Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Isi101

(2004) Howl's Moving Castle (Image Album) [MPC]
[MST-3] Howl's Moving Castle OP Single - Sekai no Yakusoku (Chieko Baisho)

pár perc és fent.
Már kész is.../me kicsit ásít.../

Ugyan volt egy harmadik is, 26 db mp3 al, de azt nem bírtam leszedni az animereacor szerverérõl (ed2k://|server|66.194.40.98|700|/)(ed2k://|file|[PaZu].Joe.Hisaishi.-.Howl.s.Moving.Castle.OST.320.rar|149694804|0729B4E6E7B07EDD2529ABB4978E42D6|/)
Ha esetleg valaki szerencsésebb...

Feldin

Quote from: Isi101(2004) Howl's Moving Castle (Image Album) [MPC]
[MST-3] Howl's Moving Castle OP Single - Sekai no Yakusoku (Chieko Baisho)

pár perc és fent.
Már kész is.../me kicsit ásít.../

Ugyan volt egy harmadik is, 26 db mp3 al, de azt nem bírtam leszedni az animereacor szerverérõl (ed2k://|server|66.194.40.98|700|/)(ed2k://|file|[PaZu].Joe.Hisaishi.-.Howl.s.Moving.Castle.OST.320.rar|149694804|0729B4E6E7B07EDD2529ABB4978E42D6|/)
Ha esetleg valaki szerencsésebb...
És a film????
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Vobi

A Kurau 9. és 11. része hiányzik. Fel tudnátok tenni?

via_mala

Mexereztem a 4. részt is, valamint az 1. és 2. részt is a [HnT] rip-bõl. Feltöltsem?
Közben látom felkerült a 4. rész [Shinsen-Subs] kiadásban is, úgyhogy csak az egységes "Hikari no Tamashii" rip érdekében kérdezem.
Ha érdekel valakit, akkor jelezze, és kérek zsozso-tól uploader pw-t.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Isi101

Quote from: FeldinÉs a film????
Lol !
Ne légy tellhetetlen, majd lessz az is :ejnye:

Marfy

Fruits Basket-el hogy álsz?

Manu

Quote from: ShiroiA sorozat (.mkv) + a filmzene. Menjen?

Annak láttam az elsQ két-három részét, aranyosnak tünt, én igényt tartanék rá. A Saikano-t meg így utólag köszönöm.

.Attila

Jajj ne, mkv? Azzal mindig bajom van.

Marfy

Quote from: TriviJajj ne, mkv? Azzal mindig bajom van.
Azzal nekem is :(.
Shiroi:De azért felteheted.
        Honnan rendelted meg? Erdeteiben megveszed?

zsozso

Gyerekek hasznaljatok mplayert miota supportalja az mkvt (1 eve) azota 1 mkv val se volt bajom...
Death is the only redemption

Vobi

Kurau 9. , 11, plííííííííííz

Fazék

valaki vszleg az értékelésemre szívességbõl fölrakta 1-2 napja az Elf Princess Rane 2-részes OVA-t, ez szép volt tõle, egyetlen apró problémát vetnék föl vele kapcsolatban... a felirat bezony franciának tûnik számomra :D de a jószándék vitathatatlanul megvolt :)

[2rok]

Elf Princess rane zuzva, Kurau ep 9 és 11t kb 1 hétig szenvedtem le.. és kb 1 hete töröltem.. lehet leszenvedem mégeccer és felrakom.. requesteket hogy mik legynek fent hozzám is lehet postolni ;) Hamarosan ezek lesznek kint: Grappler Baki S1+S2+Movie, Kaikan Phrase full, Black Widow(H).

Fazék

majd elfelejtettem... szóval feltöltve:
Samurai 7 RAW ep19,20 + fansub file-ok
Ai Yori Aoshi zx-es rip-nél sfv szerint hibás 2. és 23. file-ok hibátlan verziói

Moha

Quote from: ShiroiMegy a sorozat és a zene, 35K-val  és közel 2.5Giga-val számoljátok, hogy mikorra lesz kész.

Edit: inkább sehogy ne számoljatok. A TotalCommander folyton átviteli hibát jelez, a Far Manager-rel majd talán sikerül felszenvedni, de az is problémázik.
Melyik verzió megy fel? Az avi vagy az mkv?
Esetleg be tudok segíteni a feltöltésbe. ;)
A TCMD meg nekem is folyton hibákat jelzett feltöltéskor...

Marfy

Próbáljátok ki a FlashFXP-vel szerintem egy nagyon jó program és még semmi gondom nem volt vele.
Meg ha jól emléxem Zsozso is ezt ajánlotta.

Fazék

én is flashfxp-t használok, és jelenleg egyetlen problémám van vele, hogy hiába van beállítva, hogy transfer közben frissítse a directory cache-t, hajlamos nem folytatni a feltöltéseket magától, folyton be kell avatkoznom, pedig korábban gond nélkül ment... (sorry, remélem ez nem volt túl nagy off...)

amúgy ez a Katana csoport nagyon beindult, vszleg még ma este elkezdem feltölteni a Samurai 7 ep21 RAW-ot, és a hozzá ma elkészült sub-ot...

kikuchiyo

Nos, úgy néz ki, hogy hétfõn fel fogom tölteni a Ghost in the Shell Stand Alone Complex sorozatot egységes formátumban (full dvd-felbontás, 350 MB/rész),
egységesített, javított angol és magyar softsubokkal és bónuszként majdnem minden rész végén egy-egy Tachikoma Special epizóddal, ez utóbbiakhoz én csináltam a fordítást. Az egész ráfér 2 dvd-re.

Ezenfelül még a következõ dolgokat tudom felajánlani (úgy láttam, hogy a serveren nincsenek meg, számot tarthatnak némi érdeklõdésre és csak félig döglött torrentekrõl lehet õket leszenvedni):

Barefoot Gen - a hiroshimai atomtámadást rendkívül hitelesen, nagy drámai erõvel feldolgozó alkotás, az alapjául szolgáló manga külföldön számos díjat nyert.

Hi no Tori - a valaha élt legnagyobb mangarajzoló, Osamu Tezuka legnagyszerûbb alkotása alapján készült 13 részes sorozat, a kedvenceim közé tartozik. Zseniális, felülmúlhatatlan stb.

Gauche the Cellist - Isao Takahata egyik legkorábbi filmje. Kicsit régi, de szerintem jó, a klasszikus zene kedvelõinek különösen ajánlott.

Wind Named Amnesia - egy szintén elég régi, de szerintem hangulatos poszt-apokaliptikus darab.

Lupin III - The Castle of Cagliostro - ebben most nem vagyok biztos, de úgy emlékszem, hogy csak ez hiányzik a sorozatból, pedig ez a legjobb. Annyit mondok csak, hogy Miyazaki. :) (Ha mégis fent van, akkor bocs.)

Tehát az elõbb felsoroltak közül érdekel akármelyik valakit? Ha igen, akkor feltöltöm.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: ShiroiHa zsozso is beleegyezik, akkor ne fogd vissza magad!
ha jól tudom már egyeztetett vele mail-en, szóval e téren sincs gond :)

zsozso

Quote from: ShiroiMovie (Kumo no Muko, Yakusoku no Basho ~The place promised in our early days~) és az OVA (Kumo no Muko, Yakusoku no basho) nincsen meg valakinek? Az ftp-n csak egy trailer van.
Talan elobb adjak ki nem? ...

Moha

U-Star kazetták! Még nincs befejezve a film, de a kazetta már kapható! :D:D:D

Titkos

Quote from: MohaU-Star kazetták! Még nincs befejezve a film, de a kazetta már kapható! :D:D:D

Áhh, ez ütött! :hopp:  :lol:
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Isi101

Quote from: Isi101
Quote from: FeldinÉs a film????
Lol !
Ne légy telhetetlen, majd lessz az is :ejnye:

Lassacskán lejön, ha Zsozsó engedi akkor Up!
(Sajna nég csak gyengécske minõség)

kikuchiyo

Sajnalatos modon a feltoltes nemi kesedelmet szenved, remelhetoleg holnap meglesz...

(Otthonhagytam a kulcsot, amivel be tudnek menni a gepterembe  :grrr:  - a tanszeki titkarsagon levo meg nem nyitja. Ehh...)

Marfy

Quote from: ShiroiFinished.
Arigatou Shiroi-sama :zen:.

kikuchiyo

Feltöltöttem végre a Stand Alone Complex sorozatot.

A fentebb felsoroltakon kívül még a Kumo no you ni, Kaze no you ni (like the clouds, like the wind) c. filmet tudnám még feltölteni, ha kéritek.

Fazék

Quote from: kikuchiyoFeltöltöttem végre a Stand Alone Complex sorozatot.

A fentebb felsoroltakon kívül még a Kumo no you ni, Kaze no you ni (like the clouds, like the wind) c. filmet tudnám még feltölteni, ha kéritek.
ennek mi is örülünk, és sztem az utóbbit is kérjük, jól hangzik, amit olvastam róla most így hirtelen :)

kikuchiyo

Kívánságod számomra narancs...

Edit: Akkor felmegy a Lupin III (valóban nincs még fent), a Barefoot Gen, a Wind Named Amnesia és a Kumo no....
A Hi no Torit nem töltöm fel, mert az AHQ-n megvan.

zsozso

Quote from: kikuchiyoKívánságod számomra narancs...

Edit: Akkor felmegy a Lupin III (valóban nincs még fent), a Barefoot Gen, a Wind Named Amnesia és a Kumo no....
A Hi no Torit nem töltöm fel, mert az AHQ-n megvan.
Lupin is fentvan.

kikuchiyo

Tényleg, és még jobb minõségben, mint az enyém.
Kösz, hogy szólsz.

Edit: akkor ma még feltöltöm a Gauche the Cellist-et és a Tamala 2010 c. "kísérleti jellegû" filmet. Utóbbit csak a merészebbeknek ajánlom... :)