Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Alkyra

Egyet értek az előttem szólókkal.  Az eddigi évad egy rakás szar. Jóformán semmit nem fogok nézni az újakból...inkább megnézek valami régebbit. Mondjuk a Baccanot vagy valami komolyabbat.

SaiyaGin

Durara 02: az előző rész egy-két jelenetének kibontása, ez se volt rossz.

LuckyDingo

Hmm... Durara még lehet jó... igazából még semmi sem történt, de lekötött így is.

Ookamikakushi a második rész után dropped részemről... köbö Chaos:head, 11eyes kategória és most nincs kedvem végigszenvedni egy ilyet.. XD

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2010-01-17, 01:16:55
Ookamikakushi a második rész után dropped részemről... köbö Chaos:head, 11eyes kategória és most nincs kedvem végigszenvedni egy ilyet.. XD

én fél rész után csak tekergettem bele :D az OP/ED viszont tetszik, csak miért ilyen gyergya sorozatok kapnak általában jó OP/ED-t???

mondjuk már az OP-ban a kaszás batman gyanús volt xD

Member

Valaki nézze márkicsit tovább, nekem felkeltette az érdeklődésemet. :lazza:

Én

Quote from: Member on 2010-01-17, 11:07:53
nekem felkeltette az érdeklődésemet. :lazza:
Akkor mire vársz? Amúgy is te vagy a szar animuk félhivatalos értékelője :D

Member

Na már, most a Sky Girls-re akartam ráfenni a fogam. :haha: De emez a listára felvéve. :Kiraly:
(Sudden Girlfriend Appearance?! MMmmmm, delicious...)

Flaser

Quote from: Member on 2010-01-17, 13:56:31
Na már, most a Sky Girls-re akartam ráfenni a fogam. :haha: De emez a listára felvéve. :Kiraly:
(Sudden Girlfriend Appearance?! MMmmmm, delicious...)

Most ment fel. Mármint a Sky Girls.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

White SeeD

Seikon no Qwaster ep 2:

:lol: :facepalm: volt az egész. Ennek az egésznek olyan eszméletlen szinten nincs értelme, hogy szavakat sem találok rá.
A harc fele (a meztelen csajszi miatt) állóképekből (konkrétan az égből) állt, és hangaláfestésekből. Rosszabb volt mint a halálravágott narútó! EPICFAIL.
A manga állóképes harca 1000szer jobb volt! És nem csak a cenzúrálatlansága miatt!
Az animációra olyan szinten nem figyelnek egyes helyeken, hogy a srác sebe az arcán animálva vagyon, de pl 19:17-nél ez hirtelen abbamarad, és látszik hogy gagyi állóképpet láthatunk, és elég hosszú ideig 6!!! secig az van, (cenzúra része gondolom) míg végre a kínos igénytelenséget a köv jelenet szakítja félbe. :ejj:

Dropped a cenzúrázatlan / dvd verzióig. (már ha lesz)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

balu01

Quote from: White SeeD on 2010-01-17, 21:14:17
Ezt láttad már?

White SeeD

Quote from: balu01 on 2010-01-17, 21:21:00
Quote from: White SeeD on 2010-01-17, 21:14:17
Ezt láttad már?

Nem néztem végig, de leszedtem. 10 évvel ezelőtt még elmegy ez a minőség, de ez mára a 39mb még egy mobilra is kevés  ::)
De bíztató hogy lesz uncenzored.

"UNCENSORED... But crappy video."
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Cobra

26-án megy majd AT-X-en, ott talán vágatlanul (vagy legalábbis nem agyoncsonkítva) fog menni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

LuckyDingo

Megnéztem ezt az eyecancer minőséget..  maradok a mangánál :D Amikor Teresa melle önálló életre kelt, akkor olyan röhögőgörcsöt kaptam... :lol:
Szal az állókép ismét győzelmet aratott a mozgókép felett.. :D

Junchi

Kimi ni Todoke ep14

Ismét zseniális epizódot kaptunk, legalább olyan tartalmas volt mint 3 másik anime együttvéve, Pin még mindig császár, Kurubitchet ismét megdolgozzák és a grafika még mindig imádni való. God, thank you for this awesome shoujo stuff!

LuckyDingo

Megnéztem ezt a Hanamaru Kindergarten 01-et... hát köbö olyan meglepetés ért, mint a Kimi ni Todoke-val múltkor. XD Akkora lol, hogy olyan animék lesznek a kedvenceim, amire még nem is gondoltam volna mikor láttam az előrejelzésen :D

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2010-01-19, 13:56:50
Kimi ni Todoke ep14

Ismét zseniális epizódot kaptunk, legalább olyan tartalmas volt mint 3 másik anime együttvéve, Pin még mindig császár, Kurubitchet ismét megdolgozzák és a grafika még mindig imádni való. God, thank you for this awesome shoujo stuff!

