aláírását. ;)

Kvikveg

Ignus: Nooooooooooooooooo!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Don't kill,
Don't die,
Don't hate,
Don't lie!

lynx655

Kevés dolog van, amiért ölni tudnék, de a hülyeség az elsõ helyen van...
 :grrr: :uzi: :wtf:

Moha

Ez most melyikünk postjára vonatkozott? Vagy csak egy spontán kijelentés akart lenni?

lynx655

Néha úgy ki kell adnia magából az embernek. :D (Senki ne vegye személyesen.) Gondoltam, ha nincs olyan topic, hogy "Ki mitõl mászik a falra", ez is tökéletes lesz... :lol:

Moha

Quote from: lynx655Gondoltam, ha nincs olyan topic, hogy "Ki mitõl mászik a falra", ez is tökéletes lesz... :lol:
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy ilyen topic hamar eldurvulna. Tele lenne *-okkal. Már, ha mûködik az autocensor....

Zanador

Quote from: MohaVan egy olyan sanda gyanúm, hogy egy ilyen topic hamar eldurvulna. Tele lenne *-okkal. Már, ha mûködik az autocensor....

Nem hinném, hogy túl sok csillag lenne benne, kb fél óráig élne, vagy addig, ameddig az esõ moderátor meg nem érkezik.  :rolleyes:
BÁr sose tudni, hogy addig mennyi csillagot lehet összehozni. :D
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Suszi

JEEAAHH!! Member lettem!!!  :rotflol:

Zanador

Quote from: SusziJEEAAHH!! Member lettem!!!  :rotflol:

Egyesek de gyorsan öregszenek!  :ejj:  :D  Én részemrõl egész jól tartom magam jelenleg, bár már nem sokáig... :)
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

.Attila

Gratula! :)

Rounin

Még csak most? Egyesek de lassan nõnek fel o.O :_piszka: :)

Marfy

Gratula!  :tezsvir:
De nem 50 vagy 100 postnál vált át member-re?

Shadowolf

Quote from: NokiGratula!  :tezsvir:
De nem 50 vagy 100 postnál vált át member-re?

30-tól member, 100-tól senior member.

Suszi

Quote from: RouninMég csak most? Egyesek de lassan nõnek fel o.O :_piszka: :)

Nemrég regisztráltam.  :_piszka:  Ezután valószínüleg gyorsabban fog menni a dolog  :) !

Suszi

Quote from: NokiGratula!  :tezsvir:
Nagyon köszike!  :)

Marfy

Quote from: Shadowolf30-tól member, 100-tól senior member.

igaz én hülye :rolleyes: .

Suszi

A segítségeteket kérem!
Néztem pár nappal ezelött a Narutot, és néha elcsúszott a hang a képhez képest (PoverDVD-vel). Vajon mitõl lehetett ez, és hogyan lehet megoldani.
Aki tud az légyszi segítsen! Köszi.

Suszi

Quote from: ShiroiCsak azért írom, hátha számít: ugyanez a DVD nálam BSPlayer-rel gond nélkül ment.

Köszi  :merci: , de ez nem oldotta meg a problémámat. Láttad, hogy mit csinált nálam a BSPlayer. :grrr:

Bruce

Elég radikális megoldás, de nálam néha beválik: Full codec reinstall... És persze más kombóban, mint azelõtt... Amúgy 5letem sincs :(

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Suszi

Quote from: BruceElég radikális megoldás, de nálam néha beválik: Full codec reinstall... És persze más kombóban, mint azelõtt... Amúgy 5letem sincs :(
Köszi.  :merci:   Lehet, hogy majd nekiállok. Még várok vele egy kicsit, hátha tud valaki segíteni.

Suszi

Quote from: ShiroiDe nem is neked címeztem a post-ot...  :rolleyes:
SORRY...  :oops:

Rounin

Quote from: SusziA segítségeteket kérem!
Néztem pár nappal ezelött a Narutot, és néha elcsúszott a hang a képhez képest (PoverDVD-vel). Vajon mitõl lehetett ez, és hogyan lehet megoldani.

Hmm... nekem megoldotta az ilyen gondot az összes codec leszedése és csak a legszükségesebbek felrakása. Vagy másik lejátszóval esetleg (Radlight?)

Rounin

Quote from: SusziNemrég regisztráltam.  :_piszka:  Ezután valószínüleg gyorsabban fog menni a dolog  :) !

Nem kifogás. Shadowolftól kérhetsz tippeket a gyors fejlõdésre :D

Drótmalac

Quote from: SusziA segítségeteket kérem!
Próbáltad már Mplayer-el?

.Attila

Quote from: RouninNem kifogás. Shadowolftól kérhetsz tippeket a gyors fejlõdésre :D
A kis pimasz :ejnye:

Moha

A Japán kultúra threadbõl:
Quote from: Rounin'Nam. Kérdezd meg a veteránokat. Amelyik még épelméjû, az tudja mi az a háború :)
Úgy értettem, hogy az amcsik sosem vívtak honvédõ háborút. Amiben résztvettek, az mindíg a saját érdekeik érvényesítése volt, valahol máshol. Ergó mindenbe beleszóltak, rendezkedtek. És leginkább vizi+légi harcot vívtak, a szárazföldön elég gyengék voltak.

Dragon

Quote from: MohaÚgy értettem, hogy az amcsik sosem vívtak honvédõ háborút. Amiben résztvettek, az mindíg a saját érdekeik érvényesítése volt, valahol máshol. Ergó mindenbe beleszóltak, rendezkedtek. És leginkább vizi+légi harcot vívtak, a szárazföldön elég gyengék voltak.

Azért a nyugat-európai részt a WW2-bõl egész ügyesen megoldották a szárazföldön is. Meg a saját kis polgárháborújuk is szárazföldi volt (ott a saját dolgukba szóltak bele :rotflol: )
De az tény, hogy pl. vietnámban nem olyan harctaktikával találkoztak, amivel az õ hozzáállásukkal meg tudtak volna bírkózni.
Viszont ha most nem nézne oda a világ, akkor asszem az iraki helyzetet hamar lerendeznék.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!

volt egy angol-amerikai, egy mexikói-amerikai háborújuk, és egy polgárháborújuk is. Azonkívül megoldották az indiánkérdést is.
Az angol amerikaiban az angolok elfoglalták Washingtont is, és a középületeket felgyújtották.Mexikó ellen nyertek.