Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Blimp...eredeti film zenéje ilyen, és ha az eredetiben is ez van, hogy kerültek oda magyar opera-ária-vagy-akármi-énekesek?! mert mi miután megnéztük, próbáltuk, de nem nagyon tudtuk kideríteni...:confused:
:rotflol:
/Remelem meg nem meseltem.../
Ha mar meglepetesszeruen felbukkano magyaroknal vagyunk: Stephen King - Sorvadj el filmet neztem nemet tv-adon, fohos megy be a ciganytaborba, ami persze tok felelmetes a filmben. Sotet, lobogo tabortuzek, felvad nepseg.
Es beszelnek. "Jozsi, ne igyal annyit, mert a multkor is nekem kellett hazavinnem teged! Bela, hogy is volt az a jo kis vicc, amit a multkor meseltel?"  :eeek:  Mindekozben fohos rettego tekintettel masirozik befele.
Majd' megszakadtam a rohogestol! :hahaha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveg:rotflol:
/Remelem meg nem meseltem.../
Ha mar meglepetesszeruen felbukkano magyaroknal vagyunk: Stephen King - Sorvadj el filmet neztem nemet tv-adon, fohos megy be a ciganytaborba, ami persze tok felelmetes a filmben. Sotet, lobogo tabortuzek, felvad nepseg.
Es beszelnek. "Jozsi, ne igyal annyit, mert a multkor is nekem kellett hazavinnem teged! Bela, hogy is volt az a jo kis vicc, amit a multkor meseltel?"  :eeek:  Mindekozben fohos rettego tekintettel masirozik befele.
Majd' megszakadtam a rohogestol! :hahaha:
hát ez nagyon jó  :rotflol:   kedvem támadt megnézni a filmet :lol:

Xipe

Quote from: NokiXipe: a Commandó az nagyon nagy :), és az Emlékmást láttad?

igen lattam.
birom ezeket a regi Arnoldos filmeket mert semmi sztory igazabol csak akcio, de nem unalmas.
Pl. a Predator, nem tudjuk ki a Predator(vagyis tudom hogy Jean-Claude Van Damme), nem tudjuk miert van ott. csak annyit tudunk hogy jo sokan meghalnak.
Viszont vegig elvezzuk a filmet.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: DjinnNem magamra gondoltam. Nekem tényleg illik tudni, különben kirugnának  :rolleyes:
De szerintem sem kell tudni egy felhasználónak!!!

Szerintem azon is el kéne gondolkodni, hogy bár nekünk már természetes az internet, rengeteg ember még be sem tudja kapcsolni a gépet... És õk vannak többségben.  És akkor még rengeteg fokozat van a html elõtt. Az okok itt lényegtelenek. Legalábbis szerintem.

hat, en elobb tudtam mi az a html minthogy gepet lett volna meg anno.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipehat, en elobb tudtam mi az a html minthogy gepet lett volna meg anno.
Azt elhiszem, de nem lehet mindenki olyan zseniális, mint te  :hehe:  :p
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnAzt elhiszem, de nem lehet mindenki olyan zseniális, mint te  :hehe:  :p

dehogynem.
szivesen klonozom magam masoknak.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeszivesen klonozom magam masoknak.
Jaja, csak azt ne. Ez az egy is sok :D

Baldy

Amugy nem tudom miért, de valahogy a Robocop I jut eszembe mindig a Predatorrol :D Abból a kedvenc jelenetem az, amikor a forró vizben puhává fõtt emberkét az autó elüti, és a szélvédõn az egész test szétfröccsen :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: katzJaja, csak azt ne. Ez az egy is sok :D

dehogy is, kepzeld el ha lenne egy tucatnyi belolem es poenkodna allandoan.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: BaldyAmugy nem tudom miért, de valahogy a Robocop I jut eszembe mindig a Predatorrol :D Abból a kedvenc jelenetem az, amikor a forró vizben puhává fõtt emberkét az autó elüti, és a szélvédõn az egész test szétfröccsen :hopp:

nincs meg neked veletlenul a film?
olyan regen lattam mar.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipenincs meg neked veletlenul a film?
olyan regen lattam mar.

Egyelõre még csak videokazettán van meg, jó régi felvétel, de azon vagyok, hogy DVD-n is megszerezzem :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyEgyelõre még csak videokazettán van meg, jó régi felvétel, de azon vagyok, hogy DVD-n is megszerezzem :)

akkor RIP.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Látt valaki az Ocean's Twelve-t? Vagy a A nemzet aranyát? A héten tervezem a moziba menést, mert már 1000 éve nem voltam. Mit érdemes megnézni? Elõször a fent említettekre gondoltam de örömmel fogadok más javaslatokat is!  :)

Fazék

Quote from: DjinnLátt valaki az Ocean's Twelve-t? Vagy a A nemzet aranyát? A héten tervezem a moziba menést, mert már 1000 éve nem voltam. Mit érdemes megnézni? Elõször a fent említettekre gondoltam de örömmel fogadok más javaslatokat is!  :)
elõre bejelentem nekem mindkettõ kellõ szórakozást nyújtott, sima amerikai popcorn-film elõítélettel mentem oda, és talán picit jobb fajtára sikerültek.

részletesen:
Ocean's Twelve - simán sztárparádé, semmi nem észlelhetõ az elsõ rész ötletességébõl, izgalmas rablásából. az egésznek az a lényege, hogy láthatod, milyen jól szórakozott ennyi neves színész egy film forgatása közben. én igazából nem is számítottam másra, vagyis nem zavart, hogy 1x megnéztem moziban, mások nagyon szídják a filmet. bár tény hogy én kedvelem ezeket a színészeket, vagyis jól szórakoztam :)

A nemzet aranya - tegnap sikerült megnéznem, vmi gyenge amerikai kincskeresõs hülyeséget vártam, és néhány részletétõl eltekintve azt is kaptam (a gyenge jelzõt például túllépte, vagyis egy erõs közepesnek mondanám - persze amcsi mértékkel :D). volt benne pár egész jó poén, pár izgalmas üldözés. a kameramant mondjuk kedvem lenne kifüggesztve fejjel lefelé lógatni egy cápákkal teli medence fölött épphogy ugrási magasságon túl egy picivel pár napig, de mivel ez a kamerarángatás és gyorsítás annyira divat lett mostanában, szegény biztosan azt hitte, hogy ez a normális. egy dolog miatt viszont megkedveltem a filmet, márpedig hogy a Knights Templar témakörbõl merítenek õk is, amely témakörrel már jópár kalandjátékban is találkoztam és véleményem szerint nem lehet elégféleképpen elképzelni feloszlatásuk utáni történéseiket :)

igazából fogalmam sincs, melyiket ajánljam jobban a kettõ közül. ha sztárparádét akarsz nézni kis történetnek álcázott körítéssel, akkor Ocean's Twelve, ha pedig egy kis kalandos kincskeresõsdire vágysz, akkor nézd meg A nemzet aranyát (amúgy néhány jelenetnél nagyon kalandjáték érzésem volt :D) remélem segítettem valamelyest :)

Ramiz

Kávé és cigaretta: :cool: .
A bukás: szintén :cool: .
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizKávé és cigaretta: :cool: .
A bukás: szintén :cool: .
no igen, lehet hogy tényleg alternatívákban kéne gondolkodni, nem pedig a kettõ cím közül választani :)

Djinn

Quote from: Blimpelõre bejelentem nekem mindkettõ kellõ szórakozást nyújtott, sima amerikai popcorn-film elõítélettel mentem oda, és talán picit jobb fajtára sikerültek.

részletesen:
Ocean's Twelve - simán sztárparádé, semmi nem észlelhetõ az elsõ rész ötletességébõl, izgalmas rablásából. az egésznek az a lényege, hogy láthatod, milyen jól szórakozott ennyi neves színész egy film forgatása közben. én igazából nem is számítottam másra, vagyis nem zavart, hogy 1x megnéztem moziban, mások nagyon szídják a filmet. bár tény hogy én kedvelem ezeket a színészeket, vagyis jól szórakoztam :)

A nemzet aranya - tegnap sikerült megnéznem, vmi gyenge amerikai kincskeresõs hülyeséget vártam, és néhány részletétõl eltekintve azt is kaptam (a gyenge jelzõt például túllépte, vagyis egy erõs közepesnek mondanám - persze amcsi mértékkel :D). volt benne pár egész jó poén, pár izgalmas üldözés. a kameramant mondjuk kedvem lenne kifüggesztve fejjel lefelé lógatni egy cápákkal teli medence fölött épphogy ugrási magasságon túl egy picivel pár napig, de mivel ez a kamerarángatás és gyorsítás annyira divat lett mostanában, szegény biztosan azt hitte, hogy ez a normális. egy dolog miatt viszont megkedveltem a filmet, márpedig hogy a Knights Templar témakörbõl merítenek õk is, amely témakörrel már jópár kalandjátékban is találkoztam és véleményem szerint nem lehet elégféleképpen elképzelni feloszlatásuk utáni történéseiket :)

