Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: VenomHoi!

Most fel fogok tenni egy érdekes kérdést, amire remélem a lehurrogás helyett max egy sima "igen" vagy "nem" lesz a válasz. Nahszóval, arról lenne szó, hogy elég jó minõségben sikerült megszereznem a Spawn - The Animated Series elsõ szériáját (hat rész, két 700 megás .ogm-ben, angolul persze). Nahmost, ez nagyon sokminden, csak nem anime, VISZONT nagyon jó.
Úgyhogy a kérdés az, hogy ilyen cuccos felmehet-e vagy sem, és ha igen, akkor van-e rá egyáltalán igény. :)

Venom
részemrõl van igény rá, de sajnos én is attól tartok, hogy ez nem fér bele az ftp által átölelt tárgykörbe :(

Shadowolf

Quote from: VenomÚgyhogy a kérdés az, hogy ilyen cuccos felmehet-e vagy sem, és ha igen, akkor van-e rá egyáltalán igény. :)

Venom

zsozso írta nem is olyan régen, hogy az ftp-re csak animékkel kapcsolatos dolgok mehetnek fel...

Venom

Quote from: Shadowolfzsozso írta nem is olyan régen, hogy az ftp-re csak animékkel kapcsolatos dolgok mehetnek fel...

Tény s való, de úgy gondoltam azért egyszer megkérdezem. Ha esetleg valakinek kell, dobjon meg egy priváttal és meglátjuk mit tehetek ez ügyben (nem, nincs CD vagy DVD íróm, de adományokat bármikor elfogadok  :lol: ).

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Phoeneix

feltoltes alatt
GundamSeed-16-BurningSandstorm(anime-mx)_[BAD69810].mkv
GundamSeed-17-CagalliReturns(anime-mx)_[6691D0EB].mkv
GundamSeed-18-Payback(anime-mx)_[F2D27B7D].mkv
GundamSeed-19-FangsOfTheEnemy(anime-mx)_[E86B743F].mkv
GundamSeed-20-OnACalmDay(anime-mx)_[62590847].mkv
GundamSeed-21-TheEndOfTheSandstorm(anime-mx)_[6D231523].mkv
GundamSeed-22-TheSeaDyedRed(anime-mx)_[E57C8DF2].mkv
GundamSeed-23-FatefulEncounter(anime-mx)_[768B635B].mkv
GundamSeed-24-WarForTwo(anime-mx)_[A5DB976E].mkv
GundamSeed-25-LandOfPeace(anime-mx)_[92E69516].mkv
GundamSeed-26-Moment(anime-mx)_[96780B6E].mkv
GundamSeed-27-EndlessRondo(anime-mx)_[DCEE3EA1].mkv
GundamSeed-28-Kira(anime-mx)_[F162DD04].mkv
GundamSeed-29-TheTurningPoint(anime-mx)_[B1926864].mkv
GundamSeed-30-FlashingBlades(anime-mx)_[49E9FF2C].mkv
GundamSeed-31-GrievingSkies(anime-mx)_[0AF820B7].mkv
GundamSeed-32-InThePromisedLand(anime-mx)_[3CCAC9E8].mkv
GundamSeed-33-TheGatheringDarkness(anime-mx)_[29ABD385].mkv
GundamSeed-34-SeenAndUnseen(anime-mx)_[BEDA27F4].mkv
GundamSeed-35-TheDescendingSword(anime-mx)_[94A31DBC].mkv

Mobile Suit Gundam SEED DESTINY ORIGINAL SOUNDTRACK I

ja es 1 kerdes, miert van az hogy nem tok feltolteni 1 file-t rendesen, mert alltalaban 20percenkent
426 Data Connection: Operation timed out -al megszakitja a flashxp?
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Cobra

A flashFXP gondról pont a napokban volt szó, valamit találsz róla az fxp help  topicban.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

Feltöltöttem az [AonE] Paranoia Agent hiányzó részeit. (5,6,10-13)
Failure is the default option

Fazék

[KAA]_Ninja_Scroll_the_movie.DVD(AC3-5.1)[F72DF666](widescreen).avi
a 2cd-s ax-es változatot akartam eredetileg beszerezni, de az nem jött össze. szóval ez a 10th anniversary némiképp felújított verzió (fogalmam sincs miben más a már ftp-n lévõ verzióhoz képest, mondjuk a kép talán szebb, és +180 mega :) de még nem néztem végig) ha gondoljátok és nem elõz meg vki, akkor feltöltöm.
edit: további különbségek: ez AC3 hanggal rendelkezik, a felirat más stílusú/színû, és 640x480 helyett, 704x384-es felbontással rendelkezik

via_mala

Quote from: Blimp[KAA]_Ninja_Scroll_the_movie.DVD(AC3-5.1)[F72DF666](widescreen).avi
Engem érdekelne.  :merci:

Én meg szívesen feltölteném a Kenshin összes opening és endig dalait (14 mp3, 66 MB), mert ami Rurouni Kenshin OST-k fenvannak, az már bocsánat, de dögunalmasak, ráadásul nemcsak hogy egy kaptafára készültek, hanem jópár track egy az egyben ugyanaz a különbözõ albumok között.
Ezek az opening, ending dalok:
01-Sobakasu.mp3
02-Tactics.mp3
03-NamidawaShitteiru.mp3
04-HeartOfSword.mp3
05-OneHalf.mp3
06-ItsGonnaRain.mp3
07-1-3NoJunjouNaKanjou.mp3
08-TowanoMirai.mp3
09-ShukutekiKenzan.mp3
10-4thAvenueCafe.mp3
11-KimiNiFureruDakede.mp3
12-Dame.mp3
13-Niji.mp3
14-TheJupponganata.mp3
Érdekel valakit?
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Damnatus

Isi101

Lassacskán megyeget felfele :
[ATemp-YnF] Tales of Fantasy OVA 1.
Illetve majd a többi is ahogy megjelenik.

Edit: Kész.

Phoeneix

gundam seed-bol 16-27 ig mar felment es az ost is, a tobbi napokon belul szinten fenn lesz
(Anonymus)

Moloko

eléggé összevissza vannek fent a bleach részek.. mindenesetre megjegyezném, hogy az animehq-n levõ ep 7 hibás. amíg abból a fansubból meg nem lesz valakinek a hibátlan, addig is itt egy torrent zippelve, ami nekem viszonylag gyorsan lejött és nem hibás.

Fazék

szép lassan végzek a következõk feltöltésével:

[KAA]_Ninja_Scroll_the_movie.DVD(AC3-5.1)[F72DF666](widescreen).avi - feltöltve
[V-A]_Paranoia_Agent_01_[0692A338].mkv - feltöltve
[V-A]_Paranoia_Agent_02_[E1DAF1E6].mkv - feltöltve
[V-A]_Paranoia_Agent_03_[CACCE322].mkv - feltöltve
[V-A]_Paranoia_Agent_04_[2583B26C].mkv - feltöltve

csak nekem is folyton ugyanazt az átkozott hibát generálja a FlashFXP, mint Phoenix-nek és fogalmam sincs, hogy miért.. kb 2-3 óránként manuálisan kell folytattatnom vele a feltöltést, különben üresben járna csak, ahogy most is tette 4 órát, míg nem voltam itthon... :ejj:

TurboK

Quote from: VenomHoi!

Most fel fogok tenni egy érdekes kérdést, amire remélem a lehurrogás helyett max egy sima "igen" vagy "nem" lesz a válasz. Nahszóval, arról lenne szó, hogy elég jó minõségben sikerült megszereznem a Spawn - The Animated Series elsõ szériáját (hat rész, két 700 megás .ogm-ben, angolul persze). Nahmost, ez nagyon sokminden, csak nem anime, VISZONT nagyon jó.
Úgyhogy a kérdés az, hogy ilyen cuccos felmehet-e vagy sem, és ha igen, akkor van-e rá egyáltalán igény. :)

Venom
kerítsd elõ a Spawn mangát, az szerintem felmehet. És állitólag az is marha érdekes.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Venom

Quote from: TurboKkerítsd elõ a Spawn mangát, az szerintem felmehet. És állitólag az is marha érdekes.

Van a Spawn-nak manga verziója? Nekem csak eredeti magyarul kiadott részek vannak meg, az meg nem éppen manga. (Bár eddig a legvéresebb és brutálisabb képregény amit nálunk kiadtak. :) )

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Phoeneix

(Anonymus)

Damnatus

Hali!

Quote from: Phoeneixfelment egesz gundam

Remek, köszönjük!

Phoeneix

a Shadow Skill nevu anime erdekel e vkit, es megeri e feltolteni? ha igen, akkor feltoltom
(Anonymus)

Damnatus

Hali!