14. rész? Egyesek mintha le lennének maradva egy kicsit.  :P

Junchi

Quote from: SaiyaGin on 2010-01-20, 18:40:43
Kimi ni Todoke ep14

Itt van előttem a 15. rész, ma meg is lesem és akkor holnap dicsérhejük együtt. :D

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2010-01-20, 20:03:13
Quote from: SaiyaGin on 2010-01-20, 18:40:43
Kimi ni Todoke ep14

Itt van előttem a 15. rész, ma meg is lesem és akkor holnap dicsérhejük együtt. :D

Helyes. :Kiraly:

Xzone

Kimi ni Todoke 15. rész:

D'awwwwww

SaiyaGin

Junchi

Kimi ni Todoke ep15

Kurumi has left da show = YEEY, Sawako + Kazehaya = AAAAAAWWW (változatlanul) és a mondanivaló ismét nagyon korrekt volt. Next ep, where?

Btw azóta sikerült beleolvasnom a mangájába is, ami szintén nagyon jó, meg minden, de nekem az anime jobban bejött. Szal ez tipikusan az a cucc, ahonnan hiányoznak a hangok és a színek ha a mangát választja az ember.

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2010-01-21, 13:00:53
Kimi ni Todoke ep15

Kurumi has left da show = YEEY, Sawako + Kazehaya = AAAAAAWWW (változatlanul) és a mondanivaló ismét nagyon korrekt volt. Next ep, where?

Btw azóta sikerült beleolvasnom a mangájába is, ami szintén nagyon jó, meg minden, de nekem az anime jobban bejött. Szal ez tipikusan az a cucc, ahonnan hiányoznak a hangok és a színek ha a mangát választja az ember.
Főleg a hangok.. Mamiko Noto remek választás volt Sawakonak :D Viszont ha már láttad az animét, akkor el tudsz neki képzelni egy ilyen hangot a mangában is és jó lesz XD /de csak hogy ellent mondjak az általános manga>anime felfogásomnak.. sztem is jobb a KnT anime :P/

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2010-01-21, 13:10:37
Főleg a hangok.. Mamiko Noto remek választás volt Sawakonak :D

Couldn't agree more.

Btw felkukkantottam amazonra és mit láttam? Kapható anglisul az első két kötet és a harmadik is jön februárban. Hmm, asszem ideje, hogy ismét belenyúljak egy kicsit a pénztárcámba. :3

LiaLia

Durarara 2. rész

Egyre jobban tetszik!  :whoah: A történet kellően abszurd, titokzatos és mély filozófikus, miközben a leghétköznapibbnak tűnő nagyvárosi események történnek. A zene egyre jobb, a trailer zenéje után az opening lett a kedvencem. A grafika szintén nagyon jó. Az első részben a motoros megjelenésekor kicsit tartottam attól, hogy milyen szerepe lesz, de a 2. részben megnyugodtam, kellően visszafogott a jelenléte.

Van egy sejtésem, hogy ki a mesélő, és elég gyanús az opening végén a bukósisak után felvillanó kép... :smile:

Külön köszönt az Urahara Shop és Társainak a magyarításért :borul: :smile: 

SaiyaGin

Quote from: LiaLia on 2010-01-22, 22:26:08
Durarara 2. rész

Egyre jobban tetszik!  :whoah: A történet kellően abszurd, titokzatos és mély filozófikus, miközben a leghétköznapibbnak tűnő nagyvárosi események történnek. A zene egyre jobb, a trailer zenéje után az opening lett a kedvencem. A grafika szintén nagyon jó. Az első részben a motoros megjelenésekor kicsit tartottam attól, hogy milyen szerepe lesz, de a 2. részben megnyugodtam, kellően visszafogott a jelenléte.

Van egy sejtésem, hogy ki a mesélő, és elég gyanús az opening végén a bukósisak után felvillanó kép... :smile:

Külön köszönt az Urahara Shop és Társainak a magyarításért :borul: :smile:

A 3. rész is  :cool: volt! 

LiaLia

Quote from: SaiyaGin on 2010-01-22, 23:34:55
Quote from: LiaLia on 2010-01-22, 22:26:08
Durarara 2. rész

ajjaj :smile: én megvárom jól magyarított formában, aztán áradozok majd róla  :smile: aránylag hamar elkészültek az eddigiekkel.

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2010-01-22, 23:34:55
Gyááá... Shizzy mekkora állat ütést vitt be... XDDD Csöppet Pszicho :D De legalább most volt valami kis bunyó :)

Junchi

Omamori Himari ep2

EEEEEEKORA KLISÉS SZTORIT ÉS KARAKTEREKET ÉN MÉG ÉLETEMBEN NEM LÁTTAAAAAAM!!!!!44

Titkos

Quote from: Junchi on 2010-01-23, 11:39:36
Omamori Himari ep2

EEEEEEKORA KLISÉS SZTORIT ÉS KARAKTEREKET ÉN MÉG ÉLETEMBEN NEM LÁTTAAAAAAM!!!!!44

Ilyen OP után mit vártál? XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Member

Quote from: Titkos on 2010-01-23, 17:35:46
Quote from: Junchi on 2010-01-23, 11:39:36
Omamori Himari ep2

Ilyen OP után mit vártál? XD

Amúgy az négy részre osztós valami, meg a papírtépés még egész ötletes benne, de amikor négy képet mutatnak mindenkiről, és abból 1-1 a melle és a lába köze. ::)