Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: RamizNincs mit mondanom olyasvalakinek, aki képes egy postban említeni Kurosawát és azt az animét. :hehe: :) :__devil:

Helyes. Jössz táborba? Majd bemutatlak egy olyan észérvemnek, ami szerintem meg fog gyõzni róla : ne piszkáld a xart, mert büdösödik (aka hagyj békén :D )

Kurosawához mértem volna az EL-t? Olvass kicsit és értelmezd a szöveget ;)

Kezdesz nagyon kötözködõs lenni :D

Pirula

Quote from: RamizNincs mit mondanom olyasvalakinek, aki képes egy postban említeni Kurosawát és azt az animét. :hehe: :) :__devil:
Szemléld csak a saját postodat... mostantól nem beszélhetsz magadban! :D

Rounin

Quote from: PirulaSzemléld csak a saját postodat... mostantól nem beszélhetsz magadban! :D

:tezsvir:  :appl:

Szép volt :)

Ramiz

Quote from: RouninKezdesz nagyon kötözködõs lenni :D
Majd a táborban meglátod, milyen az, amikor tényleg kötözködök... :__devil:

Quote from: PirulaSzemléld csak a saját postodat... mostantól nem beszélhetsz magadban!
Bocs, de én direkt nem mondtam ki annak az animének a nevét. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Nos, nem talaltam adok-veszek topicot, es mivel nem valoszinu, hogy egymastol fogunk eztazt venni, kiveteles eseteket leszamitva, nem nyitottam uj topicot.

Van par japan naptaram, 83-93 kozottiek, tele japan kertes es japan palotas kepekkel. Ertelemszeruen egyik sem teljes, mar taroltunk a kepek kozott. Meg nem valogattam ki, hogy nekem mi kell belole, de biztos, hogy marad. Ha valakit erdekel, behozom oket a kovetkezo meetre, es hajra, vigye aki akarja. (sac 30 kep)

Van egy tonna macskas poszter is, szinten hasonlo korosztaly, de azokbol tuti mindet odaadom. Ha nem, akkor kidobom.

Es meg egy adag kertes kep - agak kozelrol, par kis kep a poszterben tipusuak. Valoszinuleg ugyanabbol a naptarbol van mindegyik, mert ugyanakkorak es ismetlesek elofordulnak.

Es par kategorizalatlan, sarga kiskacsatol roka kinezetu kutyan at mittudomenmiig.

Ha valaki oda tudja adni lelkes kollazskeszitonek, ovinak, iskolanak, akarkinek, vegye, vigye. Sajnalnam kidobni, annyira nem pocsekok. Csak en es noverem nottunk ki a "kitapetazunk" korszakunkbol. Ha keritek, kiszorom oket a parkettara, es csinalok egy fenykepet mindegyik kategoriarol.
Hasznalhatok falra, konyvboritonak, mittudomenminek. En anno a kemiakonyvemet macskasitottam. :D

edit: vetitos meetre hoznam be.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: RamizBocs, de én direkt nem mondtam ki annak az animének a nevét. :lazza:

EMBER!(szerûség) Olvasd már el amit írtam. Nem is írtam le az anime nevét!!!!!!!!!!!!

:lame:

:p

Ramiz

De megemlítetted! :)
(Mielõtt azzal az érvvel, hogy én is megemlítettem, elõbocsájtom: az nem számít. Különben is, én védtem Kurosawát, ezért rosszindulat volna feltételezni, hogy azért említettem meg egy postban, mert szerintem összemérhetõek. :__devil: Hajime! Ma rájöttem, hogy holnap el fogom cs....ni a fizikát, úgyhogy ideges vagyok, és csak egyre hülyébben fogok válaszolni. (Egyre kevésbé emberszerûen.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizDe megemlítetted! :)
(Mielõtt azzal az érvvel, hogy én is megemlítettem, elõbocsájtom: az nem számít. Különben is, én védtem Kurosawát, ezért rosszindulat volna feltételezni, hogy azért említettem meg egy postban, mert szerintem összemérhetõek. :__devil: Hajime! Ma rájöttem, hogy holnap el fogom cs....ni a fizikát, úgyhogy ideges vagyok, és csak egyre hülyébben fogok válaszolni. (Egyre kevésbé emberszerûen.)

Nem említettem ;) Csak az erõszakot említettem, de a Berserkre gondoltam :p

Ramiz

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Jó, de gondoltál rá! Ne is tagadd! :lazza:

Rounin

Quote from: RamizÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Jó, de gondoltál rá! Ne is tagadd! :lazza:

Ööööö... a macim és az ügyvédem nélkül egy szót sem! Nem gondoltam rá! Ill. nem mondok semmit! Gekk... hol az avatárod? Kinyomtatom és fõzök belõle vudulevest :p

Ramiz

Az avatarom egy filmbõl van. Ebben a filmben ennek a lénynek a homlokából ki tud nõni egy csáp, és fehér izét csorgatni, ami drog, ha valaki megissza. De ez a lény talán csak azért létezik, mert a szemlélõ már ivott a lébõl, ami belõle tud folyni.
Gondolkodj el ezen. Szagolj Technokolt. Gondolkodj. Tárd ki az érzékelés kapuját. Ne áskálódj Kurosawa ellen. :__devil:

Valakinek van a gépén vagy kiírva One Piece a 95-ös résztõl?

Kvikveg

Quote from: RouninÖöööö... a macim és az ügyvédem nélkül egy szót sem! Nem gondoltam rá! Ill. nem mondok semmit! Gekk... hol az avatárod? Kinyomtatom és fõzök belõle vudulevest :p
:lul:

Szoval az elozo postomban, amit olyan jol lenyomtatok, japan naptarakrol irtam. Amikben szep kepek vannak. Amiktol meg akarol valni, mert ugysem hasznalom.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: RamizAz avatarom egy filmbõl van. Ebben a filmben ennek a lénynek a homlokából ki tud nõni egy csáp, és fehér izét csorgatni, ami drog, ha valaki megissza. De ez a lény talán csak azért létezik, mert a szemlélõ már ivott a lébõl, ami belõle tud folyni.
Gondolkodj el ezen. Szagolj Technokolt. Gondolkodj. Tárd ki az érzékelés kapuját. Ne áskálódj Kurosawa ellen. :__devil:

Valakinek van a gépén vagy kiírva One Piece a 95-ös résztõl?

ÁSKÁLÓDNI? Filmes istenem :) Ennyit errõl. Nincs anime amit egy napon lehetne magasztalni bármelyik filmjével ;) Bakot lõttél piczi vadász. Menj vegyél még pár leckét Katztól :D

Kvikveg : bocsi, hamu fejünkre, mindjárt lenukeolom a srácot ^^

DarkstaAaR^.^

Lehet, hogy már kérdezte valaki, de a Miyazaki filmek, a jogi problémák miatt nincsenek a szerveren, vagy az csak egy külön vinyó ami nem lett visszarakva?

Which character are you test by Naruto - Kun.com

Moha

Quote from: DarkstaAaR^.^Lehet, hogy már kérdezte valaki, de a Miyazaki filmek, a jogi problémák miatt nincsenek a szerveren, vagy az csak egy külön vinyó ami nem lett visszarakva?
Szerintem amiatt. Chihiro, Nausicaa, Mononoke Hime, Neko no ongaeshi mind ment/kapható itthon...

noriko

Quote from: MohaSzerintem amiatt. Chihiro, Nausicaa, Mononoke Hime, Neko no ongaeshi mind ment/kapható itthon...
Porco Rosso meg LupinIII is kapató? vagy ezek nem is voltak fenn? vagy vannak csak vak vagyok?...  :3x3:

edit: hozom tovább Kvikveg ajánlatát , nehogy egy érdeklõdõ lemaradjon ;)
"I wish I could, but I don't want to."

Bill

A Porco Rosso engem is érdekelne, de az ftp-n nincs fenn. Legalábbis én nem találtam. Lehet, hogy én vagyok  :lame: .
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

DarkstaAaR^.^

Engem spec. a Laputa érdekelt volna, de legfeljebb levadászom máshonnan. (majd  :rolleyes: )

.Attila

LOL, nemtok regisztrálni az Aoi fórumra, mert le van tiltva az e-mail címem :haha: De miért?

Fazék

Quote from: BonciLOL, nemtok regisztrálni az Aoi fórumra, mert le van tiltva az e-mail címem :haha: De miért?
Én komolyan nem értem ezt a harcot az usteam és aoi fórumosok között... a meet-en való "ütközésen" kívül ennek van más oka is?

.Attila

Quote from: BlimpÉn komolyan nem értem ezt a harcot az usteam és aoi fórumosok között... a meet-en való "ütközésen" kívül ennek van más oka is?
Nálam nincs, csak amit a meet-en mûveltek.

katz

Quote from: BonciLOL, nemtok regisztrálni az Aoi fórumra, mert le van tiltva az e-mail címem :haha: De miért?
Mert ismernek! :lol:
Azért, mert közellenség vagy inkább "mocskosszemétaoiellenség" vagy :haha:

Vagy lehet van auto-Banjuk  :rolleyes:

Egyébként minek is akarsz regisztrálni oda. Asszem a meetes topicban még nagy büszkén hirdetted, h egy postod sincs ott :rolleyes:

.Attila

Quote from: katzMert ismernek! :lol:
Azért, mert közellenség vagy inkább "mocskosszemétaoiellenség" vagy :haha:

Vagy lehet van auto-Banjuk  :rolleyes:

Egyébként minek is akarsz regisztrálni oda. Asszem a meetes topicban még nagy büszkén hirdetted, h egy postod sincs ott :rolleyes:
Mert állítólag van ott vki, akinek van Neko no Ongaeshi dvd-je, de kiderült, hogy nincs. Nem postot akartam írni, hanem PM-et :hehe:

Ramiz

Quote from: RouninBakot lõttél piczi vadász. Menj vegyél még pár leckét Katztól
Hörr! Zblorgxixhurtyblöf!

Quote from: BonciÖnarckép ;)
Hasonlítok annyira az avataromra, mint Bonci az övére... :)

katz

Quote from: BonciMert állítólag van ott vki, akinek van Neko no Ongaeshi dvd-je, de kiderült, hogy nincs. Nem postot akartam írni, hanem PM-et :hehe:
Hát persze :D

Darkstar

Quote from: RamizHörr! Zblorgxixhurtyblöf!

Most már én is: Ramiz, te debil!  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Ha most már te is Ramiz vagy, akkor miért maradok én a debil?

DarkstaAaR^.^

Miért mi a nagy ellentét az aoi-sok és a  usteamesek között? Le vagyok maradva  :eeek:

katz

Quote from: DarkstaAaR^.^Miért mi a nagy ellentét az aoi-sok és a  usteamesek között? Le vagyok maradva  :eeek:
Röviden és tömören. Bonci. :D

Djinn

Quote from: DarkstaAaR^.^Miért mi a nagy ellentét az aoi-sok és a  usteamesek között? Le vagyok maradva  :eeek:
Erre én is kiváncs vagyok. Én sem tudom, mi az ellentét oka...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"