Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: animoniCsak ugy félve megkérdem. Mennyi az magyar pénzben átszámítva? :eeek:
110-120ezer Ft.

animoni

Quote from: Bonci110-120ezer Ft.
HE?? Ezt most nem mondod komolyan!! :eeek: Mit esznek õk mindennap? Homárt???Ez képtelenség!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Fazék

16:15 értettem, ott leszek 4-re a Keletiben :)

.Attila

Quote from: animoniHE?? Ezt most nem mondod komolyan!! :eeek: Mit esznek õk mindennap? Homárt???Ez képtelenség!
Japán, és fõleg Tokyo, nem olcsó hely. Többit a japán kultúrában, ha részletekre vagy kíváncsi ;)

Damnatus

Moha
Jöhet a plusz kettõ, de mikorra lesz fix?

Moha

Quote from: kisviragbocs Moha, hogy helyetted :)
de remelem jol :D
Igen, jól. :) És tényleg: 4 személyes a kocsi, szóval ha jön a plusz két ember, akkor fullon leszünk.
Quote from: DamnatusMoha
Jöhet a plusz kettõ, de mikorra lesz fix?
Holnap (hétfõn) este.

Damnatus

Nah, információk:
amit el tudtam intézni:
- akik csütörtökön jönnek, 3 éjszakát fizetnek. (elsõ nap 12-en leszünk egy 10-es faházban, szal 2 embernek kéne hoznia hálózsákot)
- akik pénteken, azok kettõt fizetnek.
6 km-re van az állomástól a hely, és mivel késõn érünk oda, ezért ritkás a buszmenetrend is.

Ez még változhat, jelenleg:
01.-10. fizetnek: elsõ nap: 9500:12+300=1100Ft-t + az autónap a parkolódíja.
a második éjszakáért 19.000:18+300=1400Ft, A harmadik éjszakáért 19.000:16+300=1500 Ft
összesen 4000Ft
11.-12: 1100+1400 Ft=2500
13.-18. 1400+ 1500 Ft=2900
+300Ft/autó/nap
Aki tudna korábbi vonattal jönni, esetleg jelezze. Vagy ha vki jön autóval csütörtökön, és jó fej lesz ; akkor furikázik.

Akkor írjátok még le, hogy ki mivel, mikor jönne.
01. Angel 4. 5. 6. 7.
02. animoni 4. 5. 6. 7.                         Vonat 16.15
03. Damnatus 4. 5. 6. 7.                      Vonat 16.15
04. Darkstar 4. 5. 6. 7. V
05. Freyja: 4. 5. 6. 7.
06. kisvirag: 4. 5. 6. 7.                        Vonat 16.15
07. Kvikveg 4. 5. 6. 7.
08. Meske 4. 5. 6. 7.                           A Moha
09. Moha 4. 5. 6. 7.                            A Moha
10. Pandóra 4. 5. 6. 7.
11. Fazék 4. 5. 6.                               Vonat 16.15
12. katz 4. 5. 6. V
13. Baldy 5. 6. 7.                                 A Cobra
14. Bonci 5. 6. 7.                                A Cobra
15. Cobra 5. 6. 7.                                A Cobra
16. kecsap 5. 6. 7.
17. noriko 5. 6. 7.
18. Ramiz 5. 6. 7.

.Attila

Akkor konkrétan mennyit kell fizetni? Vagy csak kb. mennyit a legrosszabb esetben (18 fõ)? Csak hogy tudjam, hogy tervezzek.

animoni

Nekem mindegy, hogy melyik vonattal megyünk! De 6km azért jó kis séta lesz!Fõleg a meleg miatt is.
Bonci:Neked 2900 Ft kell fizetned plusz a parkolás(ha van kocsi).
[/COLOR]

.Attila

Quote from: animoniBonci:Neked 2900 Ft kell fizetned plusz a parkolás(ha van kocsi).
Hehe, a kérdésem elõbb volt, mint Damnatus editelése :)
Én Cobra-val megyek, ha minden igaz. A kocsinál felmerülõ költségek arányos részét természetesen fizetem.

animoni

Nem tudja valaki, hogy a 2es metró, ami most feújítás alatt van, honnan indul a metró potló busz, mert a népligetbe fogok érkezni és csak metróval tudok átmenni a keletibe.Vagy van valakinek más ötlete azt is szívesen veszem!
[/COLOR]

HVp213

Quote from: animoniNem tudja valaki, hogy a 2es metró, ami most feújítás alatt van, honnan indul a metró potló busz, mert a népligetbe fogok érkezni és csak metróval tudok átmenni a keletibe.Vagy van valakinek más ötlete azt is szívesen veszem!
7 es busz asszem arra megy de lehet tévedek!

editke: (7es keletinél megy csak nem tudom h elmegy e a népligethez!)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

animoni

Quote from: HVp2137 es busz asszem arra megy de lehet tévedek!

editke: (7es keletinél megy csak nem tudom h elmegy e a népligethez!)
Tényleg oda megy, de sajna nem megy a Népligethez.
[/COLOR]

HVp213

Quote from: animoniTényleg oda megy, de sajna nem megy a Népligethez.
Van egy nem épp rövid megoldás is: népliget 1essel a Lágymányosi hidig ott felszálsz a 24 es villamosra!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Metropótló a Stadionok és a Deák tér között járnak, a többi szakaszon a metro normálisan jár.

animoni

Quote from: HVp213Van egy nem épp rövid megoldás is: népliget 1essel a Lágymányosi hidig ott felszálsz a 24 es villamosra!
A 24vilinek melyik megállójában kell leszállni, hogy a keletibe érjek?http://www.bkv.hu/villamos/24.html
[/COLOR]

.Attila

Quote from: animoniA 24vilinek melyik megállójában kell leszállni, hogy a keletibe érjek?http://www.bkv.hu/villamos/24.html
Baross tér = Keleti pályaudvar

HVp213

Quote from: animoniA 24vilinek melyik megállójában kell leszállni, hogy a keletibe érjek?http://www.bkv.hu/villamos/24.html
Végálolomás

edit: jah Bonci már irta... :p

animoni

Quote from: BonciBaross tér = Keleti pályaudvar
Gomen !
Nem vagyok pesti!De mostmár ezt is tudom! :jee:
Most már nem fogok eltévedni! :rolleyes: Két megerõsítést is kaptam! :haha:
[/COLOR]

HVp213

Azt számold bele hogy legalább 30 perc a villamos utja és asszem 10-15 percenként indul! a népligettöl a 24 es villamosig (Vágohid) min 10 perc sztem!
Tehát rosszabb esetbe majdnem egy ora mire a keletihez érsz ezen az uton!

Editke: Ha valaki jobban ismeri ezt az utvonalat irjon be PLS pontos adatokat nekem igy jött ki! Nem szándékos ijesztegetés akart lenni! :p

animoni

Quote from: HVp213Azt számold bele hogy legalább 30 perc a villamos utja és asszem 10-15 percenként indul! a népligettöl a 24 es villamosig (Vágohid) min 10 perc sztem!
Tehát rosszabb esetbe majdnem egy ora mire a keletihez érsz ezen az uton!
Hu!Komolyan!?Akkor majd egy órát várhatok a Keletiben!Elõbbi busszal kell mennem.
[/COLOR]

Cobra

Bonci, Baldy jöhettek, illetve elfér még egy ember is. Norikoval most beszéltem, még nem tudja pontosan mikor tud jönni pénteken. Indulásra várok javaslatokat, lehetõleg 10 óra után, de jó nekem ebéd után is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: CobraBonci, Baldy jöhettek, illetve elfér még egy ember is. Norikoval most beszéltem, még nem tudja pontosan mikor tud jönni pénteken. Indulásra várok javaslatokat, lehetõleg 10 óra után, de jó nekem ebéd után is.
Részemrõl akkor mehetünk, amikor neked jó. Tesómmal ezügyben még beszélnem kell, azt sem tudom, mikor jön haza, mert most Szombathelyen van.

Darkstar

Kb a vonat mennyibe fog fájni? Nekem nem a 66,5% áll, hanem a 33% (még mindíg nincs diákom :()
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moloko

Sziasztok!
most, hogy végre budapesten vagyok, és gép elé jutottam kapok észbe, hogy hohó, most lesz tábor a hétvégén!!
valósz péntek-vasárnapig tudnék menni, de még mindenek elõtt szeretnék megkérni valakit, hogy írja le nekem, hová megyünk, hogy lehet oda lejutni, mennyibe kerül a szállás és kik jönnek!
Köszi!!

Darkstar

Kicsit olvass vissza pl. ezt  és ezt  a postot.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kisvirag

szegeny animoni!

mit akarjatok ennyit villamosoztatni?
Népliget, 1es vili a stadionokig, majd egy megálló a metrópótlóval.

szerintem
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

Hajlandó vki kis hangszórókat hozni? Ha igen, hozom a gépemet, és lehet zenét hallgatni, pl. Cowboy Bebop, Yuki Kajiura.
Vagy nem anime zenét is persze, most szedtem le egy csomót (Paul Simon, Pink Floyd, Deep Purple, Bob Marley, Beatles, Muddy Waters, Rolling Stones, Mahavishnu Orchestra, Black Sabbath).
Meg régebbrõl összegyûjtött vegyes zenéim is vannak + Gorillaz: Demon Days.

Fazék

Quote from: AngelSziasztok!
most, hogy végre budapesten vagyok, és gép elé jutottam kapok észbe, hogy hohó, most lesz tábor a hétvégén!!
valósz péntek-vasárnapig tudnék menni, de még mindenek elõtt szeretnék megkérni valakit, hogy írja le nekem, hová megyünk, hogy lehet oda lejutni, mennyibe kerül a szállás és kik jönnek!
Köszi!!
Én abban bízom, hogy csütörtökön akikkel megyek, tudni fognak mindent, mert amúgy gõzöm sincs a dolgokról :D

Szóval ha már a csütörtöki 16:15-ös indulás ilyen jól összeszervezõdött, a többi péntekes is megbeszélhetné a saját budapesti indulását (vagy már megbeszélték? :confused: ). Segítsük egymást gyerekek :)
a díjakat Darkstar kolléga már beillesztette link-be, ha jól láttam :)

kisvirag

vonatfájáshoz ajánlom Elvirát, õ olyan okos kiscsaj :)

egyébként meg, megtudja valaki tenni, hogy ami korábban postolva lett Abádszalók térkép, kinyomtatjam annak segítségével hátha sikerül? de ha esetleg van valakinél GPS az mégjobb :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.