Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Érdekes hír
 :nagyere: <--- Ezt nekik!!!!!!
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sirtomi

Quote from: DjinnÉrdekes hír
Hát ez elég durva  :eeek:

Akkor miért hívják korlátlan elérésnek, ha nem tölthetek annyit amennyit akarok?

Necrid^

Ez lol.  :__devil:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Dragon

Jobb velük a világ :D
Látjátok, erre mondják, hogy akinek pénze van, az mindent megtehet.
Vajon ha mindenki elkezdene 24/7 letölteni, akkor mindenkinek felmondanának?
Egyébként itt egy módszer, hogy hogyan lehet megszabadulni a hûségnyilatkozattól.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Quote from: bpka000Jobb velük a világ :D
Látjátok, erre mondják, hogy akinek pénze van, az mindent megtehet.
Vajon ha mindenki elkezdene 24/7 letölteni, akkor mindenkinek felmondanának?
Egyébként itt egy módszer, hogy hogyan lehet megszabadulni a hûségnyilatkozattól.
egy 1mbit-es kapcsolattal elég ha fél hónapot folyamatosan letöltesz 1 hónapban, már túlléped azt a 150GB-os határt... nagyon érdekes elképzeléseik vannak T-Kreténéknek a 'korlátlan' kifejezésrõl... de a probléma tényleg az, hogy ez ellen most nem tudnak mást csinálni a letiltottak, mint hogy átmennek más céghez, mert T-éknek tényleg joguk van a szerzõdésben foglaltak szerint ilyen lazán felbontani a megállapodást. Bezzeg ha egy rohadt kanyi byte-ot se töltenek le egy hónapban, akkor is ugyanúgy fizetnem kell azt a rohadt havidíjat. Ez meg nekem nem gazdaságos, és nekem hol a jogom hogy felmondhassam? sehol, fizethetném ki a hûségszerzõdés szerinti maradék hónapokat, minden rohadt jog õket illeti az a szerzõdésben foglaltak szerint. jól csinálják. :fuk-u:

edit: bár igazság szerint szerintem jót cselekednek a felhasználókkal, mert más cégnél biztosan szívesen fogadják õket, és legalább hamarabb megszabadultak szánalmas T-éktõl, mehetnek talán végre normális internet-szolgálatóhoz :)

Xipe

hat igen, ez varhato volt sajnos.
chello viszont most nyomta fel megint a sebessegeket tehat a mostani 1.5Mbit lett kb.2Mbit+

ha jol tudom a chello nem tartozik a T-online mocskokhoz.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: sirtomiHát ez elég durva  :eeek:

Akkor miért hívják korlátlan elérésnek, ha nem tölthetek annyit amennyit akarok?

nem a letoltesre gondoljak, hanem arra hogy korlatlanul PERCDIJ nelkul ferhetsz hozza az internethez, csak ezt sokan nem ertik meg.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Welcome back Raggie!
Latom Ramiz csatlakozott a CB-avatarosok taborahoz - de azert cigit enni! :eeek:  :hehe:

Tabor jo volt. Ismerkedtunk, kartyaztunk, jot kajaltunk parszor, batrabbak tegnap furodtek is, tuleltunk 2 "koncertet" es nehany f*szparaszt szomszedot - bocs, ez a megfelelo szo - remelhetoleg hallaskarosodas nelkul. Imainkba foglaljuk Boncit es laptopjat, illetve Mohat es hangszoroit, melyek eletmento segedeszkozkent szolgaltak a kintrol beszurodo hanghatasok ellen.

Ja es csak itt, csak most: nemsokara megtekintheto a legnagyobb bunko sorhasa. Kesobb nemcsak itt.  :__devil:  :__devil:  :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

http://www.gainax.co.jp/anime/karekano/

Miért is linkelem ezt az oldalt? Nézzétek meg a DVD árait. 4000 yen, pedig nem új a Karekano. Ergo Japánban rohadt drágák a DVD :(
Manga ált. 410 yen szokott lenni, szóval azért az sem olcsó.

edit:

ezen az oldalon van egy aranyos Karekano gif, csak nem tudom leszedni :)

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: KvikvegCsak neked, csak most:
(remelem erre gondoltal)
http://www.gainax.net/karekano/image/top/karekano.gif
Csak neked, csak most, csak köszönöm :)
Nekem vhogy a jobb gomb nem akart mûködni. Bár talán megcsinálhattam volna, hogy lementem az oldalt, és úgy szedem ki a gif-et :rolleyes:

Idõközben látom noriko is hazaérkezett ^^
Szép lassan hazaér a tábor :)

noriko

Quote from: Bonciezen az oldalon van egy aranyos Karekano gif, csak nem tudom leszedni :)
tényleg ari :)

Ti hányra értetek haza? Mi vonatunk fél3 körül futott be.
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

Quote from: norikotényleg ari :)

Ti hányra értetek haza? Mi vonatunk fél3 körül futott be.
Kb. fél egyre, Cobra hajtott rendesen, és most a városban sem volt nagy forgalom :)

noriko

Quote from: BonciKb. fél egyre, Cobra hajtott rendesen, és most a városban sem volt nagy forgalom :)
:rolleyes: tudtam hogy ezt nem kellett volna megkérdeznem..  
na de végülis már itthon vagyok én is, már nem kell irigykednem :p
meg így legalább ki tudtam "olvasni" Ramiz 3 Blame mangáját az úton.  Még jó hogy nem volt benne sok német szöveg :D

.Attila

Quote from: noriko:rolleyes: tudtam hogy ezt nem kellett volna megkérdeznem..  
na de végülis már itthon vagyok én is, már nem kell irigykednem :p
meg így legalább ki tudtam "olvasni" Ramiz 3 Blame mangáját az úton.  Még jó hogy nem volt benne sok német szöveg :D
Ugyan gyorsak voltunk, de hárman a hátsó ülésen, félkómás állapotban :rolleyes: Tesóm az elsõ ülésen el is aludt :)

Cobra

Nem is jöttem gyorsan, a 140 teljesen átlagos utazósebesség, M7-esen többen elõznek meg, mint amennyit én elõzök :)
Egyébként tényleg jó volt a közlekedés, hétköznap még egy fél óra kellett volna a városon belül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

noriko

vonaton is volt pihi, bár az elején állni kellett.

most hogy belinkelted azt a karekano oldalt, még jobban sajnálom hogy nem tudok japánul :(
vannak valahol rajta jó képek vagy valami amit jó ha megtalálok? :)  edit: eh, nagy része 404...

edit: ejnye Cobra! de hisz az már szabálysértés! :hehe:

.Attila

Quote from: norikovonaton is volt pihi, bár az elején állni kellett.

most hogy belinkelted azt a karekano oldalt, még jobban sajnálom hogy nem tudok japánul :(
vannak valahol rajta jó képek vagy valami amit jó ha megtalálok? :)
Picture részre 404-es hiba jött be sajna.
Downloadnál vannak .lzh fileok, amik, ha minden igaz, akkor az öltöztetõs játékokhoz kellenek :rolleyes: Megnézek egyet :)

edit: egyik sem mûködik :(

Darkstar

Én is befutottam 15:59-kor Dunakeszire (sikerült a betervezett 4 óra elõtt  :) ). Most jutott eszembe, hogy vásárolni meg elfelejtettem, így most holnapig a tábori maradékokon fogok élni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Na én is hazaértem 4-re, pont elértem mindent. Most meg azt hallottam, hogy Kölnben sátorozni fogunk  :eeek: . Remélem jó idõ lesz...

Djinn

Quote from: DarkstarÉn is befutottam 15:59-kor Dunakeszire (sikerült a betervezett 4 óra elõtt  :) ). Most jutott eszembe, hogy vásárolni meg elfelejtettem, így most holnapig a tábori maradékokon fogok élni. :D
Ti Dunakeszin laktok???????????  :eek:

Darkstar

Quote from: DjinnTi Dunakeszin laktok???????????  :eek:

Már lassan 4 hónapja.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

animoni

Quote from: DamnatusNa én is hazaértem 4-re, pont elértem mindent. Most meg azt hallottam, hogy Kölnben sátorozni fogunk  :eeek: . Remélem jó idõ lesz...
Pedig most gyakorolhattál volna rá, ha rossz idõ lesz!! :D
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Djinn

Quote from: DarkstarMár lassan 4 hónapja.  :)
Szólhattatok volna, mikor az étteremben voltunk, hogy ti is erre jöttök....  :rolleyes:
És merrefelé? Csak nem ezen a csodás lakótelepen? Vagy mákotok van és valami kertesházban laktok?

Darkstar

Quote from: DjinnSzólhattatok volna, mikor az étteremben voltunk, hogy ti is erre jöttök....  :rolleyes:
És merrefelé? Csak nem ezen a csodás lakótelepen? Vagy mákotok van és valami kertesházban laktok?

Dunakeszi Fót felõli legvégén, a széchenyi utcában (rózsakõ lakópark). Ezekszerint DK=Dunakeszi?  :eeek:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Quote from: DarkstarDunakeszi Fót felõli legvégén, a széchenyi utcában (rózsakõ lakópark). Ezekszerint DK=Dunakeszi?  :eeek:
Igen, Dk Dunakeszit jelöli. Már 7 szörnyû éve a lakótelepnek nevezett állatkertben lakunk. :( Elötte 19 évi Fóton (, de 5 különbözõ helyen) laktam, de az még rosszabb. Fót egy elátkozott város!! Még a Dk. lakótelep is jobb nála!  :3x3:

Darkstar

Quote from: DjinnIgen, Dk Dunakeszit jelöli. Már 7 szörnyû éve a lakótelepnek nevezett állatkertben lakunk. :( Elötte 19 évi Fóton (, de 5 különbözõ helyen) laktam, de az még rosszabb. Fót egy elátkozott város!! Még a Dk. lakótelep is jobb nála!  :3x3:

Mi panelból jöttünk ide, Kápmegyerrõl. Ez egy fokkal jobb, de ez is "csak" sorház.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: TurboKnemtom hol kérdezzem: a Fekete Vipera magyar szinkronnal nincs meg valakinek? Valami dc hubon mondták hogy fenn van de arrafelé nem vagyok jártas.
Nekem van pár rész, de nincs meg az összes. Kb 1 DVD-nyi, ami van. Ha érdekel, PM-ben megbeszélhetjük.
Quote from: RamizVettem egy király posztert, de nem szeretném csak úgy celluxszal felnyomni a falra. Szerintetek hol tudnék méretre vékony átlátszó mûanyag lapot venni?
Én a legutóbbi poszteremhez kis gyurmaszerû proszterragasztót vettem. Ettõl ugyan nem simul teljesen a falra a poszter, viszont nem látszik, nem hagy nyomot, és utólag le lehet szedni, ha kell.
Quote from: White SeeD(szegediek meg debreceniek szal földmûvelésbõl élnek)
Ezt az általánosítást kikérem magamnak!  :mad:

Ramiz

Örömünnep!!! Behozták a Kozel király cseh sört Mo-ra, még plakátja is van!!! :cool: :hopp: (Legjobb barna sör a világon.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizÖrömünnep!!! Behozták a Kozel király cseh sört Mo-ra, még plakátja is van!!! :cool: :hopp: (Legjobb barna sör a világon.)

nem jobb mint a Kilkenny, de azert jo.
_(๏̯͡๏)_