Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

.Attila

Pirula

Elhagynak százak, jönnek ezrek a Senior Memberek egyre többen lesznek! (Jajjj...korán van még.)
Gratula Xipe!

Djinn

Boldog szülinapot kaoru és Aya !!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

ignus

Quote from: DjinnBoldog szülinapot kaoru és Aya !!  :)

CSatlakozom az elöttem szólókhoz.... BSZ!!!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Bruce

Quote from: PirulaElhagynak százak, jönnek ezrek a Senior Memberek egyre többen lesznek! (Jajjj...korán van még.)
Gratula Xipe!
:whoah: Ez szíven ütött! Bár nem lenne pontosabb így: Elhagynak százat, jönnek ezrek... ?
És én is grat Xipe!  :tezsvir:
Meg még Boldog szülinapot kaoru és Aya!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Baldy

Quote from: BruceÉs én is grat Xipe!  :tezsvir:
Meg még Boldog szülinapot kaoru és Aya!

Csatlakozom az elõttem szólóhoz :):):)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: Bruce:whoah: Ez szíven ütött! Bár nem lenne pontosabb így: Elhagynak százat, jönnek ezrek... ?
:lol: Ott a pont!

Xipe

Quote from: BaldyCsatlakozom az elõttem szólóhoz :):):)

Ugyszinten. :rotflol:  :rotflol:  :rotflol:  :rotflol:  :rotflol:  :rotflol:  :rotflol:
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Marox

Grat Xipe!  :tezsvir:

Valamint boldog szülinapot kaoru és Aya!  :)

Master Psycho

Grat mindenkinek az új avatárjához, aláírásához, akik cseréltek az elmúlt pár napban s én még nem gratuláltam nekik!
Grat Xipe a Senior Memberséghez! Eccer talán én is eljutok odáig... :rolleyes:
Boldog szülinapot kaoru és Aya!

Shiroi: Még nem tudtam rá válaszolni, de onnan van az idézet :)
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

.Attila

Jól láttam, hogy Blimp nemrég ugrotta át a 600-at? Gratula! :)

Baldy

Elsõk között szeretnék gratulálni öcsémnek több, mint 3500 postnak a megirásáért :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Bruce

Quote from: BaldyElsõk között szeretnék gratulálni öcsémnek több, mint 3500 postnak a megirásáért :hopp:
Én is! Én is!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xipe

ja en is gratulalok, csak tudnam ki az ocsed.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiA sok 3500 post-tal rendelkezõ usteam-es fórumozó közül az egyik...

TRIVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_(๏̯͡๏)_

Xaga

Baldy

Grat Xipe az uj avatarhoz, nagyon jó :)

Xipe

Quote from: BaldyGrat Xipe az uj avatarhoz, nagyon jó :)

tudtam hogy legalabb NEKED tetszeni fog.
kulonben az idezet a bibliabol van.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipetudtam hogy legalabb NEKED tetszeni fog.
kulonben az idezet a bibliabol van.

Az enyémre gondolsz?
Mert az igen, a Genesisbõl van, de az kicsit más, az teljesebb... Ezt igy szó szerint Martin Luther King mondta, és azért ilyen stilusban, hogy ezzel is felkeltse az emberek figyelmét a rasszizmusra...

.Attila

Quote from: ShiroiA sok 3500 post-tal rendelkezõ usteam-es fórumozó közül az egyik...
:rolleyes: :D
Grat Xipe! Vhogy hirtelen Happosai jutott eszembe, de nem õ az :)

Xipe

Quote from: Trivi:rolleyes: :D
Grat Xipe! Vhogy hirtelen Happosai jutott eszembe, de nem õ az :)

jol van na te forumfuggo. :hopp:
_(๏̯͡๏)_

Moha

Grat Xipe a senior member címhez és az avatarhoz (ez a "fejre a melltartót" a Little Nicky-t juttatja eszembe :))
Gratula Trivi a 3500-hoz!
Grat Blimp a 600-hoz!

Baldy

Neked pedig grat az 1400 postodhoz :):):)

.Attila

Moha

Quote from: BaldyNeked pedig grat az 1400 postodhoz :):):)
Köszi! :merci:
Edit: Neked is, Trivi!

Djinn

Grat Xipe az új avatarhoz.  :)
+ Grat mindenkinek, aki 00-ra végzõdõ post-számot ért el.  :)
(és annak is aki nem olyan lusta, mint jelenleg én vagyok   :o  )
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Marfy

Grat Moha, Trivi és Blimp a soksok posthoz!
Grat Xipe az új avatarhoz!

Pirula

Quote from: Noki Grat Moha, Trivi és Blimp a soksok posthoz!
Grat Xipe az új avatarhoz!
Így van. Noki olyan jól megfogalmazta hogy nem is tudok mit hozzátenni. :)
Legfeljebb a nevemet.

ignus

Quote from: MohaGrat Xipe a senior member címhez és az avatarhoz (ez a "fejre a melltartót" a Little Nicky-t juttatja eszembe :))
Gratula Trivi a 3500-hoz!
Grat Blimp a 600-hoz!

Csatlakozom... Tegnap azért nem tettem meg mert az év elsõ meccse mindig nagyon sokat kivesz az emberbõl... Most is.... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Gratula Blimp a 600 postodhoz! :)
Ignus: hogy sikerült az év elsõ meccse? :)
Most már jó lenne azt is megejteni, amit még tavaly megbeszéltünk, hogy elmegyek egy meccsetekre :)