Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Meske

Nekem végül is a Tisza partja is jó. (Az legalább közelebb van hozzánk, mint a Velencei tó :p)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marfy

Szerintem nem föltétlen fontos víz mellé menni ,tõlem aztán a Mátrába Sástóra is mehetünk vagy akárhova.
De ha már annyira víz szerintem akkor inkább a Tisza, na de ti döntötök én megyek :).
És a szálás sátorbna vagy faházban lenne jobb mert nekem az is mind1.

.Attila

Quote from: MeskeTavaj
Biztos finom lehet, bár ilyen változattal még nem találkoztam :_piszka: :)

Fazék

Bocsánat lusta vagyok visszaolvasni, Balatonra hova mennétek? Kibérelnétek egy apartmant? Vagy valakinek a telkére? Kb mikor lesz? Köszönöm :)

katz

Quote from: BonciBiztos finom lehet, bár ilyen változattal még nem találkoztam :_piszka: :)
:_off: Neten nem illik más hejesírását kritizálni. Teccikérteni  :_piszka:

Meske

Quote from: katz:_off: Neten nem illik más hejesírását kritizálni. Teccikérteni  :_piszka:
Köszönöm katz, hogy kiálltál mellettem! :)
Nem tehetek róla, borzasztó rossz a helyesírásom. De azért általában megpróbálok jól írni. (Egyébként a szótárban mindkét változatban meg van... :p)

Blimp: a szavazás a tavaLYié, most egyenlõre szóba se jött a Balaton. Az meg, hogy mikor lesz, még nem tudni.

.Attila

Quote from: katz:_off: Neten nem illik más hejesírását kritizálni. Teccikérteni  :_piszka:
Dehiszéncsak segíteni akartam, hogy majd érettségin jó legyen neki. Csúnya macska mit piszkál itt engem? :)

katz

Quote from: MeskeKöszönöm katz, hogy kiálltál mellettem! :)
Nem tehetek róla, borzasztó rossz a helyesírásom. De azért általában megpróbálok jól írni. (Egyébként a szótárban mindkét változatban meg van... :p)
Te tényleg (magyar) tanár akarsz lenni?  :rolleyes:
Quote from: BonciCsúnya macska mit piszkál itt engem? :)
Talán nem teccem? :D

ON:
Tisza jó ötlet, a balcsin ugyis voltak már sokan, elvileg idén nyáron is megyek haverokkal

Meske

Quote from: katzTe tényleg (magyar) tanár akarsz lenni?  :rolleyes:
OFF:
Magyar tanár biztos nem akarok lenni, de annál inkább TANÍTÓ néni, és ha lehet matek szakos. :p Vagy esetleg angol tanár... (ja, az már vagyok is :D)

ON:
Felõlem jó a Balaton is, bár a Tisza közelebb lenne... :rolleyes:

Moha

A tábor 5letét én is támogatom, és szívesen mennék. Részemrõl még semmilyen fix programmal nem rendelkezem a nyárra vonatkozólag, szóval nekem (madjnem) mindegy, mikor lesz.
Helyszín úgyszintén, bár az biztos, hogy a dunántúl nekünk elég messze van.

kisvirag

Sziasztok!

MM, ötlet támogatva!
Mit szólnátok egy Körös-torokhoz?

CSongrádon vannak ismerõseim, oda jártam 4 évig gimibe, és elég jol ismerem a terepet :)
ja, és fantasztikusan jó hely!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Baldy

Quote from: kisviragSziasztok!

MM, ötlet támogatva!
Mit szólnátok egy Körös-torokhoz?

CSongrádon vannak ismerõseim, oda jártam 4 évig gimibe, és elég jol ismerem a terepet :)
ja, és fantasztikusan jó hely!

Én még sosem voltam arrafele, ugyhogy támogatom az ötletet már kiváncsiságból is :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Jó ötlet kisvirag. Meg is szerveznéd?

Rounin

Quote from: DamnatusHali!

Jó ötlet kisvirag. Meg is szerveznéd?

Igenlõ válasz esetén aktív erkölcsi támogatást nyújtok :) Én sem voltam ott :)

kisvirag

ha tényleg van rá igény, akár, megszervezhetem, persze kellõ segítséggel és egyéb támogatással :P

Ramiz

Ha lelki és fórumon keresztül nyújtható támogatásra gondolsz, akkor semmi probléma. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Hali!

Én szívesen besegítek! :D

Raggie

Én is besegítek, meginni a söröket!
Nna ez azért b*nkóságvolt tõlem... bocs...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: kisviragha tényleg van rá igény, akár, megszervezhetem, persze kellõ segítséggel és egyéb támogatással :P

Szólj mi kell :) Most aktív akarok lenni :)

Marfy

Quote from: kisviragha tényleg van rá igény, akár, megszervezhetem, persze kellõ segítséggel és egyéb támogatással :P
Rám számíthacc ;).

kisvirag

Naccerû!

Akkor kezdjük a szervezést igényfelméréssel!

Ki szerete jönni?
Aki jönni szeretne, mit szereen inkább, sátrat, vagy apartmanszerûséget?
Illetve, mikor is szeretnénk.

Egyelõre próbáljuk meg hónapra belõni. június, július, augusztus?

a június gondolom keveseknek jó, mert még vizsgaidõszak
még nem biztos, de júniusban valoszínûleg lesz egy hét, amikor én nem leszek. meg a 14-7és hétvégém már most biztos hogy foglalt.

Ha tényleg Tisza-part és Körös-torok, talán a Körös-toroki napokra lenne legérdemesebb lemenni, ami augusztusban szok lennii ha jól emlékszem. hátülütõje a sok jó program ellenében az, hogy olyankor biztos drágább minden....

Várom a javaslatokat, illetve azt, hogy akkor jó lesz e Csongrádon

.Attila

Jövök, de tervezek szakmai gyakorlatot a nyárra, legalábbis szeretnék, de semmi konkrét nem történt az ügyben, így fogalam sincs, melyik hónap lenne jó.

Ramiz

Nekem csak aug. jó, és minél olcsóbb helyre. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Hali!

Nekem inkább július közepe lenne jó, de utánanézek, hogy pontosan mikor nem érek rá.

Xaga

Nekem mind julius-agusztus (szándékos) jó jelenleg.

Moha

Én egyelõre semmit nem terveztem nyárra, így az idõpont szinte mindegy. Ha lehet, akkor olyasmi hely kellene, mint tavaly, de azért elvagyok sátorban is, ha kell. Amúgy most is valami 4 napos lenne?

Cobra

Mennék én is, de lehetõleg házba, a sátrazást inkább kihagynám. Idõpont mindegy.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Djinn

Mi is szeretnénk menni. Inkább ház, de a sátor, sem gond. Az augusztus lene jó fõleg.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xaga

Quote from: kisviragAki jönni szeretne, mit szereen inkább, sátrat, vagy apartmanszerûséget?

Csajok szobája mint tavaly :D

Baldy

Augusztus megfelel, de annyi kikötéssel, hogy csak Sziget után :)
Ház vagy sátor, nekem mindegy :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.