Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: TriviAha. Akkor majd tesóm elmeséli, mert õ pártatlan benne, õ csak látta.

mindegy.
holnap ugyis LAN party van, majd figyelunk erre.
viszont azt tudtad hogy van egy olyan bug,hogy az osszes fegyvert megaddal tudod vinni egyszerre?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: TriviLAMA, Obi.net vagy SGC. Ilyen sorrendben ált.
Shadowolf, mi a címed? Felvennélek friends listre.
Update:
LAMA uj címe: 217.27.212.66:27030
OBINet: 195.228.156.146:27015
UNQL es PfT klan kozos szervere: 195.228.155.23:27015 (ez nívós kis szerver)
[KgB]-={BudosSajt}=-(HUN)-CSS: 82.131.198.129:27015 (itt király mappok vannak)
>lemming^powa< cs:s [HUN] hltv: 193.224.83.133:27021
Cronus The Titan Of CS:Source [NOAWP]:
CS:Source-Smalla #2: 193.202.89.146:27014

.Attila

Quote from: Xipeviszont azt tudtad hogy van egy olyan bug,hogy az osszes fegyvert megaddal tudod vinni egyszerre?
Na ezt most nem egészen értem, hogy viszed egyszerre az összes fegyvert? Már álmos vagyok :o

Xipe

Quote from: TriviNa ezt most nem egészen értem, hogy viszed egyszerre az összes fegyvert? Már álmos vagyok :o

hiba a jatekban, elmondani pontosan nem fogom hogyan kell csinalni, de vegulis az az eredmeny, hogy minden SMG es Rifle nalad lesz egyszerre.
ugyanez a hiba volt az 1.6-ban amikor megvetted a pajzsot es hatrahuztad a granatot dobas elott visszaleptel a Buy menube es ott be tudtal vasarolni ugy,hogy minden fegyvert magadnal tarthattal.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: RamizNémeteseknek: Az "Arte" adón megy egy 7 részes sorozat a manga rajzolásról. Rajzolók nyilatkoznak, ilyesmi. 4 rész lement. Sajnos nem tudom pontosan, mikor megy. Teletexten kell utánanézni.
itt van a mûsorújság de mi lesz a címe?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

JO REGGELT HETALVO NEPSEG!!!!!!!!

en vagyok csak fennt hajnalban?
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: XipeJO REGGELT HETALVO NEPSEG!!!!!!!!

en vagyok csak fennt hajnalban?
:eeek:
Te nem vagy normális! Soha nem alszol???
Ugye nem én vagyok az oka?  :o  :hehe:

Remélem mindenkinek sikerül ma minden vizsgája!  :)
Tõlem mindenesetre jutalomképp megszabadultok 2 napra mert elutazunk a világ vége után következõ településre.
De aztán nem menekültök tõlem  :rotflol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: Djinn:eeek:
Te nem vagy normális! Soha nem alszol???
Ugye nem én vagyok az oka?  :o  :hehe:

Remélem mindenkinek sikerül ma minden vizsgája!  :)
Tõlem mindenesetre jutalomképp megszabadultok 2 napra mert elutazunk a világ vége után következõ településre.
De aztán nem menekültök tõlem  :rotflol:

nem surun alszom az igaz.
csak most koran is megyek melozni,meg vasarolni aztan megint melozni, hogy holnap viditsam Baldy-t.
de te kedves djinn, kellemes felalmokat fogsz nekem adni a buszon.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: TriviLátom nem érthetõ teljesen. A full auto lövés akkor szar, ha középtávra ill. messzire lõsz, de közelrõl elég hatásos -> tunkolás. Namost azt nekem senki ne mondja, hogy alig pár méterrõl lövök vkit ak-val, rajta van végig a célkereszt, és az egész tár nem elég ahhoz, hogy megdögöljön. Kérdezd meg tesómat, õ is látta, ugyanúgy csodálkozott.

Na igen, ez egy látványos jelenség volt, nem tudtam, hogy sirjak-e vagy nevessek a látványtól... Amugy tényleg vmi gáz lehetett, mert elég feltünõ volt a dolog. De szerintem egy pillanatnyi lag miatt volt az egész...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

gyerekek.
aki telen szabadteri munkara adja a fejet az menjen valami intezetbe.
2 orat voltam kinnt egy ki******* 16 kilos taskaval es a kozterulatisek csak 9-szer probaltak elkapni.
9. alkalom utan(amikoris egy kapualjban bujtam el) eldontottem hogy inkabb hazajovok.

na ez aztan offtopic.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipegyerekek.
aki telen szabadteri munkara adja a fejet az menjen valami intezetbe.
2 orat voltam kinnt egy ki******* 16 kilos taskaval es a kozterulatisek csak 9-szer probaltak elkapni.
9. alkalom utan(amikoris egy kapualjban bujtam el) eldontottem hogy inkabb hazajovok.
:eeek: ezt kifejtenéd? mert egy szót sem értek belõle, de érdekelne :)

Xipe

Quote from: Blimp:eeek: ezt kifejtenéd? mert egy szót sem értek belõle, de érdekelne :)

semmi kulonos, plakatragaszto vagyok ami felig meddig illegalis.
a kozterulet fenntartok meg nagyon szeretnek minket elkapni.
kinnt voltam ma a Blaha Lujza ter kornyeken(dohany utca stb.) es mintha mindenhonnan kozteresek jottek volna.
tisztara olyan volt mint a Matrix:Reloadedben amikor megjelenik a jatszoteren a sok Smith ugynok.
szerencsere megusztam birsag nelkul.
de buktam emelett 14000Ft-ot.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipesemmi kulonos, plakatragaszto vagyok ami felig meddig illegalis.
a kozterulet fenntartok meg nagyon szeretnek minket elkapni.
kinnt voltam ma a Blaha Lujza ter kornyeken(dohany utca stb.) es mintha mindenhonnan kozteresek jottek volna.
tisztara olyan volt mint a Matrix:Reloadedben amikor megjelenik a jatszoteren a sok Smith ugynok.
szerencsere megusztam birsag nelkul.
de buktam emelett 14000Ft-ot.

Az nagyon nem jó...
Amugy a közterületiseket nem hiszem, hogy bárki is kedvelné...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyAz nagyon nem jó...
Amugy a közterületiseket nem hiszem, hogy bárki is kedvelné...

egyszer egy szolgalaton kivuli akart bevinni es jol pofanvagott.
hosszu tortenet rovid verzioja, a vegen en hivtam neki mentot.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeegyszer egy szolgalaton kivuli akart bevinni es jol pofanvagott.
hosszu tortenet rovid verzioja, a vegen en hivtam neki mentot.

Hogyhogy? Csak nem megviselte õt az, hogy fizikai kontaktust teremtett veled? :D

Manu

:lol: Épp Xipe élménybeszámolóját olvasgattam, mikor arra lettem figyelmes, hogy a birodalmi rohamosztagos  épp arra a jazz-funk muzsikára rázza a valagát, amit hallgatok. Jó pár ütem kellett, mire ritmust vesztett, de ekkor meg Baldy csirkéje kezdi rá. Na mindegy, ezt látni kellett volna...  :lol: Jó a zenei ízlésük :D

Xipe

Quote from: BaldyHogyhogy? Csak nem megviselte õt az, hogy fizikai kontaktust teremtett veled? :D

biztos megszedult a Fold rotacioja miatt.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Manu:lol: Épp Xipe élménybeszámolóját olvasgattam, mikor arra lettem figyelmes, hogy a birodalmi rohamosztagos  épp arra a jazz-funk muzsikára rázza a valagát, amit hallgatok. Jó pár ütem kellett, mire ritmust vesztett, de ekkor meg Baldy csirkéje kezdi rá. Na mindegy, ezt látni kellett volna...  :lol: Jó a zenei ízlésük :D

nem a valagat razza, hanem a a csipoje segitsegevek mutatja be a neumetikus dugattyu mukodesi elvet.
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

WoW béta este indul!

Baldy

Quote from: DamnatusHali!

WoW béta este indul!

Tudjuk, csak kár, hogy nekem nincs hozzá progim, ugyhogy kénytelen vagyok lemondani róla :beken:

Damnatus

Hali!

Le lehet tölteni. (bár nekem haver hozta az installt.
Sajna én nem tudom kifizetni majd a rendest, úgyhogy amíg van ingyenes béta, csak addig nyomom.

Baldy

Sajna én nem tudom kifizetni majd a rendest, úgyhogy amíg van ingyenes béta, csak addig nyomom.

És honnan lehet letölteni?

Fazék

még 3 óra és végre lent lesz a program, után már csak a patch-ek és azt kell megvárni, hogy a kapuk kinyíljanak, és azt hiszem majd leszokhatok az alvásról :D

már nagyon vártam ezt a beta-t, ez lesz az elsõ mmorpg élményem, és ez alapján akarom eldönteni, hogy megéri-e majd a havi 3e ft-ot :)

edit:
Quote from: BaldyÉs honnan lehet letölteni?
errõl a címrõl, az oldal alján van egy bittorrent alapú kliensük, de ha nincs upload limiter-ed, akkor vélhetõen elég lassan fog jönni, ha tényleg érdekel 2,4 GB letöltése és az oldal teteje felé a link-et követve létrehoztál már egy open beta account-ot, akkor elõkeresem egy ftp-nek a címét, ahonnan elvileg akár 120KB/s-el is jöhet lefelé :)

Shadowolf

Quote from: Blimperrõl a címrõl, az oldal alján van egy bittorrent alapú kliensük, de ha nincs upload limiter-ed, akkor vélhetõen elég lassan fog jönni, ha tényleg érdekel 2,4 GB letöltése és az oldal teteje felé a link-et követve létrehoztál már egy open beta account-ot, akkor elõkeresem egy ftp-nek a címét, ahonnan elvileg akár 120KB/s-el is jöhet lefelé :)

Authentication Key-el viszont szerintem még így sem rendelkezik. :)

Edit: vagy azt kell használni ami a fõoldalon van?

Fazék

Quote from: ShadowolfAuthentication Key-el viszont szerintem még így sem rendelkezik. :)

Edit: vagy azt kell használni ami a fõoldalon van?
pontosan :) és gyorsan, mert már kb dél óta osztják a beta kulcsokat és egy idõ után bezár a bazár :)

Shadowolf

Quote from: Blimppontosan :) és gyorsan, mert már kb dél óta osztják a beta kulcsokat és egy idõ után bezár a bazár :)

Létrehoztam egy acc-ot és elkezdtem tölteni a klienst de vmi iszonyat lassú. Elõ tudnád akkor légyszi keresni azt a címet? Ja igen és ha telepítve lesz a kliens, mi a teendõ?

Fazék

inkább átrakom új post-ba, hogy észre is vehessétek :) szóval

akinek nagyon lassú a blizzard klienssel, az szedheti innen , hála Yv@n-nak a HW-ról  - bár mondjuk elég sokan rászabadultak és korlátozott a kapcsolatok száma, szóval lehet hogy várni kell egy keveset

edit: szóval a lemaradt cím az 'innen' mögül: http://amnesia.hu/~yvan/wow/

Shadowolf

Feladom, a blizzard kliens olyan lassú hogy kb egy hónap múlva lenne kész, az általad postolt hely pedig nem elérhetõ. :(

Fazék

Quote from: ShadowolfFeladom, a blizzard kliens olyan lassú hogy kb egy hónap múlva lenne kész, az általad postolt hely pedig nem elérhetõ. :(
ha jössz holnap meet-re (vagy vki aki eltudja juttatni hozzád), akkor oda tudom adni DVD-RW -n a 2,4 GB-os install-t, mert még nem töröltem :)

edit: amúgy a kulcs-osztogatás immár véget ért, 7 óráig tartott a készlet :) de aki most tölti/szerzi be az install-t az se marad le még semmirõl, mert most karbantartás miatt, csak reggel lehet majd fölcsatlakozni :( (remélem legalább a karakteremet azért engedi majd hogy megalkossam, így legalább lenne idõm rá... :rolleyes: )

Shadowolf

Quote from: Blimpha jössz holnap meet-re (vagy vki aki eltudja juttatni hozzád), akkor oda tudom adni DVD-RW -n a 2,4 GB-os install-t, mert még nem töröltem :)

:hail: Azért felettébb hálás lennék. :hail: