Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: AssassinMiért ezt a fajta csomagot kérted?(3G az gáz) Havi 10ezerért annyit tölthetsz az Axeltõl amennyit akarsz, az ADSL otthon csomag...

és február 18 óta szívóznak velem, nem kötik be, és ráadásul nem küldenek ki minden papírt és akkor ne boruljak el és ne legyek antiszoc, de ha pattogok, még jobban szívóznak  :__devil:  :__devil:  :b+:

Fazék

Quote from: Rouninés február 18 óta szívóznak velem, nem kötik be, és ráadásul nem küldenek ki minden papírt és akkor ne boruljak el és ne legyek antiszoc, de ha pattogok, még jobban szívóznak  :__devil:  :__devil:  :b+:
Én a helyedben hagynám a francba az Axelero-t... kretén banda, röhejes ügyfélszolgálattal. Ha jól tudom a szolgáltatás bekötéséig simán elállhat bármelyik fél a szerzõdéstõl, vagyis küldd el õket melegebb éghajlatra és válaszd a Datanet-et, vagy Interware-t szolgáltatódnak. (Hirtelen most ez a kettõ ugrott be, mint megbízható szolgáltatást nyújtók.)

noriko

Quote from: Blimp...röhejes ügyfélszolgálattal.
hehehe....
a telefonos ügyfélszolgálathoz már volt szerencsém párszor.
Negyed órás "válassza az 1-es/2-es/n-es gombot" szöveg, aztán háromnegyed óráig kicsöng, azaz nem is csak csöng, hanem adnak valami idegesítõ zenét, aztán végre felveszi valaki, aki miután meghallgat, közli hogy akkor most kapcsolja az XY osztályt, ami persze ismét hosszú várakozással és happy zenei kísérettel jár. huh.
Elsõre a zenénél letettem, nem volt türelmem várakozni, aztán rájöttem hogy egyszerûen kihangosítom a telefont és közben csinálok mást. :kabbea:
ha nem túlzok akkor is zenélgetett vagy 20 percig! Szerintem õk is meglepõdtek, hogy valaki képes volt kivárni... :rolleyes:
"I wish I could, but I don't want to."

Dragon

Quote from: norikoha nem túlzok akkor is zenélgetett vagy 20 percig! Szerintem õk is meglepõdtek, hogy valaki képes volt kivárni... :rolleyes:
Jól van, Phoebe :D :lul:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Damnatus

Hali!

Miért, én is azt szoktam csinálni! Olvasok amíg be nem jelentkezik valaki!

Ja Ratzinger lett a pápa XVI. Benedek néven!

katz

Quote from: DamnatusJa Ratzinger lett a pápa XVI. Benedek néven!
Ateista barátom rögtön meg is kérdezte, h mi lesz a címere? Horogkerszt?*

_______
*Retziger állítólag a Hitlerjugend tagja volt fiatalon

Xipe

Quote from: katzAteista barátom rögtön meg is kérdezte, h mi lesz a címere? Horogkerszt?*

_______
*Retziger állítólag a Hitlerjugend tagja volt fiatalon


en meg nyertem 50 dollart a haveromtol emiatt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Egyébként ha Joseph, akkor hogy lett Benedek ??
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

#9278
Quote from: norikoa telefonos ügyfélszolgálathoz már volt szerencsém párszor.
Negyed órás "válassza az 1-es/2-es/n-es gombot" szöveg, aztán háromnegyed óráig kicsöng, azaz nem is csak csöng, hanem adnak valami idegesítõ zenét
UPC-nél dettó. :ejj: Multkor nekem is vagy 20 percig "jelenleg minden kezelõnk foglalt"... Szerintem ül bent össz. 1 ember, aki találomra felveszi néha, csak, hogy ne mondhassák, hogy nem dolgozik... :grrr:
Telefonos ügyfélszolgálatok:  :linsux:  :b+: (mind, egytõl egyig, én még normálissal nem találkoztam)
Edit:
Quote from: CobraEgyébként ha Joseph, akkor hogy lett Benedek ??
Háát, Alexander már biztos volt. :lul: (Sándor, József, Benedek)
Amúgy: tudtommal úgy választanak nevet, hogy felveszik annak az elõdjüknek a nevét, akinek a munkásságát legjobban tisztelik.

Assassin

Quote from: Rouninés február 18 óta szívóznak velem, nem kötik be, és ráadásul nem küldenek ki minden papírt és akkor ne boruljak el és ne legyek antiszoc, de ha pattogok, még jobban szívóznak  :__devil:  :__devil:  :b+:

Furcsa, nekem csak kiküldtek egy olyan szerzõdéskötõt, aki nem értett semmihez, csak itt és ott írjam alá. Rá 1 hétre kijött egy fiatal srác bekötni, aki azt mondta ne kérdezzek semmit õ csak beköti, és viszlát. Mit ne mondjak a szerzõdést nem hozta magával, ezért betelefonáltam, ott megtudtam mindent szerencsésen, de azért csodálkoztak, hogy nem kaptam meg a papírokat, és kérdezgettek kivel kötöttük a szerzõdést, mert nem lehet, hogy ez történt. Mindezekután jött is a kedves karácsonyi számla, aminek nem kellett volna, mivel az akció úgy szólt, hogy  év végéig ingyenes az internet.... de , amit veled csinálnak az már súrolja a jóízlés határát. Mit várunk el? Az olcsó munkaerõ...
" There is no sin to know their sins."

.Attila

Quote from: MohaAmúgy: tudtommal úgy választanak nevet, hogy felveszik annak az elõdjüknek a nevét, akinek a munkásságát legjobban tisztelik.
Igen, tudtommal is így, lévén 2. János Pál pápa eredeti neve: Karol Józef Wojty³a. Hozzátok ki belõle a János Pált (egyébként õ tényleg 1. János Pál pápa miatt vette fel ezt a nevet).

Moha

Quote from: BonciIgen, tudtommal is így, lévén 2. János Pál pápa eredeti neve: Karol Józef Wojty³a.
Én csak annyit nem tudok, hogy akkor pl. I. János Pál kinek a nevét vette fel anno? Volt egy korábbi pápa, akinek az igazi neve János Pál volt?

roderick

Quote from: MohaÉn csak annyit nem tudok, hogy akkor pl. I. János Pál kinek a nevét vette fel anno? Volt egy korábbi pápa, akinek az igazi neve János Pál volt?

Biztos nem tudott dönteni a János, meg a Pál között és így oldotta meg...
(még mielött megkérdezné valaki, János meg Pál nem választották nevet, hanem ök a szüleiktöl kapták :) )
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: AssassinFurcsa, nekem csak kiküldtek egy olyan szerzõdéskötõt, aki nem értett semmihez, csak itt és ott írjam alá. Rá 1 hétre kijött egy fiatal srác bekötni, aki azt mondta ne kérdezzek semmit õ csak beköti, és viszlát. Mit ne mondjak a szerzõdést nem hozta magával, ezért betelefonáltam, ott megtudtam mindent szerencsésen, de azért csodálkoztak, hogy nem kaptam meg a papírokat, és kérdezgettek kivel kötöttük a szerzõdést, mert nem lehet, hogy ez történt. Mindezekután jött is a kedves karácsonyi számla, aminek nem kellett volna, mivel az akció úgy szólt, hogy  év végéig ingyenes az internet.... de , amit veled csinálnak az már súrolja a jóízlés határát. Mit várunk el? Az olcsó munkaerõ...


betelefonaltal?
en telefonaltam be.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: MohaAmúgy: tudtommal úgy választanak nevet, hogy felveszik annak az elõdjüknek a nevét, akinek a munkásságát legjobban tisztelik.
Akkor viszont csak meg kéne nézni hogy mit is csinált XV. Benedek... én csak annyit találtam róla hogy az egyházat a kínai klérus kezébe akarta átadni. Meg ezt. De ettõl sem lettem sokkal okosabb.

roderick

Ezmost nem ilyen izé, lehet hogy azért lett Benedek, mert gyerekkorába szerette ezt a nevet, tökmindegy mert 99% hogy ugyanazt fogja csinálni mint II. JánosPál, mer bele is lesz kényszerítve, meg eleve neki volt vmi hivatalnoka.

Amúgymás:
Nem tudja valaki honnan lehet soksok DC comic-ot letölteni, pl. Hellblazert?
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: katzRetziger állítólag a Hitlerjugend tagja volt fiatalon
Szerinted hány olyan németet találsz ma aki akkor volt fiatal és nem volt Hitlerjugend?*

*: kötelezõ volt belépni, vagy különben elvittek "táborozni".
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie GordonSzerinted hány olyan németet találsz ma aki akkor volt fiatal és nem volt Hitlerjugend?*

*: kötelezõ volt belépni, vagy különben elvittek "táborozni".
Ez nem teljesen így volt. A kötelezõ volt belépni dolog a Volkssturm/Volksgrenadier (Népfelkelõ/népi gránátos) alakulat volt a háború végén, amikor mindenkit besoroztak 14-65 között aki járni tudott.

