Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: Yuuki on 2013-01-24, 20:59:22
Szerintem is Setsuno a legerősebb, Chiyo-t véleményem szerint könnyedén elintézi.

én ebbe nem lennék olyan biztos, chiyo vs toriko harc után mutatták azt is hogy chiyo mama bizony egy durva sérüléssel ment toriko ellen harcolni amit abban a kanál-dóm-ban kapott

Yuuki

Igen, ennek azonban, sajnos nem túl sok köze van Setsuno-hoz.

Mint tudjuk, Chiyo egykor Chin mesterrel alkotott egy Combo-t, egészen az árulásáig. Chin mester kivételes technikák tudója, azonban Knocking Master Jirou – lévén Acacia három legendás tanítványának az egyike– erősebb nála. Jirou-san pedig Setsuno-val alkotott combot, aki az első helyezett a séfek ranglistáján. A Setsuno és Chiyo ereje között szakadék a fentiek tükrében számomra egyértelmű. Az egy combo-t alkotó személyek képességei véleményem szerint egy szinten vannak. – Jó, itt Komatsu-t fel lehetne hozni ellenpéldának, azonban úgy, mint séf, egészen egyedülálló és zseniális érzéke van az alapanyagokhoz. - Szerintem Setsuno ereje Alfaro-jéval vetekszik, a Century Soup Arc-ot követően én őt tartom Stesuno ellenfelének, s Alfaro a Bishokukai ranglistáján jóval előkelőbb helyet foglal el, mint Chiyo-san.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

Isley

Ezer érv hozható fel Setsuno mellett. Túl azon, hogy szinte minden Cooking Festivalt megnyert (29-et), amin elindult, de kár is, mert túl egyértelmű. Soha egyszer sem múlta felül őt Chiyo semmiben.

Éppen ezért sem tartom valószínűnek a Setsuno vs Chiyot, mert sok értelme nem lenne. Úgy gondolom, hogy Setsuno az árulókkal fog foglalkozni. Ha egyáltalán bárkivel is.

Kousairou

Kuriboh

http://www.mangareader.net/toriko/217/13

Ezen a képen láthatjuk mindkettőjüket. Lehet, hogy az egyik az áruló, amiről már Ichiryuu időközben információt szerzett, s a másikat küldte utána. Bár lehet mindkettő az. Mindenesetre, azt nem tudjuk, hogy miért tartózkodnak ott. S az is gyanús, hogy éppen a Bishokukai támadása előtt lehet őket röviden látni.

SZERKESZTÉS

Kousairou nem áruló. Személyesen jelentkezett, hogy felügyelje a fesztivált. Kuriboh az, akinek semmi indoka nincs, hogy ott tartózkodjon. Ő a gyanús.

Yuuki

Ez nagyon érdekes, akkor valóban lehetséges, hogy ő lesz az áruló. Annak ellenére, hogy eddig nem szerepelt túl sokat, meglehetősen erősnek tűnik.

Nagyon tetszik a jelenlegi fejezetekben, hogy sok karakter feltűnik a csaták közben. Mindkét oldal részéről megjelennek fontosabb személyek is. Így egyre jobban megismerhetjük a szervezetek szerkezetét.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

Isley

Ez még ehhez a fejezethez volt. A szöveg nem tudom, mi lehet.

[spoiler][/spoiler]

A tegnapi felvetéshez (Zaus=Joa) hasonlóan jó az is, hogy Starjun=Zaus. A földön, aki van, azt azért bámulta meg Setsuno, mert az nem is Zaus. Starjun pedig azért tudott csak úgy váratlanul megjelenni (Zaus pedig egy időben eltűnni), mert Starjun igazából Zaus.

Ennyit erről. : D

Egyébként visszatérve erre.

Quote from: Yuuki on 2013-01-25, 01:03:46
Szerintetek, lehetséges, hogy a harc kimenetelétől függően Stayjun a későbbiekben majd csatlakozzon a ,,jó" oldalra? Őszintén szólva időközben óriási kedvencemmé vált és szívesen látnám a kis csapatunkat erősítve.

Én simán el tudom képzelni, hogy Starjun átáll idővel. Annyit tudunk, hogy egy jelenleg ismeretlen hozzávalót keres, s tisztelettel tekint az emberi világban élő kiváló séfekre.

(Mellesleg ez is azt mutatja, hogy ő lenne az utolsó a Bishokukaiból, aki megölné Zaust. Tehát, ha az a földön valóban Zaus, valaki más tehette. Starjun támadása még Komatsura sem lett semmilyen hatással. S egyébként is, a Bishokukai célja a séfek összegyűjtése, nem megölése...Bár Zaus valószínűleg csak elaludt. : D)

Szóval Starjun ha igazi célokkal rendelkezik, akkor nem szükségszerű, hogy a Bishokukai-jal maradjon. Egyébként lehet csak kihasználja a szervezetet saját céljai elérésére, s nem igazán érdekli Midora és annak a nagy terve.

Yuuki

Ezeket a felvetéseket nem tartom túl valószínűnek. Azonban jó volt rajtuk mosolyogni egyet. Starjunról szólva, nagyon érdekesen hangzik, hogy csak kihasználja a Bishokukai-t a saját céljai elérése érdekében. Azonban meglehetősen valószínűnek tűnik. A támadása valóban sebesítette meg Komatsu-t, akkor hogyan lett volna hatással Zaus-ra? S a céljai valóan elérhetőek a szervezettől függetlenül is. Én is lehetségesnek tartom, hogy csatlakozzon Torikóékhoz. Nagyon röülnék egy ilyen fordulatnak.

Ki mit vár a következő fejezettől? Gondoljátok, hogy Starjun esetleg elmondj majd több mindent magáról?

blackronin

Quote from: Yuuki on 2013-01-26, 19:42:38
Ezeket a felvetéseket nem tartom túl valószínűnek. Azonban jó volt rajtuk mosolyogni egyet. Starjunról szólva, nagyon érdekesen hangzik, hogy csak kihasználja a Bishokukai-t a saját céljai elérése érdekében. Azonban meglehetősen valószínűnek tűnik. A támadása valóban sebesítette meg Komatsu-t, akkor hogyan lett volna hatással Zaus-ra? S a céljai valóan elérhetőek a szervezettől függetlenül is. Én is lehetségesnek tartom, hogy csatlakozzon Torikóékhoz. Nagyon röülnék egy ilyen fordulatnak.
Fura, de én nem szeretném, hogy csatlakozzon Toriko csapatához.
Ő remek ellenfél, s jó lenne ha az egész sorozaton végigmenne a rivalizálása Toriko-val.
Szóval inkább ne legyen a jófiú.

Quote from: Yuuki on 2013-01-26, 19:42:38
Ki mit vár a következő fejezettől? Gondoljátok, hogy Starjun esetleg elmondj majd több mindent magáról?

Harcot. Jó sok harcot.  :D
Toriko vs Staryun folytatása, Coco vs Grinpatch vagy Sunni vs Tommyrod vagy Zebra ellenfelét ismerjük meg.
Most nem kívánok információhegyeket, mint általában. Tömény akció elég lesz.  :smile:

edit:
220 spoilers
[spoiler]
Brunchy vs Limon? Zaus´s body dissapeared. Toriko and Staa fight and his mask flies off his face. They get serious. Something about Mansam I didn´t understood at all.

seems that Zaus is disappeared.
Twin kugi punch, 100 ren!!!
The mask of starjun is broken.
the battle between toriko and starjun is becoming serious.
Mansan is sitting on the ruins of the robot gt.
[/spoiler]

Yuuki

Kijött az új fejezet:

http://www.mangareader.net/toriko/220

blackronin

Quote from: Yuuki on 2013-01-31, 14:16:22
Kikött az új fejezet:

http://www.mangareader.net/toriko/220
Köszi, Yuuki!  :smile:

Vélemény:
Hú... most nem akarok túlozni, de ez a fejezet nálam elérte az OPIC-ot, vagyis még az EPIC szintet is felülmúlta.
Sajnos a Toriko-nál nem alkalmazunk megkülönböztető kifejezést arra, ha egy fejezet szuperfantasztikus lett.  :P
De ha van valakinek ötlete, akkor csak írja le.
Hátha bejön, mint az OP-ben az OPIC.  :D

Visszatérve... csak ámulni tudok Shima teljesítményén.
Izgalmas, pörgős és látványos Toriko vs Stayjun harc.
Végén Mansam pedig egy "kicsit" volt csak kemény a beállásával és a tekintetével.  :he:
Mik lesznek itt még!

