Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Manu

Quote from: Trivi
A vége meg egyszerûen kegyetlen... Rosette végig tudta, hogy az életének idéjet áldozza fel Chrno-ért, és amikor megvívták az utolsó csatát, bizonyos értelemben minden a helyén van, hirtelen szembenéz ezzel, és most már kellene neki az az idõ. Ez kegyetlen. Mivel képesek "kínozni" a nézõt :rolleyes:

Hát ez volt, ami engem is teljesen kikészített, de szerintem ez végképp nagyon emberivé tette a figuráját, na meg eredetivé a történetet.
Tudom, hogy plátói kérdés volt, de a japánok részben azért csinálnak ilyeneket, mert megtehetik. Nem feltétlenül a profit a cél. Meg mit vársz egy olyan nemzettõl, ami ritualizálta az öngyilkosságot :)

Grenadier

Hát ennek is vége, de nem is baj. Valamiért azt hittem, hogy 26 ep.-es lesz, erre a 11. ep.-nél elkezdett lassan a vége felé közeledni, a 12. elején meg hirtelen kiírták, hogy Final Episode. Ez teljesen kibillentette az addigi kerékvágásból kicsiny, begyepesedett agyamat, s gyakorlatilag talajt veszettem kezdtem feldühödni. Még a 13-ig sem húzták ki. Megtekintve a finálét, most már úgy érzem azonban, ez sem baj. Nem tudok többet mondani róla így a végén sem, mint eddig. Annak ajánlanám, aki szereti a blõd, nagy c*c*-kre koncentráló, viszonylag jól megrajzolt, történetet gyakorlatilag teljesen mellõzõ sorozatokat.

Djinn

Onegai Twins
Valaki világosítson fel legyen szives! Biztos buta vagyok és ez mindenki másnak világos csak nekem nem...
Szóval: Maiku és Karen testvérek ugye? Akkor hogy kerül Miina a képre? Talán szomszédok voltak? És azért van a medence az út másik oldalán? (És a  szemük véletlenül hasonlít?) Vagy valamit nagyon félreértettem? Kicsit összezavart ez a vége  :o
Egyébként szerintem jó sorozat! Tetszett!! Egészen romantikus hangulatba kerültem  :rolleyes:
Bár helyenként kicsit zavart a rengeteg "talán rokonok vagyunk, talán idegenek vagyunk".
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

katz

Quote from: DjinnValaki világosítson fel legyen szives! Biztos buta vagyok és ez mindenki másnak világos csak nekem nem...
Szóval: Maiku és Karen testvérek ugye? Akkor hogy kerül Miina a képre? Talán szomszédok voltak? És azért van a medence az út másik oldalán? (És a  szemük véletlenül hasonlít?) Vagy valamit nagyon félreértettem? Kicsit összezavart ez a vége  :o
Egyébként szerintem jó sorozat! Tetszett!! Egészen romantikus hangulatba kerültem  :rolleyes:
Bár helyenként kicsit zavart a rengeteg "talán rokonok vagyunk, talán idegenek vagyunk".
õõõ a nevére már nem emlékszem, de a srácnak a kissebbik csaj a testvére, ezért is akar elmenni a másik. Aztán persze szépen összehozzák õket :rolleyes: és igen, szomszédok voltak. Együtt is játszottak gyerekként a szomszédos ház uszomedencéjében.

Ha tetszett akkor tudom ajánlani még az elsõ részét: Onegai Teacher-t
Illetve, ha inkább a romantikusabb dolgok érdekelnek akkor az Ai Yori Aoshi-t

Djinn

Quote from: katzõõõ a nevére már nem emlékszem, de a srácnak a kissabbik csaj a testvére, ezért is akar elmenni a másik. Aztán persze szépen összehozzák õket :rolleyes: és igen, szomszédok voltak. Együtt is játszottak gyerekként a szomszédos ház uszomedencéjében.

Ha tetszett akkor tudom ajánlani még az elsõ részét: Onegai Teacher-t
Illetve, ha inkább a romantikusabb dolgok érdekelnek akkor az Ai Yori Aoshi-t
Köszönöm és örök hálám! Ezek szerint mindent jól értettem!!!  :)
Igen tetszett, de most valami nem romantikous jön (különben túlcsordulok)  :rolleyes:  Azt hiszem a következõ mûsorszám a Hellsing, de még nem biztos.  :)
De meg fogom nézni mind a két ajánlott mûvet!!!

Baldy

Golden Boy

Na megnéztem ezt a röpke 6 részes sorozatot, amirõl csak annyit tudok mondani: Qrva jó! :D Mindössze egy gáz volt vele: A DVD lejátszóba tettem a lemezt, hogy TV-n megnézzem, és hát mit tesz isten, az erõsen ecchi állapotú jeleneteket volt szerencsém apámmal végignézni, akirõl mindössze annyit kell tudni: konzervativ, de rohadtul :) Igy mikor megláttam, hogy apám kidülledõ szemekkel nézi a TV-t, dadogva és nyögdécselve elkezdtem neki magyarázni, hogy mennyire is zavar engem ez a jelenet, és mennyire rossz, hogy nem tudok rendesen elõre tekerni a DVD lejátszóval :D Na de térjünk vissza az animére: Irtó jó szerintem, és a végén van egy jó kis csattanó szerintem, amivel szépen lezárták a 6 részt.

Röviden és tömören: ajánlom mindenkinek :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyGolden Boy

Na megnéztem ezt a röpke 6 részes sorozatot, amirõl csak annyit tudok mondani: Qrva jó! :D Mindössze egy gáz volt vele: A DVD lejátszóba tettem a lemezt, hogy TV-n megnézzem, és hát mit tesz isten, az erõsen ecchi állapotú jeleneteket volt szerencsém apámmal végignézni, akirõl mindössze annyit kell tudni: konzervativ, de rohadtul :) Igy mikor megláttam, hogy apám kidülledõ szemekkel nézi a TV-t, dadogva és nyögdécselve elkezdtem neki magyarázni, hogy mennyire is zavar engem ez a jelenet, és mennyire rossz, hogy nem tudok rendesen elõre tekerni a DVD lejátszóval :D Na de térjünk vissza az animére: Irtó jó szerintem, és a végén van egy jó kis csattanó szerintem, amivel szépen lezárták a 6 részt.

Röviden és tömören: ajánlom mindenkinek :)
:lol:
Apád mit szólt az uszodás jelenethez, amikor Kintaro arról ábrándozik, h a fõnöknõ félmezetelenül megkorbácsolja? Vagy a srác bidékhez fûzõdõ viszonyához? :rotflol:

Baldy

Quote from: katz:lol:
Apád mit szólt az uszodás jelenethez, amikor Kintaro arról ábrándozik, h a fõnöknõ félmezetelenül megkorbácsolja? Vagy a srác bidékhez fûzõdõ viszonyához? :rotflol:

A legkinosabb az volt, amikor az 5. részben a motoros csaj egy szál tangában vonaglott a motorján, félre nem érthetõ hangokkal párositva :D
Amugy sokat nem tudott hozzászólni, mert nem engedtem szóhoz jutni, viszont igy is ingatta a fejét erõsen, aggódtam is azért, hogy le fog esni a feje a nyakáról :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyA legkinosabb az volt, amikor az 5. részben a motoros csaj egy szál tangában vonaglott a motorján, félre nem érthetõ hangokkal párositva :D
Amugy sokat nem tudott hozzászólni, mert nem engedtem szóhoz jutni, viszont igy is ingatta a fejét erõsen, aggódtam is azért, hogy le fog esni a feje a nyakáról :D
Az nekem is nagyon tetszett :lol:
Van a párpajról 1 hatalmas AMV. Blümchen (Queen) - Bycycle Race   Nézd meg azt is. :rotflol:

.Attila

Djinn, katz, szétSPOILERezitek a topicot az Onegai Twins-szel!!!!!!!
Talán nem kéne elmondani, hogy a 2 lány közül melyik az igazi tesó ;)

katz

Quote from: TriviDjinn, katz, szétSPOILERezitek a topicot az Onegai Twins-szel!!!!!!!
Javítva! Mielõtt kiüvöltenél a fórumból. Egyébként bocs, h elárultam ezzel lelõve elõled a poént s gondolom össze is törtem egybõl a szíved :)

.Attila

Quote from: katzJavítva! Mielõtt kiüvöltenél a fórumból. Egyébként bocs, h elárultam ezzel lelõve elõled a poént s gondolom össze is törtem egybõl a szíved :)
Nekem ugyan nem lõttem le semmit, mivel már láttam, de azért igen érdekes lehet más számára megtudni már most, hogy mi lesz a vége ;)
Mellesleg csak az írtam ilyen nagyra, hogy jó gyorsan feltûnjön :) Én is írtam már korábban óriási spoilert :rolleyes:

Djinn

Quote from: TriviDjinn, katz, szétSPOILERezitek a topicot az Onegai Twins-szel!!!!!!!
Sajnálom, bocsánat, elnézést.  :o
Én is kijavítottam  :)

Marfy

Quote from: TriviTalán nem kéne elmondani, hogy a 2 lány közül melyik az igazi tesó ;)
Huh még jó hogy csak most olvasom a fórumot mert még nem láttam az utolsó 2 részt és nem innen akartam megtudni, igaz furdal a kivácsiság hogy ki az igazi (majdnem fel is fedtem a sárga szöveget) de inkább majd a filmbõl megtudom.
Djinn: engem is zavart kicsit a "talán rokonok vagyunk, talán idegenek vagyunk" de nem vészes az elején inkább a meleg srác idegesített :).

Moha

Quote from: Nokiaz elején inkább a meleg srác idegesített :).
Igen, az egy kicsit tényleg gáz volt.

Ja, amúgy én most a Mahoromatic season 2-t nézem, éshát nem csalódtam. Egyeneságú folytatás, ugyanolyan színvonallal. :)

Djinn

Quote from: NokiDjinn: engem is zavart kicsit a "talán rokonok vagyunk, talán idegenek vagyunk" de nem vészes az elején inkább a meleg srác idegesített :).
Na engem például az nem zavart  ;)

.Attila

Quote from: DjinnNa engem például az nem zavart  ;)
Fõleg mivel SPOILER nem is buzi, de ahogy játszotta, az tényleg kegyetlen volt :rotflol:

Marfy

Quote from: TriviFõleg mivel SPOILER nem is buzi, de ahogy játszotta, az tényleg kegyetlen volt :rotflol:
Én is pont ezt akartam írni, de megelõztel  :).

Djinn

Quote from: TriviFõleg mivel SPOILER nem is buzi, de ahogy játszotta, az tényleg kegyetlen volt :rotflol:
Az biztos!!  :D
És a "célszemély" meglepõen jól bírta az "ostromot".
Milyen kódoltan tudok írni  :rolleyes: Az elõbb nagyon megijedtem ám!

katz

báááááá, váááááááááááááááz, hûûûûûûûûûûûûû, ííííííííííííííííjjjjjjjjjjj

Végre!

Végre egy anime amiben Végre majdnem tökéletesen le vannak modellezve nem csak a fegyverek, hanem a mozgásuk és használatuk is. vááááááááz Alig találtam benne hibát. Mindjárt írok is belõle egy komolyabb ismertetõt. Nagyon tetszett. Király.  :whoah:  :jee:  :kiraly:  :uzi:

Az alap sztori egy jó kis dráma, véres akciókkal dúsítva. Csak azt nem értem miért ép kislányok a fõszereplõk. Igaz ez mondjuk a Leon a Profinál sem zavart annyira, pedig az is mekkora volt. Emléxik rajtam kívül vki a fõszereplõ kiscsajra? Nagyon királyul játszott és ma már ugyancsak híressé vált. Nem véletlenül. Nekem az animétõl egy az egyben olyan érzésem lett, mintha a Leon-t nézném. Jó persze a film szvsz jobb volt, de akinek az tetszett az okvetlenül nézze meg az animét is.

Djinn

Quote from: katzIgaz ez mondjuk a Leon a Profinál sem zavart annyira, pedig az is mekkora volt. Emléxik rajtam kívül vki a fõszereplõ kiscsajra? Nagyon királyul játszott és ma már ugyancsak híressé vált. Nem véletlenül. Nekem az animétõl egy az egyben olyan érzésem lett, mintha a Leon-t nézném. Jó persze a film szvsz jobb volt, de akinek az tetszett az okvetlenül nézze meg az animét is.
Persze, hogy emléxem!! Natalie Portman sokkal jobbat alakított ebben a filmben, mint az új Star Wars-okban pl.!!!  Egyik kedvenc filmem!! :jee:

Baldy

Quote from: DjinnPersze, hogy emléxem!! Natalie Portman sokkal jobbat alakított ebben a filmben, mint az új Star Wars-okban pl.!!!  Egyik kedvenc filmem!! :jee:

Nekem is, csak az a kár, hogy egy ismerõsömnek sincs meg DVD ripben, pedig azt nem bánnám, ha meglenne. Amugy Natalie Portmant én is ebben a filmben kedveltem meg nagyon, és annak is csak örülni tudtam, hogy õ alakitja Padme Amidala-t a Star Wars I-III epizódokban. Ja amugy kéretik a Star Warst nem szidni, bármelyik részrõl is legyen szó, mert nekem az a szivem csücske :hehe: Augy még annyit Natalie Portman színésznõrõl, hogy elnyerte az idei  gálán a Golden Globe díját a Closer c. filmben nyujtott alakitásáért, gratula neki ezuton is :D

katz

Quote from: DjinnPersze, hogy emléxem!! Natalie Portman sokkal jobbat alakított ebben a filmben, mint az új Star Wars-okban pl.!!!  Egyik kedvenc filmem!! :jee:
Nekem is! Akkor neked nyudtan ajánlom a Gunslinger Girl-t.

