Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-22, 21:34:15
Indexnek vége, de nagyon úgy érzem, hogy ezt még folytatják majd.. sajnos :D
Nem az Indexet folytatják, hanem a Biribiri sorozatát kezdik el, hála az égnek. :)
http://www.mangafox.com/manga/to_aru_kagaku_no_choudenjibou/
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-03-22, 21:38:50
Quote from: LuckyDingo on 2009-03-22, 21:34:15
Indexnek vége, de nagyon úgy érzem, hogy ezt még folytatják majd.. sajnos :D
Nem az Indexet folytatják, hanem a Biribiri sorozatát kezdik el, hála az égnek. :)
http://www.mangafox.com/manga/to_aru_kagaku_no_choudenjibou/
Annyira nem izgat, hogy mangáját olvassam. Az index nekem megmaradt animenek. Ez is valszeg csak annak marad :)

Chronus

Nekem a mangája se jött be. Elég egydimenzionális plot, karakterek, és ábrázolás terén is. Elismerésem ugyan, hogy az anime ezt tökéletese át is adta... Szar manga, szar anime adaptációval. (és nem "olyan szar, hogy már jó" kategóriában...)

Az együgyűség a fő baja. Vannak ezerszer jobb mangák ugyanilyen kategóriában. Kb minden konkurenciája lekörözi.

Darkstar

M+H 11.

Pure awesomeness.
Habár néha kicsit sokat kellett olvasni, de 10/10 volt ez a rész.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2009-03-24, 12:17:42
M+H 11.

Pure awesomeness.
Habár néha kicsit sokat kellett olvasni, de 10/10 volt ez a rész.

A 10. végülis elérhető lett valamilyen formában? Nem volt kedvem a sok ggcaust és hh közül kihámozni a 'nem átverést'...

Darkstar

Quote from: Xzone on 2009-03-24, 12:28:07
A 10. végülis elérhető lett valamilyen formában? Nem volt kedvem a sok ggcaust és hh közül kihámozni a 'nem átverést'...
http://finella.nemissa.info/dump/%5Bggcaust%5D_Maria+Holic_-_10_%5B00078A38%5D.mkv.torrent
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

SaiyaGin

Evolution-R 8.
:gyagya:
Már hallottam arról, hogy egyes dolgok lezárása csalódást keltően ment végbe, egyetértek az ezt gondolókkal...

Dreamcleaver

Quote from: frozenstein on 2009-03-24, 17:41:27
2009 Spring Season Preview
AniDB Calendar

Lesz mit nézni Áprilisban.   :he:

Beyond the Heavens: Three Kingoms Era animu by Madhouse? I'm sold.

Queen's Blade - Wandering Warriors: *DC keeps on drooling*

K-ON!: KyoAni, must see.

És ezen felül is van egy rakás amibe belenézek majd mert jól hangzik (Guin Saga, Shangri-La). Amúgy rohadt sok most a fantasy cucc.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Cobra

Vipers Creed ep 8: úgy néz ki beindul innentől valami fő szál, legalábbis kaptunk elég sok fontos történést.
Egyébként idáig semmi extra nincs a sorozatban, de nézhető.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

bimanc

Tower of Drua Neeba 12:
Háát, erre nem számítottam. Egész jól kezdődött, de a vége azért kicsit gyenge lett. Pedig nagyon jól adagolták az utolsó pár részben az izgalmakat, aztán ilyen gyorsan lezárják. Végülis jó volt, nem panaszkodom, az effektek szépek, a karakterek rondák, a történet király, csak a befejezés kaotikus. A succubus a végén nagyon ari volt.  :D
[spoiler]Kaaya+Jil end, lehet hőbörögni bátran  :lol:[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: bimanc on 2009-03-28, 00:58:11
Tower of Drua Neeba 12:
Háát, erre nem számítottam. Egész jól kezdődött, de a vége azért kicsit gyenge lett. Pedig nagyon jól adagolták az utolsó pár részben az izgalmakat, aztán ilyen gyorsan lezárják. Végülis jó volt, nem panaszkodom, az effektek szépek, a karakterek rondák, a történet király, csak a befejezés kaotikus. A succubus a végén nagyon ari volt.  :D
[spoiler]Kaaya+Jil end, lehet hőbörögni bátran  :lol:[/spoiler]

[spoiler]Alkyra?   :__devil:[/spoiler]

bimanc

Slayers Erolution-V 12.:

[spoiler]Nabammeg, ott tartunk ahol az első széria közepén.  :ejj:[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: Member on 2009-03-14, 23:41:36
Slayers Evolution-R 9: MI_AZ_A_HALEMBER_SZAR_A_PREVIEWBAN?!

+1

hargharg

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-03, 19:58:44
Quote from: Member on 2009-03-14, 23:41:36
Slayers Evolution-R 9: MI_AZ_A_HALEMBER_SZAR_A_PREVIEWBAN?!

+1

nemtom mit problemaztok, sztem egyik legpoenabb resz lett... : D
oks, nem az egesz, de pl amikor Nama beront a hazba, hogy[spoiler]terhes Gourry-tol[/spoiler] akkor majdnem hangosan felrohogtem ejjel kettokor a lakasban, es 10 m-es korzetben alszanak paran. : D
vagy nemtom, az lehet, hogy a kovetkezo resz?
rofl

Member

Kevered a részeket. A 10.-ben Noonsa volt, azt hittem a preview-ből, még egy halas filler. De akkor már szólok a 11.-ről. Nagyon átlátszó az egész. Még Xelloss megmentheti, de... Már ebben sem bízok. Újonnan még el is rajzolják folyamatosan, a mazoku nem bírja a CGt.

hargharg

Quote from: Member on 2009-04-03, 22:10:14
Kevered a részeket. A 10.-ben Noonsa volt, azt hittem a preview-ből, még egy halas filler. De akkor már szólok a 11.-ről. Nagyon átlátszó az egész. Még Xelloss megmentheti, de... Már ebben sem bízok. Újonnan még el is rajzolják folyamatosan, a mazoku nem bírja a CGt.

regen lattam. (van egy hete is talan.)

amugy nem en keverem a reszeket, csak nem jegyzem, hogy mikor mi volt... ; )
valaki meg nem tudja, hogy "MI_AZ_A_HALEMBER_SZAR_A_PREVIEWBAN" : D
rofl

Member

Akkor láttam a "preview szar"-t, amikor aktuálisan kijött a friss rész, így egy hét után derült ki a válasz. Bár egyre kevésbé motiváló. :/

motifator

Lassan lehetne átnevezni a topikot tavaszra.

Amúgy ez a Saki ez milyen cuccos? Csak mert látom, hogy az is lesz ingyenpénzért a crunchyrollon, és kiváncsi lettem, hogy érdemes-e rászánni az időt. És a Shangri-la? Láttátok az első részeket? Milyenek? Mindkettő GONZO, ezért félek tőlük, mint a tűztől, de ha nem rosszak, akkor talán nézném őket.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Darkstar

A Saki egy szóval tökéletesen leírható.

Moejong
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Quote from: motifator on 2009-04-07, 11:09:39
Lassan lehetne átnevezni a topikot tavaszra.

Amúgy ez a Saki ez milyen cuccos? Csak mert látom, hogy az is lesz ingyenpénzért a crunchyrollon, és kiváncsi lettem, hogy érdemes-e rászánni az időt. És a Shangri-la? Láttátok az első részeket? Milyenek? Mindkettő GONZO, ezért félek tőlük, mint a tűztől, de ha nem rosszak, akkor talán nézném őket.

A Shangri-la egész jó, bár elég sablonos karakterek vannak benne első ránézésre. A történet még nem körvonalazódott, de így első ránézésre még jó is lehet. a Főszereplő csaj szerethető, az okama haverjai.. hát.. poénosak :D Egyébként nem tom hogy a videó minősége miatt volt, de a fejek érdekes ovális alakúak voltak és engem ez iszonyat zavart :S /Horrible-subsosat néztem/ A környezet viszont nagyon szépen van megrajzolva :) Öröm nézni. Szal egy próbát megér sztem.

Cobra

Sengoku Basara:lol:
Nagyon nem szabad komolyan venni és akkor kellemes agyzsibbasztó anime. Sora o Kakeru Shoujo mellé tökéletes lesz.
Grafika remélem marad a mostani szinten, a seyuu gárda meg ad alapból +3 pontot az animéhez.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

bimanc

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-07, 11:38:12
A Shangri-la egész jó, bár elég sablonos karakterek vannak benne első ránézésre. A történet még nem körvonalazódott, de így első ránézésre még jó is lehet. a Főszereplő csaj szerethető, az okama haverjai.. hát.. poénosak :D Egyébként nem tom hogy a videó minősége miatt volt, de a fejek érdekes ovális alakúak voltak és engem ez iszonyat zavart :S /Horrible-subsosat néztem/ A környezet viszont nagyon szépen van megrajzolva :) Öröm nézni. Szal egy próbát megér sztem.

Range Murata dizájnja. Tényleg szokatlan elsőre, de a főszereplő legalább aranyos. Ja és persze a háttér a lényeg.

A Saki meg nehezen követhető, ha nem ismered a játékot, de  igazából nem is kell követni, formás lányok vannak benne, meg a SW fél seiyuu gárdája.

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2009-04-07, 11:44:24
Sengoku Basara:lol:
Nagyon nem szabad komolyan venni és akkor kellemes agyzsibbasztó anime. Sora o Kakeru Shoujo mellé tökéletes lesz.
Grafika remélem marad a mostani szinten, a seyuu gárda meg ad alapból +3 pontot az animéhez.

Épp most olvastam az ANN egyik első rész utáni ismertetését:

Sengoku Basara
Rating: 3.5 manly spear thrusts (of 5)

Review:
Wow! If Sengoku Basara (based on the video game of the same name) were any more manly, then famous historical figure Sanada Yukimura would be piercing the heavens with his spear.

:lol:

Én

Valkyria Chronicles ep 1:
Ez nagyon jó volt! :eek: Fasza grafika (ez a karkterdizájn a gyengém), fasza alternatív világ, fasza kibontakozó történet. Még az OP is jó. Kíváncsi vagyok, az OP előtti felvezetés hogy fog illeszkedni a sztorihoz (mármint sejtem, csak hogy hogy oldják meg). Ha a 2. rész is tartja a színvonalat, simán megérdemelne majd egy topicot.
Also, Alicia = INSTANT RUV. Nagyon bejön ez a Part-time tsundere viselkedése :D Bár nem tudom, a továbbiakban ez mennyire lesz jelen.
Amúgy asszem ez is valami játékadaptáció.

SaiyaGin

Slayers Evolurion-T 11.: Nem volt rossz rész, kár, hogy igazából csak felvezetés volt a következőhöz.

Erin 9: nem mondhatom, hogy nem tetszett, de egy kicsit lassú... Azt viszont értékelem, hogy nincs benne annyi emózás szenvedés, mint amennyire számítottam.  :smile:

Bishop

Sengoku Basara  :lol:
[spoiler][/spoiler]

chilip

Quote from: Bishop on 2009-04-09, 14:32:45
Sengoku Basara  :lol:
[spoiler][/spoiler]

teljesen fekete kép  :confused: ezen mi a vicces?