Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Raggie

Ismét fight! :D
popcorn+cola(most már én is ezt mondom!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

Quote from: KaliburÉljen, mégegy lovasember ^^
???????  :confused:
(lemaradtam valamirõl?...)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: Rin...Hobbym a lovaglás...

Csak errõl.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Gomen!!! Én vagyok a hibás! Prédikálok itt a figyelmes olvasásról és pont én nem vagyok képes rá! :lame:
Így már értem! :D

Well, do ya, punk?"

Rin

Raggie

Quote from: RinSemmi gond :D
A bátyus már kiokosított! :D
Ja, egyébként nekem nem sok emlékem van a lovaglásról(... nem az olyanra gondolok!!!... rossz az aki rosszra gondol! :__devil: ), mivel egyszer voltam csak egy valami "túralovagáson", vagy valahogy így hívták, de a lovam állandóan füvet zabált és nem lehetett 3Km/h-nál gyorsabb tempóra nógatni, egészen addíg míg a lucernaföld mellé nem értünk és az áramos kerítés meg nem rázta az orrát!... Nna akkor aztán volt rohanás!... Le is estem kb tíz méter után, de azalatt lepörgött elõttem az életem!..
Asszem inkább maradok a sörözésnél! :D Az sokkal veszélytelenebb, hidegebb és habosabb! :lazza:

Well, do ya, punk?"

Rin

:lol:
Eséses emlékem nincs, de velem is történtek már érdekes dolgok, többek közt miattam estek le egyszerre 3-an :__devil:

Manitu

Quote from: Rin:lol:
Eséses emlékem nincs, de velem is történtek már érdekes dolgok, többek közt miattam estek le egyszerre 3-an :__devil:
Azt hogy lehet elérni? Had okuljak :__devil: Hátha egyszer még jól jön:D

Rin

Hát a mögöttem jövõ csaj megijesztette a lovamat, az meg úgy megindult, hogy azzal voltam elfoglalava, hogy én ne essek le. Kit érdekeltek akkor a többiek? :haha:
(Nem vagyok még valami nagy profi...) :)

Kvikveg

Quote from: Raggie GordonA bátyus már kiokosított! :D
Ja, egyébként nekem nem sok emlékem van a lovaglásról(... nem az olyanra gondolok!!!... rossz az aki rosszra gondol! :__devil: ), mivel egyszer voltam csak egy valami "túralovagáson", vagy valahogy így hívták, de a lovam állandóan füvet zabált és nem lehetett 3Km/h-nál gyorsabb tempóra nógatni, egészen addíg míg a lucernaföld mellé nem értünk és az áramos kerítés meg nem rázta az orrát!... Nna akkor aztán volt rohanás!... Le is estem kb tíz méter után, de azalatt lepörgött elõttem az életem!..
Asszem inkább maradok a sörözésnél! :D Az sokkal veszélytelenebb, hidegebb és habosabb! :lazza:
Uff, minden elozetes lovaglas nelkul azonnal turalovaglas????! Meg vagy te orulve??!
En eletem elso es utolso tereplovaglasan zugtam le pl, 2szer is. Az elsonel azt vettem eszre, hogy az elottem levo lovak iszonyatos tempoban kezdenek el sullyedni. En meg ledocogni a nyeregbol ugetes kozben. Amikor mar a lo nyakan csungtem, akkor dontottem ugy, hogy en mar nem fogok tudni visszakapaszkodni (szemeim elott a lo 2 elso laba menetelt, a ket jo nagy, kemeny patajaval :eeek: ), ugyhogy inkabb ugrottam. Oldalra. A masodiknal allitolag vagtazni kezdett a lovam, de akkorat puffantam, hogy nem emlekszem. Szoval bazi bizonytalan odafent. Ennyit arrol az almomrol, hogy en majd lovon, meg vagta, meg jo erzes, meg ilyesmik. :(  
Remelem ezt meg nem irtam le. Ha igen, akkor bocsi az ismetlesert... :rolleyes:

Egyszerre harom embert lesegiteni.. Szep teljesitmeny. Hajra! sikerulhet meg uj Guinness-rekordot felallitani! Rin, aki a legtobb embert kesztette a lo legi uton torteno elhagyasara! :D

Az egyik oktato meselte, hogy egyszer vmi nemet turistakat vitt ki terepre. A nagy lovaglas abbol allt, hogy a lovak bementek a kukoricasba kajalni, oktato meg mire kirancigalt kettot, bement harom. De a nemetek kivaloan szorakoztak. :D

Ui.: Az oops smiley nem muxik.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rin

Quote from: KvikvegEgyszerre harom embert lesegiteni.. Szep teljesitmeny. Hajra! sikerulhet meg uj Guinness-rekordot felallitani! Rin, aki a legtobb embert kesztette a lo legi uton torteno elhagyasara! :D

Nem is hangzik rosszul :kiraly:

Marfy

Üdv nálunk Rin! :tezsvir:
Teccik az aláírásod :cool:

Rin

Raggie

Quote from: KvikvegUff, minden elozetes lovaglas nelkul azonnal turalovaglas????! Meg vagy te orulve??!
Nekem nem mondak semmit, arról, hogy ez veszlyes lehet! A Clint Eastwoodnak mindig olyan könnyen megy! :) Egyébként vki felvetette, hogy menjünk lovagolni a lovardánál, meg ráültettek a lovakra és mentünk. Nem sz*arakodtak sokat az oktatással, meg ilyesmi... rúgod azt megy, rántod azt megáll.

Utólag belegondolva tényleg õrült lehettem! :D ....

ON: Grat!

Well, do ya, punk?"

ArchElf

A bemutatkozás már megvolt ugyan, de eltelt egy "kis" idõ, és úgy éreztem, frissítem egy kicsit a rezumémat (ha sokat visszalapoztok, megtalálhatjátok:) )... Szóval kicsit magamnak, kicsit mindenkinek írom.
Mióta itt vagyok (majd két éve) kissé bõvült a látóköröm (az érdeklõdésem ezzel együtt) no meg megnéztem ezidõalatt ezt azt. Lehet, hogy kissé flood az alábbi lista, de hát ha nem tetszik majd a moderátornak kiszedi (vagy legalább rámszól).
Hogy ne legyen nagyon OFF azért írok magamról is egy kicsit :)
Szóval idén már 27 múltam (bár ez nem túl informatív, mivel az adatlapon is fent van), a saját jól megérdemelt lakásomban élek a feleségemmel, és gondolom nem tûnik újdonságnak, hogy az idõm nagy részét (a munkán kívül, ami lehetne kevesebb is) a következõkkel töltöm:
    anime :)
    japán tanulás (már vagy 2 éve, de csak
önszörgalomból, amin igazából csak annak hiánya látszik meg)[/list]
    angol tanulás (inkább csak kellene)
    számítógép (programozás, de inkább játék:) )
    siklóernyõzés
    ja és felügyelõbizotsági tag vagyok a lakásszövetkezetben, ahol lakunk, de ezt azért
idõtöltésnek nem nagyon nevezném[/list]
Az az igazság, hogy már annak is örülök, hogy ennyi minden belefér (napi 8-10 óra munka és 2 óra utazás mellett).
Szóval hogy kicsit OFF is legyek az utóbbi listát áll ítottam össze az elmúlt 2 év "termésébõl":
Ezeket abbahagytam, mert valami bajom volt velük:
Excel Saga
hack GIFT
Loveless
Record of Lodoss War - Legend of Crystania OAV
Tenchi in Tokyo
Wolf's Rain

Ezeket most nézem (folyamatosan jönnek ki, vagy épp most kezdtem el nézni õket):
Bleach
GITS - Stand Alone Complex - Season2
Hack Liminality
Naruto
Oh! My Goddess TV
Onegai Teacher
Ranma
Slayers
Those Who Hunt Elves 2

Ezeket meg már mind láttam:
Azumanga Daioh
Battle_Programmer_Shirase
Chobits
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop - The Movie
Cowboy Bebop Movie
Elfen Lied :(
Final Fantasy - Legend of the Crystals
Final Fantasy Anime
Full Metal Panic
Full Metal Panic - Season 2
Ghibli's Pom Poko
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 (Innocence)
GITS - Stand Alone Complex
GITS - Tachikoma Special
Grave of the Fireflies
Hack Sign
Haibane Renmei
Howl's Moving Castle
Inu Yasha
Inu Yasha Movie - The Love that Transcends Time
Juuni Kokki
Kanon
Kaze no Tani no Naushika
Kiki's Delivery service
Lain
Laputa - Castle in the Sky
Lost Universe
Metropolis
Mononoke Hime
My Neighbour Totoro
Neon Genesis Evangelion
Ninja Scroll
Now And Then Here And There
Odin
Oh! My Goddess
Planetes
RahXephon
Record of Lodoss War
Record of Lodoss War TV
Seikai no Danshou
Seikai no Munshou
Seikai no Senki
Seikai no Senki 2
Spirited Away
Steamboy
Tenchi Muyo OVA
Tenchi Universe
Tenchi_Muyo_GXP
Those Who Hunt Elves
Trigun
Uchuu no Stellvia
Uninhabited Planet Survive
Vision of Escaflowne
Whispers of the Heart
Wings of Honneamise

És van néhány amit fordítok (fordítottam), amiben viszont sokat köszönhetek a hugomnak (javítva: g-vel természetesen... gomen-gomen) :
Cowboy Bebop - The Movie
Howl's Moving Castle
Juuni Kokki (15 rész kész van már belõle)
Planetes (elkezdtem fordítani, de nincs hozzá soft sub)

Szóval mostanra kb. ennyit... Azt hiszem kicsit talán kevesebbre sikerült tartalmban, és többe sallangban mint szerettem volna... De talán ez is mond rõlam valamit :)

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Moha

Gratula hozzá! - És amolyan "légy újra üdvözölve", rezumé frissítve :)
(Viszont van a postban egy NAGYON csúnya typo, javítsd ki, mert valaki megharagszik...)

Edit: Ja, egyébként tényleg nem sok idõ marad meló mellett, neked meg még ott van a család is, szóval csodállak e téren. A Love Hina-t pedig tessék megnézni, mert nagyon jó! :p (vagy láttad, csak lemaradt a listáról?)

Damnatus

Hali!
Quote from: 'ArchElf[HUN'] :eeek:  sokat köszönhetek a hugyomnak:
AE
:eeek:
Asszem ezt elírtad!

.Attila

Quote from: DamnatusHali!

:eeek:
Asszem ezt elírtad!
:lol: :lul: :rotflol:

Raggie

Quote from: 'ArchElf[HUN...
És van néhány amit fordítok (fordítottam), amiben viszont sokat köszönhetek a hugyomnak:
Cowboy Bebop - The Movie
...
GratGratGrat! Nem csak jó animéket nézel de még jókat is fordítasz! :D
Egyébként, tényleg becsüllek azért, hogy le tudsz ülni egy film/sorozat mellé és elkezded szépen lefordítani. Nem lennék rá képes(ez tipikusan olyan dolog, ami kizárólag mások szórakozásán javít és nem a sajátodon). Riszpekt!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Grat az ipmresszív listáért!
A siklóernyõzésrõl majd kikérdezlek! ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Miura

Editálva ;)
Hmm..most vettem észre,hogy ilyen téma is van..
kicsit elkéstem a bemutatkozással..bár van egy mondás,hogy sosem késõ
na szóval:
pár adat rólam:
xx éves vagyok,és jelenleg ELTE-n tanulok

Hobbim természetesen az anime nézés,és manga olvasás
és 2 hónapja tanulok japánul több-kevesebb sikerrel;)
Hogy is kerültem közel a kúltúrához:
Kiskoromban rengeteg rajzfilmet néztem(Tom és Jerry és ilyenek)..majd az elsõ anime amit láttam,az a Heidi volt..csak akkor arról még nem tudtam,hogy anime...
aztán az elsõ igazi anime amit láttam,az a sailor moon volt(a gagyi magyar szinkronnal  )
Aztán a legjobb barátnõmrõl..mellékesen kiderült,hogy animefan..és vele néztem meg egyre több animét..
Ekkor még csak az animék érdekeltek,maga a japán kultúra és a nyelv nem..
Majd készültem a valahová,és építésznek..akkor kaptam egy könyvet a japán építészetrõl..és igazán akkor kezdtem belemélyedni az egész kultúrába..
 nem vettek fel,de a japán kultúra íránti szeretetem megmaradt
--erre mondják,hogy minden jó ban van valami jó-éljen az optimizmus
aztán egy jó ideig csak animét néztem,és mangát olvastam..
amíg az egyetemen ki nem derült pár emberrõl,hogy õk is imádják a japán nyelvet -->és végre megkaptam fénymásolva pár japán könyvet..és elkezdthettem japánul tanulni..egyedül tanulok..jövõ félévben megyek nyelvsuliba...
Abszolút kedvenc animém:  Gundam Seed és Gundam Seed Desteny
Kedvenc manga:Wjuliet
Animék,amit eddig láttam(illetve amik még futnak,az eddigi részeket):
Kimba az oroszlán
Calimero
Arrow -emblemed Grand Prix
Lun-lun the flower girl
Lady Oscar
Candy Candy
Sailor Moon
Dragon Ball
Melody of Oblivion
Vampire Princess Miyu
Gundam Seed
Gundam Seed Desteny
Mila a szupersztár
Maya a méhecske (na errõl a minap tudtam meg,hogy anime...)
Laputa: Castle in the Sky
Around The World In 80 Days (ezen is csodálkoztam,hogy anime)
AA! Megami Sama
DNA^2
Fushigi Yuugi
Golden Boy
Card Captor Sakura
Kareshi Kanojo no Jijou
Ashiteruze Baby
Kyou Kara Maou
Daphne in the brilliant Blue(csak 8 részt sajnos..mert licenszelték  )
Fullmoon wo sagashite(most nézem--befejeztem)
Gunslinger Girl
Ichigo 100%(mangát kiolvastam,animébõl 2 részt láttam)
Rozen Maiden
Kamikaze Kaitou Jeanne
Marisama ga miteru
Perfect Blue
Chobits
Midori no hibi
Aoi yori aoshi(ezt meguntam,abbahagytam)
inu yasha(ezt is meguntam,és abbahagytam)
Magic Knight Rayearth
Neon Genesis Evangelion
Vampire Wars
Vandread(csak pár részt)
Bleach
Hana yori Dango

A mangák kimaradtak:
Video Girl Ai
Bleach
Inu Yasha (pár rész)
WJuliet
Pretear
NGE
Ringu
Wish(csak pár fejezetet)
Boys and Girl
Ichigo 100%
I's
Cindraella Express
Marmalade Boy

--majd ha eszembejut a többi bõvítem
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Rounin

Quote from: MiuraHmm..most vettem észre,hogy ilyen téma is van..
kicsit elkéstem a bemutatkozással..bár van egy mondás,hogy sosem késõ
na szóval:
pár adat rólam:

Hajimemashite, illetve Grüss Gott, és csókolom kis kacsóid :)

Meske

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Quote from: Miura20 éves vagyok,és jelenleg programtervezõ matematikusnak tanulok
De sok programozó van errefelé! :haha: Hogy megy a matek része? Én attól sokalltam be. :(

Hát akkor hivatalosan is légy üdvözölve a fórumon! :)

Miura

Quote from: MohaDe sok programozó van errefelé! :haha: Hogy megy a matek része? Én attól sokalltam be. :(

Hát akkor hivatalosan is légy üdvözölve a fórumon! :)

elbuktam egy félévet analízisbõl,de idén már jól megy ;)
miért csak nem te is az leszel/vagy?

Köszi mindenkinek a szives üdvözlést ;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Alkyra

Üdvözöllek szerény körünkben.
Érezd jól magad köztünk.

Ramiz

Üdv Miura!
Én villamosmérnöknek (vagy ha arra nem vesznek fel, akkor -vezetõnek :D ) készülök (jövõre).
Szereted a sört? Habbal vagy hab nélkül? Koccintasz sörrel?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Ramiz

Xaga! Már megint fordítva fogod a billentyûzetet! :)

Xaga

Quote from: RamizXaga! Már megint fordítva fogod a billentyûzetet! :)

Kár hogy laptopról írok, de mindegy a stílus amúgy is már copyrightolva van :)