A Toriko-t talán jobban várom jövő héten, mint az OP-t.

chilip

Quote from: blackronin on 2013-01-31, 14:22:32

naaa! NAAAAAAAAA!
[spoiler]NAAAAAAAAAAAAA!!!![/spoiler]
de kéremszépen!  :ejnye:

blackronin

Quote from: chilip on 2013-01-31, 15:11:58
Quote from: blackronin on 2013-01-31, 14:22:32

naaa! NAAAAAAAAA!
[spoiler]NAAAAAAAAAAAAA!!!![/spoiler]
de kéremszépen!  :ejnye:
De bizony kéremszépen ez így igaz.   :smile:
Toriko remekel, szóval nagyon várós a folytatás.

Yuuki

Az egyik legjobb fejezet, amit eddig olvastam. Nem csak azért, mert Starjun végig aktív szereplője volt, hanem hihetetlenül izgalmas is volt.

A Toriko vs. Starjun küzdelemmel kapcsolatban alapból nagy izgalmakra és fordulatokra számítottam, azonban úgy látom, hogy a valóság még a várakozásaimat is túlszárnyalja. Toriko eszméletlenül jó volt most. Technikáinak a legjavát felsorakoztatta és végig aktív támadásokkal ellenfelét is meglepte. – Starjun csodálkozó arckifejezéséből ítélve, nem is kissé – S Mansam valóban nagyon durva volt. Már az a sötét szín sem sejtet túl sok jót, azonban az a sok elhullott GT Robo körülötte, egy mindent elsöprő erő óriási mértékű pusztítására enged következtetni.

Szerintem a következő fejezetben Starjun is megmutatja, hogy mire képes igazán  és egy óriási horderejű harc fog kibontakozni kettejük között. Most egy kicsit hiányoltam Sunny-t és Tommyrod-t, azonban majd biztosan ők is fel fognak tűnni. Nagyon várom a jövő hetet.

Isley

220

Egyszerűen hatalmas volt Toriko. Szabályos hülyére verte Starjunt. : D Nem is vártam kevesebbet a királytól! Ebbe a legtöbb ellenfél simán belehalt volna. 

A 100 ütéses iker Nal Punch eredetileg egy milliárd kalóriát igényelt. Korábban ebből hármat tudott használni, érdekes lesz látni, most már mennyi megy!

Yuuki: igen, valószínűleg meg próbálja Starjun a lehetetlent, de ez eddig nagy verésnek látszik! : D

Toriko manga hihetetlen nagy, hétről-hétre bizonyít, magasan ver mindent!

blackronin

Quote from: Isley on 2013-01-31, 20:05:53
220

Egyszerűen hatalmas volt Toriko. Szabályos hülyére verte Starjunt. : D Nem is vártam kevesebbet a királytól! Ebbe a legtöbb ellenfél simán belehalt volna. 

A 100 ütéses iker Nal Punch eredetileg egy milliárd kalóriát igényelt. Korábban ebből hármat tudott használni, érdekes lesz látni, most már mennyi megy!

Yuuki: igen, valószínűleg meg próbálja Starjun a lehetetlent, de ez eddig nagy verésnek látszik! : D
Toriko már az elejétől kezdve teljes erővel küzd, s a legjobb technikáit veti be.
Starjun ellenben eddig alig mutatott valamit.
Remélem, hogy ennek nem az lesz a vége, hogy Starjun felülkerekedik Toriko-n azért, mert már kiismerte a támadásait...

Quote from: Isley on 2013-01-31, 20:05:53
Toriko manga hihetetlen nagy, hétről-hétre bizonyít, magasan ver mindent!
Az OP-nek ehhez még lesz egy-két szava az elkövetkező időszakban, de a héten egyértelműen a Toriko vitte a pálmát.
Ehhez nem fér kétség.

Yuuki

Szerintem is van még mit mutatnia Starjun-nak. Biztosan érdekes technikái vannak, azonban ez most Toriko köre volt. Ő valóban teljes erőbedobással harcol, és nagyon örülök a sikerének. Azonban kissé kétes érzések vannak bennem, mert nagyon megkedveltem Starjun-t és remélem, hogy nem egy ilyen könnyen legyőzött és ennyire megalázott veszteséget szenvedő karakter lesz. Én drukkolok továbbra is Toriko-nak, csak azért remélem, hogy egy szoros, hosszú és nehéz küzdelem fog kibontakozni kettejük között és ebből fakadóan dicsőséges győzelmet fog aratni.

chilip

Quote from: blackronin on 2013-01-31, 20:26:44
Az OP-nek ehhez még lesz egy-két szava az elkövetkező időszakban, de a héten egyértelműen a Toriko vitte a pálmát.
Ehhez nem fér kétség.

sztem meg nem :)

le kell szögeznem előre hogy hangulatos az egész számomra is és én is alig várom a kövi heti Toriko adagot, de sztem az OP most is jobb lett, olyan inteligensebb kicsit. Maga a Toriko manga már szinte túl egyszerű, míg OP-ban csak Luffy az :D pl most Law vitte a dolgot a hátán az utolsó húzásával

blackronin

chilip:
Örülök, hogy jobban bejött az OP, de azért a Toriko védelmében el kell mondanom a következőt:
Az OP pár héten belül eléri a 700-ik fejezetét, míg a Toriko még csak a 220-nál tart (az OP-nél ekkor a Jaya arc-nál jártunk).
Tehát Oda-nak már sokkal több ideje volt lefektetni a dolgokat, s továbbbonyolítani a történetet.
Akkor lennék tárgyilagosak, ha az OP 700 fejezetét hasonlítanánk össze a Toriko 700 fejeztével, de ugye az még odébb van.
Mire a Toriko eljut oda, ahol most az OP van (és reménykedek hogy ez megtörténjen), addigra már szintén olyan mély és szerteágazó lesz, mint Oda mesterműve... ebben 100%-ig biztos vagyok.

Isley

A Toriko egyszerű, de nagyszerű!

Nekem egyébként azért jön jobban be ez mint a többi shounen, mert a főszereplő itt tudott a leginkább megfogni. Na persze szigorúan a DB utáni éráról beszélek most! : D Egyébként Mitsutoshi arra kérdésre, hogy ki lenne az a karakter, akivel Toriko összebarátkozna egy másik mangából, Son Gokut mondta.

Quote from: blackronin on 2013-01-31, 20:26:44
Remélem, hogy ennek nem az lesz a vége, hogy Starjun felülkerekedik Toriko-n azért, mert már kiismerte a támadásait...

Quote from: Yuuki on 2013-01-31, 21:23:28
Azonban kissé kétes érzések vannak bennem, mert nagyon megkedveltem Starjun-t és remélem, hogy nem egy ilyen könnyen legyőzött és ennyire megalázott veszteséget szenvedő karakter lesz.

Ti meg a félelmeitek. : D

Starjun hatalmas harcos, semmi esetre sem lesz megalázva! Egyre inkább kiérdemli a Toriko ősi riválisa titulust, szerintem lesz még nekik ez után is harcuk. Fordulatos harcra számítok.

Jó lenne, ha Toriko ezt a harcot hozná, de Starjun elvileg még erősebb lehet a Királyoknál.

Yuuki

Son Goku az a karakter, akivel Toriko-t egy crossover erejéig el tudom képzelni. Nagy mértékben hasonlítanak egymásra a kivételes erejük mellet, az optimizmusuk tekintetében is. Mindkét karakter gondtalan és jószívű. Nagyon szerethetőek, szerintem Toriko tudott eddig a legjobban felnőni Goku-hoz.

Valóban kiváló ötlet lenne a mangaka részéről, ha Starjun-t megtenné Toriko riválisának. Egy ilyen szál, még tovább mélyítené a Toriko amúgy is meglehetősen szövevényes világát. Egy hasonló örök barát-rivális kapcsolatot vélek felfedezni Ichiryu és Midora között. A továbbiakban izgalmas harcokra számítok és mindkettőjüknek szurkolok.

Isley

Quote from: Yuuki on 2013-02-01, 11:56:56
Son Goku az a karakter, akivel Toriko-t egy crossover erejéig el tudom képzelni.

Igen. Más kérdés, hogy Luffyval pedig már meg is történt az összebarátkozás. : D

Goku és Kenshiro hatása egyértelmű Toriko esetében, és emellett eredeti is maga a karakter. Az is fontos, hogy Torikonak a tekintélye a sorozat során végig megvan. Ellentétben Narutoval, Ichigoval stb. akiket ezerszer hülyére vernek, megaláznak, s válnak sok esetben nevetségessé. Aztán pedig ők teszik nevetségessé az addig még menőnek számító ellenfelet.
A karakterek szerethetőségének és "menőségének" megtartása egész nehéz dolognak tűnik, s itt primán megy.

Quote from: Yuuki on 2013-02-01, 11:56:56Valóban kiváló ötlet lenne a mangaka részéről, ha Starjun-t megtenné Toriko riválisának.

Ezt szerintem biztosra vehetjük. Azonban Torikonak van több ellenfele is.

Ezért elképzelhető még egy újabb harc Tommyroddal, majd egy küzdelem Grinpatch-csal is. Plusz azt is érdekes lesz látni, hogy alakul a Toriko - Zebra viszony. Az örökkévalóságig nem lehet tartani azt, hogy nem Toriko a legerősebb a királyok közül. Jó lenne egy barátságos meccs közöttük, hogy lássuk, mire képesek.

Yuuki

Köszönöm Isley. Tisztában vagyok vele.

Valóban nagyon jól van itt megoldva a karakterek szerethetőségének kérdése. S nem csak a főszereplő válhat mindenkinek a kedvencévé, ha mindemellett még fontosnak tartom azt is, hogy a fontosabb karakterek közül is nagyon sok potenciális jelölt arra, hogy szélesebb embertömegek kedvencévé nője ki magát.

A karaktereknek van háttere és története. Mindenki önnáló személyiség és csak abban az esetben társulnak egy másik karakterrel egy pl. hozzávalót elkapni, amennyiben saját érdekeik is így kívánják. Vagyis, nem csupán a főszereplő álmának eléréséhez szükséges támogató bábok. Ez kifejezetten tetszik a történetben.

A további harcokra valóban nagy lehetőség van és remélem, hogy láthatjuk még Toriko-t Tommyrod-val küzdeni. Ami még nagyon érdekel, az a Toriko – Zebra viszony további alakulása. Eddig egyértelműen Zebra volt az erősebb, azonban most úgy tűnik, hogy – ha nem is fordulnak meg legalább – kiegyenlítődnek az erőviszonyok. Nagyon érdekes, hogy ezek miként befolyásolnák a négy mennyei király közötti erőegyensúlyt. Valóban lehetséges, hogy ez a felbomlásához vezetne, azonban úgy gondolom, hogy a köztük lévő kapcsolatokon nem változtatna. Szerintem mindenki számára Zebra marad a legijesztőbb, akkor is, ha Toriko lesz a legerősebb. Mondjuk ez Toriko nyugodt és optimista személyiségéből is adódik.

Isley

Quote from: Yuuki on 2013-02-01, 17:36:41
K Vagyis, nem csupán a főszereplő álmának eléréséhez szükséges támogató bábok. Ez kifejezetten tetszik a történetben.

Ez pedig a másik erénye a sorozatnak. Inkább egymást támogatják.

Egyébként a céljaik valamilyen szinten hasonlóak. Toriko fő célja GOD, Acacia főételének a megszerzése, míg Coconak ATOM, az ital, Sunnynak pedig EARTH, a desszert megtalálása a cél.

Coco esetében érdekes, hogy Kousairou(, aki a fesztiválon is megjelent) is ATOMot keresi. Kissé nehéz elképzelni mégis milyen ital lehet, ha egy orvos (Atashino) kell ahhoz, hogy elkészítsék. Lehet valami gyógyszer... : D Bár a salátához is egy szuperkardot kellett készítenie Melknek. : D

Quote from: Yuuki on 2013-02-01, 17:36:41
Ami még nagyon érdekel, az a Toriko – Zebra viszony további alakulása. Eddig egyértelműen Zebra volt az erősebb, azonban most úgy tűnik, hogy – ha nem is fordulnak meg legalább – kiegyenlítődnek az erőviszonyok. Nagyon érdekes, hogy ezek miként befolyásolnák a négy mennyei király közötti erőegyensúlyt. Valóban lehetséges, hogy ez a felbomlásához vezetne, azonban úgy gondolom, hogy a köztük lévő kapcsolatokon nem változtatna. Szerintem mindenki számára Zebra marad a legijesztőbb, akkor is, ha Toriko lesz a legerősebb. Mondjuk ez Toriko nyugodt és optimista személyiségéből is adódik.

