Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: kisviragMár nem vagyok biztos benne :)

Sok jó ember kis helyen is elfér :)
Fõleg, ha megoldható lesz az mindenki részérõl, hogy a legtöbb ágyon egy fiu egy lánnyal osztozzon ;)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

sirtomi

Még nem tudom, hogy hogy lesz idõm, de lehet hogy én is mennék. Még úgysem találkoztam senkivel a fórumról :)

Baldy

Quote from: sirtomiMég nem tudom, hogy hogy lesz idõm, de lehet hogy én is mennék. Még úgysem találkoztam senkivel a fórumról :)

Ezt gyorsan orvosolni kell! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Akkor lassan lehet konkretizálni a dolgokat, hogy le tudjuk foglalni idõben a helyet! Aki jelezte, hogy jönne, az biztos?

Darkstar

Nálam igen, Rinnél szülõfüggõ.  :grrr:  :nagyere:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: BaldyFõleg, ha megoldható lesz az mindenki részérõl, hogy a legtöbb ágyon egy fiu egy lánnyal osztozzon ;)
Te nem változol, Baldy! :hehe:
Quote from: DamnatusAki jelezte, hogy jönne, az biztos?
Meske és én tuti. Semmiképp nem fogjuk kihagyni!

Damnatus

Mondjuk kisviragon múlik, hogy mi legyen a következõ lépés, hisz Õ a szervezõ!  :kiraly:
kisvirag, mi legyen a következõ lépés? (és részemrõl Alkonyozhatunk)
Én 2 lánnyal is megosztom az ágyat, ha nincs elég hely! :D Sõt, szinte bármilyen áldozatra kész vagyok!  :lazza:

kisvirag

a következõ lépés az kellene lenni, hogy felhivjuk az abádszalókiakat, csak én erre most anyagi okok miatt kénytelen vagyok...
meg kéne nekik mondani, hogy aug 5-7 között szeretnénk foglalni egyelõre 25 fõre szállást, jobban mondva azt az 5 házat mindenképp, de hogy még képlékeny a létszám.
aztán azt kéne, hogy mindenki szépen elregélje, hogy jön e, és hogy mikor.
meg mennyi idõre.

tehát, melyik nap szándékozik érkezni (csütörtök, péntek, szombat)
és meddig szándékozik maradni (péntek szombat vasárnap hétfõ)

ez azért kell ,hogy tudjuk, egy-egy éjszakára hány helyre lesz szükségünk.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Djinn

Quote from: DamnatusAki jelezte, hogy jönne, az biztos?
Hát addig még átmeneht rajam egy kamion, vagy Animalra ráeshet egy-két képcsõ.... vagy ilyesmi. De ha nem történik semmi hasonló, akkor tuti.;)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Cobra

Quote from: DamnatusSõt, szinte bármilyen áldozatra kész vagyok!  :lazza:
Baldyval is megosztanád az ágyadat?  :lul:

Szerintem a péntek-hétfõ lenne a legjobb.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

syeren

Én biztos, úgy néz ki animoni is (mi itt egy koliban és jóban vagyunk).  :) Van még egy lány, aki jönne, vele még meg kell beszélnem.. Késõbb még emiatt pontosítok.

Freyja

Mi is megyünk Pandórával, de hogy pontosan mikor, azt még meg kell beszélni.

Damnatus

Akkor felhívjam a helyet?
és az 5 házat stoppoljam le csütörtök-hétfõ között?

Ramiz

Részemrõl oké.
Pontos idõpontokat, közös utazást, vivendõ cuccokat & sörfajtákat, (programot?) még azért tisztázzuk le majd.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

Damnatus: a csütörtök-hétfõ közt azért nem jó, mert csütörtök, meg vasárnap este nem biztos, hogy leszunk már annyian, hogy megtöltsük mindet, és szerintem senki sem akar többet fizetni :)
ezért kellene, hogy mindenki minél hamarabb megmondja, mettõl meddig, melyik éjszakákon szándékozik lenni.
de a péntek szombatra ugy tûnik, hogy kell a 5 ház biztosan :)

Ramiz

Igazából én erre a postra pillantottam rá, és az a kb 6e ft az barátságosnak tûnt. De tényleg, hány nap lesz? Hány napig lesznek ott általában a legtöbben?
Nekem a szombatra lemenés esedékes egyedül, mert csütörtökön jövök haza, és lehet, hogy kicsit ki kell mosni a cuccaim meg aludnom egyet. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

ok, hat valoszinuleg szombat vasarnap lennenk legtobben, a 6000 ft pedig 2 ejszaka, de akkor ugy bosegesen, szoval, ez nem konkret, csak saccolt szam, valoszinuleg 2 iccaka kevesebbol is kijon :)
ha lesz pontos letszam, meg pontos ki-hany éjszaka, pontosabb szamadatokkal is tok szolgalni

jam, es vsz arra szamitani kell, h foglalas eseten kellhet eloleg v vmi iesmi...

Damnatus

Holnap telefonálok, azt megmonedom mit intéztem...

Ramiz

Akkor nem várod meg, hogy ki hány napot?
Nekem vszeg 2 éjszaka lesz pl...
Vagy úgy nem is lehet?

kisvirag

Ramiz: akarhogy lehet :)
tolem akar meg ketorahosszara is johecc, ahogy tetszik, csak mondjad meg, a koltsegszamitas miatt :))

Moha

Nekem péntektõl vasárnapig jó. De ha csütörtök is bejön az sem gond. Még nem jeleztem a szabimat a nyárra, de a fõnök elég rugalmas, szóval szinte mindegy, hány napos lesz. Egy biztos: rám (és Meskére) végig számíthattok. ;)

Ramiz

OK, akkor egyelõre szombat-vasárnap, aztán legfeljebb ha többet leszek, és nem számítotok rám, akkor elszállásolom magam egy lány ágyába. :D :lazza:  :__devil:

Baldy

Én egyelõre azért nem tudok semmit sem mondani, mert még nem találtam nyárra munkát, és azért sok függ attól, hogy a munkahelyen mennyire engedik meg a szabadságot ilyen rövid idõn belül...

katz

Vasárnap kivételével nekem ok mindegyik nap. Repülönapra ki jön?

syeren

Lehet, hogy én elnéznék arra is. A barátom ott lesz vmikor...  :)

Baldy

Quote from: katzVasárnap kivételével nekem ok mindegyik nap. Repülönapra ki jön?

Az mikor is lesz pontosan?

syeren

Baldy

Az még messze van, azt nem tudom :)

Freyja

Sziasztok!
Megtárgyaltuk Pandórával a tábort, megyünk mi is 4-7-ig! :)

Fazék

Ha ingyenjeggyel jutok ki a Szigetre, akkor nem ússzátok meg, én is megyek, de különben elég kicsi az esély rá, mer' én biza' csóró vagyok... :rolleyes: