Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: Rounina fight meg élvezetes, nézõként. Éppen most kacagok végig egyet a #micimacko-n ;)
Tudom, poénból mondtam, nekem Alucard az avatárom! És mellesleg sokat játszottam annak idején a Doom-mal is! :linsux:  :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonTudom, poénból mondtam, nekem Alucard az avatárom! És mellesleg sokat játszottam annak idején a Doom-mal is! :linsux:  :D

Nme is hittem, hogy komolyan mondod :p Már párbajoznánk nagyban :P

Manitu

Quote from: Raggie GordonÉs mellesleg sokat játszottam annak idején a Doom-mal is! :linsux:  :D
Ki nem? :__devil: :D

katz

Közkívánatra kitöltöttem én is...

The Dante's Inferno Test has sent you to Purgatory!
Here is how you matched up against all the levels:
LevelScore
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#0" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Purgatory (Repenting Believers)Extreme
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#1" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 1 - Limbo (Virtuous Non-Believers)High
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#2" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 2 (Lustful)Low
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#3" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 3 (Gluttonous)Low
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#4" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 4 (Prodigal and Avaricious)Very Low
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#5" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 5 (Wrathful and Gloomy)Very Low
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#6" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 6 - The City of Dis (Heretics)Very Low
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#7" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 7 (Violent)Very Low
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#8" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 8- the Malebolge (Fraudulent, Malicious, Panderers)Low
http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-information.html#9" style="color: #ff3344; text-decoration: underline;">Level 9 - Cocytus (Treacherous)Low

Take the http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-test.mv">Dante Inferno Hell Test

Pár mondattal még szótárral is bajom volt, de ez...
Level 7 (Violent): Very Low  :wtf: Na, azt ne kérdezzétek, h ez hogy jött ki... Még a végén kiderül, h kamu vagyok :eeek: :eek:  :bruhuhu:
Level 1 - Limbo (Virtuous Non-Believers): High Ezt viszom tudom mibõl jön...

Raggie

Quote from: katzPár mondattal még szótárral is bajom volt, de ez...
Level 7 (Violent): Very Low  :wtf: Na, azt ne kérdezzétek, h ez hogy jött ki... Még a végén kiderül, h kamu vagyok :eeek: :eek:  :bruhuhu:
:lul:  Csak a Ramiz meg ne lássa, mer megint összeugrotok! Najó csak vicceltem! :D :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Raggie, te tényleg egy  :__devil: ördögi alak vagy! A béke és a békítgetés nevében mindenhol harcot szítasz! Állítsd le magad, Che! :D Ez itt a béke szigete!
Mint tudjuk:

"Iksz!"
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizMint tudjuk:
"Iksz!"
:lol: :D :lul:
(harmadszor is :D )Ramiz te debil!

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie Gordon:lol: :D :lul:
Csatlakozom :lul: X te debil :lol:

Kvikveg

Quote from: Ramiz...
Mint tudjuk:
...
"Iksz!"
:D :lul: :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

QuotePár mondattal még szótárral is bajom volt, de ez...
Level 7 (Violent): Very Low Na, azt ne kérdezzétek, h ez hogy jött ki... Még a végén kiderül, h kamu vagyok
Level 1 - Limbo (Virtuous Non-Believers): High Ezt viszom tudom mibõl jön...

HAHAHAHAHAHA

nyusziful.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Chronos

Quote from: Raggie Gordon:lol: :D :lul:

1. Az aláírás lehet kép,szöveg,hivatkozás, vagy akár mindhárom egyszerre...
Viszont: Max 2 képet lehet berakni

Khm...

CHRONOS

Raggie

Quote from: Chronos
1. Az aláírás lehet kép,szöveg,hivatkozás, vagy akár mindhárom egyszerre...
Viszont: Max 2 képet lehet berakni

Khm...

CHRONOS
NEEEEEeeeee.....  :bruhuhu:
Dehát lehet közülük választani?? Olyan, mintha a gyermekeid közül kellene!...(najó ez egy kicsit túlzás volt! :) )
Leveszem a Krusovicét, de nem azért mert rosszabb hanem, mert a másik kettõ emblémája jobban tetszik! :D

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie GordonNEEEEEeeeee.....  :bruhuhu:
Dehát lehet közülük választani?? Olyan, mintha a gyermekeid közül kellene!...(najó ez egy kicsit túlzás volt! :) )
Leveszem a Krusovicét, de nem azért mert rosszabb hanem, mert a másik kettõ emblémája jobban tetszik! :D
ezt suttogva mondom, de én a helyedben összehegeszteném a képeket és úgy raknám ki, ha a mérethatároknak is megfelel. lázadás! :D

Kvikveg

Quote from: Blimpezt suttogva mondom, de én a helyedben összehegeszteném a képeket és úgy raknám ki, ha a mérethatároknak is megfelel. lázadás! :D
:D Pont ezt akartam javasolni! :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon(harmadszor is)Ramiz te debil!

Csatlakozom :D Ramiz the bil! :lul: Ööö... ugye... most nem rólam van szó? :__devil:

Quote from: katz:_off: Neten nem illik más hejesírását kritizálni. Teccikérteni  :_piszka:

Ugyan, ugyan... barátok közt vagyunk... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: Blimpezt suttogva mondom, de én a helyedben összehegeszteném a képeket és úgy raknám ki, ha a mérethatároknak is megfelel. lázadás! :D
:jee:  Kösz a tippet! Hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe?! Ja, már megvan. A moderátori figyelmeztetéstõl eszembe se jutott azt hinni, hogy van más megoldás is. De mondjuk, ha számban van leszögezve akkor miért ne?!
azért szóljon valaki ha nincs igazam!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Nincs igazad. (Azért nem jutott eszedbe, mert egy agyatlanított mutáns murokrépa vagy. :hehe: )

Raggie

Valóban! Én debil!!  :eeek:  Mit is mondtam?...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonNEEEEEeeeee.....  :bruhuhu:
Most kicsit megfájdítom a szívedet. Két hét múlva megyek Csehországba, többek között Pilsenbe is... Remélem sikerül elcsípnünk valami sörmúzeumot.

Ramiz

Quote from: PirulaMost kicsit megfájdítom a szívedet. Két hét múlva megyek Csehországba, többek között Pilsenbe is... Remélem sikerül elcsípnünk valami sörmúzeumot.

Most kicsit megfájdítom a szívedet. Visztek minket is... :D :__devil:

Raggie

Quote from: PirulaMost kicsit megfájdítom a szívedet. Két hét múlva megyek Csehországba, többek között Pilsenbe is... Remélem sikerül elcsípnünk valami sörmúzeumot.
Kösz! :D Jó k(s)örutazást!
Egyébként bármikor máskor tényleg keményen megfájdítottad volna a szívemet, de pont a napokban vált biztossá, hogy a nyáron megyünk Ramiz kollégával Csehországba szintén Pilsen környékére két hétre! :D :D :D

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: RamizMost kicsit megfájdítom a szívedet. Visztek minket is... :D :__devil:
Valahogy sejtettem hogy valamelyikõtöktõl villámgyors választ kapok erre a postra. :D Tetõcsomagtartót tudok már csak felajánlani, másokat is eléggé csábít ez a kis kiruccanás. :) Az úticél egyébként a mesés fürdõváros Karlovy Vary. Ami egyébként még nagy szülöttjérõl Jan Becherrõl híres.
Kvízkérdés: Mi tette naggyá Jan Bechert?
(növekedésihormon-nevek nem versenyeznek ;))

Pirula

Quote from: Raggie GordonKösz! :D Jó k(s)örutazást!
Egyébként bármikor máskor tényleg keményen megfájdítottad volna a szívemet, de pont a napokban vált biztossá, hogy a nyáron megyünk Ramiz kollégával Csehországba szintén Pilsen környékére két hétre! :D :D :D
2 hét? :eek: Nem aprózzátok el. Majd akkor felderítem most nektek a terepet aztán adok okos tanácsokat hogy hova érdemes betérni, meg mit megnézni.

Raggie

Villámgyors válasz: A BECHEROVKA! Hát persze! :D

OKSA! És kösz!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Hát a Becherovka!!!, ami egyébként elmarad az Unicum mögött. :D

Raggie

Megelõztelek! :hehe:  HEHE!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

****** meg, ÉN akartam villámgyors választ adni!!!  :kabbea:   :hogyaza:  :nagyere:  Raggie, ezt megkeserülöd!!!
(Különben is csak a betû-beállítgatások miatt késtem el!  :haha: Viszont az én postom sokkal szebb!!! :hehe: )

Pirula

Látom nehezebb kérdésekkel kell operálnom a közeljövõben. :)
Túl tájékozottak vagytok! :D

Ramiz

Különben is, miért nem vagy még ágyban? Ha rosszalkodsz, nem viszlek ki Csehországba! :D :hehe:

Raggie

Quote from: Ramiz****** meg, ÉN akartam villámgyors választ adni!!!  :kabbea:   :hogyaza:  :nagyere:  Raggie, ezt megkeserülöd!!!
(Különben is csak a betû-beállítgatások miatt késtem el!  :haha: Viszont az én postom sokkal szebb!!! :hehe: )
Nekem meg az avatarom!  :haha:  És *nyád!!

Pirula: az ilyen és ilyesféle témájú kérdések sohasem okoztak nagy fejtörést! :D

Well, do ya, punk?"