Baldy: DivX-ben megvan. Sajna csak 1 cd-s verzió, de nem rossz minõség. Azért 1 DVD-rip engem is érdekelne.

Baldy

Quote from: katzNekem is! Akkor neked nyudtan ajánlom a Gunslinger Girl-t.

Baldy: DivX-ben megvan. Sajna csak 1 cd-s verzió, de nem rossz minõség. Azért 1 DVD-rip engem is érdekelne.

Akkor utsó offként ide még annyit: majd hozd el pls köv meetre :)

Dragon

Quote from: katzVégre!
Ugye mondtam, hogy jó, ugye? Ugye?
Bezzeg senki sem akart rám hallgatni. :p

Leon: na igen az tényleg profi film volt :D
Nekem is tetszett nagyon.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Ramiz

Full Metal Panic II, Fumoffu:
Nekem jobban tetszik, mint az elsõ sorozat. Igaz, hogy csak poén, de az elsõben valahogy nem állt össze nekem az akció, a sztori meg a poénok. De ez nagyon :cool: ! (Egy kicsit több fanservice elmenne, de hát tudom, hogy nem mindenki ezért néz animét...  :o :lazza: :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: RamizFull Metal Panic II, Fumoffu:
Nekem jobban tetszik, mint az elsõ sorozat. Igaz, hogy csak poén, de az elsõben valahogy nem állt össze nekem az akció, a sztori meg a poénok. De ez nagyon :cool: ! (Egy kicsit több fanservice elmenne, de hát tudom, hogy nem mindenki ezért néz animét...  :o :lazza: :D )

Ezzel így voltam én is. A mechás/akciós részek az elsõ szezonban elég középszerûek, de erre szerintem õk is gyorsan rájöttek.  A poénok viszont nagyon ütnek, meg maguk a fõszereplõ karakterek is. Meg a rajzolás is nagyon a helyén van.

Pirula

Quote from: Ramiz(Egy kicsit több fanservice elmenne, de hát tudom, hogy nem mindenki ezért néz animét...  :o :lazza: :D )
Mégse csinálhatták meg úgy az egészet mint az utolsó részt. :D

sirtomi

Sziasztok!

Már két napja végeztem vele, de csak most írok.
Fantasztikus sorozat. Negyon nagyon tetszett.
A legjobban az tetszett, hogy nagyon átérezhetõ a szereplõk minden problémája, öröme, minden érzése. Néha elég depis lettem Shinji gondolataitól.
Emellett a történet és a grafika is nagyon bejött.
Egyedül az utolsó két rész ami nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Az egész sorozat nagyon elgondolkodtató, voltak olyan részek, ami után csak üldögéltem, és járt az agyam.

Megérte megnézni. Még az End of Evangeliont is meg fogom nézni.

Djinn

Quote from: sirtomiSziasztok!

Már két napja végeztem vele, de csak most írok.
Fantasztikus sorozat. Negyon nagyon tetszett.
A legjobban az tetszett, hogy nagyon átérezhetõ a szereplõk minden problémája, öröme, minden érzése. Néha elég depis lettem Shinji gondolataitól.
Emellett a történet és a grafika is nagyon bejött.
Egyedül az utolsó két rész ami nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Az egész sorozat nagyon elgondolkodtató, voltak olyan részek, ami után csak üldögéltem, és járt az agyam.

Megérte megnézni. Még az End of Evangeliont is meg fogom nézni.
Azt hiszem ideje nekem is belefogni ebbe a sorozatba! Annyian dícsérik.  :rolleyes:

sirtomi

Quote from: DjinnAzt hiszem ideje nekem is belefogni ebbe a sorozatba! Annyian dícsérik.  :rolleyes:
Mindenképpen csak ajánlani tudom. Én is azért kezdtem el mert mindenki dícséri, de megérte. Nagyon jó anime.