Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: MohaLegalább egy hónapja, hogy megcsináltam "pislogósra" :)
Elõször én is azt hittem, hogy káprázik már a szemem a sok betûtõl(éppen egy postod olvasása közben, csak úgy fél szemmel láttam), de amikor utána állhatatosan nézegettem kb 2 percig, és belepislogott az arcomba, akkor tudatosult bennem a dolog! Még egyszer nagyon  :jee:  !
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

TurboK

Quote from: bpka000Azért annak én is örülnék, ha lenne mindig egy szolgáltató, aki egy picivel feljebb nyomja a sávszélességet, és húznák fölfelé a konkurenciánál is.
Talán egy idõ után elérhetnénk valami európai szintet.
arra neszámits. franciáknál pl. 20mb/1mb a komolyabb vonal, míg nálunk kevesebb mint ennek egyhatoda.
Annak tudnék marhára örülni ha engedélyeznék a binary fájlokat useneten.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Cobra

Egy ilyennel találkoztam pár napja, amikor szóba került más fórumokon a sávszélesség emelkedése: http://www.steam.hu/index.php?section=comments&ref=588
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rounin

Quote from: White SeeDElmondaná nekem valaki, hogy mi a f.szért kell hajnali hatkor a város kertészbrigádjának FÛNYÍRÓZNIA AZ ABLAKOM ALATT!!!!!!!?????

az hagyján hogy hétközbe már egy hete minden másnap arra ébredek, hogy a b.zi fûnyírújukat bõgetik, de mi a f.szt nyírnak?!?!?
Már nincs egy darab fû, de azért nyírják a semmit!!

Még is milyen ország lettünk? Mióta vannak a jómunkásemberek hajnali 6 kor munkában hétvégén?! Menjenek a kocsmába azt dobjanak be pár felest, majd 10 kor kezdjék el, mint minden jóravaló magyar munkásember.

de ne hatkor keljen felkelnem a b.zi fûnyírójukra.

Komolyan mondom, ha legközelebb erre kelek, másnapra felöntöm benzinnel a területet és reggel kidobok egy égõ gyufát, azt majd nyírhatják azt a....  :b+:   :__devil:   :morci:  :nagyere:  :hogyaza:

Erkölcsileg támogatom a gyufát :zen:

Én csak maszek 23:30 utáni falfúrásról hallottam panelban ;)

Raggie

Quote from: RouninÉn csak maszek 23:30 utáni falfúrásról hallottam panelban ;)
Az jó, mivel az egész ház zeng tõle!! :D
riszpekt
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

E mögött valaki lát valami értelmet? :
érdekes(?)

Well, do ya, punk?"

TurboK

Quote from: CobraEgy ilyennel találkoztam pár napja, amikor szóba került más fórumokon a sávszélesség emelkedése: http://www.steam.hu/index.php?section=comments&ref=588
vazze, hát a feltöltést minimum 256kra emeljék annak akinek most 1m/160ja van... Azt se bánnám nagyon ha a letöltés csak 1,5 lenne vagy maradna 1mb hogyha a feltöltés legalább 256k és engedélyezik a usenetet...

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Moha

Quote from: White SeeDKözben másik adón: Egy tanár fejbevágott egy kölköt, miután megverte diáktársát. És még a gyereknek állt feljebb, hogy m,ilyen jogon ütik meg...
A helyi lapban bõvebben leírták (lévén errefelé történet): kissebségi kérdést csináltak belõle, ugyanis az illetõ kölyök cigány volt...

Cobra

Quote from: TurboKvazze, hát a feltöltést minimum 256kra emeljék annak akinek most 1m/160ja van... Azt se bánnám nagyon ha a letöltés csak 1,5 lenne vagy maradna 1mb hogyha a feltöltés legalább 256k és engedélyezik a usenetet...
Én sem értem, miért jó ez az Axelero-nak, hogy ilyen alacsony az upload a dl-hez viszonyítva. Legalább a negyedét megadhatnák, nem dõlne össze tõle a rendszerük. Most lesz majd 10%  :mad:
Modjuk azért tehetik meg, mert az ország területének kb 0,01%-án van olyan, hogy tudsz szolgáltatót választani.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Meske

Quote from: Raggie GordonE mögött valaki lát valami értelmet? :
érdekes(?)
Tényleg érdekes. Eleinte minden gömb, s majd aztán kokcka lesz belõle... :rolleyes: Biztos van valami nagyon elvont értelme...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kvikveg

érdekes(?)
Nem birtam sokaig. Bazz, ha ugyis csak egy iranyba lehet haladni, akkor az miert nem konnyebb/magatol megy??! :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

érdekes(?)

