Main Menu

Claymore /Spoiler!/

Started by Christian, 2007-04-05, 05:50:35

Previous topic - Next topic

balu0

Quote from: Chronos on 2007-05-16, 01:04:17
Quote from: Rage on 2007-04-19, 20:28:54
Tesóm - aki hirtelen egy csapásra Claymore (manga) fanboy lett, és "OMG THERESA 40%-ON VAN!!!11" felkiáltásokkal próbált meggyőzni e sorozat zsenialitásáról - azt mondta, várjak az 5. részig a droppolással. Így lesz. :D
A legutóbbi részben a nem robotként beszélő Claire még tetszett is (bár a párbeszédeken még mindig lehetett volna csiszolni); valamint nagy kár, hogy a két katona (?) nem nyírta ki Lucky-t. :\ Várom az "ébredést".
1. Azért mert valakinek tetszik valami akkor az már fanboy?  :confused: Más sorozatokkal sokkal többet törődök.
2. "OMG THERESA 40%-ON VAN!!!11" - Én ezt nem mondtam.
3. "próbált meggyőzni e sorozat zsenialitásáról" - Nem próbáltalak meggyőzni, csak: "azt mondta, várjak az 5. részig a droppolással"

Soha nem mondtam hogy ez a sorozat zseniális, mert nem az.
Szerintem a sorozat jó, mert nem sok ilyen típusú anime létezik, ahol nem kell sokat gondolkodni, hanem csak hátradőlni, és menjen az akció.
Rengeteg sorozatot azzal tesznek tönkre, hogy lehetne egy jó akció sorozat, de telerakják mindenféle buta fölösleges cselekménnyel, csak azért hogy megpróbálják beállítani "mély" műnek.
Ennyi...

CHRONOS

Testvérharc a fórumon.. OMG hová lesz ez a világ  :lol: j/k  :haha:

Lokids

Vazz ez a 7. rész nem volt rossz. Nekem jobban tetszik a Loli Claire, mint a claymore. :)

LuckyDingo

Jó volt :D Jól nyomják a fightot a Claymoreok : D Csak az a gáz, hogy a 2-5. Claymore.. 4 emberke nem bír az egyessel :D Azért ez már gáz :)
Viszont tetszik, ahogy átváltottak[spoiler=mangás] 10% Yomába :D /asszem itt még csak annyin vannak.. vagy ez nekik 40?/[/spoiler]

Soldier

Quote from: Lokids on 2007-05-16, 19:41:40
Vazz ez a 7. rész nem volt rossz. Nekem jobban tetszik a Loli Claire, mint a claymore. :)

Ahhh van ep7 lekéstem:P
edit: asszem ez holnapra marad
aki megtudja nezni hamarabb annak jo szorakozast

asszem meg nem volt : [Eclipse] Claymore - 07 (XviD).avi

chilip

messze a legjobb rész volt eddig :D szeressük a táp egyéneket ;) főleg mikor bealáznak  :Kiraly:

LuckyDingo

Nah ugye milyen aranyos Priscilla? :) /ezért Eberinu leöl minimum XD/ Lesz még aranyosabb is :D Érdekel, hogy az animében hogy fog majd kinézni a [spoiler=manga] Priscilla Felébredve :).. aka Horny Bitch XDD szó szerint[/spoiler]

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-17, 00:21:16
Nah ugye milyen aranyos Priscilla? :) /ezért Eberinu leöl minimum XD/ Lesz még aranyosabb is :D Érdekel, hogy az animében hogy fog majd kinézni a [spoiler=manga] Priscilla Felébredve :).. aka Horny Bitch XDD szó szerint[/spoiler]

akkor ő van az opening végén?

minuszmiki

Quote from: chilip on 2007-05-17, 00:07:49
messze a legjobb rész volt eddig :D szeressük a táp egyéneket ;) főleg mikor bealáznak  :Kiraly:

Maximálisan egyetértek. Volt benne csomó harc, kevés magyarázás meg nyavalygás, Priscilla tényleg nagyon jó, és Rakinak se híre se hamva (tudom tudom lesz még). :jee:

Eberinu

Bárki bármit mond, messze Teresa a leges leg- Claymore...főleg,mert csupán Yoma energia olvasásával megjósolja a mozdulatokat...egyedül Pris képes annyira elnyomni ezt az energiát, hogy Teresa nem látja, viszont még így is a kezdetektől Pris halott volt....csak ugye Teresa valamiért nem ölte meg,pedig lett volna rá lehetősége..nem nehéz kitalálni miért...Szóval vele szemben mind a 4en esélytelenek eddig. Pris meg a félresiklott nézeteivel...utálom..Irenet is szeretem még so-so...de Teresával senki nem ér fel..A kövi rész címe, hogy ébredés..lehet találgatni ki fog "ébredni" és mennyire...én már tudom ;P Amúgy itt kezd egyre fontosabb lenni az hogy ki hányas az organization-on belül :D Annyit sztem elárulhatok, hogy össz vissz [spoiler]47 rang van[/spoiler].

Prof. William

Egyre inkább Berserk hangulatom van. ott is be,mutattak egy alaphelyzetet majd azt hogy a főhős gyerekkorától kezdve hogy jutott el eddig. :) Azért a sztori vissza fog még majd térni a jelenbe vagy majd csak a végén?

Eberinu

Persze hogy visszatér! [spoiler]Teresa után[/spoiler]

Dreamcleaver

Jó volt az ep 7-is. Pontosan jól kiszámított rizsa/harc arányok. Dícséret a rajzolóknak, hogy megpróbálták egyedivé tenni a Claymore-ok arcát. Mondjuk Irene meg Sophia bűn rondák lettek, meg elég érdekes arca van mindenkinek profilból, de szódával elmegy.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lokids

Amúgy Claire hányadik a sorban?

Eberinu

hát az anime állása szerint 47. de a mangában már más...

Prof. William

Quote from: Dreamcleaver on 2007-05-17, 18:38:07
Jó volt az ep 7-is. Pontosan jól kiszámított rizsa/harc arányok. Dícséret a rajzolóknak, hogy megpróbálták egyedivé tenni a Claymore-ok arcát. Mondjuk Irene meg Sophia bűn rondák lettek, meg elég érdekes arca van mindenkinek profilból, de szódával elmegy.

Szegények félig Yomák szóval ne ródd fel nekik. :)

chilip

Quote from: Eberinu on 2007-05-18, 10:48:02

tehát anime szerint ő a leggyengébb most?

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-05-18, 13:13:46
Quote from: Eberinu on 2007-05-18, 10:48:02

tehát anime szerint ő a leggyengébb most?
Bezony, és most akárhogy is nézzük a bizonyos "cseréig" tényleg ő a leggyengusabb :D főleg azért mert ő csak [spoiler=manga]1/4 részt Yoma[/spoiler]

blackman

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-19, 20:46:32
Bezony, és most akárhogy is nézzük a bizonyos "cseréig" tényleg ő a leggyengusabb :D főleg azért mert ő csak [spoiler=manga]1/4 részt Yoma[/spoiler]
Meg 1/4 részt hidratáló krém.  :lul:  :rotfl: (Ezt nem hagyhattam ki.  :D )

Prof. William

Quote from: Eberinu on 2007-05-17, 10:02:38
Bárki bármit mond, messze Teresa a leges leg- Claymore...főleg,mert csupán Yoma energia olvasásával megjósolja a mozdulatokat...

Hm... Sharingan?

Eberinu

Quote from: Prof. William on 2007-05-22, 20:52:45
Quote from: Eberinu on 2007-05-17, 10:02:38
Bárki bármit mond, messze Teresa a leges leg- Claymore...főleg,mert csupán Yoma energia olvasásával megjósolja a mozdulatokat...

Hm... Sharingan?
Fúúúj nem ratyi narutos cuccal :D

Lokids

Lol. Na ez mészárlás volt a javából. Claire kiba.. mákos gyerek. Nagyon halálra volt ítélve.

[spoiler]Teresának nem kelett volna túlélnie. Op-ból én tök arra következtettem, hogy ők ketten még harcolni fognak[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Lokids on 2007-05-23, 19:19:35
Lol. Na ez mészárlás volt a javából. Claire kiba.. mákos gyerek. Nagyon halálra volt ítélve.

[spoiler]Teresának nem kelett volna túlélnie. Op-ból én tök arra következtettem, hogy ők ketten még harcolni fognak[/spoiler]
Jól megcsinálták :D És Prisci imbaa >D
[spoiler=nem manga :P]Mellesleg Claire nem máker :D Sztem van valami különleges benne, amiért az Awakened oneok nem akarják megölni :D Nem ilyen kékesnek képzeltem Priscillát :D mangában szebbnek volt rajzolva :D De akkor is állat volt :D Főleg Ahogy Noelt Meg Sophiát elintéste :D
Teresáért kár őt is komáltam, várhatott volna a puhulással XD Nah még őt nézném meg Awakenednek.. sztem ő lenne a Világ úrnője XDDD[/spoiler]

Eberinu

Priscila egy büdös ku*va...rühellem...szerencsétlen, nem volt elég erős....csak így sikerült neki....kár hogy Teresának Claire miatt elpuhult a szive, különben már mindenki aki a fejéért jött halott lenne...de ezt már mondtam.Be kellett volna hogy aprítsa azt a kis álszentet....

Miranu, ha lesz linked az újabb vol.-hoz, beszurod ide nekem,vagy msnen átdobod? Köcce

Lokids

Akkor Claire főellensége Priscilla lesz?

Eberinu

Talált! :) De csak egyenlőre .....

LuckyDingo

Quote from: Eberinu on 2007-05-23, 21:05:04
Meg kettellőre is .. nah jó ez béna volt, csak őt akarja kicsinálni :D Más cél nem lebeg a szeme előtt :)

Soldier

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-23, 22:45:23
Quote from: Eberinu on 2007-05-23, 21:05:04
Meg kettellőre is .. nah jó ez béna volt,

bárrr , nem vittatom  :lol:

Dreamcleaver

Ez érdekes fordulat volt. Szvsz Teresa meg is érdemelete. Ennyit b*szakodni 4 claymore-on, akik meg akarták ölni. Semmi logika nem volt abban, hogy nem nyírta ki őket a városban. Tudta, hogy úgyis követni fogják, amíg meg nem ölik vagy ők meg nem halnak. Azért kíváncsi letttem volna Teresa 70%-ra.

Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy miért nem ette meg Clare-t?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS