Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

chilip

a legjobb megint CC volt. ahogy a tetőn nézte az óriáspizza maradékát a fán...  :szemuveges: egyébként Euphie-re most már a Brittanianok egy része is ellenségként tekint majd, bár ez sztem felesleges sz@rkavarás amit csinált. és láthattuk egy pillanatra orange-kunt is  :D

Darkstar

Én csak mostanra tudtam megnézni a 21.et. Érdekes, mert mozgalmas épp nem volt, mégis jó sok minden történt. Előszöris ORANGE-KUN. Aztán CC arcán az a döbbent kifejezés (Pizza... ;_;). Meg Lulu elborult arca zárásként. Várom a 22. részt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Ez a rész engem erősen emlékezetetett a Mai Hime 16. részére. Következő rész valószínűleg elég durva lesz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

Orange kun visszatért mint élőszővetfémvázon bácsi. Reméllem hamarosan meghámozza Zero. Bár lehet hogy az már csak a 2. szezonban lessz. Bár lehetne belőlle egy szezonzáró alfőenemyt csinálni, akit majd jól átcsez Zero és kinyír... :)

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Háramanime a nők bálványával a Geassa megtámogatott Zeroval. :) Micsoda hentait is lehetne ebből csinálni. Minden részben Zero beszél valami nővel 5 percet majd beveti a Geasst. "Kívánsz engem Shirley. :) "

Alkyra

Ez egyre csak jobb és jobb lesz!:):)
[spoiler]Euhpie egyetlen csapással megsemmisíti mindazt amit Zero elért.=> Elismeri a japánokat.:)
[/spoiler]

Kíváncsi vagyok, hogy Zero erre mit fog lépni...
Szegény CC nem kapta meg a megérdemelt pizzáját.XD :lul:(a poén az, hogy én most is épp egy hatalmas adag pizzát rágcsálok.^^)

Egy kicsit egyb. már össze vagyok zavarodva...hogy kinek s milyen információi vannak a másikról...(pl Euhpie mindent tud Zeroról, de Kallen már nem. Oginak a felesége is tudja, csak neki még emlékeznie kell rá...Abból is nagy gáz lesz majd.:))
hol van a 22. rész?:):)

Prof. William

Ugyan már... csak nem hiszed hogy

[spoiler] Fogják hagyni hogy végigvigye amit eltervezett? Csak kiállt és elmondta amit akart. Ha engedelmeskednének neki azzal teljes Britt birodalom eddigi politikáját cáfolnák meg! Ez kb olyan  mintha a miniszterelnök lánya bejelentené hogy mindenki kap egymillió forintot. Szted menyni lenne az esély rá hogy valóra váljon? Sztem a Britt udvar hamarosan lépni fog és akkor két dolog lehet.

1. Lazán érvénytelenítik az egészet és akkor már mondhatják is Zeroék hogy "Lám lám még a drága, tisztaszívű hercegnő is segíteni akart a Japánokon de a romlott Brittek megakadájozták! DE MI A BLACK KNIGHTEK nem hagyjuk!" - És még több reputációjuk lessz.

2. A Brittek nem hagyják és a nveletlen hercegnő szeméyle ellen elkövetnek valamit. (Esetleg ha Zeronak van egy kis esze ő szervez meg egy álmerényletet a Brittek nevében. Csak pár Geassal behülyített britt katona kell hozzá akik Éljen Britannia! Halál az árulóra! jelszavakat skandálnak a támadás alatt majd odavesznek.)  És akkor mondhatják megint Zeroék hogy  Lám lám még a drága, tisztaszívű hercegnő is segíteni akart a Japánokon de a romlott Brittek meg akarták őlni! DE MI A BLACK KNIGHTEK nem hagyjuk!" Reputáció megint nő. :) [/spoiler]

Alkyra

Quote from: Prof. William on 2007-03-22, 13:28:24
Ugyan már... csak nem hiszed hogy

[spoiler] Fogják hagyni hogy végigvigye amit eltervezett? Csak kiállt és elmondta amit akart. Ha engedelmeskednének neki azzal teljes Britt birodalom eddigi politikáját cáfolnák meg! Ez kb olyan  mintha a miniszterelnök lánya bejelentené hogy mindenki kap egymillió forintot. Szted menyni lenne az esély rá hogy valóra váljon? Sztem a Britt udvar hamarosan lépni fog és akkor két dolog lehet.

1. Lazán érvénytelenítik az egészet és akkor már mondhatják is Zeroék hogy "Lám lám még a drága, tisztaszívű hercegnő is segíteni akart a Japánokon de a romlott Brittek megakadájozták! DE MI A BLACK KNIGHTEK nem hagyjuk!" - És még több reputációjuk lessz.

2. A Brittek nem hagyják és a nveletlen hercegnő szeméyle ellen elkövetnek valamit. (Esetleg ha Zeronak van egy kis esze ő szervez meg egy álmerényletet a Brittek nevében. Csak pár Geassal behülyített britt katona kell hozzá akik Éljen Britannia! Halál az árulóra! jelszavakat skandálnak a támadás alatt majd odavesznek.)  És akkor mondhatják megint Zeroék hogy  Lám lám még a drága, tisztaszívű hercegnő is segíteni akart a Japánokon de a romlott Brittek meg akarták őlni! DE MI A BLACK KNIGHTEK nem hagyjuk!" Reputáció megint nő. :) [/spoiler]

Az elméleteddel egy gond van: Eupienek ez endegélyezve van. "ONNIII-san" engedélyt adok neki.
Másrészt Japán a nővére fennhatósága alatt áll.Ő meg a "másod-parancsnok".
Azt csinálnak amit akarnak. Abban viszont igazad van, hogy Zero meghülyít egy angol katonát s megöleti Euphiet
akkor ez az egész romokban fog heverni....bár arra kíváncsi vagyok hogy Lulu KÉPES lesz-e megöletni a saját vérét...

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2007-03-22, 13:38:52
bár arra kíváncsi vagyok hogy Lulu KÉPES lesz-e megöletni a saját vérét...

Sztem simánXD Az ügy érdekében nem nagy áldozat :)

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-22, 13:44:43
Quote from: Alkyra on 2007-03-22, 13:38:52
bár arra kíváncsi vagyok hogy Lulu KÉPES lesz-e megöletni a saját vérét...

Sztem simánXD Az ügy érdekében nem nagy áldozat :)

Még a barátját se hagyta meghalni aki ténylegesen ellene van.(Köhöm..."Survive!!!"...)
Szal nem vagyok biztos benne...bár azzal magát is mentette..

Prof. William

Oniii-san tényleg engedélyt adott de attól hogy bármilyen parancsot adol ki attól lehet hogy az alttad szolgálók aki esetleg évtizedek óta japángyűlülők, vagy amolyan Orange-kun félék akik röhögve mészárolják halomra a gettókba szorult japán nőket és gyerekeket, nem biztos hogy dalolva. mosolyogva teljesíteni fogják a parancsaidat.

Bár egy Zeros merényletnek még csak nem is kell emberéletet követlenie. Elég ha látják hogy merénylet tehát a rohadék bittek stb...

Zero kivágja magát ebből is of kórz! :)

Manitu

Quote from: Alkyra on 2007-03-22, 13:38:52bár arra kíváncsi vagyok hogy Lulu KÉPES lesz-e megöletni a saját vérét...
Simán. Egy testvérét már kinyírta, mit neki mégegy?

Cobra

Mivel csak féltestvére (igaz közelebb áll hozzá, mint a sorozat elején megölt helytartóhoz), ezért ha szükséges megölné Euphiet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

Zero szedje össze magát és takarítsa el a nyafogó hercegnőt +  az emózó lovagját.

Mondjuk ha követik azt a szálat hogy valakinek meg kell hallnia hogy drámaibbb legyen a dolog akkor én 90% -és biztos vagyok benne hogy férfi oldalról Suzaku doba be a törülközőt.

chilip

túl sokat szerepelt ahhoz sztem...

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Quote from: Prof. William on 2007-03-22, 20:34:00
Zero szedje össze magát és takarítsa el a nyafogó hercegnőt +  az emózó lovagját.

Mondjuk ha követik azt a szálat hogy valakinek meg kell hallnia hogy drámaibbb legyen a dolog akkor én 90% -és biztos vagyok benne hogy férfi oldalról Suzaku doba be a törülközőt.

Suzaku halála nem dráma lenne, hanem elégtétel.  :__devil: :D Réngen láttam ilyen idegesítő kis k*cs*g emo nyamvadékot, mint ő. Halál rá!  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

fuckin' 4chan. Meg fuckin' C1, hogy még sehol sincs a fuckin' subom :Eztneked:

Draconire

Quote from: Manitu on 2007-03-24, 01:03:04
fuckin' 4chan. Meg fuckin' C1, hogy még sehol sincs a fuckin' subom :Eztneked:
lol wut?

Manitu

wah.... mindent elírok már :lol: Képzeld azt, hogy gg-t írtam :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kira

OST 2:
http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNipponsei%5D%20Code%20Geass%20Hangyaku%20no%20Lelouch%20Original%20Soundtrack%202.zip.torrent

Nagyon durva volt a 22. rész >< Mostmár tuti, hogy valaki(k) meg fog halni a végén, akinek nem igazán kéne... *sniff*
[spoiler]És mi lesz Luluval, ha már nem tudja uralni a Geasst .OO. [/spoiler]

Puru²

OMG...OMFG!!!!!!Milyen rész volt már ez !!!!!!!  :cool: :cool: Így átbaxni Lulut  :lame: Ez vért kíván ,brit vért .   :Eztneked: :__devil: Mostmár még nehezeb lesz várni jövő szombatig !  :morci:

chilip

marha jó lett az OST2  :jee:

Kira

QuoteMostmár még nehezeb lesz várni jövő szombatig !
Az tuti ><
(részemről csak csütörtökig)

Quotemarha jó lett az OST2
Szerintem is ^^ Bár kicsit fura volt, hogy az utolsó számnak tették be az első opening tv verzióját ^^;