Main Menu

Claymore /Spoiler!/

Started by Christian, 2007-04-05, 05:50:35

Previous topic - Next topic

Eberinu

Mert még nem igazán fogta fel hogy mi történt vele...ő úgy látja,hogy még mindig az igazságot védelmezi és nem tudja magáról hogy "felébredt", hát csupán ezért. Amúgy meg Teresa nem érdemelte volna meg...idióta Claire miatt halt csak....persze hogy is lenne Claireből claymore, ha Teresa nem hal meg....hát igen...sajna így lett belőle főhős....Na mindegy...amint az előzetesből is kiderült, visszatérünk a jelenbe.

LuckyDingo

Teresa túl erős volt a többiekhez képes, hogy életben maradjon :D Claire meg az ő Gyengített verziója, aki majd fel fog fejlődni hogy imba legyen /mint ahogy általában a főhősök szoktak :D/ Sztem így jobban alakul a story, mintha az lenne minden Epizódban, hogy Teresa minden epizódban lekaszabol egy városnyi Yomát és 1 Felébredt Claymore kisasszonyt :D Most nem azért de szte ha Teresa 70% ra ment volna, akkor Vlaszeg Priscilla magától 100felé szakad és tényleg nem lesz semmi értelme a storynak :D Sajnálom szegény Terézt, de a story érdekében meg kellett halnia :D Mindegy majd Klárika megbosszúlja amiben nagy segítségére lesz [spoiler=manga]Irénke megmaradt keze XDDDD[/spoiler]

Dreamcleaver

Ja a sztori miatt kellett Teresa halála. De nekem jobban tetszett volna, ha picit mégjobban megkavarják. Mondjuk mindketten "felébredtek" volna.  És azért volt itt egy ksi logikai baki. Mármint Priscilla sec perc alatt felébredt, úgy, hogy semmi külső jele nem volt. Ergó azután alakult át, hogy legyakata Teresát. Teresa meg csak nézett miután levágták a kezét. Ezalatt ő is mehetett volna 70%-ra, kikerüli a második csapást + regenerálja a kezeit. :D

Teresa meg nem Clare miatt halt meg szvsz. Azért halt meg, mert hülye volt.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Eberinu

Tévedés, mert mások szerint is Claire miatt puhult el.Meg is mondják a sztoriban. Ami Teresa ébredését illeti, talán sejteni lehet milyen lett volna, de ez csak a mangát olvasoknak jelent valamit :P

LuckyDingo

Quote from: Eberinu on 2007-05-24, 13:20:59
Tévedés, mert mások szerint is Claire miatt puhult el.Meg is mondják a sztoriban. Ami Teresa ébredését illeti, talán sejteni lehet milyen lett volna, de ez csak a mangát olvasoknak jelent valamit :P
Igen? :D Milyen lett volna mert én elképzelni nem tom XDDDD [spoiler=manga]/nah jó biztos hasonló, mint Riful vagy az Isley :D Olyan érdekes :D/[/spoiler]

Dreamcleaver

Az, hogy mások szerint is, az k*rvára nem érdekel. A végső csatában Clarnek semmilyen szerepe nem volt. Teresa a maga hülyesége miatt halt meg. Alábecsülte az ellenfelét. Ennyi.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2007-05-24, 13:23:01
Az, hogy mások szerint is, az k*rvára nem érdekel. A végső csatában Clarnek semmilyen szerepe nem volt. Teresa a maga hülyesége miatt halt meg. Alábecsülte az ellenfelét. Ennyi.
Öhm volt Clairnek szerepe, méghozzá az, hogy Teresa Claire előtt egy brutális szívtelen gyilkológép volt, aki nem ismert könyörületet :D Most meg kétszer is megkönyörült Priscilán és mi lett a vége? : )

Dreamcleaver

Az lett a vége, hogy alábecsülte Priscillát, és emiatt elvesztette a fejét. Az uccsó csatában is nyerhetett volna. Persze itt jön be, hogy Priscilla el tudja nyomni a yokiját vagy mi. Bár nem tudom, hogy erre hogy volt képes 70-80%-on, meg tuti, hogy az ébredés is hatalams yoki kitöréssel jár. Mellesleg érdekes valakit hibáztatni azért, mert egy gyilkoló gépből, normális érző lényt faragott. Mondjuk az is érdekes, hogy mennyire soft lett Teresa. Az ok, hogy Clare iránt érzett valamit, de hogy etttől, mindenkihez "végletesen humánusaban" állt hozzá. Szvsz a banditákat lazán lenyomta.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

chilip

amikor Priscilla könyörgött neki, hogy ölje meg, azonnal le kellett volna vágni a fejét, nem pedig még nyomni egy monológot és állni bambán. de még ha le is nyomta a szövegét, nem vette észre amikor lassan a kardért nyúlt a földön?

Eberinu

Dream kissé félreérted akkor a dolgot, ugyanis a claymoreok szerint Clare miatt puhult el,és mivel nézed az animét, tényleg senki nem nyomta volna le őt, ha Clare nem jelenik meg. De mivel Clare a főhős, így valahogy alakítani kellett a multját hogy az legyen,ami. Vágesz? Nem kell itt idegeskedni :D Nem becsülte alá Prist, de mivel egy claymore legnagyobb szégyene ha átalakul, ezért természtes hogy a saját halálát akarja. Viszont Pris belső yomája erősebbnek bizonyult, és igy egy sunyi kis dög lett.Ezért tudta Teresát elintézni...de ezek is mind Clare születését készítették elő, ha értitek mire gondolok na :).
Chilip, nem lassan nyult azért a kardért :D

chilip

Quote from: Eberinu on 2007-05-24, 13:54:29
Dream kissé félreérted akkor a dolgot, ugyanis a claymoreok szerint Clare miatt puhult el,és mivel nézed az animét, tényleg senki nem nyomta volna le őt, ha Clare nem jelenik meg. De mivel Clare a főhős, így valahogy alakítani kellett a multját hogy az legyen,ami. Vágesz? Nem kell itt idegeskedni :D Nem becsülte alá Prist, de mivel egy claymore legnagyobb szégyene ha átalakul, ezért természtes hogy a saját halálát akarja. Viszont Pris belső yomája erősebbnek bizonyult, és igy egy sunyi kis dög lett.Ezért tudta Teresát elintézni...de ezek is mind Clare születését készítették elő, ha értitek mire gondolok na :).
Chilip, nem lassan nyult azért a kardért :D

addig a pontig, míg meg nem markolja a kardot, sztem simán követhető a mozgása

minuszmiki

Hülyeség, hogy Teresa Claire miatt puhult el. Senki nem kényszerítette, hogy vegye magához, ha nem lett volna alapból puha, otthagyja meghalni.

Gregory

Quote from: Eberinu on 2007-05-23, 20:28:15
Priscila egy büdös ku*va...rühellem...szerencsétlen, nem volt elég erős....csak így sikerült neki....kár hogy Teresának Claire miatt elpuhult a szive, különben már mindenki aki a fejéért jött halott lenne...de ezt már mondtam.Be kellett volna hogy aprítsa azt a kis álszentet....
A Claire-s rész kívételével  :tezsvir:

A megpuhulással kapcsolatban inkább Dreamcleaver+minuszmiki postjaival értek egyet.
Le akarta vágni a fejét Priscillának, csak még előtte lámult egy kicsit [ha jól emléxem, akkor mikor Claire ment legyakni a másik claymore-t, akkor is szenvedtek még pár sort, vagy legalábbis beszéltek, még ha nem is sokat]

Soldier

nah megnztem en is , nem volt rossz rész es szamomra eleg nagy fordulatokat tartalmazott ,bar már jo lenne ha lassan viszaternek a föszereplöhöz..
kivancsian varom a köv részt.
btw csak hogy beleszoljak itt a "véleménycserébe" : szerintem mind2 dolog közrejatszott : 1: hogy Teresa "elphult kicsit" de ez nem jelenti azt hogy feltétlen emiatt halt meg,hisz nem a kiscsaj okoztta a halalat végérvényben, bár télleg megölhete volna ketszer es telleg Clare miatt nem tette es ezt telleg emlitették is de ez nem volt elöreláthato, +nem ö miatta alakult at a P-betüs izé es lett sunyi es nem ö miatta reagált lassan Teresa .Elég 2 oldalu a dolog en 50%-50% adok mind 2 tényezönek:| es mindenki ugy latja/értelmezi  ahogy akarja^^ es elégnehez lex meggyözni az ellenkezöröl!;)

Eberinu

Nem igaz hogy nem értitek.... Teresa is maga ismerte el,hogy Clare ébresztette rá az emberi énjére.Szal ha Clare nem lógott volna a nyakán, még most is kegyetlen lenne.Ez ilyen egyszerű.

