Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: ManuNem régen látogatást tettem egy öreg barátomnál, baba-nézõbe mentünk. Ez nagyon konkrét jele volt annak, hogy felnõttünk, ember lett belõlünk. Nem bulizni megyünk egymás szüleinek a kérójába, hanem egymás lakásába vendégeskedünk, és gyereket nézünk. Ez engem keményen sokkolt, de próbáltam felnõni a feladathoz:

Éretnek

lenni

nehéz!

es hol a gyerek?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Manu

Quote from: Xipees hol a gyerek?

Hát... megnéztük és félretettük. ;)

Meske

Quote from: Xipees hol a gyerek?
Õ volt a fotós! :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Pszihológiai teszt: ti vennétek használt autót egy ilyen embertõl? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizPszihológiai teszt: ti vennétek használt autót egy ilyen embertõl? :D

Hát... autóról nincs kép véletlenül? Hátha bizalomgerjesztõbb :p

.Attila

Quote from: RamizPszihológiai teszt: ti vennétek használt autót egy ilyen embertõl? :D
Az autóját még megvennem a képétõl függetlenül, de az autója elé nem állnék, ha benne ül, az biztos :)

Ramiz

Idáig helyesen válaszoltatok. Lássuk a következõ tesztet (maradunk az autós témánál).
Beülnétek egy autóba, ha egy ilyen ember vezetné?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: RamizIdáig helyesen válaszoltatok. Lássuk a következõ tesztet (maradunk az autós témánál).
Zárjuk rövidre a témát: nem kell az autód, és nem ülnék be melléd :hehe: :D

Rounin

Quote from: RamizIdáig helyesen válaszoltatok. Lássuk a következõ tesztet (maradunk az autós témánál).

Ehm.. mi az az autó? Gyalog járok mindenhová :rolleyes: :hehe:

Ramiz

Oké, mindketten túlélnétek az esetet. :) Coming up next: még nem tudom, de valami debilség. (Ha Baldy benézne, lenne mire rálicitálni. :) )

Baldy

Na most belinkelek ide egy képet, amin állítólag már embernek nézek ki :)
Legalábbis majdnem :D

KultúrBaldy
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyNa most belinkelek ide egy képet, amin állítólag már embernek nézek ki :)

KultúrBaldy

alakul baldy, alakul.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Igyekszik az ember :)
vagyis az embernek látszó izé, aki én lennék :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Rounin

Quote from: BaldyNa most belinkelek ide egy képet, amin állítólag már embernek nézek ki :)

KultúrBaldy

Nofene. Olasz maffia? :haha:

Fazék

KultúrBaldy
Manapság így próbálod eladni magad? :haha:

De belülrõl ugyanolyan csoffadt, gonosz lelked van, mint régen :hehe:
(nehogy valaki komolyan vegye :haha: ...hogy viccelnék ilyesmivel  :__devil: )

Baldy

Blimp: jaja, de kelendõ is vagyok :D

Moha

Quote from: BaldyBlimp: jaja, de kelendõ is vagyok :D
Ha a nõk körében akkor az úgy jó is, nem? :)

Tényleg elegancs fotó, tõled eléggé szokatlan. ;)

Pirula

Relatíve új kép rólam , életemben elõször volt négyes fonat a hajamban. Jó volt, mert miután kibontottam annyira begöndörödött hogy egy '90-es évek közepi Diana Ross hasonmásversenyen biztos dobogós lettem volna.

Baldy

Quote from: PirulaRelatíve új kép rólam , életemben elõször volt négyes fonat a hajamban. Jó volt, mert miután kibontottam annyira begöndörödött hogy egy '90-es évek közepi Diana Ross hasonmásversenyen biztos dobogós lettem volna.

Tündi-Bündi képecske :D

Djinn

Quote from: PirulaRelatíve új kép rólam , életemben elõször volt négyes fonat a hajamban. Jó volt, mert miután kibontottam annyira begöndörödött hogy egy '90-es évek közepi Diana Ross hasonmásversenyen biztos dobogós lettem volna.
Ez nagyon jó!!  :jee:  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Miura

:angyali:
nincs olyan kép kibontott hajjal?
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

katz

Hazudtak! Biztosítási ügynöknek nézel ki! :D
Quote from: BlimpManapság így próbálod eladni magad? :haha:

De belülrõl ugyanolyan csoffadt, gonosz lelked van, mint régen :hehe:
(nehogy valaki komolyan vegye :haha: ...hogy viccelnék ilyesmivel  :__devil: )
:lol:
Asszem Baldy a Nagyon LOL-ba kellett volna postolnod ezt a képet :D
Quote from: Miura:angyali:
Igen, igen. Egy olyat is akarunk :lul:

Ramiz

Jézus ereje, legyél velünk!!! :eeek:  :haha:
Tenno Heika Banzai! :__devil:

Pirula

Quote from: Miura:angyali:
Sejtettem hogy valaki csak kiböki ezt a kérdést. :haha: De meg kell nyugtassak tieket hogy nincs, nem voltam hajlandó abban az állapotban kamera elé állni. :p

katz

Quote from: PirulaSejtettem hogy valaki csak kiböki ezt a kérdést. :haha: De meg kell nyugtassak tieket hogy nincs, nem voltam hajlandó abban az állapotban kamera elé állni. :p
Aham, szal annyira nagy buli volt, h ugy támogattak a kamera elé  :haha:

Pirula

Quote from: katzAham, szal annyira nagy buli volt, h ugy támogattak a kamera elé  :haha:
Neeem, ez nem olyan móka volt. ;):haha: Meg a kibontás csak 3 nappal késõbb történt meg, ha még akkor is támogatni kellett volna... :rolleyes::D
Na de ha már többen is kértétek a képet, viseljétek következményeit, itt van helyette két másik, aztán szót se karácsonyig! :haha:
Farsangi buli Gyõrben a Bridge-ben. Jobbról a második vagyok én. ;)
Ez meg egy szemérmetlenül pózer kép, ha lesz gótik metál zenekarom biztos ezzel fogom reklámozni. (Egyébként társadalmi melóban gaztalanítottunk százéves sírokat, azért a metszõolló. :))

Xipe

Quote from: PirulaNeeem, ez nem olyan móka volt. ;):haha: Meg a kibontás csak 3 nappal késõbb történt meg, ha még akkor is támogatni kellett volna... :rolleyes::D
Na de ha már többen is kértétek a képet, viseljétek következményeit, itt van helyette két másik, aztán szót se karácsonyig! :haha:
Farsangi buli Gyõrben a Bridge-ben. Jobbról a második vagyok én. ;)

mocsok terrorista, mindket kezeben pia es a fel harem.
Viva La Pirula.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipemocsok terrorista, mindket kezeben pia es a fel harem.
Viva La Pirula.
:D

Miura

Quote from: PirulaFarsangi buli Gyõrben a Bridge-ben. Jobbról a második vagyok én. ;)
Ez meg egy szemérmetlenül pózer kép, ha lesz gótik metál zenekarom biztos ezzel fogom reklámozni. (Egyébként társadalmi melóban gaztalanítottunk százéves sírokat, azért a metszõolló. :))
A második egész jó ;)
Az elsõ  :lul:  viszont körülveszenek a csajok  :)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Ramiz