Zebra valószínűleg még sokáig erősebb lesz, vagy legalábbis egy erős marad Torikoval. Jelenleg még kicsit üres a karakter ahhoz, hogy elvegyék tőle a legerősebb címét. Amikor szükségessé válik a dolog, amikor már Toriko Midora ellen megy, addigra már úgy is adja magát a dolog.

Zebra sok szempontból is másabb mint a többiek. Őt úgy tűnik semmilyen szinten nem foglalkoztatja Acacia menüje. A felsorolt hármon kívül Chiyo a CENTERre hajt, Ichiryu pedig AIRt, a salátát akarja. Elvileg ezeken kívül már csak a hal, a hús és a leves van. Szóval Zebra eddig kicsit céltalan, bár jó karakter.

Yuuki

Mindenkinek meg van a maga célja, ez szintén szimpatikus dolog számomra. Nem kis célt tűzött ki maga elé Toriko sem, azonban én úgy gondolom, hogy ő meg fogja tudni, szerezi God-ot. Eddig is hihetetlen fejlődésen ment keresztül és lehetséges, hogy később a történetben ez még radikálisabbá válik. Jó látni, hogy társai mennyire tisztelik és felnéznek rá. Az anime részben is egyértelmű volt, hogy Coco hihetetlenül tiszteli.

Szerintem mind a négy Mennyi Királyban nagy lehetőségek vannak és sok meglepetést fognak még okozni. Milyen jó, hogy már volt szerencsénk őket látni együtt dolgozni, így fény derült arra is, hogy milyen jó csapatot alkotnak. Valamint a testvéri összefogás fontossága és az együvé tartozás ereje is ki lett domborítva Egy sorrend, már most is felállítható közöttük, az erejüket tekintetbe véve, azonban nagyon jó lépésnek tartom, hogy ez mellett fontosak tudnak lenni együtt, mind a négyen.

Isley

Quote from: Yuuki on 2013-02-01, 20:40:19
Az anime részben is egyértelmű volt, hogy Coco hihetetlenül tiszteli.

Pontosan mire gondolsz? :)

Quote from: Yuuki on 2013-02-01, 20:40:19
Egy sorrend, már most is felállítható közöttük, az erejüket tekintetbe véve, azonban nagyon jó lépésnek tartom, hogy ez mellett fontosak tudnak lenni együtt, mind a négyen.

Hogy rangsorolnád őket erejük szerint?

Yuuki

Arra gondoltam, amikor Toriko feladata az volt, hogy megegye a puding hegyet és Livebearer kételkedésére Coco büszke válasza az volt, hogy te nem ismered azt az embert, akit Toriko-nak hívnak. Ez a mondat számomra azt jelentette, hogy hihetetlenül tiszteli társát.

A négy Mennyei Király erejét alapul véve az én sorrendem, jelenlegi szintjüket nézve:

1.   Zebra
2.    Toriko
3.   Coco
4.   Sunny

Szerintem Toriko-ban meg van a potenciál, hogy első legyen és Coco – ban is sok lehetőséget látok még. Sunny a személyes kedvencem, azonban ha objektív akarok lenni azt kell, hogy mondjam, hogy – bár ő is kivételes képességekkel bír, mégis talán – a Mennyei Királyok közül ő birtokolja a ,,legkisebb" erőt.

Te állítottál már fel közöttük sorrendet, és ha igen, az hogy néz ki?

blackronin

221 spoilers
[spoiler]
The chapter start with Mansan Vs Gt Robots.
The other beast are slepping because of Rin's fragrances.
Buranchi Vs Elg, seems that buranchi hit him with an elecrtic punch... but i'm not sure.
Then Barrygamon, Jerry, Bogie Woods, Cedre, appear!!
There is also Limon.
Epic Zonge: "i will put an end to all of this!"
[/spoiler]

Mi a fene? Régi ismerősök mindenhol?
Felőlem jöhet!