Dreamcleaver

1. Előtte sem volt kegyetlen. Érzéketlen max. 2. Nem Clare tehet róla, hogy egy sunyi kis "awakened" átk*rta Teresát. Nem figyelt eléggé, túl magabiztos volt. 10% egy 80-90% ellen, de táp vagyok. Ooopsz nincsenek kezeim! Hoppá hol a fejem?!? lol Teresa csak örülhet, hogy találkozott Clarrel, mert legalább élt egy picit.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

minuszmiki

Quote from: Eberinu on 2007-05-24, 18:25:54
Nem igaz hogy nem értitek.... Teresa is maga ismerte el,hogy Clare ébresztette rá az emberi énjére.Szal ha Clare nem lógott volna a nyakán, még most is kegyetlen lenne.Ez ilyen egyszerű.

Értem ami mondasz, csak nem értek vele egyet :D Teresa döntése volt, hogy magához veszi Claret, csak őt lehet hibáztatni azért, ha ezután érzékenyebb lett.

edit: mármint Teresát

Prof. William

Sztem tényleg túlbecsülte magát.

Amikor győztes helyzuetbe került Teresa  nem hiszem hogy full elengedte magát és könnyed társalgási stílusban váratlanul érte a támadás. Sztem minden idegszálával Prist fiygelte nem tesz e valami gyanús mozdulatot. Ha úgy vette volna észre hogy valami nem stimmel vagy támadni akar priss sztem azonnal lerepült volna a feja, vagy  a Claymorok közkedvelt taktikájával lenyeste volna a végtagjait.

És azért sztem volt annyira normális hogy harc közben nem ál le a Clairrről álmodozni.  De tényleg nagyon fellengzős volt ahogy harcolt...

Ami történt őt is váratlanul érte...

Eberinu

De Teresa elötte is kegyetlen volt nem csupán érzéketlen. És Clare miatt változott meg. Amúgy a legimbább claymore azóta is Teresa. Ja és mellesleg ő volt az aki legutoljára kihozta magát 10%-ra,  és még ugyis a kis szörnyi Pris szenvedett tőle...Prof. ha te  egy kegyetlen állat lennél, és egyszercsak jobb szivű leszel,meg kegyelmes ha mondhatom igy, akkor persze hogy megnő a bizalmad...ettől az aprocska bizalomtol gondolta Teresa hogy Pris tényleg meg akar halni,mert ugyebár emberségükben szeretnének meghalni, ha tullépik a kereteiket...továbbá köztudott Pris gyülölete a Yomák iránt és annyira elborult az agya, hogy ha akart se tudott volna visszafordulni...már nem látta a fától az erdőt, vagyis hogy Teresa mi. Én mondjuk megöltem volna ahogy alkalmam adódik.

Alkyra

AAAHHHHH! TERESSAA! A kedvenc karakterem.... :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
hülye kis picsa nem tudta magát visszafogni.... :Eztneked:

szipszip....:(

Prof. William

Elolvasva mangát Vol 10 ig azt kell mondanom hogy remek!

Tetszett hogy

[spoiler] Claire már tényleg nem az a robot mint az 1-4 részekben (bár a végén már ott is olvadozott) már mutatja az érzelmeit. Reméllem ez az animében is így lessz...  A manga lapján Claire nagyon szorult helyzetére leszek kíváncsi. :) Mivel eddig sem spóroltak a vérrel úgy érzem nem fogok csalódni. :) [/spoiler]

Mikor szokott kijönni új rész?

LuckyDingo

Anime: Szerda délután-este by Eclipse
Manga: Havonta, legközelebb Júni asszem :D

Prof. William

Fejezet vagy kötet jön havonta?

Rage

Kötet, naponta csinálnak egy fejezetet, olyan jól megy nekik. :p
Amúgy természetesen fejezet, mivel a havonta megjelenő Shounen Jump-ban megy.
痛みを感じる方向に、出口がある!

chilip

ED Single: torrent

ed.:  :wtf: 179 mega?

Darkstar

Quote from: chilip on 2007-05-29, 16:48:16
Rendes + off vocal verzió, scan-ek, meg ált más is szokott melette lenni. Teljesen szokványos méret.

Ed.: ezesetben nem jött be. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: chilip on 2007-05-29, 16:48:16
Loseless, nem mp3. Ha mp3-ban kell, akkor menj fel az irc csatijukra, vagy várd meg, amíg azmp3 vagy nipponsei is kihozza.

chilip

phúúú, az ignore nevű szám kurv@ jó a Single-ről, sztem jobb mint az ED-szám ;)