Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kassh

elvileg volt valami fejezet a héten, de úgyse történt semmi szóval csak belinkelem aztán majd jövőhéten találkozunk srácok
http://www.mangareader.net/bleach/613/

SaiyaGin

Quote from: Kassh on 2015-01-31, 00:41:26
elvileg volt valami fejezet a héten, de úgyse történt semmi szóval csak belinkelem aztán majd jövőhéten találkozunk srácok

Nekem is pont tegnap jutott az eszembe, hogy el kéne olvasni az eheti fejezet. :D

NLZ

Quote from: SaiyaGin on 2015-01-31, 10:08:03
Quote from: Kassh on 2015-01-31, 00:41:26

Nekem is pont tegnap jutott az eszembe, hogy el kéne olvasni az eheti fejezet. :D
Én nekem tegnap este jutott eszembe, hogy el kéne olvasni, közben csodálkoztam, hogy eddig miért nem tettem meg.
Beleolvastam és néhány oldal múlva rájöttem, hogy ezt már olvastam, csak elfeledkeztem róla, annyira nem történt semmi. ^^"
[reserved]

Isley

615

Na ez már valami. Oké, már az előző fejezetben is itt jártunk, de most ahogy Bach elmondta a következményeket, meg, hogy egymaga a Lélekkirály felelt a lelkek áramlásáért, így most ez egy világrengető esemény. Minden megváltozik. Kíváncsi vagyok, hogy milyen hatásai lesznek az apokalipszisnek.

Bár azt nem értem, hogy a Lélekkirályt, akire éveket vártunk, miért kellett egyből megölni; ha látta a jövőt, akkor miért nem védte magát; ha ilyen erőtlen, akkor, hogy tudta főisteni feladatát ellátni eddig.

chilip

Quote from: Isley on 2015-02-12, 16:10:19
615

Na ez már valami. Oké, már az előző fejezetben is itt jártunk, de most ahogy Bach elmondta a következményeket, meg, hogy egymaga a Lélekkirály felelt a lelkek áramlásáért, így most ez egy világrengető esemény. Minden megváltozik. Kíváncsi vagyok, hogy milyen hatásai lesznek az apokalipszisnek.

Bár azt nem értem, hogy a Lélekkirályt, akire éveket vártunk, miért kellett egyből megölni; ha látta a jövőt, akkor miért nem védte magát; ha ilyen erőtlen, akkor, hogy tudta főisteni feladatát ellátni eddig.

úgy mint a warhammer 40k világában az istencsászár, a haldokló testét rákötötték egy gépre hogy 1 feladatot el tudjon végezni meghatározatlan ideig míg a gép életben tartja :P elvileg azért volt ott a 0 division hogy megvédje de lehet a tesókája olyan erős lett hogy bármit is csinál ő megdöglik ott.

Kassh

Ez most egész jó volt tényleg, de azért
[spoiler][/spoiler]

MIÉRT ILYEN RÖVID FFS

NLZ

[reserved]

fema

Most, hogy mindenki itt van, mehet a bográcsozás. :D
Amúgy egész hangulatos ch.

Edit:

4chan-on érdekes dolgokról beszélgetnek. (Szombólum Yoruichi lábán).
Mit gondoltok?

Megmurdel

Kíváncsivá tett engem. Az biztos. Mondjuk én imádom Yoruichi-t szal én nem igazán szeretném ha bármi történne vele.

Isley

616

Ez az egész Ukitakes dolog nagyon most kitaláltnak tűnik. Már, amikor azt hittem, Kubo meghúz valami durvát, persze, hogy visszatáncol. Mi ebben a meglepő? Aizen legalább jön, az jó hír.

SaiyaGin

chilip

fema

Csak már lenne harc... Remélem, Aizen valami nagy fordulatot húz elő.