Isley

Quote from: Yuuki on 2013-02-02, 17:57:07
Te állítottál már fel közöttük sorrendet, és ha igen, az hogy néz ki?

Nehéz kérdés. Mindannyian elég erősek ahhoz, hogy nem lenne az elejétől kezdve lefutott egyik meccs sem. Plusz mindannyian a jó oldalon vannak, és shounenben inkább a plot, s nem a ráció dönt.

A Four Beast arc alatt Zebra és Coco kapta a legerősebb ellenfelet, Sunny kissé gyengébbet, Toriko pedig a leggyengébbel küzdött. De ez sem mérvadó. Zebra ellenfelének (Mounturtle) pontos elejtési szintjét egyébként meg sem tudtuk.

Ha mindenképp mondani kellene valamit, akkor Zebra, Coco és Toriko valamivel erősebbnek tűnik számomra is Sunnynál. De a közöttük való rangsorolás már nehezebb. Zebrának csak az ereje a legnagyobb, az nem elég egy győzelemhez. Coco például sokkal halálosabb ellenfél. Toriko bár általában nehezebben győzi le ellenfeleit mint a többiek, ez csak azért van, mert ő a főszereplő, így az ő küzdelmei valamivel kidolgozottabbak.

Szóval bármelyik három lehet az első. A legerősebb bár Zebra, de a leghalálosabbnak jelenleg Cocot tartom.

blackronin

221
Kijött már a RAW, szóval holnap szerintem már olvashatjuk a fejezetet is.
Természetesen belenéztem...
Hát azt hittem, hogy az OP-t semmi se veri a héten...
De lehet, hogy a Toriko megint jobb lesz nála!
Az egész fejezet alatt kb. ez volt a reakcióm:
:eek: :eek: :eek: :eek: :zomg: :zomg: :zomg: :zomg: :he: :he: :he: :he: :zomg: :zomg: :zomg: :zomg: :eek: :eek: :eek: :eek:
"vége a fejezetnek"

Shima:
:hail:

Ezek után már csak egyet kérek tőle:
Be ne merd fejezni ezt az arcot 10-20 fejezeten belül!  :D

Isley

Látom, hogy valaminek nagyon örülsz, csak nem tudom minek. : D Ha szerdán valóban kijön, én már inkább kivárom. De ezzel az All hail-lal rossz nem lehet, ritkán használod. : D

blackronin

221
http://mangafox.me/manga/toriko/vTBD/c221/1.html

Hibátlan fejezet, OPIC ha úgy tetszik.
Mintha Shima kiolvasta volna a fejemből, hogy mit szeretnék látni és arra rátett még egy lapáttal.

Mit akartam:
Mansam -> megvolt (a mini flashback ajándék Shima részéről)
Mansam tovább bizonyítja, hogy milyen erős -> megvolt, sőt még durvább volt, mint reméltem
Rin -> megvolt
Kiderüljön, hogy Rin is fejlődött, tehát nem feledkezik meg róla Shima -> megvolt (új fragrance + kardok, valamint jól lehet látni hogy Rin is sokkal izmosabb lett, tehát a Gourmet Cellák fejlődtek rendesen)
Kapjon valamilyen ellenfelet Rin -> megvolt, sőt Shima nem egy, hanem 3 Bishokukai tagot küld ellene! Igaz, hogy ők csak beosztottak, de Shima nem feledkezett meg róluk, sőt még fejlődtek is
Szakácsok erődemonstrációja -> megvolt, s milyen ütős volt (Wabutora, Yuda és Buranchi csak példának)

Titkos kívánságom: további Bishokukai tagok megjelenése -> micsoda ajándék! Nem elég, hogy Elg, Limon, Chiyo, Starjun, Grinparch és Tommyrod ott van, színre léptek a régi ismerősök is, újult formában (és valószínűleg sokkal erősebben): Barrymon, Boggie Woods, Jerry Boy, Cedre, Yuu

Szerencsére nincs break se jövő héten, így Shima a héten messze felülmúlta a várakozásaimat.
Összességében egy hajszállal is, de a Toriko a hét nyertese számomra.
Bocsi, Oda! Shima most NAGYON az elemében van.  :smile: