Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: FeldinMi is!
Ti is mi?  :confused:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Quote from: DjinnTi is mi?  :confused:
Õk is jönnek, nem Titanicozni mennek ;)
Ha vki igényel magyar feliratot a Tokyo Godfathers-hez, az legyen szíves adjon linket a file-hoz, mert az ftp-n nincs fent.

Djinn

Quote from: BonciÕk is jönnek, nem Titanicozni mennek ;)
Ha vki igényel magyar feliratot a Tokyo Godfathers-hez, az legyen szíves adjon linket a file-hoz, mert az ftp-n nincs fent.
Ugyan nem ragaszkodom hozzá (a multkori esetbõl tanulva :rolleyes: ), de itt egy link:
http://websalata.hu/feliratok/index.php?keres=Tokyo
Ha kell el tudom küldeni mailben is. (nem tudom, hogy ami nekünk van meg, az az-e ami a linken van...)

Feldin

Quote from: DjinnTi is mi?  :confused:
Mi is megyünk vetítésre.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Damnatus

Hali!

Lehetne a meet maga a vetítés. vasárnap 3-kor kezdõdik a moziban, mi meg 5-tõl néznénk meg. Szóval én inkább a mozit javaslom.

Baldy

Ezt most nem értem, nem látom át...
Tessék kifejteni bõvebben, ha nem jelent gondot...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyEzt most nem értem, nem látom át...
Tessék kifejteni bõvebben, ha nem jelent gondot...
Bõvebben...

Fazék

amúgy nem úgy volt, hogy 1 hónap szünet jön? vagy ez ilyen gyorsan eltelt volna? mert most a társaság is akiket akartam vinni, a fele államvizsgázik jövõ héten, satöbbi... úgyhogy ha mennék is se tudtam volna szinte senkit se vinni...

szóval vszleg jól lecsúsztam az idõpontbejelentésrõl, ha lehet egy kicsit jobban hangsúlyozzátok ki legközelebb. :)

Damnatus

Hali!

Én úgy tûnik, hogy moziba megyek.

Ramiz

Már le van foglalva a terem vagy ilyesmi?
Jó a "házi" filmvetítés, de rugalmasabb, mint a Titanic, úgyhogy...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Na ennek így tényleg nem sok értelme van, ha úgyis játszák moziban. Szvsz vagy ne legyen most vetítés, vagy mást nézzünk.

edit: Djinn, az a felirat jó? Mármint jól van idõzítve, meg értelmes a fordítás? A múltkori idõzítés meg fordítás (Put out the fire! = Gyere ki a tûzbõl! :wtf: ) eléggé borzalmas volt.

Djinn

Quote from: Bonciedit: Djinn, az a felirat jó? Mármint jól van idõzítve, meg értelmes a fordítás? A múltkori idõzítés meg fordítás (Put out the fire! = Gyere ki a tûzbõl! :wtf: ) eléggé borzalmas volt.
Fogalmam sincs. Még nem láttam. Egyébként .sub. Esetleg még ez mondhat valamit "FORDÍTÓ: VITYIKE". Ha már volt szerencsétek az illetõ más forditásához is...

Baldy

Na holnap estére döntsetek, hogy elmaradjon-e a vetités, és legyen helyette inkább társasozás, vagy nézzünk inkább valami mást... Vagy esetleg maradjon el teljesen... Jó lenne, ha mihamarabb döntenétek, mert az alapján tudok munkálkodni :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Szerintem a meet helyett legyen mozi (15.00-tól) utána még bármit lehet csinálni 17.00-tól.

Kvikveg

Per pill hanyan jonnenek vetitesre?
Ha vagyunk elgen, akkor en igen.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Mi is megyünk. Akkor is ha nem vetítés lesz, hanem valami más. (pl. játék)
Mondjuk nem értem minek ez a sok figurázás, de nekem mindegy.  :lazza:
Azért ha kell játék szoljatok.  :3x3:

.Attila

Akkor legyen 15-tõl. De mit nézzünk?
Én ezt nagyon szívesen megnézném: Rurouni Kenshin: Reminiscence.
4x30 OVA. 1. az animenfo listáján, ami ugyan nem mindig mérvadó, de azért az elsõ hely csak nem nagy tévedés (meg kedves fórumlakók is mondták már, hogy a legjobb dráma :)). Sõt, egy nem anime-s barátom is mondta, hogy ez nagyon tetszett neki. Nos, mit szóltok hozzá?

Kvikveg

Oh! My Goddess milyen?
Neko no Ongaeshi milyen? Mese latom.
Howl's Moving Castle milyen? Mese gondolom.
Nincs valami GiTS-szeru? Vagy Cowboy Bebop sorozathoz hasonlo?
Ha nincs, akko Kenshin is ok, bar mar lattam. Tokyo Godfathersnek azert orultem, mert meg nem lattam.
Es johet a Kenshin Will Not Die Today AMV-nek! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Marfy

Quote from: KvikvegOh! My Goddess milyen?
Neko no Ongaeshi milyen? Mese latom.
Howl's Moving Castle milyen? Mese gondolom.
"Mese" érdekes kifejezés :).
Amúgy az OMG nagyon jó és a Howl's Moving Castle nem mese :).
Nem kell állandóan csak az erõszakos animéket nézni ;).

katz

Quote from: Noki"Mese" érdekes kifejezés :).
Amúgy az OMG nagyon jó és a Howl's Moving Castle nem mese :).
Nem kell állandóan csak az erõszakos animéket nézni ;).
Ezt egy vámpírnak mondod...
OMG tényleg király, a másikat meg én is megnézném 1x

Darkstar

Noki, katz, nyugtassatok meg, hogy az OMG-ben ti is csak a 12. résznél jártok!

Edit: Sorry az  :_off: -ért
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

De bonyolultak vagytok :)
OMG-t ki nem látta még? Nekem úgy tûnik, mindenki látta már ;)
Howl's Moving Castle állítólag kamerás változatban van fent.
GITS-hez vagy CB-hez hasonló -> nem tudok róla.
Neko no Ongaeshi jónak tûnik, csak a rövid bemutató alapján úgy tûnik, van elõtte játszodó mozi, amire épül, mégpedig a Whisper of the Heart-ra, ami szintén film.
Részemrõl szombatig dönthettek, mert legkésõbb vasárnap délelõtt le kell töltenem a mûsort.

edit: Darkstar, te a manga alapján készülõ OMG-re gondolsz? Nem sorozatokról beszélünk, hanem filmekrõl és rövid OVA-król. Az OMG esetében is filmrõl van szó.

edit: kicsit helyesbítek, a Neko no Ongaeshi nem biztos, hogy épül a Whisper of the Heart-ra, de valamennyire utal rá, az biztos (olvassátok el az animenfon).

Marfy

Nézzetek Ghibli filmeket azt mindenki szereti.

katz

Quote from: DarkstarNoki, katz, nyugtassatok meg, hogy az OMG-ben ti is csak a 12. résznél jártok!
Én csak a filmet és az 5 részes OVA-t láttam
Quote from: NokiNézzetek Ghibli filmeket azt mindenki szereti.
Így van :jee:

Fazék

Quote from: Boncikicsit helyesbítek, a Neko no Ongaeshi nem biztos, hogy épül a Whisper of the Heart-ra, de valamennyire utal rá, az biztos (olvassátok el az animenfon).
abszolút független a kettõ, van közös szereplõ, de sztem nem lényeges egyiket se látni elõbb a másiknál

Djinn

Quote from: katzÉn csak a filmet és az 5 részes OVA-t láttam
Én is csak ezeket láttam. Mondjuk nem volt rossz, de engem annyira nem fogott meg...  :3x3: De felölem jöhet ez is
Én nem vagyok bonyolult!  :hehe:                                                          Megint csak ismételni tudom: nekem (majdnem) teljesen mindegy, mit nézünk :)

.Attila

Akkor mondjuk jöhetne a Whisper of the Heart? És akkor következõre a Neko no Ongaeshi.
Mindenki csak kérdez, hogy ez jó, az jó lenne... szavazzatok! Mindenki csak egyet mondhat (a Whisper of the Heartot :__devil: :p).

Xipe

Rurouni Kenshin: Reminiscence-re szavazok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Feldin

Quote from: BonciDe bonyolultak vagytok :)
OMG-t ki nem látta még? Nekem úgy tûnik, mindenki látta már ;)
Howl's Moving Castle állítólag kamerás változatban van fent.
GITS-hez vagy CB-hez hasonló -> nem tudok róla.
Neko no Ongaeshi jónak tûnik, csak a rövid bemutató alapján úgy tûnik, van elõtte játszodó mozi, amire épül, mégpedig a Whisper of the Heart-ra, ami szintén film.
Részemrõl szombatig dönthettek, mert legkésõbb vasárnap délelõtt le kell töltenem a mûsort.

edit: Darkstar, te a manga alapján készülõ OMG-re gondolsz? Nem sorozatokról beszélünk, hanem filmekrõl és rövid OVA-król. Az OMG esetében is filmrõl van szó.

edit: kicsit helyesbítek, a Neko no Ongaeshi nem biztos, hogy épül a Whisper of the Heart-ra, de valamennyire utal rá, az biztos (olvassátok el az animenfon).
Nem épül rá csak vannak közös pontok.
Gyerekek! A projektor 5tõl van lefoglalva. Ki nem ér rá 5tõl?
Tõlem mehettek 3tól moziba, de szóljatok hogy ki jön vetítésre mert Baldy már foglalt és ha kell akkor idõben kéne visszamondnia.
Utána lehet vitatkozni hogy ki mit akar nézni.

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Szerintem nézzünk D-t! Mostmár durvítsunk be :D  :__devil:

topok: