Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: katzEgy kis adalék a multkori golyoállo mellény cikkhez irakból és hozzá a video

ez jo volt.
ugyan mar lattam de tenyleg csodas dolgok azok a golyoallo mellenyek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeez jo volt.
ugyan mar lattam de tenyleg csodas dolgok azok a golyoallo mellenyek.
Ezt is láttad hozzá?
Találat helye
A páncél
A fickó

katz

Quote from: BonciAkkor mi lenne jó ötlet?
Kicsit utánnainformálodtam a dolgoknak (thx Shiroi)
A Margit Híd budai hidfõjénél megáll a HÉV potló. Azzal 1 megálló, külön buszsávban megy és kb 2-5 perces menetidõvel követik egymást a járatok.
A 17-es villamossal 4 megálló (Margit hídtól indul) és 10 percenként jár. Menetidõ 6 perc körül van
Ezeken kívül van még normál busz (6,60,86) de az arrafelé elég gáz a nagy forgalom miatt.

Hol találkozunk?

Xipe

Quote from: katzEzt is láttad hozzá?
Találat helye
A páncél
A fickó

igen, nem semmi a dolog.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeigen, nem semmi a dolog.
Lassan eljutunk oda, h csak RPG-vel lesz érdemes rájuk lõni.

Dragon

Quote from: katzKicsit utánnainformálodtam a dolgoknak (thx Shiroi)
A Margit Híd budai hidfõjénél megáll a HÉV potló. Azzal 1 megálló, külön buszsávban megy és kb 2-5 perces menetidõvel követik egymást a járatok.
A 17-es villamossal 4 megálló (Margit hídtól indul) és 10 percenként jár. Menetidõ 6 perc körül van
Ezeken kívül van még normál busz (6,60,86) de az arrafelé elég gáz a nagy forgalom miatt.

Hol találkozunk?
Visszafele szerintem nem annyira gáz péntek délután, sokkal inkább a Margit híd fele probléma a busz olyankor. Habár nyáron abba az irányba abban az idõben még nem próbáltam. A 17-es viszont fullba ott kacsázik a parkoló kocsik közt, avval nem kellemes, de jó eséllyel odaér záros hatáirdõn belül :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

.Attila

Quote from: katzHol találkozunk?
Kolosy tér, vagy Margit-híd budai hídfõ 4-6-os megálló. Gõzöm sincs, merre járnak ott a buszok.

HVp213

Mi lenne ha korábbra tennénk a találkát hogy biztos idöbe maradjunk! Én a Budai hidfös dolgot kb ismerem! De már rég jártam arra (kb fél éve) nem tudom mostanába (nyáron) milyen arra forgalom stb!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: BonciKolosy tér, vagy Margit-híd budai hídfõ 4-6-os megálló. Gõzöm sincs, merre járnak ott a buszok.
Találkozzunk a Margit hídi 4-6 villamosmegállóban 13:40-kor és a forgalom fügvényében eldöntjük mivel megyünk tovább.

.Attila

Quote from: katzTalálkozzunk a Margit hídi 4-6 villamosmegállóban 13:40-kor és a forgalom fügvényében eldöntjük mivel megyünk tovább.
Ok.

noriko

Quote from: Fazékez nagyon fura, esküszöm hogy beküldtem ide a kérdést, de mintha szõrén-szálán eltûnt volna :confused:

szóval, megtudhatom honnan van az avatar-od? :)

Kare Kano /Kareshi Kanojo no Jijou / His and Her Circumstances :D
a lány pedig Yukino

Bonci, katz, hova készültök?
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

Quote from: norikoKare Kano /Kareshi Kanojo no Jijou / His and Her Circumstances :D
a lány pedig Yukino
Fazék (sose fogom megszokni ezt a nevet :)): érdemes megnézni, naaaagyon jó sorozat, sajna nincs vége, mangában folytatódik csak, de nagyon érdemes nézni ;)
QuoteBonci, katz, hova készültök?
Wasabi Running Sushi Étterem. Szívesen várunk téged is :) (3000 Ft korlátlan fogyasztás)

noriko

Quote from: BonciFazék (sose fogom megszokni ezt a nevet :)): érdemes megnézni, naaaagyon jó sorozat, sajna nincs vége, mangában folytatódik csak, de nagyon érdemes nézni ;)

Wasabi Running Sushi Étterem. Szívesen várunk téged is :) (3000 Ft korlátlan fogyasztás)

Bonci (ezt is nehéz volt megszokni :hehe: ), ezekszerint elnyerte tetszésedet a KareKano! örülök :)
Edit: a mangát olvasod? ha igen, hol találtad meg?

Wasabit én is néztem már! ott a Kolosy felett valahol ugye? De húgomnak megígértem hogy vele megyek, és most nincs idehaza :( Majd írjátok meg hogy jó-e és megéri-e és hogy milyen a választék!! Nagyon érdekel!!!

.Attila

Quote from: norikoBonci (ezt is nehéz volt megszokni :hehe: ), ezekszerint elnyerte tetszésedet a KareKano! örülök :)
Edit: a mangát olvasod? ha igen, hol találtad meg?
Hívj Attilának akkor :)
KareKano meg naná, hogy elnyerte a tetszésem :jee:
Mangát asszem Moha talált vhol dc-n asszem, az elsõ 9 kötetet (21 van -_-, és még nincs is vége).
Wasabit én is néztem már! ott a Kolosy felett valahol ugye? De húgomnak megígértem hogy vele megyek, és most nincs idehaza :( Majd írjátok meg hogy jó-e és megéri-e és hogy milyen a választék!! Nagyon érdekel!!![/QUOTE]
Ok, személyes tapasztalatokat majd megírjuk a japán kultúra topicba. Vagy ide. Vagy a gasztronómiába.

noriko

Quote from: BonciHívj Attilának akkor :)
oké Attila :)
QuoteKareKano meg naná, hogy elnyerte a tetszésem :jee:
ajánlom a Fruits Basket-et is! ha még nem láttad (mangát is, az jobb, de ezt már írtam, sõtt ma írtam, úgyhogy inkább nem ismétlem magam..persze már megtettem...oh well:p )

QuoteMangát asszem Moha talált vhol dc-n asszem, az elsõ 9 kötetet (21 van -_-, és még nincs is vége).
majd kölcsönkérhetem valamelyikõtöktõl? Én a 10.-ig olvastam el, de csak a fordítást, képek nélkül, úgy meg nem olyan élvezetes...

.Attila

Quote from: norikoajánlom a Fruits Basket-et is! ha még nem láttad (mangát is, az jobb, de ezt már írtam, sõtt ma írtam, úgyhogy inkább nem ismétlem magam..persze már megtettem...oh well:p )
Elkezdtem, de a borzalmas fordítás miatt félbeszakítottam. Majd keresek normális feliratú változatot.
Quotemajd kölcsönkérhetem valamelyikõtöktõl? Én a 10.-ig olvastam el, de csak a fordítást, képek nélkül, úgy meg nem olyan élvezetes...
Felrakta ftp-re. Most látom, hogy tovább is van, bár azok kevésnek tûnnek.

Moha

Quote from: BonciFelrakta ftp-re. Most látom, hogy tovább is van, bár azok kevésnek tûnnek.
Ja jó, akkor ezek szerint már át lett pakolva. Tegnap még nem volt. ;) (bár a könyvtár az ott maradt, és nem emléxem, hogy tegnap belenéztem-e)

Djinn

Quote from: katzTalálkozzunk a Margit hídi 4-6 villamosmegállóban 13:40-kor és a forgalom fügvényében eldöntjük mivel megyünk tovább.
Mi az étterem elött várunk, ha az úgy megfelel? 13.55-re ott leszünk.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnMi az étterem elött várunk, ha az úgy megfelel? 13.55-re ott leszünk.  :)

vegre kipihentetek magatokat?
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipevegre kipihentetek magatokat?
Igen, már mondhatjuk, hogy kipihentük magunkat. Az tuti, hogy utánna 3 napig olyanok voltunk, mint a mosott xar. :eeek: Gondolom ez látszott is.
Majd rakok fel olyan képet is, ha lesz, amin csavarni lehet belõlünk a vizet. :rolleyes:

Djinn

Quote from: HVp213Legyen! Aztán becsüld meg magad! Micsoda kiváltságot kaptál :p :hehe: :lul:
Köööööööszi! Örök hálám, hogy ilyen kedves vagy hozzám. :haha:  
Ha nem tudok hogy szólítani valakit (vagy a neve "nem jön a számra", mint ebben az esetben), akkor mindig furán érzem magam   :3x3:

HVp213

Quote from: DjinnKöööööööszi! Örök hálám, hogy ilyen kedves vagy hozzám. :haha:  
Ha nem tudok hogy szólítani valakit (vagy a neve "nem jön a számra", mint ebben az esetben), akkor mindig furán érzem magam   :3x3:
Mint már mondottam átiratom a nevem most már szinte tuti!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Quote from: HVp213(aztán lehet átiratom valamelyik nagy guru-val a nevem simán HVp-re a számokon mindenki "kibukik")
Miért? Én már úgy megszoktam, hogy jácci könnyedséggel le tudom írni, pár másodperc alatt, hogy 213. Olyan jól ráált a kezemre... 213213213213213213213213.... :D

EDIT: Már lassacskán megszerettem ezt a számot, majd lehet, hogy ez is olyan lesz nálam, mint az 100223, ugyanis (biztos mondtam már, de azért biztonság kedvéért mégegyszer leírom) ha valami nagy számot akarok mondani hasraütésbõl, valahogy mindig ez a szám bukik ki a számon.  :eeek:  :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Quote from: HVp213Mint már mondottam átiratom a nevem most már szinte tuti!
Na jó, ha átiratod HVp-re, akkor úgy is hívhatlak. Csak tessék megmondani, hogy akkor most mit használjak, mert a végén Töhötömnek foglak szólítani. :D

HVp213

Lányok lányok bonyolitják a zéletem! akkor Djinn megkapja a HVp-t nevezzük Vili-nek engedélyt! Meske kedvéért hogy legyen mit irogatnia maradok a mostani nememnél!

edit: meg ugy hallom h zsozso kell hozzá s neki már zrihötje van a névváltásbol...

Moha

Quote from: HVp213Meske kedvéért hogy legyen mit irogatnia maradok a mostani nememnél!
Akkor jó. Valószínû úgyis furcsán néznél ki nõként. :hehe:

Meske

Quote from: HVp213Lányok lányok bonyolitják a zéletem! akkor Djinn megkapja a HVp-t nevezzük Vili-nek engedélyt! Meske kedvéért hogy legyen mit irogatnia maradok a mostani nememnél!
Juj, de jó, köszike! :D 213213213213213213213213213213*

Ja, meg szerintem zsozso semmikép sem vállalná a nemed megváltoztatását.... :lul:

*(most egy darabig szinte biztos hogy, így fogom befejezni a hozzád intézett hozzászólásaimat csakazért is :D:D)

213213213213213213213213213213213213213213213213213213213213213213213

HVp213

Quote from: MohaAkkor jó. Valószínû úgyis furcsán néznél ki nõként. :hehe:
Csak elirtam! ;) :hehe:
Jah és honnan tod h nem vmi hermafrocica vagyok? :lul:  :D

Köszi Meske bizttam benned... :3x3:
Quote from: MeskeJa, meg szerintem zsozso semmikép sem vállalná a nemed megváltoztatását.... :lul:
Honnan tudod? Lehet igen ha jól megfizetik :haha:

Meske

Quote from: HVp213Honnan tudod? Lehet igen ha jól megfizetik :haha:
Miért? Mennyit adnál érte? :haha:

213213213213213213213213213213213

HVp213

Quote from: MeskeMiért? Mennyit adnál érte? :haha:
Asszem, ezaz a szolgáltatás amit nem fogok igénybe venni soha... :D