Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

TurboK

Quote from: Isi101engem érdekelne!
fel van töltve.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

kikuchiyo

Hamarosan fent lesz az egész, ha minden jól megy.

Edit: felment.
Failure is the default option

via_mala

Felmentek:
Kenshin opening+ending
Hitsuji no Uta - Sheep's Song [HnT] rip 1. és 2. rész. (a 3. és 4. már HnT-s a szerveren).
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Phoeneix

zsozso,
Gundam SEED Destiny-bol melyik fansub menjen fel, az AnimeKeep fele, vagy az AnimeKingdom-AnimeOne fele???
Mert jelenleg mind a 2 fenn van majdnem addig, amig kiadtak.
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

zsozso

Quote from: Phoeneixzsozso,
Gundam SEED Destiny-bol melyik fansub menjen fel, az AnimeKeep fele, vagy az AnimeKingdom-AnimeOne fele???
Mert jelenleg mind a 2 fenn van majdnem addig, amig kiadtak.
Nemtudom szavazzatok meg.
Death is the only redemption

Phoeneix

hat az AnimeKeep felet en nem nezem, mivel az aktualis reszt eleg soka adjak ki, igy nem tom mennyire "ertheto" a forditas
(Anonymus)

Xipe

Quote from: Phoeneixhat az AnimeKeep felet en nem nezem, mivel az aktualis reszt eleg soka adjak ki, igy nem tom mennyire "ertheto" a forditas

ha lehetne akkor az Aone fele menjen fel.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Phoeneix

[A-Keep]_Gundam_SEED_Destiny_11_[1FAD5AAA].avi
[A-Keep]_Gundam_SEED_Destiny_12_[DB70B9C3].avi
[A-Keep]_Gundam_SEED_Destiny_13_[A80CA0E5].avi
[A-Kingdom_-_AonE]_Gundam_SEED_Destiny_-_15_[05C50723].avi
[Anime-Keep]_Grenadier_-_10_[28BB6C63].avi
[Anime-Keep]_Grenadier_-_11_[7F1EB0A7].avi
[Anime-Keep]_Grenadier_-_12_[6F202499][FINAL].avi
[SS]_My-Hime_-_15_[164D9C44].avi
[Lunar] Bleach - 15 [EDEB088E].avi
(Anonymus)

Phoeneix

Quote from: Xipeha lehetne akkor az Aone fele menjen fel.
en is erre tennem a voksom, mivel tuti hogy licenszelni fogjak, es akkor animekeep abbahagyja a subbolasat, animeone meg valszeg folytatni fogja.
Igaz animekeep fele egy kicsit szebben nez ki, (pl maskepp irja a hatterbeszelgetest, a normalt, es a radiosat) de ezenkivul ctem mind2 forditas ugyanolyan jo.
(Anonymus)

Xipe

Quote from: Phoeneixen is erre tennem a voksom, mivel tuti hogy licenszelni fogjak, es akkor animekeep abbahagyja a subbolasat, animeone meg valszeg folytatni fogja.
Igaz animekeep fele egy kicsit szebben nez ki, (pl maskepp irja a hatterbeszelgetest, a normalt, es a radiosat) de ezenkivul ctem mind2 forditas ugyanolyan jo.

100% egyetertek.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Phoeneix

[Lunar] Bleach - 17 [C80D868E].avi
[SS]_My-Hime_-_16_[1A83AF06].avi
[A-Kingdom_-_AonE]_Gundam_SEED_Destiny_-_-EDITED-_[799E9A8E].avi
GantZ_188.zip
Astray_Volume_01.rar
(Anonymus)

Xipe

Quote from: ShiroiMost dobtam fel két Berserk amv-t, ha zsozso is értékesnek találja õket, akkor tessék majd leszedni és értékelni õket!
Dethmajor-Berserk_Synopsis_SM
Dethmajor-Sinners
Jóféle metal megy mindkettõ alatt (Testament ill. Otep).
Xipe, figyelsz? Neked kötelezõ!

en mindig figyelek Shiroi.
_(๏̯͡๏)_

Elessar

Hello mki!Én még új vagyok a fórumon,de lenne egy kérdésem.Nem tudom,hogy mások is kérdezték-e már,de nem tennétek fel Sailor Moon-os részeket??Valahogy a magyar anime/manga oldalakon mellõzött ez a sorozat. :beken: Anno még az RTL Klubon ment a Dragon Ballal,és engem nagyon megfogott,de gondolom többeket is.Ezért is kérdezem,hogy nem lehetne felrakni ftp-re ezt a sorozatot??Nagyon megköszönném :)

Shadowolf

Soha nem fog az ftp-re felkerülni, mivel zsozso nem szereti (mint ahogy a DB-t se). Viszont asszem egyeseknek itt megvan a teljes magyar verzió (nagy hirtelen Meske és Pandóra ugrik be, de lehet hogy tévedek), szóval lehet hogy tõlük el tudod majd kérni. :)

Raisu-Sama

Esetleg torrenteket nem lehetne felrakni?

Moha

Quote from: Raisu-SamaEsetleg torrenteket nem lehetne felrakni?
Licenszelt és régi sorozat lévén nemigen találsz hozzá torrentet. A USTeam trackerje ugyabár áll, és nekünk ugyan megvan a teljes sorozat, de nem hiszem, hogy 7GB-ot folyamatosan tudnék seedelni...

Feldin

Kaptam kölcsön egy elmebeteg anime-ot. Esetleg odaadthatom Shiroinak vgay vkinek hogy tegye fel ha érdekli a népet.
A címre nem emlékszem, de egy dzsungelben játszódik és van egy Guu nevû kislány akiben van egy külön világ és ha felzabál akkor oda kerülsz...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Damnatus

Hali!

Ez így tényleg elég elmebetegnek hangzik, attól még lehet jó. Jó volt?

.Attila

Nekem lejöttek a teljes Soukyo no Fafner (Fafner in the Azure), ill. Maria-sama ga Miteru sorozatok. Felrakjam õket? Animenfo-s értékelések 8.3, ill. 9.2. A Fafner elsõ 6 rész alapján nekem elég gyérnek tûnik, dehát ugye ez csak én vagyok, és animenfo-s review-ok alapján nem az eleje a jó. A másikból 2 részt néztem meg eddig, az elsõ fura volt, erõsen Shoujo Ai-nak tûnt, a 2. rész már normális volt, de egyelõre nem tudok többet mondani.

Damnatus

Hali!

Részemrõl jöhet!

.Attila

Jajj, elfelejtettem vmit:
A Maria-sama ga Miteru Ayu-s verzió, ez volt az egyetlen teljes verzió, amit találtam, de ezen viszont állandóan ott virít a pontos idõ :/ 7:30-kor kezdõdik mindegyik rész hajszál pontosan.

Itachi

Quote from: FeldinKaptam kölcsön egy elmebeteg anime-ot. Esetleg odaadthatom Shiroinak vgay vkinek hogy tegye fel ha érdekli a népet.
A címre nem emlékszem, de egy dzsungelben játszódik és van egy Guu nevû kislány akiben van egy külön világ és ha felzabál akkor oda kerülsz...
Te szerintema Jungle Wa itsumo Guu ról beszélsz ha nem tévedek.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Damnatus

Hali!

Ha nincs más verzió, akkor szvsz ez is jó. Ha lesz, majd lecseréljük ;) !

.Attila

Quote from: DamnatusHali!

Ha nincs más verzió, akkor szvsz ez is jó. Ha lesz, majd lecseréljük ;) !
Hát az nem fog már összejönni, mert ahogy szedem a részeket, úgy törlöm :) És eddig nem egy nagy veszteség, habár azért nem rossz.
A Fafner in the Azure viszont jó verzió, csak az a gond, hogy ma nem sikerült elérnem a net-et az egyetemen. WLAN volt, de net az nem :wtf: És ha nem érem el, akkor nemtom, hogy rakom fel, mert az itthon max 20k-s feltöltés igen kevés, és nem használtam fel az egész sávszélt, mert a letöltés, és így a böngészés is teljesen leáll. Utánajárok, miért nincs wlan net bent.

Phoeneix

[A-Kingdom_-_AonE]_Gundam_SEED_Destiny_-_16_[5A7806B1].avi
[Lunar] Bleach - 18 [3BFCC2F6].avi

most jon, es utana rogton teszem is fel a
[A-Kingdom_-_AonE]_Gundam_SEED_Destiny_-_17_[5132DD8C].avi
ez valszeg holnap estere mar fenn lesz
(Anonymus)

Phoeneix

gantz_189 felment
a gundam seed destiny 17-et vmi miatt nem tom feltolteni
(Anonymus)

Feldin

Quote from: DamnatusHali!

Ez így tényleg elég elmebetegnek hangzik, attól még lehet jó. Jó volt?
Még nézem, amúgy:
http://www.animenfo.com/animetitle,222,icfflr,jungle_wa_itsum.html
Nálam ez van, de valaki beszerezhetné a deluxot! Onegai!
Quote from: ItachiTe szerintema Jungle Wa itsumo Guu ról beszélsz ha nem tévedek.
Aha.

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: ItachiTe szerintema Jungle Wa itsumo Guu ról beszélsz ha nem tévedek.
Aha.

topok:

Flaser

Eddig még semmit nem raktam fel, de megvan Caldwell teljes Engel AMV-je (Evangelion), a szerveren nincs fenn a teljes anyag.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Dragon

Quote from: FlaserEddig még semmit nem raktam fel, de megvan Caldwell teljes Engel AMV-je (Evangelion), a szerveren nincs fenn a teljes anyag.
Akkor uzsgyi :D
minden NGE-vel kapcsolatos anyagot szívesen fogadunk.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]