Szerintem jöhet föl, bár nem tudom milyen!

TurboK

Quote from: VenomVan a Spawn-nak manga verziója? Nekem csak eredeti magyarul kiadott részek vannak meg, az meg nem éppen manga. (Bár eddig a legvéresebb és brutálisabb képregény amit nálunk kiadtak. :) )
van, az egyik mangamániában írtak róla. Állitólag sokkal jobb mint az eredeti. Ja, és a Lobo véresebb volt mint a Spawn (mind a 4 megjelent rész).

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Chronos

Quote from: Phoeneixa Shadow Skill nevu anime erdekel e vkit, es megeri e feltolteni? ha igen, akkor feltoltom
Jó anime...:)

CHRONOS

Oblodra

Sziasztok, nekem megvan a Tales of Phantasia the Animation nevû anime 1. része, hogyan tudom feltölteni? zsozsonak küldjek emailt?
Jah és még valami: Megvan mind német,mind angol felirattal de a németet hozzá kell igazítani az angolhoz és arra ugye idõ kell egy kezdõnél¢¢ Ehez lenne egy kérdésem: avi fájlból hogyan lehet kiszedni feliratot?(Virtualdubbal nem megy) Ha ez nem sikerül akkor külön fel tudom tenni angolul és németül is , vagy csak az egyiket.
Persze ezt csak akkor ha más még nem tette meg :) Amúgy az anime ha jól tudom 5 részes lessz,de vállalom a feltöltését amint kijönnek
281mb és 30 perc az elsõ rész
Embernek ember a farkasa...

Phoeneix

:_off:
Quote from: Oblodraavi fájlból hogyan lehet kiszedni feliratot?
ha ra van egetve, akkor sehogy...
feliratot kiszedni csak ogm es mkv formatumokbol lehet, mivel ott az anime, a hang  es a felirat is kulon van.

http://animenfo.com/animetitle,1570,xrzwfx,tales_of_phanta.html
csak 4 reszes :_off:
(Anonymus)

Oblodra

:beken:  
Pedig  a kedvenc RPG-bõl készítik.. na mindegy akkor majd szóljatok kell -e mindkettõ, meg h. hogyan tehetem fel.
Embernek ember a farkasa...

Isi101

Quote from: OblodraSziasztok, nekem megvan a Tales of Phantasia the Animation nevû anime 1. része, hogyan tudom feltölteni? zsozsonak küldjek emailt?
Jah és még valami: Megvan mind német,mind angol felirattal de a németet hozzá kell igazítani az angolhoz és arra ugye idõ kell egy kezdõnél¢¢ Ehez lenne egy kérdésem: avi fájlból hogyan lehet kiszedni feliratot?(Virtualdubbal nem megy) Ha ez nem sikerül akkor külön fel tudom tenni angolul és németül is , vagy csak az egyiket.
Persze ezt csak akkor ha más még nem tette meg :) Amúgy az anime ha jól tudom 5 részes lessz,de vállalom a feltöltését amint kijönnek
281mb és 30 perc az elsõ rész
Szia !
Már feltöltöttem az elsõ részt, esetleg ha a többi van..
tales up

Phoeneix

lehet zsozso nem akarja hogy feltoltsem, mivel eltunt minden amit eddig feltettem
(Anonymus)

Isi101

Quote from: Phoeneixlehet zsozso nem akarja hogy feltoltsem, mivel eltunt minden amit eddig feltettem
:eeek: A gundam is? Neeee !!!!
edit: /fellélegzik/ Jó, az megmaradt....

zsozso

Quote from: Phoeneixlehet zsozso nem akarja hogy feltoltsem, mivel eltunt minden amit eddig feltettem
Jobban korulneznek a helyedben :p
Death is the only redemption

Phoeneix

Quote from: zsozsoJobban korulneznek a helyedben :p
csak az anime es az mplayer frontend konyvtar letezik, de mind a 2 tok ures...

EDIT: latom kiraktad oket, de az utcso 3 resz meg fel se ment...
(Anonymus)

zsozso

Quote from: Phoeneixcsak az anime es az mplayer frontend konyvtar letezik, de mind a 2 tok ures...

EDIT: latom kiraktad oket, de az utcso 3 resz meg fel se ment...
Ize azthittem, hogy kesz :p
Death is the only redemption