Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Darkstar

Akkor a csütörtöki vonatosoknak jó a 16:15-ös vonat? Vagy inkább a 19:58-as?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

szerintem mehetnénk elõbb is.
Hétfõn megmondom mit intéztem, és hogy az éjszakát, vagy a nappalt kell-e fizetni.

katz

Quote from: Damnatusszerintem mehetnénk elõbb is.
Hétfõn megmondom mit intéztem, és hogy az éjszakát, vagy a nappalt kell-e fizetni.
Én csütörtökig balcsin leszek leszek, és onnan jövök abádszalokra, illetve legkésõbb egy szombat hajnali vonattal utaznom kell haza.

Moha

Quote from: FeldinMegölhettek... Nem tudok menni. Esküvõre kell mennem.
Gomen nasai!!!!
Grrr... Pedig jól jártál volna. Éppen ki akartam volna neked is írni a Kodocha-t, de akkor csak Boncinak viszem. :p

Btw, én is az 1. verziótl támogatnám. Visszamondani tuti nem fogom, nem maradok ki egy ilyenbõl azok után, hogy most úgy hajtanak a melóhelyen, mint egy rabszolgát... (ez a te mûved, katz? :p) Örülök, hogy a táborra megkaptam a szabit.

De ha most már mégvalaki visszamondja, beállok a lincselõ tömegbe... Én sem vagyok azért milliomos... ráadásul nekem Meske részét is fizetnem kell.

animoni

Nekem szerencsére rendezõdtek itthon a dolgaim :) !A sárkány vissza bújt a barlangba! Ugyhogy ha nem haragszotok akkor én is megyek!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Feldin

Quote from: MohaGrrr... Pedig jól jártál volna. Éppen ki akartam volna neked is írni a Kodocha-t, de akkor csak Boncinak viszem. :p

Btw, én is az 1. verziótl támogatnám. Visszamondani tuti nem fogom, nem maradok ki egy ilyenbõl azok után, hogy most úgy hajtanak a melóhelyen, mint egy rabszolgát... (ez a te mûved, katz? :p) Örülök, hogy a táborra megkaptam a szabit.

De ha most már mégvalaki visszamondja, beállok a lincselõ tömegbe... Én sem vagyok azért milliomos... ráadásul nekem Meske részét is fizetnem kell.
Odaadhatod az én példányom is Boncinak elhozza nekem!!!! :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: katzMost még röhögsz, de ha majd te érkezel meg a vonattal... :__devil:  :D
Még jó hogy kocsival megyek :hehe:
Quote from: animoniNekem szerencsére rendezõdtek itthon a dolgaim :) !A sárkány vissza bújt a barlangba! Ugyhogy ha nem haragszotok akkor én is megyek!
Ennek örülünk.

Damnatus

Na lehet, hogy szombaton dél körül el kell mennem esküvõre. De én kifizetem a vasárnapot is.
Hétfõn minden a táborral kapcsolatos fontos infót leírok.

Moha

Damnatus: még te is? :p

Btw, én lehet, hogy tudok hozni még két embert. (nem, nem politikai értelemben :rolleyes: ) Egyelõre azt mondták érdekli õket, megbeszéljük és majd jelentem a fejleményeket. Már persze, ha még nem késõ...

Djinn

Quote from: Bonciedit: megfordult a fejemben az ötlet, hogy fizessenek azok is, akik visszamondták. Tudom, ez nem fair így, de azzal, hogy ennyien visszamondták, igen nagy x@rban hagytak minket :ejj: Nekem nincs pofám csupán a pénz miatt visszavonni, de még az eredeti árra is alig lett volna keretem, most meg folyamatosan nõ az ár.
Ha ennyire gáz a dolog, mi kifizetjük a részünket. Komolyen, nem akarom, hogy miattunk szívjatok. Én azért szoltam mert valszeg nem tudunk menni, (amiben benne van a lehetõség, hogy mégis). Igy, hogy mind a ketten dolgozunk, már sokkal nehezebb összehozni 4 napot együtt. Fõleg, hogy mostanában már egy-két dolog miatt ki kellett venni szabit...  :rolleyes:
Szóval nyugodtan szoljatok, ha kifizettetitek velünk, talán még a fõnökeinket is seggberugjuk, hogy le tudjunk menni.... :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Cobra

Nem igazán értem, hogy ha már hónapok óta megvan hogy mikor és hova megyünk, akkor páran miért 1-2 héttel elõbb találják ki, hogy nekik mégse jó. Ha elõleget kellett volna fizetni, akkor is így állnátok hozzá?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

animoni

Nekem lenne egy kérdésem!! Most 18 megyünk ebbõl mennyi a fiú lány arány? Gondolom pasi több lesz!
És még egy kérdés, ha meg tudom oldani mehetnék én is a 16.15 vonattal, aki azzal mennek nem lenne probléma?
[/COLOR]

Damnatus

Nekem is hasonló a véleményem: elõleget kellett volna szedni. Noriko ügyesebben csinálta tavaly... Aki jövõre szervez, az tanuljon ebbõl! ;)
Na mindegy, így alakult.
Most úgy tûnik, 18-an maradtunk tutira. Holnap meg minden infót begyûjtök, és közzéteszem.

Djinn
Akkor mi a helyzet? Mikor tudod tutira megmondani?

animoni
persze, hogy jöhetsz.
asszem 8 lány, 10 fiú.

kisvirag

animoni: barki johet a 16.15ossel, asszem en is azzal megyek.

Majd valamit megbeszelhetnenk, illetve jo lenne, ha szolna az, aki azzal jon :)
pl valami olyat, hogy 16.00es 16.05 kozott talalkozunk a vasutallomason valahol.

azt tudom, hogy Moha, Meske, Cobra biztosan autozik.
ki az, aki vonatozik, es raadasul ekkor?

(csak h kiket keressunk, ja meg nem akarok ugy jarni, mint tavaly, hogy kimegyek vasutallomas, acsorgok, mellettem 3 gyanus szemely, de csak ok tudtak en hogy nezek ki, en nem tudtam, illetve a kek kalapom volt a ismertetojel, es csak mikor Tiaroek megjottek, akkor derult ki, hogy Xaga meg Shadowolf allt ott mellettem, csak szurkenek neztek a kalapot ami rajtam volt, meg kozben engem leszolitott egy valami srac, ismerkedes celjabol :) szal, ezt jolenne elkerulni :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Damnatus

Nekem jó a 16.15-ös, de nem lenne jobb elõbb menni?
Ja Inu Yasha összest tudna valaki hozni? Ha pesti, akkor auguszus 22.-e után visszaadom. (9-22 között Kölnben vagyok világifjúsági találkozón)

animoni

Quote from: DamnatusNekem is hasonló a véleményem: elõleget kellett volna szedni. Noriko ügyesebben csinálta tavaly... Aki jövõre szervez, az tanuljon ebbõl! ;)
Na mindegy, így alakult.
Most úgy tûnik, 18-an maradtunk tutira. Holnap meg minden infót begyûjtök, és közzéteszem.

Djinn
Akkor mi a helyzet? Mikor tudod tutira megmondani?

animoni
persze, hogy jöhetsz.
asszem 8 lány, 10 fiú.
Szuper!!! De ez a 18 ember már biztos nem mondja vissza!!
Még egy kérdés azok akik mennek mindenki ismeri egymást(élõben) csak engem nem ismer senki??
[/COLOR]

Damnatus

Nagyjából ismerjük egymást.
De ha kértek, PM-ben megadok telszámot, csak kicsit paranoiás vagyok, és a nyílt fórumon nem szeretném megadni.

animoni

Quote from: DamnatusNagyjából ismerjük egymást.
De ha kértek, PM-ben megadok telszámot, csak kicsit paranoiás vagyok, és a nyílt fórumon nem szeretném megadni.
ÁÁÁÁÁÁ :eeek: !!! Mind a 17 ismeritek egymást!!!Én leszek az egyetlen ismeretlen???
Aki a vonattal megy egy embernek elkérném a számát, hogy megtaláljalak benneteket majd az állomáson! Mert nem lenne jó ötlet mindenkit végig kérdezni, hogy Abádszalókra megy-e?! :haha:
[/COLOR]

kisvirag

nem, szerintem nem mind a 17en ismerjuk egymast szemelyesen....
szal, en azokat ismerem, akik tavaly voltak mar, de vannak olyanok, akik nem voltak :)

ize, en nem tudok hamarabb menni, mert dolgozom.

Moha

Quote from: animoniÁÁÁÁÁÁ :eeek: !!! Mind a 17 ismeritek egymást!!!Én leszek az egyetlen ismeretlen???
Nem hiszem, de szerintem nem gond. Tavaly pl. én is úgy voltam, hogy senkit nem ismertem személyesen, mégis egész jól megvoltunk.
QuoteMert nem lenne jó ötlet mindenkit végig kérdezni, hogy Abádszalókra megy-e?! :haha:
Szerintem nézd át a képgalériát, és majd "vizuálisan" keresd meg õket. :)

A plusz két emberre hallgatás beleegyezés? Vagy majd ha biztos lesz? ;)

Darkstar

Quote from: kisviragki az, aki vonatozik, es raadasul ekkor?

Én.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

animoni

Quote from: MohaNem hiszem, de szerintem nem gond. Tavaly pl. én is úgy voltam, hogy senkit nem ismertem személyesen, mégis egész jól megvoltunk.Szerintem nézd át a képgalériát, és majd "vizuálisan" keresd meg õket. :)

A plusz két emberre hallgatás beleegyezés? Vagy majd ha biztos lesz? ;)
Hmm...!Akkor jól be kell vésnem az agyamba a képeket!! :haha:  De ha jól emlékszem egyenlõre 5 vagy 6 megyünk azzal a vonattal!!Csütig gondolom biztire tudni fogom remélem! És addigra átböngészem a képeket, meg remélem megbeszélünk egy konkrét helyet is!
[/COLOR]

kisvirag

Moha: en csak orulok, ha meg hozol emberkeket :)
nem fogjuk kidobni oket, az biztos :)

Fazék

én is megyek azzal a csütörtöki vonattal, amivel a többség, csak írjátok be mégegyszer, hogy melyik az, köszi :)

képet meg "mingyá" nyomok be a galériába, mert éppenséggel eltûntettem a hajam, szóval nem biztos, hogy elsõre megismer, aki ismer már :)

Kvikveg

Moha, ha jol latom a helyzetet csutortokon mesz kocsival? Beferek meg?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

Kvikveg, te is debreceni vagy?
egyebkent, ha Mohanak osszejon az a plusz ket ember, nemhinnem :)

bocs Moha, hogy helyetted :)
de remelem jol :D

animoni

Quote from: Fazékén is megyek azzal a csütörtöki vonattal, amivel a többség, csak írjátok be mégegyszer, hogy melyik az, köszi :)

képet meg "mingyá" nyomok be a galériába, mert éppenséggel eltûntettem a hajam, szóval nem biztos, hogy elsõre megismer, aki ismer már :)
Ezt még katz irta föl, ugy tudom ezzel mennénk:
16:15-kor keletibõl induló gyorsvonat Miskolcra.
17:11-kor van Hatvanba.
17:48 Kál-kápolna.
Onnan 18:20-kor személyvonat Kisujszállás felé
19:20-kor van Abádszalókon
[/COLOR]

.Attila

Quote from: DjinnHa ennyire gáz a dolog, mi kifizetjük a részünket. Komolyen, nem akarom, hogy miattunk szívjatok. Én azért szoltam mert valszeg nem tudunk menni, (amiben benne van a lehetõség, hogy mégis). Igy, hogy mind a ketten dolgozunk, már sokkal nehezebb összehozni 4 napot együtt. Fõleg, hogy mostanában már egy-két dolog miatt ki kellett venni szabit...  :rolleyes:
Szóval nyugodtan szoljatok, ha kifizettetitek velünk, talán még a fõnökeinket is seggberugjuk, hogy le tudjunk menni.... :D
Jó, azért nem kell teljesen komolyan venni, amit írtam akkor. Felindulásból elkövetett postolás volt :)
Csak a pénz most viszonylag érzékenyen érint, fõleg most, amikor kiderült, hogy Japánban a kaja havi 50-60ezer yenbe fog kerülni.

Kvikveg

Quote from: kisviragKvikveg, te is debreceni vagy?
Ohm.... Francba, valahogy sejtettem, hogy ha ez ment volna, akkor mar korabban bejelentkeztem volna... Nomindegy. :rolleyes:

Megyek holnap jegyet venni...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

animoni

Quote from: BonciJó, azért nem kell teljesen komolyan venni, amit írtam akkor. Felindulásból elkövetett postolás volt :)
Csak a pénz most viszonylag érzékenyen érint, fõleg most, amikor kiderült, hogy Japánban a kaja havi 50-60ezer yenbe fog kerülni.
Csak ugy félve megkérdem. Mennyi az magyar pénzben átszámítva? :eeek:
[/COLOR]