Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

White SeeD

Arra én is kiváncsi leszek, hogy a szövetség hova fog állni. Kétlem hogy BK-val tartana. De Zero oldalára állás is érdekes lenne. De kétlem hogy Kína megállna, a többiek meg úgy is Kínát követik majd.

Zero meg nincsen egyedűl.
Ott van Orange ultra mobile armorja, jön Kallen, Zero masináját is feljavítják picit, ezzel ki is tesznek egy nagyobb haderőt.
Aztán még Anya is átállhat ::)

+Shuzaku nekiáll mindent írtani amit csak lát :D

De nézzük a jelenlegi loyalitási ábrát
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

LuckyDingo

Hmm Vajon Rakshata is ennyire hűséges Zerohoz? :S Mondjuk amíg Lloyd ellen kell harcolni addig bárkihez az XD
A penguin army meg..  :lol:

Dreamcleaver

Tulajdonképpen a BK már nem volt Zero elsődleges ütőkártyája. Ott van valóban Kína meg a többiek, akik még simán vele tarthatnak. Aztán ugye az indiai mérnök csajszi, aki gyak az össze high-tech cuccot szállította a BK-nak, is Zero párti. Karen, Orange szintén. Anya-val is lehet valami. Zero vesztett pár száni japcsi balféket meg egy Diethard-ot. Big Deal.  :D

És mint már mondtam, sztem lassan felszínra kerül Charles terve is, ami imho Britanniát is  az uralkodója ellen fogja fordítani.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

#903
Quote from: Eberinu on 2008-08-18, 20:42:42
Orange-kun a halálig kitart Zero mellett.
/agree. Orange a megtestesült loyalitás.
Kallen is vissza fog hozzá térni.
Rakshata nem katona, ráadásul eddig is ugyanúgy érdeklődésból lógott Zero-val mint Diethard. Indiát már felszabították, szóval mondhatjuk úgy, hogy az adósa is.

C.C. nagyon már nem számít. Amnézia után már csak fanservice+cheerup szerepet kapott. Mindenki más meg már rég megdöglött, szóval jah, állhat Zero oldalán kb még 3-4 ember max, most hogy BK elárulta.

CC, Orange, Kallen, Kaguya, meg talán még Rakshata. De ebből 4 még BK-nál aktívkodik, és Orange az egyetlen, akinek "szabad keze van".

És persze ne felejtsük el azt se, hogy BK már rég nem Zero legnagyobb fegyvere. Aztóta már egy egész nemzet áll az irányítása alatt, aminek Ő, Xingke, és Kaguya a vezetőik. BK csak a "hadtest". Szal legjobb esetben leszerelik BK-t mint hivatalos hadsereget, azt menjenek csak freelancelni amerre csak látnak....

UFN attól még továbbra is az ő birodalma marad.

Plusz végsőesetben a BK főgárda emberei közül még egy se volt begeasselve. Oké, tudják, hogy van geass-je, de azzal szarra se mennek, Toudo-tól Ougi-ig akárki simán bekaphat egy "die!" parancsot a legroszabb esetben. A tudás ez esetben nem hatalom, max paranoia, hogy nehogy mégegyszer "szemtől szembe" kerüljenek vele.

Leleplezni leleplezték, de továbbra is ő a hunyó. Geass in undeniable. Az egyetlen ember aki immunis a Geass-jére, az Jeremiah, ő meg kérdésen kívüli hogy melyik oldalon áll :ejnye:

Eberinu

#904
Hát Kallen hűségében azért kételkednék. Roloval ellentétben ő felfogta,hogy csak használták. Talán még egyszer kérdőre vonja Lulut, az meg vagy a képébe hazudik,vagy megint lehordja. BK meg Zero nélkül csak egy fejetlen csontváz, nem fognak tudni magukkal kezdeni semmit,főleg hogy most magukba vannak roskadva. Hajtóvadászatot nem fognak indítani, nyalogatják a sebeik és egy picit lenyugszanak,aztán ki tudja hogy fognak tovább tevékenykedni. Ráadásul Orange Geassjéről sem tudnak...De mókás lenne, ha egymás ellen fordulnának XD "Jaj, rajtad lehet használta a geasst, mivan ha olyan parancsot kaptál,hogy mészárold le azt aki leleplezi Zerot, nem bízhatok benne"; etc,etc,etc. Csak nehogy Chrno crusades befejezést kapjon ez az anime,mert akkor eltörök valamit.

