Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: MohaAz ég adta világon semmit! :p Most találtam ki. :D
Olvass vissza az elõzõ lapig, és megérted, hogy mire írtam.

Tudom mire írtad. Csak gondoltam mégis elkezdtél nyelvet újítani.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: EmarsharaeRounin: "Brekk."

:lol: Még jó, hogy nem vagy boszorkány *phew* :]

Emarsharae

Quote from: Rounin:lol: Még jó, hogy nem vagy boszorkány *phew* :]
De van acélbetétes bakancsom. :hehe:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Xipe

Quote from: EmarsharaeDe van acélbetétes bakancsom. :hehe:

nekem is.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Ha már licitálunk, akkor nekem meg pajszer táváris. És az kicsit messzebre elér. De ugye nem fenyegetünk senkit (és nem is ígérünk semmit. Nem is utalunk semmire.).

Emarsharae

Quote from: RouninHa már licitálunk, akkor nekem meg pajszer táváris. És az kicsit messzebre elér. De ugye nem fenyegetünk senkit (és nem is ígérünk semmit. Nem is utalunk semmire.).
Ha már nem licitálunk, akkor nem említem meg, hogy van egy pár dobótõröm. :D
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Emarsharae

Quote from: RouninHa már licitálunk, akkor nekem meg pajszer táváris. És az kicsit messzebre elér. De ugye nem fenyegetünk senkit (és nem is ígérünk semmit. Nem is utalunk semmire.).
Licitálunk? Ok! Nekem meg van pár dobótõröm. :D

Rounin

Quote from: EmarsharaeLicitálunk? Ok! Nekem meg van pár dobótõröm. :D

Baltanyélre erõsített fejsze. Kiválóan alkalmas távoli célpontok lehentelésére. Eddig még csak tuskón és libán próbáltam ki. ;) (de szólok édesapámnak és lesz nyílpuskám is, amint kialudta magát ^^)

Xipe

Quote from: RouninBaltanyélre erõsített fejsze. Kiválóan alkalmas távoli célpontok lehentelésére. Eddig még csak tuskón és libán próbáltam ki. ;) (de szólok édesapámnak és lesz nyílpuskám is, amint kialudta magát ^^)

emelek egy dobocsillag szettel es egy kardal.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

HVp213

Najó beszállok énis: Kenyérvágó kés RULZ! Meg asszot szikatt szalámi vég (jó kemény lehet vele dobálózni :jee: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Emarsharae

Ha egyszer láttalak, utána már bárhonnan megátkozhatnálak (ha ugyan olyanom lenne). (És már volt szerencsém néhányotokhoz képgalériában - bár ez nem teljesen ugyanaz...)
Na ezt überelje valaki. :D

(Mostly kidding.)

HVp213

Meglátsz engem = szívroham (nincs idõd átkozódni se :p)

erre mit találsz ki "boszi"? :p:hehe:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Emarsharae

Hm... ha nem is tudlak legyõzni, hát magammal viszlek a... vallásos vagy? :hehe:
Szóval a szívroham rám is érvényes.

HVp213

Szóval ketten gyorsan összehozunk egy tömeggyilkosságot a "párbaj" helyszínén! :lul:

Rounin

Tartom és emelem:

Basszus, nekiállok énekelni. Hallótávolságon belül azonnali halál.

Emarsharae

Füüüüldugóóó.... :hehe:

Jaj! Jut eszembe! Pár napja vettem egy töööök édi plüssnyuszi kulcstartót. És megszólalásig hasonlít Blimp-re. Mármint az avatarjára. Csak mosolyog. Már gondolkodom rajta hogy változtatok az arckifejezésén. :D Töööök édi. :hopp:

Moha

Warning! Warning!
Dementia level rapidly increasing! Emergency team alerted! :D

HVp213

rendben akkor nem tehetek mást bevetem a woodoobábut! Csak némi testszörzet kell a célpontról ha jól tudom (postázzatok nekem némi hajat! :p)

Emarsharae

És ez mennyiben különbözik egy átoktól?  :3x3:

HVp213

Quote from: EmarsharaeÉs ez mennyiben különbözik egy átoktól?  :3x3:
Nem kell látnom az áldozatot az átkoddal ellentétbe... :jee:

Emarsharae

Ugyanúgy ahogy a voodoo bábúhoz kell az illetõtõl valami?
Nekem csak egyszer kell elmennem mellette az utcán vagy látnom nem túl távolról, és ennyi. Utána már nem kell látnom.
Na mindegy. :D Jobb ha ebbe nem megyünk bele, mert nagy az esélye hogy hülyének néznek, vagy kóklernek, ami sokkal rosszabb.

HVp213

Ha hülyének néznek engem az se nagyon zavar már Ramiz bajtárs biztos annak néz és valószínûleg a mai napon is nõtt a HVp ellenzõk száma :p

Emarsharae

Ehhh, ma hajnalban mentem a vérszívókhoz, (kapcs.ford.: vért vettek tõlem) és gondoltam hogy felnézek, ki mennyi mindent írt. Aztán inkább úgy döntöttem, ledõlök mert addig volt szerencsém 2 megveszekedett órához. Ezek után végre alszom 8 órát és mi történik mikor feljövök?
Egy post sincs... Máskor meg két órát nem vagyok és  olvashatok vissza oldalakat. :o
Ti most szórakoztok velem?  :haha:
Kénytelen leszek megint mangába fojtani bánatomat.

Nethiree

Idõnként másoknak is aludnia kell :p

Emarsharae

Na jó. Ezt elfogadom. De rajtad kívül mindenki? :D
Ki képes ilyen döglesztõ melegben aludni?

sirtomi

Quote from: EmarsharaeNa jó. Ezt elfogadom. De rajtad kívül mindenki? :D
Ki képes ilyen döglesztõ melegben aludni?
Én most bárhol eltudnék aludni!
De még le kell húznom kb 3 órát melóhelyen  :bruhuhu:

Emarsharae

Quote from: sirtomiÉn most bárhol eltudnék aludni!
De még le kell húznom kb 3 órát melóhelyen  :bruhuhu:
No emiatt õszinte részvétem.
(Bár úgy tünik, most nekem is "dolgoznom" kell - fordítani fogok. :( ...ami nem lenne olyan rossz, ha valaki közben kitörölné a szüvegbuborékokat hogy ne nekem kelljen ezzel vacakolnom photoshopban, de hát...)

Shirahime

Quote from: EmarsharaeNo emiatt õszinte részvétem.
(Bár úgy tünik, most nekem is "dolgoznom" kell - fordítani fogok. :( ...ami nem lenne olyan rossz, ha valaki közben kitörölné a szüvegbuborékokat hogy ne nekem kelljen ezzel vacakolnom photoshopban, de hát...)

Na hella visszatértem....megcsinálom én. Kitörölgetem szívesen:)

Amúgy én mára már végeztem a munkával...igaz én egész éjszaka bent voltam :eeek:
"Yuugure ni kimi to mita orenji no taiyou
Nakiou na kao o shite eien no sayonara"

.Attila

Én vizsgáztam...
De most már vége :) I'm free, I'm free at last!!!

sirtomi

Quote from: BonciÉn vizsgáztam...
De most már vége :) I'm free, I'm free at last!!!
Gratulálok! :)
Legalább sikerült minden?