Kassh

Engem az érdekelne hogy Aizen kinek az apja/fia

NLZ

Quote from: Kassh on 2015-02-27, 22:24:07
Engem az érdekelne hogy Aizen kinek az apja/fia
:D
Reméljük, hogy szórakoztató lesz a megoldás. :)
[reserved]

Isley

Na végre, Aizen visszatért. Már hiányzott, hogy valaki felkavarja az állóvizet. Bach meghúz valami nagyot, aztán a shinigamik az egészet érvénytelenítik, és totyorgunk már egy jó ideje. Gondolom, most Aizen ezen változtat. Mondanám, hogy neki nem áll érdekében az, amit Bach próbál elérni, de egyszer már ő maga is hasonló célt akart elérni. Annyi biztos, hogy ő senkinek sem lesz az igazi szövetségese, de most lehet együttműködik Kyorakuékkal. Innentől már talán valami izgalom is lesz az egészben.

fema

- Aizen, kijössz?
- Ja, de még kemény vagyok, ti noobok!

- Ichigo, nem győzhetsz le!
- De, mert én mindenkit megvédek!
- Na, majd meglássuk'!

wow..

SaiyaGin

Quote from: fema on 2015-03-05, 19:23:52
- Aizen, kijössz?

- Na, majd meglássuk'!

wow..

:lol:

Kassh

Quote from: fema on 2015-03-05, 19:23:52
- Aizen, kijössz?

- Na, majd meglássuk'!

wow..
Volt most 1-2 jó chap és elszoktatok tőle, de ez még mindig Bleach, nem elfelejteni. :D

fema

Bennem a hiba? Nem értem, mi történik... A rajzok feléről fogalmam sincs, mit akar ábrázolni. :( Mi történt ebben a fejezetben?

Isley

Quote from: fema on 2015-03-12, 13:37:26
Bennem a hiba? Nem értem, mi történik... A rajzok feléről fogalmam sincs, mit akar ábrázolni. :( Mi történt ebben a fejezetben?

Bach komolyabbra vette a figurát, és Ishida támogatta a harcát.

Egyébként most megint nagyot akart húzni Kubo. Hogy ad egy új magyarázatot arra, hogy miért volt Ichigo eddigi összes harca, plusz, hogy azért nem lépett Bach elő eddig, mert nem volt rá szükség. Azt gondoltam azért, mert most nyerte vissza az intelligenciáját (900+90+9 év), de mindegy.

NLZ

[reserved]

fema

Amúgy Aizen annak idején nem ugyanezzel jött? Mármint, hogy ő mindent előre kitervelt és Ichigo egész élete az ő elképzelései szerint történt?

SaiyaGin

Quote from: fema on 2015-03-13, 10:08:52
Amúgy Aizen annak idején nem ugyanezzel jött? Mármint, hogy ő mindent előre kitervelt és Ichigo egész élete az ő elképzelései szerint történt?

Nekem is így rémlik. ^^

fema

Quote from: SaiyaGin on 2015-03-13, 18:35:19
Quote from: fema on 2015-03-13, 10:08:52

Nekem is így rémlik. ^^
Jól emlékeztünk. Megkerestem a részt Bleach wikin és íme:

An angry Ichigo listens as Aizen, stating he believed Ichigo to be the perfect subject for his research, claims all of Ichigo's victories were by his own doing. Attacking, Ichigo states his claims do not match those he made in Soul Society. Asking why Ichigo believes he told the truth back then, Aizen claims responsibility for the events which have led Ichigo to this point. When Ichigo asks him when he came to the conclusion he would be a perfect research subject, Aizen, stating he has known about Ichigo from the day he was born, is interrupted by Isshin, who, taking his son away, says he will answer any questions later.[295] Saying he has none, Ichigo, stating Isshin must have had a reason to keep things a secret, thanks his father and returns to Aizen's location, where he fights Gin Ichimaru.[296]

Cloud

Én talán Bach megjelenésénél lemaradtam az olvasással, egyszer talán folytatom. Szerintetek van esély rá, hogy egyszer folytatódik az anime?

fema

Quote from: Cloud on 2015-03-14, 19:03:16
Én talán Bach megjelenésénél lemaradtam az olvasással, egyszer talán folytatom. Szerintetek van esély rá, hogy egyszer folytatódik az anime?
Hát a végén csak csinálnak egy összegzést a többiről, mint az Inuyasha: Kanketsu Hen. Szerintem eléggé felkapott hozzá. Talán még pár jóképű filler is jön majd vele! :D