Hogyne! Fizikai, filozófiai, földrajzi és mérnöki alaptételek gyors bemutatása.
1.) Éjszaka sötét van, a fû is sötétebb.
2.) Nappal nem látszanak a csillagok.
3.) Nincs igazi beleszólásod a világ menetébe. (Hiába kattintgatsz.)
4.) Ha éjjel pofán villant egy UFO, és csak reggel, a világosban térsz magadhoz, ellenõrizd, hogy megvan-e a pénztárcád, az agyad és az egyéb fontos belsõ szerveid.
5.) Minden nap után jön egy másik.
6.) Gömb alakú házra is kell ablak.
És ez még csak a kezdet!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Ehh... nem bírtam türelemmel. Nekem más dolgom is van ;)

Meske

Én végignéztem, s a "szereplõket" naaaaaaaaagyon röviden jellemezte, s kiderült, hogy a kis fickó, aki kinyitja a nagy kockát, az te magad vagy és a kutya pedig a tied.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Rouninnak van kutyája?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizRouninnak van kutyája?

Van... tök ari, egy kis zsemleszínû féltacskó, félig fene tudja mi! Tök hülye, de imádom. Õ meg színészkedni ímád, mindig megjátsza a nagy házörzõt, de csak ha látja vki :lol:

Meg állandóan a lábam szexuálta, míg nem kapott egy focilabdát. A labda már lapos -.-

Amúgy volt, hogy Gombóc vállán sírtam ki magam, s õ vígasztalt meg:)

És sérvvel találtuk egy szatyorban, kidobták rohadt víkendesek, mielõtt visszamentek pécsre, szarháziak...

és biztos kínozták, mert sokáig hihetetlen agresszív volt a kisgyerekekkel...

De már helyrejött :)

És emlékszem, mikor elõször bukdácsolt át az udvarunkon és odaért vki papucsa mellé, megállt, majd hirtelen összesett és feküdt ^_^ Mintha a szagtól lett volna ^^ Hót kawaiiiiiiiii  :lul:

jajj... gomen, elragadtattam magam -.-"

Moha

Quote from: Miuraelbuktam egy félévet analízisbõl,de idén már jól megy ;)
miért csak nem te is az leszel/vagy?
Ezen az egyetemen/szakon már biztos nem végzek. :( Az analízis rajtam nagyon kifogott.
Igazán értenek ahhoz, hogy vegyék el az ember kedvét az egésztõl.
Én programozó matematikusra (tehát fõiskolai szintûre) jártam(ok), de már csak papíron vagyok ott és csak õszig. Most csak a japán óra miatt járok be az egyetemre. :haha: Amúgy meg melózok (szerencsére programozóként - elvégre számlázó programot komplex számok nélkül is lehet írni :D) (Na már megint jól összezagyválok itt mindent :rolleyes: )

Kvikveg

Quote from: MohaEzen az egyetemen/szakon már biztos nem végzek. :( Az analízis rajtam nagyon kifogott.
Igazán értenek ahhoz, hogy vegyék el az ember kedvét az egésztõl.
Én programozó matematikusra (tehát fõiskolai szintûre) jártam(ok), de már csak papíron vagyok ott és csak õszig. Most csak a japán óra miatt járok be az egyetemre. :haha: Amúgy meg melózok (szerencsére programozóként - elvégre számlázó programot komplex számok nélkül is lehet írni :D) (Na már megint jól összezagyválok itt mindent :rolleyes: )
Hehe. En direkt matekszakra mentem es attol vettek el a kedvem. En hulye. De juni 22 v 23an diploma azt cso.
Ja: hogy lehet leggyorsabban programozni megtanulni c++ban? :lame:  Mert valami alapjan allast is kell talalnom...  :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: RouninVan... tök ari, egy kis zsemleszínû féltacskó, félig fene tudja mi! Tök hülye, de imádom. Õ meg színészkedni ímád, mindig megjátsza a nagy házörzõt, de csak ha látja vki :lol:

Meg állandóan a lábam szexuálta, míg nem kapott egy focilabdát. A labda már lapos -.-

Amúgy volt, hogy Gombóc vállán sírtam ki magam, s õ vígasztalt meg:)

És sérvvel találtuk egy szatyorban, kidobták rohadt víkendesek, mielõtt visszamentek pécsre, szarháziak...

és biztos kínozták, mert sokáig hihetetlen agresszív volt a kisgyerekekkel...

De már helyrejött :)

És emlékszem, mikor elõször bukdácsolt át az udvarunkon és odaért vki papucsa mellé, megállt, majd hirtelen összesett és feküdt ^_^ Mintha a szagtól lett volna ^^ Hót kawaiiiiiiiii  :lul:

jajj... gomen, elragadtattam magam -.-"

Pedig csak tippeltem... ^^
A miénk Rozsdás nevû vizsla, de nem mi akartuk venni, hanem a szüleink.

Suszi

Quote from: KvikvegHehe. En direkt matekszakra mentem es attol vettek el a kedvem. En hulye. De juni 22 v 23an diploma azt cso.

Én a kandó villkarát hagytam ott. Nekem is elment a kedvem tõle. (pontosabban elvették :))

Quote from: KvikvegJa: hogy lehet leggyorsabban programozni megtanulni c++ban? :lame:  Mert valami alapjan allast is kell talalnom...  :eeek:

Nekem ez volt az egyik sarkalatos pontja a fõsulinak. Mi a francért kell egy híradástechnikusnak felsõfokú c++?  :eeek:
Ráadásul a tanárok is tahók voltak  :linsux:

Dragon

Quote from: SusziÉn a kandó villkarát hagytam ott. Nekem is elment a kedvem tõle. (pontosabban elvették :))
Nekem ez volt az egyik sarkalatos pontja a fõsulinak. Mi a francért kell egy híradástechnikusnak felsõfokú c++?  :eeek:
Nekem inkább az a nagy kérdésem, hogy Óbudán nekünk miért nem tanították felsõfokon, ha már informatika szaknak hívták a dolgot?  :rolleyes:

Egyébként a mi évfolyamunkat is kicsit megritkították análon, de maradtunk elegen a következõ félévek szortírozós tantárgyaira  :lul:

ja, Moha, a kissebségi kérdés témához ajánlanám a South Park season 4 ep 1 -et "Cartman's silly hate crime" címmel.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!
Quote from: bpka000a mi évfolyamunkat is kicsit megritkították análon[/SIZE]
Hát hogy orális vizsgán vkit megvágnak, még elmegy, dehogy análon is, brrr. :D

Miura

Quote from: SusziÉn a kandó villkarát hagytam ott. Nekem is elment a kedvem tõle. (pontosabban elvették :))

Mindenhová kell c++..pl azért mert minden(majdnem minden) mûszaki vezérlõ cuccot c,c++ban írtak..írnak(bár manapság a java kezd élre törni)
és ezt ismerni kell...mert azért pl tudni kéne,hogy hogy adják át az adatot meg ilyesmi...

mit értesz felsõfokú c++ alatt?.pl nekem grafikus felületet kell c++ alatt programoznom...pedig erre jobb lenne már a c#..
ja és még mindig nem tudom teljesen a c++t ;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Raggie

Quote from: RamizPedig csak tippeltem... ^^
A miénk Rozsdás nevû vizsla, de nem mi akartuk venni, hanem a szüleink.
Mondjuk az is hót kajla! Az anyám rendszeresen szentségel a széttört/kikapart/szétrágott virágai miatt!(Ramiz kollégáék családjával ikerházban lakunk, közös kerttel!)

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: DamnatusHali!
Hát hogy orális vizsgán vkit megvágnak, még elmegy, dehogy análon is, brrr. :D

Hova is jártok ti? :rolleyes: :hehe: :__devil:

Rounin

Quote from: Raggie GordonMondjuk az is hót kajla! Az anyám rendszeresen szentségel a széttört/kikapart/szétrágott virágai miatt!(Ramiz kollégáék családjával ikerházban lakunk, közös kerttel!)

:) Vizslák is dinkák ;) De jobb szeretem a full korcsokat (vagy full keveréket).

Raggie

Az biztos, hogy aranyosabbak! Mondjuk nekem soha nem lesz kutyám, mert nem tudnék érte felelõsséget vállalni!(pl. elkölteném a kutyakajára szánt pénzt sörözésre... :ejj: )

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: DamnatusHát hogy orális vizsgán vkit megvágnak, még elmegy, dehogy análon is, brrr. :D
:lol: Az orális (szóbeli) vizsga még gyakori is. :D
Quote from: Miuraja és még mindig nem tudom teljesen a c++t ;)
Elsõ prog.nyelv, amit tanulsz? A c++-nak kicsit "furcsa" szintaktikája van (én pl. nem értem, miért jó a case-sensitivity), ezért elsõ programnyelvnek nem jó, de tény, hogy szinte mindent abban írnak. A játékoknak pl. jó 99%-át.
Nem, mintha más nyelvekben nem lehetne jó programokat írni, csak egyszerûen ez terjedt el, ezért nagyobb a támogatása is.
Én csak azt nem szeretem, mikor egyes "C++ huszárok" kikiáltják, hogy márpedig ha nem c++-ban kódolsz, akkor nem vagy programozó. (És tegyük hozzá, hogy úgy mondják ezt, hogy soha nem is kódoltak másban) :ejj:

Dragon

Quote from: Moha:lol: Az orális (szóbeli) vizsga még gyakori is. :DElsõ prog.nyelv, amit tanulsz? A c++-nak kicsit "furcsa" szintaktikája van (én pl. nem értem, miért jó a case-sensitivity), ezért elsõ programnyelvnek nem jó, de tény, hogy szinte mindent abban írnak. A játékoknak pl. jó 99%-át.
Nem, mintha más nyelvekben nem lehetne jó programokat írni, csak egyszerûen ez terjedt el, ezért nagyobb a támogatása is.
Én csak azt nem szeretem, mikor egyes "C++ huszárok" kikiáltják, hogy márpedig ha nem c++-ban kódolsz, akkor nem vagy programozó. (És tegyük hozzá, hogy úgy mondják ezt, hogy soha nem is kódoltak másban) :ejj:
Érezted már úgy hogy valaminek ugyanazt a nevet kéne adni?
Érezted már, hogy parasztos foo1, foo2, foo3 neveket adni?
Érezted már, hogy valamibõl elengedhetetlen egy lokális instance létrehozása?
A te problémáidon a CASE SenSitiViTy segít ;)

Egyébként én pl. kódoltam másban is, basic (sok vátozat), pascal (brr.... és delphi is brr....), assembly (rulez...., fõleg a RISC stílusú), kicsi javascript, PHP (ez azért jó, mert nagyon sokfélét tud, pl. C stílust is), html, SQL és PLSQL (ezektõl egyenesen hányingerem van)
és szerintem is a C/C++ a legtutibb
a java-t még kipróbálnám, de egy picit többet kéne érteni, hozzá, mint annyit, hogy "hasonlít a C++ -ra"
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Moha

Quote from: bpka000Érezted már úgy hogy valaminek ugyanazt a nevet kéne adni?
Érezted már, hogy parasztos foo1, foo2, foo3 neveket adni?
Érezted már, hogy valamibõl elengedhetetlen egy lokális instance létrehozása?
A te problémáidon a CASE SenSitiViTy segít ;)
Ez még rendben is van, csak akkor jó volna, ha minden objetum csupa kisbetûvel volna, mert így folyton elkeveredtem. ;)
Én ugyan nem sokat kódoltam C++-ban, de azért láttam a határozott elõnyeit. Pl. egy for ciklusba sokkal többet bele lehet építeni, mint más nyelveknél.
Quotepascal (brr.... és delphi is brr....)
Ezt kifejtenéd, mi nem tetszett benne?