Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Baldy

Na én most errõl lemaradtam...
Na sebaj, most ugyis el vagyok foglalva mással, és sosem szokott abból jó kisülni, ha én elkezdek online gamelni :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xaga

Quote from: DamnatusSajna én nem tudom kifizetni majd a rendest, úgyhogy amíg van ingyenes béta, csak addig nyomom.

Vannak Privát serverek:)

Shadowolf

Quote from: XagaVannak Privát serverek:)

Errõl majd akkor mesélhetsz nekem kicsit bõvebben mikor legközelebb összefutunk az egyetemen. :D

Xaga

Quote from: ShadowolfErrõl majd akkor mesélhetsz nekem kicsit bõvebben mikor legközelebb összefutunk az egyetemen. :D

Link kell csak vagy magát a servert is adjam oda :D

Xipe

Quote from: XagaLink kell csak vagy magát a servert is adjam oda :D

add nekem a szervert.
megigerem jo leszek hozza.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xaga

Quote from: Xipeadd nekem a szervert.
megigerem jo leszek hozza.

Csak a software részét adom oda a hardware-t neked kell beszerezni. :)

Xipe

Quote from: XagaCsak a software részét adom oda a hardware-t neked kell beszerezni. :)

majd elnyulom zsozsotol.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipees szerintem nyitok egy uj topic-ot:
Egymas Fikazasa.
Végre. Legalább nem szemetelitek tele az egész fórumot Baldyval  :D   ;)  :jee:  :ejnye:

Mi nem fikázzuk egymást, hanem értelmesen vitatkozunk.

Xipe

Quote from: katzVégre. Legalább nem szemetelitek tele az egész fórumot Baldyval  :D   ;)  :jee:  :ejnye:

Mi nem fikázzuk egymást, hanem értelmesen vitatkozunk.

huha, szerintem a BK-ban Katz VS Predator-t fogunk jatszani.

ja, ha kell akkor oda tudom adni a POD- Payable on Death c. albumot.
termeszetesen rarakom a boom c szamot is mert az a Satelitte on van.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipehuha, szerintem a BK-ban Katz VS Predator-t fogunk jatszani.
katz VS Predator :wtf:
Magam ellen harcoljak? :confused: Asszem egy kicsit elírtad.
Quote from: Xipeja, ha kell akkor oda tudom adni a POD- Payable on Death c. albumot.
termeszetesen rarakom a boom c szamot is mert az a Satelitte on van.
ok
Téged mi érdekel?
Mondjuk most úgy sem tudok mást adni, azon kívül amit a többiek visszahoznak. Majd az összes mp3 CD-m otthon van.

Xipe

Quote from: katzkatz VS Predator :wtf:
Magam ellen harcoljak? :confused: Asszem egy kicsit elírtad.

ok
Téged mi érdekel?
Mondjuk most úgy sem tudok mást adni, azon kívül amit a többiek visszahoznak. Majd az összes mp3 CD-m otthon van.

nem nem. te csak Predator akarsz lenni.
nekem megvan hozza a felszerelesem.

hat, en a kokemeny metalt szeretem igazabol.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipehat, en a kokemeny metalt szeretem igazabol.
pl.: System of teh Down, Slipknot és hasonlók?
Azoktól a falra mászok. A szobatársam is szokot ilyeneket hallgatni amikor nem vagyok otthon. Nekem a max az a Rammstein, Nightwish és egy-két Marilyn Manson (de csak, ha épp ki akarok nyírni vkit)

Xipe

Quote from: katzpl.: System of teh Down, Slipknot és hasonlók?
Azoktól a falra mászok. A szobatársam is szokot ilyeneket hallgatni amikor nem vagyok otthon. Nekem a max az a Rammstein, Nightwish és egy-két Marilyn Manson (de csak, ha épp ki akarok nyírni vkit)

Hallgatok System of a Down vagy Slipknot-ot neha, de nem ok a Metal amit szeretek.
Nekem a Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Anathema es hasonlo a kedvencem.
Ha kell kuldok egy listat hogy mim van.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: XipeHallgatok System of a Down vagy Slipknot-ot neha, de nem ok a Metal amit szeretek.
Nekem a Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Anathema es hasonlo a kedvencem.
Ha kell kuldok egy listat hogy mim van.
Hát ezek közül egyet sem ismerek :confused:  Eseteleg adnál ezek közül vmit. Mindegy mit csak ne legyen "hörgõs metál", mint az általam említettek, mert azt utálom.

Xipe

Quote from: katzHát ezek közül egyet sem ismerek :confused:  Eseteleg adnál ezek közül vmit. Mindegy mit csak ne legyen "hörgõs metál", mint az általam említettek, mert azt utálom.

ha nem horgos metal kell akkor tudok adni peldaul Anathemat,My Dying Bredot,Nevermoret,Iced Earth-t.

majd csinalok jovo hetre neked egy valogatast.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Xipetudok adni peldaul Anathemat,My Dying Bredot
kár lenne ilyen fiatalon öngyilkosságba kergetni :D
de tényleg, fõképp My Dying Bride-tól full depis lesz
Iced Earth talán jó lesz, még esetleg Gamma Ray, Helloween, Megadeth

ez utóbbira most ismét rá vagyok kattanva, fõképp a 90-es évek albumaira, rég halgattam már õket, jó kis dübis, de nem túl kemény, meg ilyen szövegek vannak benne:
"Invade the core of souls to wipe the lives away
Design vacant beings, welcome the inhuman race
Encrypted horror codes, directive psyche overwrite
Processing brains to pabulum, delete and format living drives"
~Megadeth: Mastermind
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

katz

Quote from: TriviHa vmi jobb szerinted, akkor az jobban tetszik, tehát a tetszés oka az, hogy jobb, ez egyértelmû. De nem azért lesz jobb vmi, mert tetszik. Szóval az oka annak, hogy vmi jobb, nem az, hogy tetszik, hanem vannak rá okaid, amit felsoroltál korábban. Vagy vmi ilyesmi :D Nem tudom, érthetõ-e :rolleyes:
No, harmadszori elolvasásra meg is értettem, mit akarsz írni. Figyelj, mondok egy példát. Láttam az Ai Yori Aoshi-t ami nem egy túl jó anime és nem is tudnák mondani rá túl sok pozitívumot, szóval egy átlagos tucatanime. De tetszett és ezért jonak találom. Nem tudom megmondani miért tetszett, mert nincs benne semmi olyan ami alapján tetszhetne.

Mivel nem látom többé konstruktívnak a vitát ezért részemrõl a téma lezárva.

TurboK

Quote from: Xipenem nem. te csak Predator akarsz lenni.
nekem megvan hozza a felszerelesem.

hat, en a kokemeny metalt szeretem igazabol.
Iron Maiden forever.
Meg Dream Theater és Liquid Tension Experiment.
Nálam jelenleg Faith No More.
Asszem ennek van is saját topikja.

Ha már zene: Ajánlom mindenkinek hogy iratkozzon fel az Audioscrobbler.com-ra, és ajánlja mindenkinek. Szinte minden médiaplayerhez van plugin és abszolút nulla mértékben csesztet ilyenért meg olyanért, csak ugy van és osztályozza hogy mit hallgatsz és mennyit.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Marfy

Quote from: katzHát ezek közül egyet sem ismerek :confused:  Eseteleg adnál ezek közül vmit.
Majd Xipe ad egy kis Cradle of Filth-et arra tuti bepörögsz :D.

Dragon

Quote from: NokiMajd Xipe ad egy kis Cradle of Filth-et arra tuti bepörögsz :D.
Pedig az nem is hörgõs, az károgós/sikítós.
edit: és mellesleg a kedvencem :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!

Na ma ki is próbátam a warcraftot: szép világ, jó játék, de szvsz egy idõ után unalmassá válhat. A belsõ térkép túl kicsire sikerült. Eygébként törp palával nyomtam, de most egy hét szünet, mert tanulni kell. remélem utána még fog tartani a béta.

Marfy

Quote from: bpka000Pedig az nem is hörgõs, az károgós/sikítós.
edit: és mellesleg a kedvencem :D
Azt írta hogy hörgõs nem kell, úgyhogy a sikítozós mehet :D csodálom hogy Dani  soha nem reked be.
Én mondjuk nem szeretem, inkább a lájktosabb témák jönnek be.

Xaga

Quote from: Damnatusde szvsz egy idõ után unalmassá válhat.

Egyetértek, de Blizzard játék így meg kell lennie a gyûlyteményben :)

Xipe

Quote from: NokiAzt írta hogy hörgõs nem kell, úgyhogy a sikítozós mehet :D csodálom hogy Dani  soha nem reked be.
Én mondjuk nem szeretem, inkább a lájktosabb témák jönnek be.

Nekem a kedvencem A Cradle.
es bereked az ember.
van toluk olyan felvetel ahol totalisan be van rekedve a hangja.
es az meg ijesztobb.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipevan toluk olyan felvetel ahol totalisan be van rekedve a hangja.
es az meg ijesztobb.
Na attól aztán kaparnám a falat :).
Amúgy a zenével semmi bajom de a hangja  :rolleyes: . Mondjuk mostanára már megszoktam szobatársaim egy idõben mindig ezt hallgatták.

Xipe

Quote from: NokiNa attól aztán kaparnám a falat :).
Amúgy a zenével semmi bajom de a hangja  :rolleyes: . Mondjuk mostanára már megszoktam szobatársaim egy idõben mindig ezt hallgatták.

pedig nem olyan rossz.
nekem csak 1 hangszorom ment tonkre mikozben hallgattam.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: TurboKIron Maiden forever.
Nagyon helyes! Iron Maiden  :kiraly:
Nem tudom emléxik e valaki mikor 5-6 éve jöttek koncertezni és berakták õket az E-club-ba (vagy hogy kell írni) Asszem akkor kaptm az elsõ gutaütést életemben  :grrr:

És Manowar is :jee: Õk nálam örök kedvenc!!!!

Egyébként a hörgõsökért én sem rajongok.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnNagyon helyes! Iron Maiden  :kiraly:
Nem tudom emléxik e valaki mikor 5-6 éve jöttek koncertezni és berakták õket az E-club-ba (vagy hogy kell írni) Asszem akkor kaptm az elsõ gutaütést életemben  :grrr:

És Manowar is :jee: Õk nálam örök kedvenc!!!!

Egyébként a hörgõsökért én sem rajongok.

ja, ti a nyal metalt szeretitek. :_piszka:
jo csak hulyeskedem.
nem kotelezo mindenkinek szeretni a jo metalt.
kulonben amit irtam azok kozul egyik se horgos.
ha jo horgos metalt akartok hallgatni ott van a Cannibal Coprse,Cryptopsy vagy akar a Anal Cunt.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: XipeCannibal Coprse
Ez jóó egyes számok olyanok mintha disznóvágáson lennék :).

Xipe

Quote from: NokiEz jóó egyes számok olyanok mintha disznóvágáson lennék :).

eloben meg brutalisabbak.
_(๏̯͡๏)_