Táborozni a zsidokat, komcsikat, cigányokat és egyéb "nemkívánatos" személyeket vittek. Akik megtagadták a szolgálatot, azoknak munkaszolgálat volt...

Kvikveg

cikk

"
...
In his memoirs, he wrote of being enrolled in Hitler's Nazi youth movement against his will when he was 14 in 1941, when membership was compulsory. He says he was soon let out because of his studies for the priesthood.

Two years later, he was drafted into a Nazi anti-aircraft unit as a helper, a common fate for teenage boys too young to be soldiers. Enrolled as a soldier at 18, in the last months of the war, he barely finished basic training.
...
"

Hozzaszolas:
"
Joseph Ratzinger was a member of the Hitler...
Kenoshi  (Apr 20 2005 - 18:22)
 
Youth. He joined in 1943. He then served in an ammunitions factory. He escaped from their running away.
He was caught by the allies and sent to an Allied POW Camp.

It isn't his fault that he had ties with the Nazis really. If he had refused to join the Hitler Youth, he would have been executed for treason. He was like many teenagers like him in Germany at the time...he was forced to follow orders, nothing more.
"
Montjuk ez a "has to follow orders" ehh... Viszont 14 evesen az ember nem nagyon ugral. Se 18 evesen haboru kozepen. Gondolom megkapta volna a magaet, ha kozli, hogy nem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Meske

Most valami teljesen mást fogok ide írni, mint amit eddig írogattatok, nem is muszály elolvasni, ha nem érdekel, de valahol ezt ki kell adnom magamból...

Na, szóval, ha esetleg valakinek hiányoztam volna az elmúlt napokban, akkor elmondom, hogy osztálykiránduláson voltam Lengyelországban.
A kirándulás maga nagyon jó volt, csak az nem volt jó, hogy vasárnap este értünk haza, s másnap reggel már suli volt. (mondanom sem kell, hogy szinte mindenki végig tunyulta az órákat... :rolleyes: ) Ráadásul még matekból is témazárót írtunk kedden, így még aludni sem volt sok idõm. (A doga meg olyan nehéz volt, hogy még én is 1 órával a meghatározott idõ után adtam be a dolgozatot, s akkor még a fél csoport bennt volt. Néhányan, még ezen kívül is további 2 órát ültek rajta) Szóval nagyon kellemes érzés volt.
Még ma is totál kipihenetlen vagyok, 1-2 órán még ma is majdnem elaludtam. De remélhetõleg holnap már nem leszek ilyen fáradt, hiszen nem lesz 1. órám! :D

Ja, és még valami:
FIGYELEM! EGYES RÉSZEK ESETLEG TÚL DÚRVÁN HANGOZHATNAK, ÍGY A GYENGÉBB IDEGZETÛEK NE OLVASSÁK TOVÁBB!
Az osztálykirándulás elõtti hétfõn (csütörtökön indultunk) tesi órán rosszul ugrottam magasugrásnál, s a lábamon landoltam, amire akkor csak nagy fájdalmak közepette tudtam ráálni. Az óra végére viszonylag jól volt, de a nap végére már annyira fájt, hogy ráálni nem is tudtam, s a bokám 100x-osára dagadt. Másnap reggelre már jobban volt (legalábbis fájás terén), szerdán napközben pedig már egyáltalán nem is fájt, sõt olyan volt, mintha semmi sem történt volna. Csak a mérete volt hatalmas... Azonban este, amikor lebontottam a lábamról a fáslit, akkor láttam csak meg, hogy már nem csak be van dagadva, hanem egy hatalmas lila folt éktelenkedett rajta. Nem volt valami szép látvány, és persze, amikor fájt a lábam ott fájt, és amikor hajoltam arra az oldalra, kicsit meginogtam rajta (vagy valami ilyesmi), de ez persze nem csak akkor amikor megláttam a lilaságot, hanem már elõtte is.
Ettõl persze teljesen pánikba estem, hogy mi van ha eltört a lábam, s mi csak azt hittük, hogy be van dagadva, s a végén rosszul fog összeforrni. (Lehet, hogy ez egy kicsit lame-nek hangzott, de hát még sohasem volt eltörve semmim...).
Ígyhát este 10 órakkor mentünk be az ügyeletre megnézetni a lábam, mert hát nem ártana tudni, hogy mi van vele, ha már másnap megyek külföldre. Kiderült, hogy szerencsére nincsen eltörve a lábam, viszont legalább láthattam a röntgenképét :D. De e miatt csütörtök reggel nem engedett anyukám sulliba (sajnos... :rolleyes: :D). (Ugyanis csak úgy kaphattuk meg a 2 napot az osztálykirándulásra [+hétvége], ha csütörtökön min. az elsõ 3 óra meg lesz tartva.
Így fáslis-fájós lábbal mentem el a kirándulásra. Ráadásul a szálláson emeletes ágyakon aludtunk, s én pont az emeletre jutottam, így a lábicskámmal eléggé szenvedés volt oda fel- és lemászni. De azért kibírtam. :) Sõt, Wielichkában (vagy hogy is kell ennek a nevét leírni), a sóbányába egy nagyon hosszú lépcsõsor vezetett le, ahol végig balra kellett kanyarodni, s a végén egyszer jobbra, amikorra az ember már teljesen becsavarodott... De a végére mér teljesen kikészült a lábam, ugyanis a most lépcsõket bírom a legkevésbé, fõleg lefele. Ezért mire leértünk már nem csak a jobb bokám fájt, hanem az egész bal lábam remegett, mert a lépcsõzésnél áthelyeztem azt a HATALMAS tessúlyomat a lábamra. (a suliban is mindig a 3. emeletre kell felmásznom... :() De végül ezt is kibírtam... Végétre is egy erõs csajszi vagyok. :D
Még most is be van dagadva, és egy kicsit lila is, de már szerencsére nem olyan vészes.


