Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Udv Bill!
Nezz Hellsinget! :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bill

Kvikveg:
Quote from: KvikvegUdv Bill!
Nezz Hellsinget! :__devil:
Nyugodj meg, arra is sort kerítek.Pár részt láttam belõle, pontosan hármat, és már el is kértem, csak még nem kaptam meg.

Shiroi:
Quote from: ShiroiEzt (Neon Genesis Evangelion) már nem is mertem mondani, mert akkor egy idõ után jöttek volna a köszöntés nélküli anime/manga ajánlások...
Igen, ez is rajta van a beszerzendõ animek listáján.:)

Rounin:
Quote from: RouninHajimemashite Bill, avagy grüss Gott! Érezd Magad jól :]
Köszi!

Bill
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

katz

Raggie

Quote from: BillHello! Alap, hogy szeretem a sört, nem kell engem rávenni a sör szeretetére. Mindenféle jöhet ... :D
Akkor JÓÓÓÓ helyen jársz!!! :D :D (azért az utolsó félmondatot ne vegyed annyira komolyan! Sajnos ebbõl is van rossz minõségû! :( ) Megnyugodva olvastam a CB-t a listádon!(meg a megjegyzést is!) Ha tetszett(és úgy látom igen), akkor nézd meg a Samurai Champloo-t(ugyanaz a rendezõ)!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Djinn

Üdvözlet Bill! :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Bill

Quote from: Raggie GordonAkkor JÓÓÓÓ helyen jársz!!! :D :D (azért az utolsó félmondatot ne vegyed annyira komolyan! Sajnos ebbõl is van rossz minõségû! :( ) Megnyugodva olvastam a CB-t a listádon!(meg a megjegyzést is!) Ha tetszett(és úgy látom igen), akkor nézd meg a Samurai Champloo-t(ugyanaz a rendezõ)!
Raggie: a champloo-t is nézem, most a 16. résznél járok, iszonyat jó sztem. Remélem minél hamarabb be tudom ezt is fejezni. Jin rulZ , Mugen szintén, Fuu meg aranyos :D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Feldin

Quote from: ShiroiEzt (Neon Genesis Evangelion) már nem is mertem mondani, mert akkor egy idõ után jöttek volna a köszöntés nélküli anime/manga ajánlások...
Üdv Bill!

Nézzél Azumanga-t!!!
:D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Larrodan

Sziasztok!
19 éves vagyok, most csinálom a szakmai vizsgáimat Debrecenben a Mechwartban... rendszergazda palánta lennék... ^^""" (és nemszeressem a matekot :D ), ha minden jól megy a BMEr-e megyek tovább mérnök-infóra

Animékkel kb 2 éve ismerkedtem meg, sajna nem sok idõm van, de ha tehetem minél többet nézek.
Amiket eddig láttam:
-Hellsing
-Vandread
-Bastard
-Shura no toki (amíg nem licenszelték az amcsik :( )
-Full Metal Panic
-InuYasha
-Vampire Hunter D
-Chobits
-Fushigi Yuugi

Most folyamatban:
-Bleach
-MKR
-Wolf's Rain

mmm... most ennyi jutott eszembe... ^^"""""
BYe! *integetõ emotikon*
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

Meske

Üdv Larrodan!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Fazék

Üdv Larrodan!

Kvikveg

Udv Larrodan!

Hellsing. Helyes, helyes. :D :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Üdv Larrodan! Találkozunk a BME-n (remélem)! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Üdv köztünk Larrodan!

Miura

Quote from: LarrodanSziasztok!
19 éves vagyok, most csinálom a szakmai vizsgáimat Debrecenben a Mechwartban... rendszergazda palánta lennék... ^^""" (és nemszeressem a matekot :D ), ha minden jól megy a BMEr-e megyek tovább mérnök-infóra

Animékkel kb 2 éve ismerkedtem meg, sajna nem sok idõm van, de ha tehetem minél többet nézek.
Amiket eddig láttam:
-Hellsing
-Vandread
-Bastard
-Shura no toki (amíg nem licenszelték az amcsik :( )
-Full Metal Panic
-InuYasha
-Vampire Hunter D
-Chobits
-Fushigi Yuugi

Most folyamatban:
-Bleach
-MKR
-Wolf's Rain

mmm... most ennyi jutott eszembe... ^^"""""
BYe! *integetõ emotikon*
szia!

jól meggondoltad te a BME-t..fõleg a mérnök infót??ide rengeteg matek kell..
ha nem szereted a matekot,ne ilyen képzést válassz
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Larrodan

Quote from: Miuraszia!

jól meggondoltad te a BME-t..fõleg a mérnök infót??ide rengeteg matek kell..
ha nem szereted a matekot,ne ilyen képzést válassz
Igen, tudom nem úszom meg, de ez van.... a 2-es a cél  :D
Tréfát félretéve, ez az egyetlen olyan szak ahol lehet továbbszakosodni a hálózatok irányában, és mivel már megvan a CISCO CCNA bizonyítványom, és egy évet "elpazaroltam" a felsõfokú rendszerinfóra csak megpróbálom... hátha  :rolleyes:

M.A.G.U.S. Online RPG

Miura

Quote from: LarrodanIgen, tudom nem úszom meg, de ez van.... a 2-es a cél  :D
Tréfát félretéve, ez az egyetlen olyan szak ahol lehet továbbszakosodni a hálózatok irányában, és mivel már megvan a CISCO CCNA bizonyítványom, és egy évet "elpazaroltam" a felsõfokú rendszerinfóra csak megpróbálom... hátha  :rolleyes:
kihagytad az ELTE progtervmatot..igaz csak jövõre indul utoljára..
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Larrodan

Quote from: RamizÜdv Larrodan! Találkozunk a BME-n (remélem)! :)
Énisénisénis  :lol: (haláli ez az emotikon :D )

M.A.G.U.S. Online RPG

Larrodan

Quote from: Miurakihagytad az ELTE progtervmatot..igaz csak jövõre indul utoljára..
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de Gyûlölök programozni... ^^"""
A mérnök-infóval meg csak annyi bajom van, hogy megszüntették miatta a mûszaki infót.... arra mentem volna, de neeeeeem.... hááááát az nekünk nem jóóóóó Bsc képzés kell a népnek.... magyar oktatás rlz....  :lazza:

M.A.G.U.S. Online RPG

Pirula

Szeva Larrodan!

Inkvisitor

Sziasztok!
26 éves vagyok, Jelenleg a százhalombattai finomítóban dolgozom vegyészmérnökként. Az animével az elsõ találkozásom a Dragonball volt még egyetem alatt, majd egy hosszabb szünet következett kisebb kihagyásokkal. Itt-ott külföldi adókon sikerült elcsípnem 1-1 filmet, majd az A+ indulásával a Blue Gender ösztönzött komolyabb keresgélésre, hogy merre találhatok több részt is belõle. Végül egy anime-rajongó barátom irányított az usteam-re, aminek már fél éve szorgos látogatója vagyok. Az, hogy csak most jövök a fórumra annak köszönhetõ, hogy eddig csak a gFTP-n át láttam az oldalt.
Eddig látott Anime-k:
Blue Gender
Armitage
Elfen Lied (eddig a kedvencem)
Berserk
Bleach
Records of Lodoss war
Angelic Layer
Battle Angel Alita
Argento Soma
Neon Genezis Evangelion
Viva UHU1.2!  :lame:

Xaga

rotisivknI & nadorraL vdÜ

NOTE: UHU 1.2 suxx próbáltál rá már ATI drivert imátkozni úgy hogy rendesen is müködöt utána

Rounin

Grüss Gott Larrodan und Inkvisitor!

Hajimemashite!

Legyetek jók és hosszan tagok (vagy legalább szobatiszták :D )

ps.: i hate german :rolleyes:

Darkstar

Üdv köztünk Larrodan és Inkvisitor!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Udv Inkvisitor!

katz

Quote from: InkvisitorEddig látott Anime-k:...
Szép kezdet :)

Damnatus

Üdv köztünk Inkvisitor!

Alkyra

Welcome, welcome to our world Larrodan & Inkvisitor! :)

Meske

Üdv Inkvisitor!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Üdv Inkvisitor! Eddig nem sok animében közös az ízlésünk, de sebaj... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!