Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Lesz szombaton barhol barmilyen meet? Vagy most a szombatiak megszuntek?
Ui kora du uszok, este 8 GitS2, kozotte nagy semmi...
Naptarban lattam, csak biztos akarok lenni benne.
edit: kozben megoldodott a problema.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!
Quote from: Darkstarezekbõl  pótvetítést tartanak."
Ha megtudod, hogy mikor, hol, jelezd légyszi!

.Attila

Nos, úgy látom senki nem hoz fel újabb ötletet, úgyhogy utolsó figyelmeztetés: holnap 18-ig lehet anime-t javasolni, aztán létrehozom a szavazást.
Továbbá: Djinn-ék most nézték meg a Howl's Moving Castle-t (a türelmetlenek :rolleyes: ), és még mindig elég ratyi kamerás verzió van, ezért én változatlanul lebeszélnék mindenkit róla, van jópár tökéletes minõségû anime, azokat nézzük inkább.

Darkstar

Quote from: DamnatusHali!

Ha megtudod, hogy mikor, hol, jelezd légyszi!

Itt van  a pótvetítés "programja".
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Quote from: BonciTovábbá: Djinn-ék most nézték meg a Howl's Moving Castle-t (a türelmetlenek :rolleyes: ), és még mindig elég ratyi kamerás verzió van, ezért én változatlanul lebeszélnék mindenkit róla, van jópár tökéletes minõségû anime, azokat nézzük inkább.
Neeem is! Na jó mégis...  :haha: De ha egyszer már annyira kiváncsi voltam :o
Egyébként ez ne akadályozzon senkit, ha ezt akarjátok nézni. A minõség már inkább. A hang nagyon a gagyeszos és a kép is elmosódik a gyorsabb mozgásoknál  :eeek:

Na majd én adok ötleteket (miért én, mikor nekem szinte minden jó??  :3x3: )

Jin-Roh, The Wolf Brigade
Memories
Angel's egg

Mivel egyiket sem láttam ne toljatok le, ha nagyon rosszakat írtam. Tessék mást javasolni helyettük és akkor el van intézve :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Damnatus

Hali!

Köszi! Sajna túl késõn van, nem tudom megnézni :(

Akkor hétvégén mikor, hol, milyen meet lesz?

.Attila

Quote from: DjinnNeeem is! Na jó mégis...  :haha: De ha egyszer már annyira kiváncsi voltam :o
Egyébként ez ne akadályozzon senkit, ha ezt akarjátok nézni. A minõség már inkább. A hang nagyon a gagyeszos és a kép is elmosódik a gyorsabb mozgásoknál  :eeek:

Na majd én adok ötleteket (miért én, mikor nekem szinte minden jó??  :3x3: )

Jin-Roh, The Wolf Brigade
Memories
Angel'a egg

Mivel egyiket sem láttam ne toljatok le, ha nagyon rosszakat írtam. Tessék mást javasolni helyettük és akkor el van intézve :D
Nos, azért nem kéne minden olyan anime-t felsorolni, ami belefér az idõbe ;) Az az Angel's Egg 6.4-et kapott animenfo-n :/
Szóval most ezek közül melyik komoly?

Djinn

Quote from: BonciNos, azért nem kéne minden olyan anime-t felsorolni, ami belefér az idõbe ;) Az az Angel's Egg 6.4-et kapott animenfo-n :/
Szóval most ezek közül melyik komoly?
Most mi van? Csak egyet lehet jelölni? Ez nem volt benne a pályázati kiírásban.  :hehe: Az ember nem tud jót csinálni.  :bruhuhu:
Tudod mit, rád bízom. A 3 közül egyet válassz be a szavazólistába kérlek! Legalább egy-két napig izgulhatok, hogy melyik lesz az  :rolleyes:

.Attila

Ok, rendben, bekerül a Memories meg a Jin Roh, de az Angel's Egg nem. Nem hiszem, hogy a társaság egy 6.4-es anime-t szavazna meg. Ha meg igen, akkor nem az én gépemrõl :hehe: Viccet félretéve, azért ha ennyire lepontoznak vmit animenfo-n, annak vmi oka van.

Raggie

Nemtom, hogy az Angel's Egg milyen de a másik kettõ tuti befutó! :jee:  Láttam már õket de szívesen megnézném õket mégegyszer!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Wolf Brigade reszemrol ok.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: BonciOk, rendben, bekerül a Memories meg a Jin Roh, de az Angel's Egg nem. Nem hiszem, hogy a társaság egy 6.4-es anime-t szavazna meg. Ha meg igen, akkor nem az én gépemrõl :hehe: Viccet félretéve, azért ha ennyire lepontoznak vmit animenfo-n, annak vmi oka van.
Sztem akik 10-est adnak az Elfen Lied-re 1-est adnak az Angel's Egg-re... szóval ez közel sem megbízható érték az animenfo-s. Sztem egy 7-es a reális közép és az nem rossz egy közönséget ennyire megosztó anime-nél. Nekem ugyan szintén egy kicsit nehezen emészthetõ volt, de ettõl még sztem a megnézendõ és magadnak megítélendõ kategóriába tartozik.

Damnatus

Hali!

Mikor, milyen meet lesz hétvégén? Lesz egyáltalán?

Baldy

Most szombaton szokásos MAU Meet lesz, de én nem jelenek meg rajta, lévén most lesz a képregény kiállítás, és én inkább arra megyek el. Most vasárnapra nem lett szervezve semmi (legalábbis részemrõl biztosan nem), az majd következõ héten lesz.
Ezzel egyetemben szólnék is:
A szavazást a következõ vetités dátumát illetõen ezennel lezárom!
Vetítés idõpontja: április 17., 17:30-kor
Vetítés helye: Sirius teaház
Akikre eddig számitok: Kvikveg, Djinn, Animal, Feldin, katz, Xipe, Raggie Gordon, kisöcsém és magamra
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Aha, értem. Tehát nem lesz most hétvégén meet. Elvileg 17-én jövök, de még messze van, szal nem ígérek semmit.

Baldy

Vetités fél 6-tól április 17-n vasárnap!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Fazék

Quote from: BaldyVetités fél 6-tól április 17-n vasárnap!
Hát ha végzünk akkorra a raktárkipakolással és még erõm is lesz hozzá, akkor lehet hogy betérek, de szinte biztos, hogy egyedül mennék és a Jin-Roh nem is érdekel különösebben, mert fél éven belül láttam...
A következõ vetítés mikorra várható?

Damnatus

Hali!

Miért olyan késõn kezdünk?

Baldy

Azért, mert elõtte már foglalt a helység, és hamarabb nem lehet lefoglalni.

Amugy hogy mikor lesz a következõ vetités, azt még nem tudni... Attól függ, hogy hányan fognak eljönni ténylegesen...
És hogy mikor fognak a többiek ráérni

Damnatus

Hali!

Nem ígérem meg, hogy tudok jönni :(

Baldy

Sebaj, ugysem vagy a szavazók listájában, ugyhogy rád nem haragudnék, ha nem jönnél :)

Raggie

Quote from: BaldyVetités fél 6-tól április 17-n vasárnap!
JUHÉÉÉÉ!! Végre el is tudok jöni!!!!  :jee:  :jee: :D :D
Már nagyon várom!...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Quote from: Raggie GordonJUHÉÉÉÉ!! Végre el is tudok jöni!!!!  :jee:  :jee: :D :D
Már nagyon várom!...

Na ez a jó hozzáállás!!! :D
Csak igy tovább! :)

Djinn

Quote from: Raggie GordonMeetre megy mindenki jöjjön! Naggyon jó és még mi is ott vagyunk! :D Ramizt mostmár ha kell a fülénél fogva is elráncigálom! A többieket csak virtuálisan tudom buzdítani!
Milyen meet? Én nem tudok semmirõl. Mikor lesz?
És mostmár mindig vetítés lesz? Társas már senkit nem érdekel???  :3x3:

Raggie

Quote from: DjinnMilyen meet? Én nem tudok semmirõl. Mikor lesz?
És mostmár mindig vetítés lesz? Társas már senkit nem érdekel???  :3x3:
Vetítéses meet remélem mostmár mindíg lesz, társas engem érdekelne de nem mindíg érek rá, de mondjuk ha olyan helyre mennénk ahol ital( ;) ) is van, akkor valahogy csak kikérném magam! A norm meet-rõl én sem tudok semmit, de nekem az is tetszett! Lehet több féle, de ne legyen az, hogy szétoszlik a társaság!

Well, do ya, punk?"

Djinn

Quote from: Raggie GordonVetítéses meet remélem mostmár mindíg lesz, társas engem érdekelne de nem mindíg érek rá, de mondjuk ha olyan helyre mennénk ahol ital( ;) ) is van, akkor valahogy csak kikérném magam! A norm meet-rõl én sem tudok semmit, de nekem az is tetszett! Lehet több féle, de ne legyen az, hogy szétoszlik a társaság!
Nekem is tetszik a vetítés, de társas azért (is) volt jó, mert lehetett beszélgetni. Legalábbis nekem az is számít.  :rolleyes:

katz

Quote from: DjinnNekem is tetszik a vetítés, de társas azért (is) volt jó, mert lehetett beszélgetni. Legalábbis nekem az is számít.  :rolleyes:
Nekem is. Lehetne megint egy...

Ramiz

Tényleg, mi lesz a meet-tel? Mármint hogy most hétvégén.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizTényleg, mi lesz a meet-tel? Mármint hogy most hétvégén.
Én is eztet akartam kérdezni! Bonci, Baldy?? Most mi lesz?(tudom, hogy ez elég nagy bunkóságnak hangzik, hogy másokat gürcöltetek azért, hogy legyen meet, de ez a közösség érdeke, és csak rákérdezek :D ).

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon(tudom, hogy ez elég nagy bunkóságnak hangzik, hogy másokat gürcöltetek azért, hogy legyen meet, de ez a közösség érdeke, és csak rákérdezek :D ).
Ez nem csak annak hangzik... :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!