Main Menu

Claymore /Spoiler!/

Started by Christian, 2007-04-05, 05:50:35

Previous topic - Next topic

Soldier

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-19, 18:22:30
De ti még nem vagytok tisztában az "awakening" szóval ebben az animében :D Pedig fontos lesz,

hmm a nyugalmam ezzel a hszel oda is veszett:D

Eberinu

Hát igen, az "awakening" no meg a variáns evők, ha lehet így magyarosítani :D Dúrciiii lesz!

Soldier

Quote from: Eberinu on 2007-04-19, 19:14:40
Hát igen, az "awakening" no meg a variáns evők, ha lehet így magyarosítani :D Dúrciiii lesz!

meglassuk majd:) kivancsian varom..

Christian

Heh..tényleg kezd érdekes lenni a sztori. Őszintén szólva nem vártam azért ennyit én se a sorozattól. Viszont amin meglepődtem,hogy mennyivel rosszabb grafikailag a manga kidolgozása. But..legalább izgalmas, és animeban meg szépen kidogolzva még jobb lesz:)

Rage

Tesóm - aki hirtelen egy csapásra Claymore (manga) fanboy lett, és "OMG THERESA 40%-ON VAN!!!11" felkiáltásokkal próbált meggyőzni e sorozat zsenialitásáról - azt mondta, várjak az 5. részig a droppolással. Így lesz. :D
A legutóbbi részben a nem robotként beszélő Claire még tetszett is (bár a párbeszédeken még mindig lehetett volna csiszolni); valamint nagy kár, hogy a két katona (?) nem nyírta ki Lucky-t. :\ Várom az "ébredést".
痛みを感じる方向に、出口がある!

Eberinu

A manga szerint eddig Teresa volt a no.1. claymore, de később meg más valaki lesz,de nem lövöm le a poént hogy ki miért hogyan...majd kiderül...és Teresa más miatt is fontos a sztoriban, nem csupán claymore volt...

minuszmiki

Tényleg elég jó volt ez a rész, volt sok harc, beindulni látszik a sztori. Viszont a fatökű Raki gyerek továbbra is kiakasztó. Megkaphatta volna a "seductive smile of the porstitute"-ot, erre nem kéri, eh...  :ejj:

Venom

Ehh, pedig reménykedtem, hogy ebbe az animében nem fognak százalékokat emlegeteni, de úgy tűnik ez minden shounen egyik alapeleme.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Solid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-04-20, 01:23:47
Tényleg elég jó volt ez a rész, volt sok harc, beindulni látszik a sztori. Viszont a fatökű Raki gyerek továbbra is kiakasztó. Megkaphatta volna a "seductive smile of the porstitute"-ot, erre nem kéri, eh...  :ejj:

Ha egyszer szégyenlős emo, akkor mit lehet vele tenni?  :ejnye: :lazza:

A tetős harcok igencsak tetszettek (Claire azzal a köpennyel + duplatőrrel + akrobata ugrásokkal enyhén hasonlított valakire).

Amúgy (az eddigi részek alapján) vártam valami meme-kezdeményre, de rövid időn belül azon kaptam magam, hogy damn, tetszik a rész.  :jee:
(Bár azt még mindig eléggé érdekesnek tartom, hogy egy ilyen über-Yoma hogyan tudott behatolni a szent város legszentebb helyiségébe, mikor a városba látogatókat alaposan átellenőrzik belépéskor...talán neki is volt egy metamorfózis-tablettája?  :lazza:)

Eberinu

Solid, ha te azt most tudnád hogy hogy került oda az a Yoma, de majd meglátod :D Amúgy itt kezdődik a dolog nyomozós oldala....Én a papra gyanakszom amúgy, aki odahívta....aztán a mangát elolvastam. Én már az ezutániakat várom nagyon, mert akkor jön a kedvencem, aki a banneremen meg avámon is van^^

LuckyDingo

Én Prisci-chant várom :3 /ha már így beharangozzuk az 5.-6. rész szereplőit/
[spoiler=manga]Nincs semmi bajom Teresaval, ő is kúl, de a szívem a gonoszak felé húz XD[/spoiler]

Eberinu

[spoiler=manga]Nemtom,nekem nem tetszett, hogy egy kezdő claymore, aki ráadásul nem is bölcs meg semmi tapasztalata nem volt, "felébred" és csak úgy megöli Teresát >: (  Persze Teresa hibája is, mert hát megenyhült a szíve, amúgy Ilena is megmondja hogy ha nem lett volna ilyen,kapásból legyakja mindannyiukat. Pedig olyan imádnivaló volt Teresa :,,,( *sob-sob*[/spoiler]

Alkyra

Quote from: Solid Snake on 2007-04-20, 07:45:10
A tetős harcok igencsak tetszettek (Claire azzal a köpennyel + duplatőrrel + akrobata ugrásokkal enyhén hasonlított valakire).

pont azé volt annyira jó.:) nekem legalábbis nagyon tetszett az új rucija.:)

Solid Snake

Quote from: Eberinu on 2007-04-20, 09:02:32
Solid, ha te azt most tudnád hogy hogy került oda az a Yoma, de majd meglátod :D Amúgy itt kezdődik a dolog nyomozós oldala...