igazából fogalmam sincs, melyiket ajánljam jobban a kettõ közül. ha sztárparádét akarsz nézni kis történetnek álcázott körítéssel, akkor Ocean's Twelve, ha pedig egy kis kalandos kincskeresõsdire vágysz, akkor nézd meg A nemzet aranyát (amúgy néhány jelenetnél nagyon kalandjáték érzésem volt :D) remélem segítettem valamelyest :)
Köszönöm a kimerítõ leírást.
Meggyõztél arról, hogy inkább maradjak itthon és nézzek meg egy anime-t.
Majd megnézem õket a gépen...

Baldy

Ezek után nekem sincs nagy kedvem mostanában moziba menni, de helyette elmegyek csütörtökön a taiko koncertre a Millenáris parkba :)

Moha

Quote from: DjinnÉs igen kéne majd valami videós. Válalsz ilyet?
Szóval ez most tényleg komoly? Faterom ezzel foglalkozik amúgy. Rendezvényeken videózik, leginkább esküvõkön. Ezért írtam, hogy nekem már csömöröm van az esküvõktõl. :hehe:

Djinn

Quote from: MohaSzóval ez most tényleg komoly? Faterom ezzel foglalkozik amúgy. Rendezvényeken videózik, leginkább esküvõkön. Ezért írtam, hogy nekem már csömöröm van az esküvõktõl. :hehe:
Igen komoly  :beken: Pedig biztos jó poénnak tûnt.  :(
Nekem is csömöröm van. Csak nekem a sajátomtól.  
Gondolkodtunk, hogy kéne egy anime-s esküvõ, de nem tudom, az milyen  :eeek: Pdig akkor legalább poén lenne a dolog.

katz

Quote from: DjinnIgen komoly  :beken: Pedig biztos jó poénnak tûnt.  :(
Nekem is csömöröm van. Csak nekem a sajátomtól.  
Gondolkodtunk, hogy kéne egy anime-s esküvõ, de nem tudom, az milyen  :eeek: Pdig akkor legalább poén lenne a dolog.
Egy kis Cosplay, mi? Te beöltöznél Sailormoon-nak a párod meg ööö... Songokunak és vhogy így néznétek ki :rotflol: Esetleg lehetne Inu Yashás :lul:

Djinn

Quote from: katzEgy kis Cosplay, mi? Te beöltöznél Sailormoon-nak a párod meg ööö... Songokunak és vhogy így néznétek ki :rotflol: Esetleg lehetne Inu Yashás :lul:
Na ezt inkább ne.  :eeek:
Egyébként Animal az az ember aki titekek megment tõlem :hopp:
És minden más gyanútlan férfiembert  :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnNa ezt inkább ne.  :eeek:

ahogy az amerikai mondana,
"Bite the bullet".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: DjinnNa ezt inkább ne.  :eeek:
:eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:
Amindenit, és észre sem vettük!!! Itt ketten mondjátok, és fel sem tûnik a véletlen egybeesés :rolleyes:

Shadowolf

Quote from: katzEgy kis Cosplay, mi? Te beöltöznél Sailormoon-nak a párod meg ööö... Songokunak és vhogy így néznétek ki :rotflol: Esetleg lehetne Inu Yashás :lul:

Manapság mindenkit ezzel riogatsz? :P

Xipe

Quote from: ShadowolfManapság mindenkit ezzel riogatsz? :P

legszivesebben o is Sailormoon kosztumben jarkalna.
meet-en is allandoan errol beszelt.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Trivi:eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:
Amindenit, és észre sem vettük!!! Itt ketten mondjátok, és fel sem tûnik a véletlen egybeesés :rolleyes:
Már aki. Elég sok volt az egybeesés. :rolleyes:
Quote from: ShadowolfManapság mindenkit ezzel riogatsz? :P
Áááááááá. De azért téged megnéznélek beöltözve... Vminek. :rolleyes:  :lol:

Shadowolf

Quote from: katzÁááááááá. De azért téged megnéznélek beöltözve... Vminek. :rolleyes:  :lol:

Hidd el, anélkül is elég groteszk vagyok. :rolleyes:

Dragon

Quote from: Trivi:eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:
Hát igen, nem figyelsz Trivi :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Marfy

Quote from: Xipelegszivesebben o is Sailormoon kosztumben jarkalna.
meet-en is allandoan errol beszelt.
Dobjuk össze a pénzt és lepjük meg vele szülinapjára :lul:.