Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: katzA kedvenc katonai történetem, és még igaz is. Most legalább tudjátok miért az izraeli katonáknak drukkolok.:

A nyolcvanas évek elején Izrael északi részére be-betörtek Libanon területérol kisebb csapatok,

[...]

1. nem pofázunk mindent összevissza a rádióban
2. aminek lánctalpa van, az azért van, hogy odébb tudjon menni, ha lonek

:lol:

Egyébként a repterek disznókkal való bombázása óta erõsen rajongok izrael légierejéért :D

.Attila

Quote from: Raggie GordonKúúlak! :jee:
Azt a divatirányzatot lehetne itthon is népszerûsíteni! :D
http://www.tar.hu/trivi/200410181230.jpg

Pirula

Quote from: Boncihttp://www.tar.hu/trivi/200410181230.jpg
Néni hivatásos és ez munkaruha, vagy csak feltûnési viszketegség?

Ramiz

katz: imádom a katonai sztorikat! Jöhet AKÁRmennyi!!! :hopp:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Szerintem ezt eredetileg is hasonlóan csinálták. Csak halkabb géppel. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Kvikveg

Quote from: RamizSzerintem ezt eredetileg is hasonlóan csinálták. Csak halkabb géppel. :D
Ezek utan mar nekem is az az erzesem.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: PirulaSzerintem most csak kifogásokat keresel! :D
Quote from: katzA cosplayrõl még nem hallottál?
Mennyetek....tudjátokhova!...:)

Baldy: :lol: nem hülyék! Ha kézzel csinálod egy fél perc után tuti ínhüvely gyulladás!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonBaldy: :lol: nem hülyék! Ha kézzel csinálod egy fél perc után tuti ínhüvely gyulladás!
Már próbáltam, baromi fárasztó. Ráadásul a habverõ jobban is tartja a pengetés ritmusát. :haha:

Raggie

Quote from: PirulaMár próbáltam, baromi fárasztó. Ráadásul a habverõ jobban is tartja a pengetés ritmusát. :haha:
Ja! Meg, ha egy kis gitárraszerelhetõs állványt is gyártasz hozzá, közben jobb kézzel sörözhetsz! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: Raggie GordonJa! Meg, ha egy kis gitárraszerelhetõs állványt is gyártasz hozzá, közben jobb kézzel sörözhetsz! ;)
*rohan a garázsba barkácsolni* :D
Egyébként így is meg szoktam oldani. Próbákon mindig akad egy jótét lélek aki kezembe nyomja a borosüveget amikor csak pengetek és a nyakon nem kell lefogni semmit. Sõt már azt is megoldottam hogy az egyszerûbb, csak 1 húr lefogását igénylõ témáknál nem teszem le az üveget hanem leszorítom azzal. Múltkor volt nagy röhögés próbán, mert a szám közepén kifogyott a nedû én meg reflexbõl váltottam egy telire és folytattam azzal. :)

Baldy: :lol:

Raggie

Quote from: Pirula*rohan a garázsba barkácsolni* :D
Egyébként így is meg szoktam oldani. Próbákon mindig akad egy jótét lélek aki kezembe nyomja a borosüveget amikor csak pengetek és a nyakon nem kell lefogni semmit. Sõt már azt is megoldottam hogy az egyszerûbb, csak 1 húr lefogását igénylõ témáknál nem teszem le az üveget hanem leszorítom azzal. Múltkor volt nagy röhögés próbán, mert a szám közepén kifogyott a nedû én meg reflexbõl váltottam egy telire és folytattam azzal. :)
:lol: Nem semmin nyomod ecséém! De szerencséd van azokkal a jótét lelkekkel! Nálunk inkább elisszák az ember elõl!
Én még csak naggyon kezdõ vagyok, de asszem egybõl erre fogok gyakorolni! ;)

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie Gordon:lol: Nem semmin nyomod ecséém! De szerencséd van azokkal a jótét lelkekkel! Nálunk inkább elisszák az ember elõl!
Én még csak naggyon kezdõ vagyok, de asszem egybõl erre fogok gyakorolni! ;)
Helyes! :D Miért fogna az ember gitárt ha nem a szekszdragzrokkendroll miatt?
Jó, tudom, vannak akik zenélni akarnak, de õk más tészta. :haha:

Raggie

Quote from: PirulaHelyes! :D Miért fogna az ember gitárt ha nem a szekszdragzrokkendroll miatt?
Jó, tudom, vannak akik zenélni akarnak, de õk más tészta. :haha:
:D :D :D

Más: Egy kis lol kép: háát ma is felöntöttem a garatra Isztambulban indulás elõtt...