Úgy legyen. ;)
Valóban, a preview-ben a papot fegyverezték le az őrök, most vagy ő a Yoma, vagy pedig ő vezeti az összeesküvést. Csúnya, csúnya Isten-szolga.  :ejnye:

Én már az ezutániakat várom nagyon, mert akkor jön a kedvencem, aki a banneremen meg avámon is van is van, illetve az avámon is volt ^^

Fixed.  :smile:

Quote from: Alkyra on 2007-04-20, 14:17:07

pont azé volt annyira jó.:) nekem legalábbis nagyon tetszett az új rucija.:)

Csak most ugrott be egy újabb kicsi kukacoskodás, ha már az "új, városias Claire"-ről esett szó. A barna szemet rajtam kívül nem találta valaki furcsának? Szerintem Claire-hez a kék vagy zöld szemszín jobban illett volna (bár az is igaz, hogy én Claire-t akaratlanul is Saber-hez (Fate/Stay Night) hasonlítom, lehet, hogy ezért volt furcsa a barna szem :P).

minuszmiki

Solid, ha te azt most tudnád hogy hogy került oda az a Yoma, de majd meglátod :D Amúgy itt kezdődik a dolog nyomozós oldala....Én a papra gyanakszom amúgy, aki odahívta....aztán a mangát elolvastam. Én már az ezutániakat várom nagyon, mert akkor jön a kedvencem, ki a banneremen meg avámon is van^^
Engem is emlékeztet a papra a fizimiskája, gyanús. Btw Grimmjow a Claymoreban? Várom. :D

Clare új rucija meg tényleg dögös, ezért is sajnálom, hogy nem láthattam a seductive smilet...

Soldier

Quote from: Solid Snake on 2007-04-20, 14:26:58

Csak most ugrott be egy újabb kicsi kukacoskodás, ha már az "új, városias Claire"-ről esett szó. A barna szemet rajtam kívül nem találta valaki furcsának? Szerintem Claire-hez a kék vagy zöld szemszín jobban illett volna (bár az is igaz, hogy én Claire-t akaratlanul is Saber-hez (Fate/Stay Night) hasonlítom, lehet, hogy ezért volt furcsa a barna szem :P).

egyetértek :) bár érdekes összehasonlitas,  amugy elöfordulhat hogy azert:P?!

btw pont azert mert a pap a gyanus in tudnak arra tippelni hogy végül nem ö lex az de majd kiderül:)

Eberinu

Na szóval, Clarenek ez a mostani csak átmeneti ruha, és sztem nem valami designos. HIába fegyvezerték le a papot, mindenki gyanús,de a poént majd megtudjátok :D Barna szem, hát érdekes volt, én kék szemet vártam. Amúgy majd a bogyók hatása nélkül is keresgéli majd a Yomát, [spoiler]de valamiért mégse érzékeli olyan biztosan ;)[/spoiler]

Gregory

Quote from: minuszmiki on 2007-04-20, 01:23:47

Ha egyszer szégyenlős emo, akkor mit lehet vele tenni?  :ejnye: :lazza:
Or maybe he is gay...
Nah, én is bepótoltam a lemaradásom, és megnéztem az eddig kijött 3 részt... Az első rész egy felvezető résznek jó volt, olyan 'ebből még minden kisülhet' fílinggel kezdtem tölteni a 2. részt. Őszintén szólva a második rész számomra elkeserítő volt, hogyha nem szóltam volna egyik osztálytársamnak erről az animéről, és ő nem kérte volna ki a véleményem az eddig kijött részekről, akkor abba is hagytam volna. A 3. rész viszont kifejezetten tetszett. Ez a Holy Cityről vagy mi a rákról a Trinity Blood jutott eszembe, ami nagy kedvenc volt. Kíváncsian várom a folytatást.
A történetben plusz pontot jelentett számomra a középkori[vagy legalábbis ottankörül lehet] európa fíling.
A rajzolás jó, de nem tetszik különösebben. A Claymore-oknak túl rövid a köpenyük ahhoz, hogy az nekem tetszenn ^^". Azon kívül a kardjuk is elég érdekes, főleg a markolat és a penge találkozásánál...
A zenéhez különösebben nincs hozzáfűzni valóm, nem vettem észre, h nagyon elütött volna az animétől, szal rossz nem lehetett :D.
Az emos gyerekkel kapcsolatban még annyit, h nekem a Ragnarok the animation-ból a swordsman csávesz jutott róla eszembe.

Egyébként én vagyok az egyetlen, aki nem szokta megnézni a prewieveket?

Venom

Kijött a negyedik rész az Eclipse gondozásában.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Soldier

Quote from: Venom on 2007-04-25, 17:32:05
Kijött a negyedik rész az Eclipse gondozásában.

köszi!!

Click h264
Click XviD

Venom

No, negyedik részt is megnéztem. Számomra nem okozott egyik csavar se meglepetést, de ez az én bajom. :) Az animáció és a rajzolás színvonala változatlanul első osztályú, a harc megint szép és pörgős. Egy kicsit böködte a csőröm, hogy az emberek majdnem olyan jól bírták a kiképzést, mint egy Claymore, de ez bőven belefért. Clare "ébredése" pedig nagyjából kimerül egy nagy villanásban. Gondolom a lényegi tartalom majd késöbb derül ki.

siklara

Quote from: Solid Snake on 2007-04-20, 07:45:10A tetős harcok igencsak tetszettek (Claire azzal a köpennyel + duplatőrrel + akrobata ugrásokkal enyhén hasonlított valakire).
Hehhhe, előttem a Herci helyett inkább régi pajtásom, Garrett bácsi alakja rémlett fel. :D

Minden előismeret nélkül kezdtem el nézni az animét és egész jónak találom, de kedvenc biztos nem lesz, mert különösebben eddig nem fogott meg benne semmi. A zenéje és maga a világ az, ami a leginkább tetszik, de pl. mikor kiderült, hogy ilyen "félszerzetekből" csak nénik vannak, elég nagyot csalódtam, bár talán örülnöm kéne neki, mert annyira nem jön be a bácsik karakterdizájnja, a kardolós nénik meg mind rém piszkafák. :D Igazából lehet, hogy abba kéne hagynom, de ha már egyszer végre akadt egy anime, amiben utánam nevezték el a főszereplőt... XD
"Gankutsuou is awesome because of the following: trap, gayness, space elf vampire psychotic french possessed drug addict noble with a top hat."
(Anonymous)

Soldier

Nekem is sikerült megnezni a 4-ket. Egyetertek Venommal ,egy kivételel hogy nekem volt csavar bene:P A vége ennek a résznek eleg jol sikeült szerintem , nekem naon!! tetszett ..

Eberinu

Ébredés? Miről beszélsz Venom? :D Az még sehol sincs...az csak a majdnem volt....Később ébred majd :) Amugy én még csak most fogom megnézni,de mivel a mangát olvasom,tul nagy meglepetést nem fog okozni :P

Dreamcleaver

Akkor ne olvasd a mangát?

Franc, hogy rohadt sok házim van holnapra. Az új rész már lent van, de nincs időm megnézni.  :mad: Gyerekek, soha ne az utolsó pillanatra hagyjatok minden tanulnivalót.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Soldier

Quote from: Dreamcleaver on 2007-04-25, 23:23:33
Akkor ne olvasd a mangát?

Franc, hogy rohadt sok házim van holnapra. Az új rész már lent van, de nincs időm megnézni.  :mad: Gyerekek, soha ne az utolsó pillanatra hagyjatok minden tanulnivalót.  :D

igen mondjuk az egy megoldás:P

oh kár..majd holnap bepotolod addig még megvár ,"talán";)

Venom

Quote from: Eberinu on 2007-04-25, 22:53:57
Ébredés? Miről beszélsz Venom? :D Az még sehol sincs...az csak a majdnem volt....Később ébred majd :) Amugy én még csak most fogom megnézni,de mivel a mangát olvasom,tul nagy meglepetést nem fog okozni :P

Jó, jó, de ez volt az epizód címe. ;)

Egyébként arra számítottam (értsd: titkon abban reménykedtem), hogy Rakit szanaszét fogja szaggatni a Yoma, Clare pedig teljesen elérzékenyül, könnyeket ejt, és apró kockákra szeleteli a dögöt. Ehelyett volt a pityergés. (Logikai baki: Raki szülei bő egy hónapja haltak meg, nem? És máris hirtelen Clare az egyetlen, aki foglalkozik vele? Wtf?) (Szerk: Félreértés ne essék, nem fogok itt szőrszálhasogatni, végül is nem egy dokumentumfilmről van szó. :) )

LuckyDingo

Hopp a kövi részben az egyik kedvencem lesz a főszereplő :D /most nem tom hogy gáz-e hogy az is kedvenc aki jó, meg az is ako a főgonosz? XD/
nah mindegy Teresa jó lesz, szal már várom :D /mellesleg piszokjó a mosolya az animében :P/

Christian

Höhhöö...kimaradt a smacee az animeből :D Francba :D

Eberinu

Jah, egy csókjelenetet tényleg kivágtak, remélem a [spoiler]kövit nem fogják :D[/spoiler].Amúgy én az tényleg tré hogy két ember igy birja ha kilyuggatják,de Clare meg majdnem megmurdál mert átlyukasztották -_- Meg a mangához képest eléggé le van röviditve az anime...szóval lassan lehet utóléri.De igen! Most jön! Az én eddigi kedvenc részeim, megjelenik Teresa, the faint smile! Imádom^^