Chronus

#905
Quote from: Eberinu on 2008-08-19, 15:12:59
Hát Kallen hűségében azért kételkednék. Roloval ellentétben ő felfogta,hogy csak használták.
Mikor használták ki? Arra a "kegyes hazugságra" gondolsz amit Zero-tól kapott az utolsó pillanatban? Utoljára még utánna szólt, hogy "Live on", szóval szvsz elég egyértelmű volt, hogy csak azért lökte el magától. hogy ezzel megmentse őt a golyózápor testileg káros hatásaitól.... És akkor még senki se tudta, hogy rolo magánakciózik majd, még Zero se. Még a halál árnyékában is Kallen-t védte, pedig neki akkor már mindegy lehetett volna, ha úgyis lelövik. Szvsz ennél nagyobb iztosíték nem is lehetne egy ideális KallenxLulu endingre. (már ha mindkét karakter túléli persze... ezek után már semmi se biztos)
Quote from: Eberinu on 2008-08-19, 15:12:59
BK meg Zero nélkül csak egy fejetlen csontváz, nem fognak tudni magukkal kezdeni semmit,főleg hogy most magukba vannak roskadva.
Ha csinálnának valamit, az is eredménytelen lenne. Eddig az összes nagy nyereségüket Zero Geass-jének köszönhették. A Tokyoi épületek lebontásától az R1-es hegyomlasztós csatáig az összesben kulcsszerepet játszott Zero Geass-je. Nélküle nem mennek szarra se. Kezdjuk ott hogy egyáltalán azért élnek, mert Zero anno begeaselte Clovis-t. Egyébbiránt meghaltak volna már mind, ott abban a hangárban R1 Ep2-ben mikor körbevette őket a Britanniai osztag.

Eberinu

#906
Persze, egyik se tudta hogy mi készül, most hogy melyikükkel esik meg hamarabb az mindegy, mindkét esetben Lulunak világvége hangulata volt. De az ördög nem alszik. Lulu elfog odáig jutni,hogy a végén nem kell neki semmilyen segítség sztem.

Edit: úgymond tökélyre fejleszti a taktikáját. Bár az öngyilkos merénylős dolog még mindig a szemem előtt lebeg XD  Ez a sorozat már kész szappanopera!

Chronus


LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2008-08-23, 01:34:42
GG dropped Code Geass R2.
http://www.ggkthx.org/about.php

Azért ez megérdemli, hogy fullosan bemásoljuk.. olyan lol XD

QuoteIt doesn't get much clearer than that. We are not subbing it any more, and will not pick it back up no matter how much you fags bitch or whine. We are doing this for a number of reasons, most of which involve us getting tired of the series and everything about it. It is shit. It wasn't good for anything but trainwreck value to begin with, but it's taken that too far recently and we no longer want to have our name associated with it to the point of preferring to be labelled as a group that drops shows. Also, we're tired of the retarded fanbase.

This is dead serious - unlike with certain shitty subs groups, you won't find a "YHBT" message in our staff page, or anywhere else for that matter. Fuck off and download Eclipse's subs.

Dreamcleaver

Eddig is az Eclipse-t néztem szal cumi.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Diethard védte Lulut a legtovább, csak mivel az ő célja az, hogy Zero pályafutását közelről megörökítse, ezért inkább csatlakozott a "népakarathoz", mert attól félt, hogy egyébként meglincselik. Szal szerintem ha Zero megint felmutat valamit, akkor Diethard újra az oldalára áll.
[reserved]

Chronus

#911
Quote from: NLZ on 2008-08-23, 14:34:29
Diethard védte Lulut a legtovább, csak mivel az ő célja az, hogy Zero pályafutását közelről megörökítse, ezért inkább csatlakozott a "népakarathoz", mert attól félt, hogy egyébként meglincselik. Szal szerintem ha Zero megint felmutat valamit, akkor Diethard újra az oldalára áll.

Diethard van olyan intelligens, mint Zero. Ő volt az egyetlen aki még a Geass-t is úgy tüntette fel, hogy ha tényleg létezik, akkor az mégtöbb indok, hogy Zero-t maguk mellett tudhassák.

Ha Schniezel nem ferdítette volna el a Suzaku-Lulu párbeszét felvételét mint bizonyítékot, akkor nem lehetett volna semmi szavuk ellene. Még ha be is geasselt pár embert, vagy ha egy britanniai herceg is, ezek mellékesek, elvégre eddig is tudták, hogy nem japán származású, a Geass pedig csak méghasznosabbá teszi. A fordulópont az volt, hogy Euphy-t begeaselte, hogy az gyilkolja le a japókat. Erre rágtak be, mert az egész BK jap-fag noobokból áll.

Globális értelemben, az UFN szempontjából nézve Zero ezektől az infóktól csak méghasznosabb szövetséges lett, elvégre hercegként benfentes az ellenség főbb köreinek működésében, vannak kapcsolatai, a Geass meg egy superpower. A japókat meg "kinemszarjale"... BK igyis.úgyis lehúzhatja magát a klotyón nélküle, elvégre az összes nagy tettüket Zero geass-jének köszönhették. Magukban nem érnek szart se ha nincs velük a "csodatévő" maszkos ürge.

Dreamcleaver

#912
Ami ugye megint a kifordítás eredménye, hiszen Lulu bűnbánatában mondta azt Suzu-nek, hogy ő adta a parancsot Euphy-nek, mikor igazából véletlen tragédia volt.

Mellesleg azért az vicces, hogy a BK ugye még soha sem hallotta Lulu igazi hangját, de azért egy britanniai herceg által prezentált hangfelvételről egyből elhitték, hogy azon Suzaku és Zero társalog...:rolleyes:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-23, 14:57:10
BK ugye még soha sem hallotta Lulu igazi hangját
Francokat nem. Kismilliószor beszélt velük Ashfordból mobilon keresztül. Ott se lehetett sokban másabb a hangjának a felismerhetősége mint egy szintúgy digitális felvételről. Engem inkább az zavart hogy egyből elhitték, hogy egy herceg, miközben Schniezel nem mutatott semmi bizonyítékot. Egyáltalán nem feltételezték, hogy hazudik, se a geassről, se semmimásról, pedig egyértelműen az ellenségük.

Dreamcleaver

#914
OK igaz, de a lényegében erre akartam kilyukadni. Az pl fel sem merült bennük, hogy manipulálták a felvételt.

Amúgy még bónusz a BK tehetetlenségéhez, hogy ráadásként az UFN-ben nem is ők Japán hivatalos képviselői (azt hiszem, javítsatok ki, ha tévedek), hanem Kaguya Sumeragi, aki meg bálványozza Zero-t.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

#915
Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-23, 15:10:29
Amúgy még bónusz a BK tehetetlenségéhez, hogy ráadásként az UFN-ben nem is ők Japán hivatalos képviselői (azt hiszem, javítsatok ki, ha tévedek), hanem Kaguya Sumeragi, aki meg bálványozza Zero-t. Őa Sumeragi klán vezetője, akik meg a 6 Nagy Kyoto-i Ház-at vezetik.

Pontosan. BK Zero nélkül csak egy ököl ami eltörött a harcban. Nem kellenek szarnak se. Ráadásul ilyen retardokból áll, mint az a gyík Ougi, vagy az a Gurren-Lagann szindrómás jellemű Tamaki, hogyismondjam....  Zero-val együtt se érnek szart se.

Az egyetlen két valamire is hasznos memberük Toudo és Kallen, de az utóbbi Zero-fangirl, az előbbi meg taktikai géniusz lévén hamarabb fogja felismerni Zero hiányának jelentőséghét, mint bárki más.

Ismerjük be, BK nagyrésze felkapott csőcselékből áll, akik a sorozat első részeiben még gyerekes dacból született terrorizmussal akarták rugdosni Britanni nagylábujját. Melléksztori, fanservise, és funserfice elemeken kívül már rég nincs semmi jelentőségük a sztoriban. Az, hogy Zero egyszerre vesztett el egy ekkora adag retardot, talán egyike a legpozitívabb dolgoknak ami csak történhetett.

Dreamcleaver

#916
Minden Zero-n múlik ezután. A lehetőségei adottak. Kíváncsi vagyok, milyen személyiség-fejlődésen megy keresztül, hiszen most benne is elpattant valami, akár csak Suzaku-ban.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

White SeeD

[spoiler=Fucking YEAH!]
My cold C.C. is back!!!  :hail:

+OMG, egy feltételezés borúlt. Legalább is félig :eek:

[/spoiler]
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Chronus

Gode Geass R2 - 20:  :zomg:



[spoiler]-Anya iz Marianne :eek:
-C.C. Memory Backup
-Schniezel puccs
-Suzaku vs Bismark, Bismark have Geass fakkit. (I KNEW IT!!!!!)
-Charles vs Lulu showdown at the end.
[/spoiler]


Alkyra

#919
i want subs!!! nao!!!!

Márcsak az Ecplise subbolja rendesen.-.-

edit:




NLZ

Hehe. :) Reméljük még ma kijön az Eclipse.
[reserved]

Cobra

Eclipse hétfőn szokta csak kiadni a részt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !


chilip

#923
már csak 3 nap az OST :D és ez a rész is nagyon jó volt  :jee: [spoiler]azért kemény, hogy lelouche anyja távolból irányította az egyik knights of roundot :D [/spoiler] CC meg elég gyorsan régi önmaga lett :)

LuckyDingo

Quote from: Solid Snake on 2008-08-24, 20:02:50
Quote from: Chronus on 2008-08-23, 01:34:42
GG dropped Code Geass R2.
http://www.ggkthx.org/about.php


Hm.

Erre csak annyit, hogy YHBT.. lol >_< /mondjuk engem se érintett XD Eclipset nézek :)/

Alkyra

Szabadna kérdezhetnem, hogy mi az a YHTB?:) Egyébként már töltöm is az új részt...:):):):)

Chronus

Quote from: Alkyra on 2008-08-24, 22:20:20
Szabadna kérdezhetnem, hogy mi az a YHTB?:) Egyébként már töltöm is az új részt...:):):):)
YHBT = "You Have Been Trolled"

Alkyra

Quote from: Chronus on 2008-08-24, 22:31:43
Quote from: Alkyra on 2008-08-24, 22:20:20
Szabadna kérdezhetnem, hogy mi az a YHTB?:) Egyébként már töltöm is az új részt...:):):):)
YHBT = "You Have Been Trolled"

^^"

LuckyDingo

Igen érdekes volt a rész :S [spoiler]Kicsit tényleg elsiették ezt a CC emlékei csak úgy visszajönnek, meg Marianne dolgot XD Anyaról se derült ki több :D Suzaku jelleme jobban tetszik, csak sajnos az ereje nincs meg ahhoz, hogy véghez vigye, amit elhatározott XD Lelouch a végén nagyon ott volt XD Végre Charles WTF fejet vágott  ^^
Jah igen és halál Ogi-ra meg a többi balfékre :D Diethard is megbánta sztem, hogy Zero ellen fordult XD [/spoiler]

Prof. William

Ez hatalmas! A Suzaku mentalitás... :)