Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: BaldyIszunk! :D

abban benne vagyok, de trivike masra gondolt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeabban benne vagyok, de trivike masra gondolt.

Majd õ is iszik... vizet :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyMajd õ is iszik... vizet :hopp:

ja, Vodka izu vizet.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeja, Vodka izu vizet.

Azt már próbáltuk eljátszani vele, de sajna idõben észrevette... :(
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyAzt már próbáltuk eljátszani vele, de sajna idõben észrevette... :(

nem baj.
megprobaljuk megegyszer.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipecsak ha nem tudom hogy hazas.
Vagy ha mégis tudod, akkor elfelejted véletlenül  :hopp:
Vagy te szörnyen az elvek embere vagy?

Egyébként szerintem bárki kikezdhet veled, max nem hagyod magad.  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnVagy ha mégis tudod, akkor elfelejted véletlenül  :hopp:
Vagy te szörnyen az elvek embere vagy?

Egyébként szerintem bárki kikezdhet veled, max nem hagyod magad.  :rolleyes:

ebben igen.
nincs kedvem merges ferjek elol futkosnom.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeebben igen.
nincs kedvem merges ferjek elol futkosnom.
Nagyon helyes!  :)

Hogy sikerült a vizsgád??

Xipe

Quote from: DjinnNagyon helyes!  :)

de djinn, meg nem vagy hazas.
leugrom hozzad.
es majd nezunk animet.

az egyik vizsgam jo lett, a masikat meg ma irom 6-kor.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeaz egyik vizsgam jo lett, a masikat meg ma irom 6-kor.
Az jó :appl:

Fura dolog ez. Én mér baromi régen vizsgáztam utoljára (3 éve  :eeek: )

Xipe

Quote from: DjinnAz jó :appl:

Fura dolog ez. Én mér baromi régen vizsgáztam utoljára (3 éve  :eeek: )

hat en is valamikor akkor.
ez a vizsga meg konnyu, majd az OKJ vizsgam lesz szivatas.
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Na hála az égnek ennek a hétnek is lassan vége. Megvagyok az összes vizsgámmal +szigorlattal (sikerült tartanom a félévenként egy bukás szintemet is :D), több napos futkorászás után még az aláírásokat is sikerült összegyûjtenem (nehogy még véletlenül is egy napon ott legyen az összes tanár), sõt még a TO-n is sikerült (nagy nehezen) leadni az indexem. Emellett még kisegítettem egy vizsgán (+kijavítottam két másiknak kb 70 dolgozatát és beírtam a jegyeket). Átkutattam a Távoktatási Központ összes friss dokumentumát (kb 100 darab, darabonként legalább húsz ember adataival), hogy megtaláljam egy(!) ember adatait (amit õk persze nem lettek volna képesek megtenni). Mindezek mellett segítettem két ismerõsömnek adatokat gyûjteni a munkájukhoz. Miután nagy nehezen hazaértem (2 órás út IC-vel, hála a hóesésnek), mit kapok mindezért? A családom összes tagja engem kezd el ****ogatni. :rolleyes: Mindenesetre ezek után tuti megyek majd meetre hogy egy kicsit lazítani is tudjak.

Ramiz

Örömmel várunk!
-----------------

Németeseknek: Az "Arte" adón megy egy 7 részes sorozat a manga rajzolásról. Rajzolók nyilatkoznak, ilyesmi. 4 rész lement. Sajnos nem tudom pontosan, mikor megy. Teletexten kell utánanézni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: ShadowolfNa hála az égnek ennek a hétnek is lassan vége. Megvagyok az összes vizsgámmal +szigorlattal (sikerült tartanom a félévenként egy bukás szintemet is :D), több napos futkorászás után még az aláírásokat is sikerült összegyûjtenem (nehogy még véletlenül is egy napon ott legyen az összes tanár), sõt még a TO-n is sikerült (nagy nehezen) leadni az indexem. Emellett még kisegítettem egy vizsgán (+kijavítottam két másiknak kb 70 dolgozatát és beírtam a jegyeket). Átkutattam a Távoktatási Központ összes friss dokumentumát (kb 100 darab, darabonként legalább húsz ember adataival), hogy megtaláljam egy(!) ember adatait (amit õk persze nem lettek volna képesek megtenni). Mindezek mellett segítettem két ismerõsömnek adatokat gyûjteni a munkájukhoz. Miután nagy nehezen hazaértem (2 órás út IC-vel, hála a hóesésnek), mit kapok mindezért? A családom összes tagja engem kezd el ****ogatni. :rolleyes: Mindenesetre ezek után tuti megyek majd meetre hogy egy kicsit lazítani is tudjak.
:eek:
Hát azért gratulálok, hogy sikeresen befejezted a féléved!  :)
Ajánlanám, hogy relaxálj egy kicsit, különben gyomorfekélyed lesz...

Xipe

hello emberek, épp a vizsgateremben ülök.
eddig jól ment minden.
azt hitték ha kihúzzák a kábelt nem tudok netezni.
na jó, lassan otthon leszek aztán zavarok mindenkit rendesen.
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Quote from: Xipehello emberek, épp a vizsgateremben ülök.
eddig jól ment minden.
azt hitték ha kihúzzák a kábelt nem tudok netezni.
na jó, lassan otthon leszek aztán zavarok mindenkit rendesen.

Hajrá és sok szerencsét! :)

.Attila

Quote from: Xipees ha odamegyek akkor mi lesz?
Ott van, én vagyok a :uzi:
Te meg a :)

katz

Quote from: TriviOtt van, én vagyok a :uzi:
Te meg a :)
Hey n00b ezzel arra célzol, h szokás szerint megint csak körbelövöd az ellent, mi meg röhögünk rajtad :D

Shadowolf

Quote from: katzHey n00b ezzel arra célzol, h szokás szerint megint csak körbelövöd az ellent, mi meg röhögünk rajtad :D

Te is voltál egyszer n00b pajtikám. :P :D

.Attila

Quote from: katzHey n00b ezzel arra célzol, h szokás szerint megint csak körbelövöd az ellent, mi meg röhögünk rajtad :D
Akkor nem szoktál nevetni, amikor mi ketten találkozunk :rolleyes:

Shadowolf

Quote from: TriviAkkor nem szoktál nevetni, amikor mi ketten találkozunk :rolleyes:

Apropó melyik serveren vagytok?

.Attila

Quote from: ShadowolfApropó melyik serveren vagytok?
LAMA, Obi.net vagy SGC. Ilyen sorrendben ált.
Shadowolf, mi a címed? Felvennélek friends listre.

katz

Quote from: TriviAkkor nem szoktál nevetni, amikor mi ketten találkozunk :rolleyes:
Dehogynem, a hullád fölött  :D
Jó, azt azért elismerem, hogyha már túl jó a statsom és te még mindig 1:10-el állsz akkro néha hagyom, h lelõlj. :beeee:

Xipe

Katz, egy n00b mindig is n00b marad.
csak o ezt meg nem tudja.
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Quote from: TriviLAMA, Obi.net vagy SGC. Ilyen sorrendben ált.

Nekem a lámára illetve az sgc-re már hetek óta azt írja hogy not responding. Új címük van? Ip-t pm-ben küldöm. :)

.Attila

Quote from: katzDehogynem, a hullád fölött  :D
Jó, azt azért elismerem, hogyha már túl jó a statsom és te még mindig 1:10-el állsz akkro néha hagyom, h lelõlj. :beeee:
A kis füllentõ :_piszka:
A múltkor ott sírt, hogy pont én lõttem le :hehe: Nem is emlékszem, hogy valaha is lelõttél volna engem :rolleyes:
De ne csak szövegeljünk, lássuk, ki mit tud valóban ;) Tesóm lesz a szemtanú :) Egyébként magamról nem is mondok semmit, mondjon a tesóm, õ látja, mit tudok.

Viccet félretéve kicsit: vannak még hibák a CS:S-ben. Mai nap a [HUN][FOGOLY] szerveren voltam, és volt az a pálya, ahol kezdésnél ledob a szerver egy csomó cuccot, és aztán mehet a kaszálás, mert ugyebár pálya az nem nagyon van :) Itt volt, hogy kb. 3-4 méterrõl ak-val belenyomtam (ill. megpróbáltam belenyomni) egy egész tárat a terrorba, és nem döglött meg, pedig a célkereszt végig rajta volt. Elõvettem a kezdõ pisztoly, és azzal lõttem le. Tesóm a tanúja. Ugyanez volt azzal az esettel, amikor "körbelõttem" vkit. Végig rajta volt a célkereszt (FAMAS-szal), nem is állt messze, sõt, még mögötte-mellette is állt vki, és az egyik sem sérült meg. Szvsz komoly gondok vannak néha még a hitbox-szal.

Xipe

Quote from: TriviA kis füllentõ :_piszka:
A múltkor ott sírt, hogy pont én lõttem le :hehe: Nem is emlékszem, hogy valaha is lelõttél volna engem :rolleyes:
De ne csak szövegeljünk, lássuk, ki mit tud valóban ;) Tesóm lesz a szemtanú :) Egyébként magamról nem is mondok semmit, mondjon a tesóm, õ látja, mit tudok.

Viccet félretéve kicsit: vannak még hibák a CS:S-ben. Mai nap a [HUN][FOGOLY] szerveren voltam, és volt az a pálya, ahol kezdésnél ledob a szerver egy csomó cuccot, és aztán mehet a kaszálás, mert ugyebár pálya az nem nagyon van :) Itt volt, hogy kb. 3-4 méterrõl ak-val belenyomtam (ill. megpróbáltam belenyomni) egy egész tárat a terrorba, és nem döglött meg, pedig a célkereszt végig rajta volt. Elõvettem a kezdõ pisztoly, és azzal lõttem le. Tesóm a tanúja. Ugyanez volt azzal az esettel, amikor "körbelõttem" vkit. Végig rajta volt a célkereszt (FAMAS-szal), nem is állt messze, sõt, még mögötte-mellette is állt vki, és az egyik sem sérült meg. Szvsz komoly gondok vannak néha még a hitbox-szal.

nem a hitbox-al van baj, hanem nem Full auton kell loni.
ilyen gondjaim nincsenek.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipenem a hitbox-al van baj, hanem nem Full auton kell loni.
ilyen gondjaim nincsenek.
Látom nem érthetõ teljesen. A full auto lövés akkor szar, ha középtávra ill. messzire lõsz, de közelrõl elég hatásos -> tunkolás. Namost azt nekem senki ne mondja, hogy alig pár méterrõl lövök vkit ak-val, rajta van végig a célkereszt, és az egész tár nem elég ahhoz, hogy megdögöljön. Kérdezd meg tesómat, õ is látta, ugyanúgy csodálkozott.

Xipe

Quote from: TriviLátom nem érthetõ teljesen. A full auto lövés akkor szar, ha középtávra ill. messzire lõsz, de közelrõl elég hatásos -> tunkolás. Namost azt nekem senki ne mondja, hogy alig pár méterrõl lövök vkit ak-val, rajta van végig a célkereszt, és az egész tár nem elég ahhoz, hogy megdögöljön. Kérdezd meg tesómat, õ is látta, ugyanúgy csodálkozott.

nem arrol van szo hogy nem ertem, hanem arrol hogy nem hiszem.
erdekes jelensegrol beszelsz.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipenem arrol van szo hogy nem ertem, hanem arrol hogy nem hiszem.
erdekes jelensegrol beszelsz.
Aha. Akkor majd tesóm elmeséli, mert õ pártatlan benne, õ csak látta.