Meg mégegy kicsit morbidabb ;) : szegény gyerek...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonMás: Egy kis lol kép: háát ma is felöntöttem a garatra Isztambulban indulás elõtt...
Dehogy is. A jószívû repülõgép csak a szárnya alá vette a másikat. :)
Én ezzel elszórakoztam jól (pár percig :))
edit:
Jesszus mikbe futottam:
A Gonosz Agymosógép
Rendszámtábla
Matek...

Jamaicában elszívják az uccsó jointot. Egyszer csak vki megszólal:
- Mi ez a szar zene?!

Raggie

Quote from: PirulaDehogy is. A jószívû repülõgép csak a szárnya alá vette a másikat. :)
Én ezzel elszórakoztam jól (pár percig :))
edit:
Jesszus mikbe futottam:
A Gonosz Agymosógép
Rendszámtábla
Matek...

Jamaicában elszívják az uccsó jointot. Egyszer csak vki megszólal:
- Mi ez a szar zene?!
1: anyukád! Kb egy évet vett el az életembõl két perc alatt... :D
2:ööööö.... megyek megölni a szüleim...
3: :lol:
4: millyen igazz!! :D

Eddit: Találtam egy jópofa videót! Már eléggé lejártak, de nekem tetszett! Csak vagyétek le a hangot, mer a zene naggyon idegesítõ: ide click

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: PirulaA Gonosz Agymosógép
This ROCKS!!! :whoah: Ez marha jó! Már vagy 10 perce nézem és kezd nyál meg hab dõlni a pofámból...

Meske

Tüttyölt ratyli - magyar étel

Hozzávalók:
  • másfél kiló nyersratyli
  • egy jókora pese
  • 2 csobolyó gönyézde (ha lehet pöcörgõsi)
  • 3 csipet ciháta

Elkészítés:

A nyersratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmot nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékbõl pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentjük, mert hamar odakaphat... ahova nem szeretnénk.

Jó étvágyat!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Raggie

Meske ezt honnan szedted? Vagy a te fejedbõl pattant ki, mert akkor hattalmas Riszpekt!  :whoah:

És egy jó kis videó, fõleg kosárlabdamániásoknak ajánlom! ittvanni

Edit: Ja, Kretén! Aaz király! :D (Ramiz megelõzött)

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: MeskeTüttyölt ratyli - magyar étel
:rotflol: Mehetne akár a gasztronómiába is!

Raggie

Quote from: Pirula:rotflol: Mehetne akár a gasztronómiába is!
Ha megcsinálod és lefotózod mehet! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Kell bele pörc is. Kis, szõrös zsírdarab.

Meske

Nem a kreténbõl szedtem, hanem a suliújságunkból. És még egy apró fénykép is van mellékelve hozzá... :haha:
Amúgy beírtram a googlebe és 98 oldalt talált a Trüttyölt ratylival kapcsolatban... :D

Kosárlabdás videó:  :eeek: Hát ezek aztán tudnak valamit...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Rounin

Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik õket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik õket szét a szúnyogok.
A házigazda válaszol is:
- Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére.
Mire a másik férfi értetlenül:
- De nem kaparja magát széjjel???
- Á, dehogy! Béna.

Raggie

Quote from: RouninEgy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik õket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik õket szét a szúnyogok.
A házigazda válaszol is:
- Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére.
Mire a másik férfi értetlenül:
- De nem kaparja magát széjjel???
- Á, dehogy! Béna.
:ejj: ........... ---> :D

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: RouninEgy ifjú házaspár...
*sírva röhög a monitor elõtt, beszélni már nem tud* :lul:

.Attila

Quote from: Raggie GordonÉs egy jó kis videó, fõleg kosárlabdamániásoknak ajánlom! ittvanni
Csak nekem tûnt úgy, hogy a labda vhogy sosem maradt az eredeti röppályáján?