Bocsi, hogy itt ilyeneket írogatok, de valahol tényleg muszáj volt kiadnom magamból, a helyesírási hibákat és a gyakori "láb" szó használatát pedig most az egyszer légyszi nézzétek el nekem. :)

Aki pedig még el is merte olvasni, annak gratulálok! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Mattanja

Quote from: MeskeAki pedig még el is merte olvasni, annak gratulálok! :D
Köszönöm a gratulációt. :) De azért vigyázz kicsit jobban magadra, ok?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Kvikveg

Szia Meske!
Hogy legalabb emiatt ne legyen buntudatod:
Lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab lab, sot kez!
Es legy buszke magadra, en pl biztos, hogy nem mentem volna el. Mert ha nem is tores, azert nem tesz jot neki. Na most gonosz vagyok, aggodhatsz.  :__devil: :D
Nem is tudom, kovettem-e el hasonlo mazohizmust... Hmmm... Nem.
Azert az bunkosag, hogy csak emeleten kaptal helyet.  :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Meske

Quote from: KvikvegEs legy buszke magadra, en pl biztos, hogy nem mentem volna el. Mert ha nem is tores, azert nem tesz jot neki. Na most gonosz vagyok, aggodhatsz.  :__devil: :D
Köszi. :)
Hát igen, én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy ha nem figyelek egyfolytában rá, akkor nem is fáj annyira, meg elõbb-utóbb csak elmúlik. (vagy nem... :rolleyes: ) Meg e miatt nem akartam lemaradni az osztálykirándulásról, s nem is bántam meg, hogy elmentem! :)

Shiroi: igérem, hogy majd vigyázni fogok. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Cobra

Elmeséljem, hogy 3 héttel ezelõtt hogy vették ki a lábszáramból a fém rudat?   :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Ez lassan horror-topic lesz, nem offtopic... :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Relunx

A haverom lábából meg 1.5 méteres (tényleg annyit) eret vettek ki.

Relunx

Damnatus

Hali!

A lényeg a lényeg:
Quote from: MeskeVégétre is egy erõs csajszi vagyok. :D

Feldin

Quote from: MohaJanuárban és februárban nekem is hülyült a mérés, de olyan szinten, hogy pl. letöltöttem 7 teljes DVD-t + 2 anime sorozatot, összesen vagy 50 GB-ot és a mérõ mindössze 120 megát! mutatott :D
Azóta viszont - sajnos - jól mér.
De tényleg, ha másik chello-s géprõl töltesz, az nem számít bele a forgalomba.
Moha!!!!
Haverod szerzett még rendes DVD-s Ghibliket??????
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: RamizÉn 2 terrát szettem le most az elõbb, amíg leugrottam teáért, de a fele kicsurgott a flopimeghajtó nyílásán, mert olyan gyorsan szettem, hogy nem tudta felírni a vincsi.
:lul:
Ramiz te debil!!!!  :lul:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s